Wpisy 1 698 452 – 1 698 551
4 września 2013 21:02 → 4 września 2013 21:33, 100 wpisów
Lilka-imieniny dzisiaj masz??
w sobotę uczestniczyłam w rajdzie pieszym w Nowym Tomyślu i zprzyjaciółka i moim narzeczonym przeszliśmy 10km w 1h 30min.oprócz tego ten dystans był pokonywany biegiem
reniuszka a dla kogo mają byc te kolorowe dania dla was czy dzieci?
torsan
torsan wojtas198721002
reniuszka
ulka
sorelka tak ,robimy to już od lat tylko teraz pod szyldem projektu,bo teraz to bardzo modne!!!!!!!!!!!
Lilka-już chciałem prezent słać
ciekawe,co nam dzisiaj multa przyniesie
w szkole moich dzieci nie było modne a teraz nie wiem co bedzi e bo poszły do gimnazjum i dopiero sie ogarniamy
reniuszka..wpisz w wyszukiwarkę kolorowe dania i zobacz ile tam tego.Pełno
https://www.google.pl/search?q=kolorowe+dania&sa=X&rlz=1C2CHMO_plPL540PL540&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=RYQnUt_2OYPCtQaP14HoCA&ved=0CDUQsAQ&biw=1024&bih=499
wszędzie teraz projekty i projekty trza też dołączyć,by dyrekcja lepiej na człeka łypała
reniuszka n z takimito idzie popracowac bo z pseudomlodzieżą gimnazjalna to masakra
reniuszka-cała przyjemność po mojej stronie
nasi w kosza się dzisiaj popisali
sorelka ja pracuję z młodzieżą z niepełnosprawnością umysłową
lila a Tobie też dziękuję,tylko muszę znaleźć takie by były te potrAWY W NISKIEJ CENIE,BO INACZEJ KASIORKI OD UCZNIÓW NIE ŚCIĄGNĘ
torsan-a Izrael z Wlk.Brytanią
z tym,że nasze jest smacznie,zdrowo,kolorowo-na 3 lata-zaczynamy,jednakże od członu kolorowo
reniuszka naleśniki są tanie, pierogi w sumie tez tylko farsz wymyslec i juz
torsan-trzeba coś dobrego będzie wymyśleć
siemka typujący
Lila...
torsan-coś wczoraj słyszałem,ale o co dokładnie chodzi,to nie wiem
Lila...a wygrane z 14_tej jak
profesor
wojtas...
A to monety widzę tez ludzie na Allegro wystawili o może ja też wystawię parę to nie taki zły pomysł co ?
Lila...pewnie uj wielki
jackwar....
Lila...no precelki też mogą być i bąbelki też
jem sobie wlasnie kolacje, biore bulke przelykam a Ty krzysztof wiadomosc zapodal
Lila...i to nawet dwa bąbeleczki
fiolka....
Taką monetę jak tu trzymam w dłoni.
Lila...a na wieczór wysłane moreno losuje