Wpisy 1 698 249 – 1 698 348
4 września 2013 19:41 → 4 września 2013 20:20, 100 wpisów
Robal.
JUż dawno musiałby wrócić.
JUż dawno musiałby wrócić.
emerytka 46
Hartge
zgadza się - trudno, dlatego pewnie przestali te kwitki -"gratulujemy" - całkiem drukować, żeby się nie irytować - zanikiem
zgadza się - trudno, dlatego pewnie przestali te kwitki -"gratulujemy" - całkiem drukować, żeby się nie irytować - zanikiem
Ale ladnie przepraszają jak brak wygranej.
Robal.
Myślę o 5 euro.
Myślę o 5 euro.
Wygrać nie dadzą tylko kuponiki żeby skreślać i wysyłać
Robal jakieś trójki w lotto i w plusie były a nie przepraszam miałem niedawno 4/6 w plusie całe 100zł śmiech na sali
i widzisz
Hartge
'nie widziałeś' - nie dlatego, że ogólnie słabiej jest z wygranymi, tylko -dlatego, bo ponieważ
nie drukują
Hartge
'nie widziałeś' - nie dlatego, że ogólnie słabiej jest z wygranymi, tylko -dlatego, bo ponieważ
nie drukują
HARTGE dali ci wygrac na zachete zebys im pozniej oddal drugie tyle
Adi.
Leci do TS-a
Leci do TS-a
Ja nie gram jak oni,ja gram jak ja.
Jocia
jocia
zagraj jocia
emerytka - nim dlugo nie zagrasz bo straci moc ciagu ale jesli dodasz nastepny ktory sam TS Ci wypisuje jak na talerzu to zobacz co sie stanie np dodaj te 6 9 14 23 24
Jocia jak masz coś naszykowane to lepiej zagrac a jak nie masz to nie graj
co powiecie na te liczby moga wyjsc ale wkrotce 2,22,12,62 17,27,47 38,48,68
w ten sposob wydałaś przez 4 losowania 10 zl a wyciagnełaś ile? moze warto to rozpatrzyc
Rozpatrzę.
ja uciekam zmęczony jestem zrelaksowac się i coś przekąsic trzymajcie się i powodzenia w ograniu TSa
lottomat
emerytka - dzis nowy ciag to 48 9 25 39 44 dodaj kolejne dowolne liczby z popołudnia ale tylko by sie nie powtarzały i popatrz co sie dzieje
HARTGE
chciałbyś wygrywać jak ja ale jesteś na to za cieńki i masz doła chłopie żal mi cie
sorry takie bajeczki to on sobie moze swojemu misiowi przy poduszce opowiadac
takich jak ty tylko na tyle stać oj nie warto zwracac na ciebie uwag i nie zycze sobie abys nazywał mnie idiotą skoro mnie nie znasz.... to tyle i prosze o nie komentowanie moich wpisów skoro nie są skierowane do ciebie
andzia
Dajcie spokój proszę , nie szydźcie, nie używajcie epitetów .. każdy ma swój sposób.. i nie należy tego negowac,wyśmiewać, kpić z tego i napiętnować.
Dobrze Adi cwaniaczku, zrobmy taki zaklad - ja wpadne do Ciebie na tydzien jak obserwator, na kazdy dzien tygodnia bedziesz mial do wygrania 50 tys zl, jak trafisz 5/5 tym swoim jednym zakladem to masz 50 tys, jak nie trafisz oddajesz 150 tys i tak przez tydzien pogramy
chciałbyś cwaniaczku pomyśl sam nad cyferkami takich prowokatorow to mialem na peczki
ale mi nie zalezy na wygranej, ja chce poobserwowac, wali mnie co bedziesz skreslal liczy sie rezultat
marek33
lottomat - krotko - zegnam Cie i prosze o nie komentowanie juz moich wpisow do innych
A czy TY ze swoich wygranych też kupiłeś sobie już odrzutowiec i masz służącego ?
po prostu mam uraz do takich "pajacow" jak Ty Adi i trzeba tępic tak zalosny trolling
adi..ja piszę ogolnie.. bo to przykre, wszyscy, którzy podają swoja metode zwłaszcza nowi..sa wyszydzani .. i mieszani z błotem.
Mój nauczyciel tez został wyśmiany ..to wredne jeszcze cynizm i sarkazm do tego .
Tak naparawde , to cały czas musze uwazac co pisze .. bo ..wiadomo.. podaje pewniaki coraz mniej chętnie.
Mój nauczyciel tez został wyśmiany ..to wredne jeszcze cynizm i sarkazm do tego .
Tak naparawde , to cały czas musze uwazac co pisze .. bo ..wiadomo.. podaje pewniaki coraz mniej chętnie.
lottomat to sie nie odzywaj i juz..... ignorowanie kogos jest najlepsza metoda, sprawdzone polecam
lottomat , daj na luz
chłopina niech się chwali swymi marzeniami
chłopina niech się chwali swymi marzeniami
jak przeczytalem algorytm luhna i lotto ... to plakac mi sie zachcialo, ale ze smiechu
marek33 Dzieki
jackwar ten adi sie marnuje, jeden marny kupon 520 zl tylko dzien w dzien, wiecej nie chce i jeszcze sie tutaj chwali
jocia , każdy ma jakąś metode ale tak naprawdę to tu nie w metodzie siła tylko w szczęściu . to jest gra losowa
halapek Witam
jackwar..mam inne zdanie ..w jakiejs częsci z cała pewnościa, ale nie do końca
sorelka
co za problem by wkleił jakiś kupon , podał pewniaki u Pasko i wtedy a tak to widzę że u Pasko najwięcej trafił 6/10 czyli 12 zeta
jackwar
ja moge wkleic swoj roczny pit to nie wiem czy wygrane adiego w ogole stoja obok tamtych kwot