Wpisy 167 236 – 167 335
24 września 2010 21:58 → 25 września 2010 11:25, 100 wpisów
Warunki kupienia zdrapki:kolektura,osoba sprzedająca:mężczyzna,mina niezadowolona,ruchy powolne i flegmatyczne.
Robal_36 , nie grałem u buka . Moje zaangażowanie to tylko czysto sportowe .
Boję się podać liczb jakie nadałem,bo licho,ten
przeszkadza w grze.
przeszkadza w grze.1.w tej Warszawie to dzieją się cuda
sportowe
2.podajemy - nie wchodzą, może trzeba zmienic taktykę
3.cała przyjemność po mojej stronie
http://unka.wrzuta.pl/audio/6LCJVaUrk6F/smokie%20_-_living_next_door_to_alice
sportowe
2.podajemy - nie wchodzą, może trzeba zmienic taktykę

3.cała przyjemność po mojej stronie
http://unka.wrzuta.pl/audio/6LCJVaUrk6F/smokie%20_-_living_next_door_to_alice
A co się stało z Hosią,bo chcałem się jej spytać czy przydały jej się reformy na wakacjach

H>>
Hosia wpadła
stop
tylko na chwilę i
stop
nie wiadomo, co z reformami
ciagle

stop
Hosia wpadła
stop
tylko na chwilę i
stop
nie wiadomo, co z reformami
ciagle

stop
na 22. 16,21,25,34,44,48,50,52,53,70
15,25,27,28,31,32,34,35,65,80
15,25,27,28,31,32,34,35,65,807,18,20,26,32,34,47,66,68,73 stawka x 10 na kuponiku ale nie wyslany bo juz nie zdarzylem buu

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 05,06,14,15,16,22,25,26,35,38,39,51,54,57,59,63,71,74,79,80 - Plusem jest liczba: 71
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 18, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 32,37,47,49
Zauważyliście, że publika /w studio/ czasem mniej się z Nas śmieje

Ja 7,mózg6,ja 23on 22,ja56oni 57 ja 58 oni59,ja 70 oni 71,pełno oboków na dodatek robią psikusa z moim pewniakiem,dając oboka 26

Klęska w multi powoduje,że zredukuję dostawy żywności dla bałwana

Na dzisiaj jeszcze go dotuczę litrem mleka,kilkoma bananami i paroma kostkami czekolady,ale co będzie jutro

po wcozrajszym 6/10 trzeba było zadowolić się 2x 3/10 i 3x 2/10 ale i tak się cieszę ponieważ mój system jednak się sprawdza
jutro więcej nad nim posiedzę to może wpadnie chociaż ta 7 
jutro więcej nad nim posiedzę to może wpadnie chociaż ta 7 
...i nigdy go nie było!
Nigdy nie bylo systemu,niema i nie bedzie!
Nigdy nie bylo systemu,niema i nie bedzie!
Kasia>>
1.Dzisiaj słuchałem
2.nawet 2 x
Pasko>>
myślisz czasem o "uwolnieniu" ajpi
dla dobrze typujących
dobranoc wszystkim
1.Dzisiaj słuchałem
2.nawet 2 x

Pasko>>
myślisz czasem o "uwolnieniu" ajpi
dla dobrze typującychdobranoc wszystkim
tak widzę,że ktoś trafił 8z 10 i na dodatek 5z5,tylko czy ta osoba o podwojnym imieniu:stanisław ania to kobieta czy mężczyzna?
ale sie zdżemnołem
LUNA W PRACY

Sławek HE HE masz jakąś manie
wesoly-sławek0-1
nie nie 1-1

LUNA W PRACY

Sławek HE HE masz jakąś manie
wesoly-sławek0-1
nie nie 1-1

Muszę czekać na powrót Hosi by podbierać liczby z jej typowań,bo na razie bałwan nie potrafi zbyt wiele wymyśleć.
wesoly , no tak , mania rywalizacji . Ale kulturalnej rywalizacji .
.
.
IP -
w niektórych częściach netu bywa,że wyświetla się adres z którego ktoś pisze... Coś więcej,niż nick stworzony na chwilę , aby tylko komuś "nawkładać" ...Można to obchodzić, ludzie kombinują nie takie rzeczy... Ale, to Ty jesteś fachura...?
SPAŁEM i już
Ciekawe dlaczego wampiry i ci
lubią działać nocą,a boją się światła.

lubią działać nocą,a boją się światła....
gratulację dla wyranych..
kasiu idziesz jak burza popłudniu 4/10 teraz 5/10 tylko tak dalej
ja sobie dziś wieczorem odpoczełam od cyferek dla spokojności umysłu
gratulację dla wyranych..
kasiu idziesz jak burza popłudniu 4/10 teraz 5/10 tylko tak dalej

ja sobie dziś wieczorem odpoczełam od cyferek dla spokojności umysłu
Na 14 użytych liczb miałem dużo oboków i 3 trafione.Może jutro będzie lepiej

Kiedyś przez tydzień używałem reklamowane kosmodysku i powiem krótko nic to nie działa,jest to kawał gumowego ziębiącego tworzywa,a w reklamie robią ludzi w balona.
teraz będę musiał przegotować mleko dla bałwana,życzę wyskoich wygranych na jutro

zazwyczaj reklamuje się towar który nie schodzi....
im mniej grających tym więcej reklam LOTTO

im mniej grających tym więcej reklam LOTTO

...ja oglądam Columbo ...też jak wesoły się juz chyba wyspałam teraz chce mi się jeść tradycyjnie jak to koło północy

Witam wszystkich.
Miłego dnia.. .
Miłego dnia.. .

