Wpisy 1 696 954 – 1 697 053
4 września 2013 00:01 → 4 września 2013 02:03, 100 wpisów
http://www.youtube.com/watch?v=lkaWmuG_H-0
Janusz Radek - Mackie Majcher
Janusz Radek - Mackie Majcher
Lottomat mnie nie oszukał-bo nie garam na ChT.Sam się zrobiłem w bambuko[2/10]
Jak jutro pojde sie puścic, to jeden wezmę jeden zakład na trafił..
wiecie ile razy wystepuje kazda liczba z przedzialu 1..42 w mini lotku we wszystkich kombinacjach ?
wiesz co Jocia dzien po dniu dumam gdzie ta magia multi multi i nie moge zrozumiec jak ludzie moga grac w tak beznadziejna gre
jestem juz po okolo 50 tys testow w ktorych losuje 10 mln losow na ch/t do multi multi i powiem Ci ze kiepsko to wyglada jesli chodzi o wygrane
wiem. zaję sobie sprawe z tego..ale też wiem,ze bede miała 10/10 albo 6/6 w lotto
Mam to zapisane ..albo dam stawke 10x albo 6/6 przy kumulacji tak mam zapisne w gwiazdach
jak ktos gra za dyche dziennie srednio to przez rok powiedzmy wydaje 3650, za 3650 mamy 2920 kuponow do mini lotto, nie lepiej raz na rok tak pierdolnac z grubej rury 2920 zakladow do mini ?
Jociu-Ja wierzę,że wygrasz.Tylko po wygraną pójdą pra-pra-pra-wnuki
wiesz ile jest Jocia osob co przez x lat grania nalogowo nawet 7 nie trafily ?
a gonzaga nam je poda, w nagrode dostanie jakis napiwek na kupon lotto
lottomat z przyjemnościa..ale czy moge co innego zamówić..nie przepadam za lodami
Lecę zamówić fartuch,lub frak-bo nie znam kategorii lokalu gdzie będzie ta balanga???
Raczej nie.Bardziej od atrakcyjności osoby przy której to czynię
Teraz rozumiem .. to odpadam w przedbiegach
A tak z ciekawości..to jaki czas ?
A tak z ciekawości..to jaki czas ?
Czy odpadasz to należało by jeszcze sprawdzić
Czas od 3s.do 3h.z przerwą na posiłek
Czas od 3s.do 3h.z przerwą na posiłek
Reasumując ..
3 sekundy- kobieta jest atrakcyjna..
3 godziny - niekoniecznie
3 sekundy- kobieta jest atrakcyjna..
3 godziny - niekoniecznie
Ciekawe zagadnienie do badań ..Atrakcyjność kobiety a szybkość zdejmowania szelek .
Mam lepszy temat:"Wpływ zacięcia zamka przy rozporku na przebieg aktu sexualnego"
żamki błyskawiczne, to naprawiam Serio..
Jak mi sie nie chce wymienic na nowy,to naprawiam ..łacznie z wstawianiem ząbków ( metalowych oczywiście ) i takie rzeczy robiłam, bo wymiana suwaka to drobiazg
Jak mi sie nie chce wymienic na nowy,to naprawiam ..łacznie z wstawianiem ząbków ( metalowych oczywiście ) i takie rzeczy robiłam, bo wymiana suwaka to drobiazg
Także jestem uczulona na banderę i krawat ( zwis ) w tym kolorze , tym niemniej uważam ,ze to twarzowy kolor...
W takim razie jesteś nieszczęśliwym posiadaczem czerwonych szelek