Miłego... tylko Qźwa, nie dla mnie 

Witam

Z okazji urodzinek życzę Ci : Szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, eleganckiej limuzyny, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, uśmiechu na co dzień, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, gorącej miłości , wygodnych butów, szczęścia, wielu uśmiechów, romantycznych wieczorów, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, końskiego zdrowia, manny z nieba, wielu ciekawych znajomości, sumiennych dłużników, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świąt, serca jak dzwon, sprzyjającej pogody, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, góry pieniędzy, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, poczucia humoru, wiecznej młodości, niewieszajacego się komputera, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień,cichych wielbicieli, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, korzystnego horoskopu, tolerancji, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, zamku w Szkocji, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, asa w rękawie, nadzienia w pączku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, dużo rodzynek w cieście, pysznych toruńskich pierników, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, różowych okularów, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, widoków na przyszłość, czterolistnej koniczyny...Pozdrawiam serdecznie i życzę 100 lat tylko w zdrowiu i żebyś mi tylko nie chorowała całuski słodkie

Dla Ciebie Kasieńko z okazji URODZINEK

Z okazji urodzinek życzę Ci : Szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, eleganckiej limuzyny, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, uśmiechu na co dzień, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, gorącej miłości , wygodnych butów, szczęścia, wielu uśmiechów, romantycznych wieczorów, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, końskiego zdrowia, manny z nieba, wielu ciekawych znajomości, sumiennych dłużników, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świąt, serca jak dzwon, sprzyjającej pogody, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, góry pieniędzy, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, poczucia humoru, wiecznej młodości, niewieszajacego się komputera, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień,cichych wielbicieli, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, korzystnego horoskopu, tolerancji, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, zamku w Szkocji, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, asa w rękawie, nadzienia w pączku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, dużo rodzynek w cieście, pysznych toruńskich pierników, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, różowych okularów, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, widoków na przyszłość, czterolistnej koniczyny...Pozdrawiam serdecznie i życzę 100 lat tylko w zdrowiu i żebyś mi tylko nie chorowała całuski słodkie

Dla Ciebie Kasieńko z okazji URODZINEK
Witam
spytam się tak z ciekawości. O jaką Kasię tu chodzi? O Kasię Cichopek?
spytam się tak z ciekawości. O jaką Kasię tu chodzi? O Kasię Cichopek?
Lukasiu....bardzo dziękuję
, narazie
, jak odwiedzisz mnie w gdansku to poszalejemy 
, narazie
, jak odwiedzisz mnie w gdansku to poszalejemy 
Kasieńko dobrze tak zrobimy
Teraz oędzę bo czas mnie goni
Teraz oędzę bo czas mnie goni

Kathy. Witaj.. .

pędze

Kathy.
" Dziś są Twoje Urodziny".. .
" Dziś są Twoje Urodziny".. .

100 lat kathy
rośnij duża i wygrywaj z lotkiem
od lutego szostka nie padła....to i tak w naszym lotto szostka pada średnio raz na tydzien
http://www.lotto.at/gaming/EM_hp.jsp?sessionID=47d1c09e-1401-583d52-1156-5a40d1168bb6
wyniki euromilions dla zainteresowanych. dwie glowne wygrane padly
wyniki euromilions dla zainteresowanych. dwie glowne wygrane padlywitam wszystkich WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KATARZYNO-wierszyk
KROPLA ROSY
SZUM WIATRU SŁYSZE
JAK DRZEWA KOŁYSZE
SŁONKO OSPALE WYCHODZI
WSTAJĄ KOCHANKOWIE MŁODZI
DOTYKAJĄ STOPĄ ROSY
CO SIŁA SWĄ BUDZI
WPATRZONYCH W SIEBIE LUDZI
DUŻO MIŁOŚCI OD BLISKICH I OBCYCH LUDZI OD MADRYTKA
KROPLA ROSY
SZUM WIATRU SŁYSZE
JAK DRZEWA KOŁYSZE
SŁONKO OSPALE WYCHODZI
WSTAJĄ KOCHANKOWIE MŁODZI
DOTYKAJĄ STOPĄ ROSY
CO SIŁA SWĄ BUDZI
WPATRZONYCH W SIEBIE LUDZI
DUŻO MIŁOŚCI OD BLISKICH I OBCYCH LUDZI OD MADRYTKA
Ile jest do wygrania we włoskim lotto można sprawdzić na stronie np: lotto-centrum.
Miał ktoś z was kiedyś takie uczucie , mianowicie puścił kupon i potem czułem że "kurcze niepotrzebnie dałem tą np. "64" bo czuje że tego raczej nie wylosuje, a potem okazało sie że tylko ta liczba wpadła?
..ja już mam,,dziekuję! mogę sie jedyni kubkiem kawy stuknąć

Kathy.
"Wszystko, co było Twoim marzeniem, co jest i będzie w przyszłości, niech nie uleci z cichym westchnieniem, lecz niech się spełni w całości."
"Wszystko, co było Twoim marzeniem, co jest i będzie w przyszłości, niech nie uleci z cichym westchnieniem, lecz niech się spełni w całości."

witam w słoneczny weekend
kathy, 100 lat.100 lat .....
i sukcesów w totka

kathy, 100 lat.100 lat .....
i sukcesów w totka