Wpisy 1 666 296 – 1 666 395
15 sierpnia 2013 23:07 → 15 sierpnia 2013 23:33, 100 wpisów
skroconym chyba nie znam sie nie gadam z nikim o tym lotto niz z wami i zwiazku z tym czuje sie jak kosmitka
Pasko
Przydała by się taka emotka {(oliwa do ognia})
Przydała by się taka emotka {(oliwa do ognia})
ulala: musiałabyś mi podać coś na tacy... i to w ten sposób, żeby druga strona nie dała kontrargumentu w postaci innego wpisu
Toja
ulala nie zwracaj uwagi, ja nie wchodzę na czat ale czytam i czekam na typy twoje i joci, inne wypowiedzi mijam
bo jeśli ja widzę tu coś na temat tłustych włosów... to wybaczcie, ale nie skomentuję
takie osoby chyba faktycznie nie mają już kompletnie żadnych problemów i sobie szukają
Pasko a moje wykasowane wpisy?? z profilu?
I później węgorze? wkleje coś zielonego to jest to wodorost. poczytaj całego dzisiejszego czata
I później węgorze? wkleje coś zielonego to jest to wodorost. poczytaj całego dzisiejszego czata
no niech mi się tu tylko ten misiek pojawi.....
jociu ...ja nie miałem wtedy czasu cokolwiek pisać....ale ja se z nim pogadam.........
jociu ...ja nie miałem wtedy czasu cokolwiek pisać....ale ja se z nim pogadam.........
toja. przykro mi..ale czuje sie urazona ..nie tym co naskrobał Miisiek, bo jestem ponad tym..ale ..wiesz dobrze.
cirispadme
Skróconym w lotto i mini to można nie źle wtopić, ale w MM powiedzmy że jest większa stopa zwrotu.
Skróconym w lotto i mini to można nie źle wtopić, ale w MM powiedzmy że jest większa stopa zwrotu.
jocia sory ale wyolbrzymiasz problem co niby miałem mu napisać że....??
ulala: ale to widzę jakieś wpisy z czerwca... kilka skasowanych wpisów 2 miesiące temu to jest nagabywanie?
alex.. uderzyłam w stól.. nic..zaprzeczyć, chyba,ze myslisz o mnie tak jak on.
Pasko i co z tego ze ktoś napisze nadając mi jakiś epitet jak wszyscy wiedzą o co chodzi, żeby tylko nie wyłapać bana a dzień w dzień wyśmiewać się nie ze mnie pierwszej i nie ostatniej
Pasko nie!
Wpisy mają zostać i są już skopiowane jako dowód w sądzie!
Nie ma teraz tuszowania sprawy
Wpisy mają zostać i są już skopiowane jako dowód w sądzie!
Nie ma teraz tuszowania sprawy
a o węgorze to już nie łapię... dajesz sobie przylepić ot tak etykietkę i się potem z nią identyfikujesz ?
Jocia, pisali.. Ale Dobranoc..nie chcę uczestniczyć w tym sporze. Mam nadzieję, że jutro wraz z nowym dniem..pojawią się stali użytkownicy i podzielą się swoimi typami.
Aniu..ja juz przemyslałam ..podaje typy źle, wygrywam , tez xle ..wiec po co mi to..zamilknę .
kurcze najgorsze jest to ze moj dziadek gra w lotto i za chiny nie chce powiedziec jak to robbi ze zawsze jest na plusie mowi mysl sama dziecko i o....
jocia już teraz chyba zacznę tak myśleć bo widze że zachowujesz sie jak kapryśne dziecko sory skoro chciał cie urazić widocznie sie nie lubicie co mi do tego ja nie traktuje tego czata jak życie wieczne tylko dodatek do lotto
Jociu....nie chodzi mi o to...że nie będziesz podawała typów ...bo to Twoja sprawa.......ale o to że misiek trochę brzydko...pisał...zresztą on nie pierwszy raz.....dlatego np...ja nie piszę z nim nigdy i go ignoruję.....od początku jak tu jest wydaje mi się on jakiś nie halo
Pasko każdy ma swoje granice, skoro ty na to zezwalasz, nie pierwsza osoba w ten sposób potraktowana. Nie reagujesz to trudno, ja to zrobię. Nie jestem głupią babą jaką mogło by się wydawać.
jeśli faktycznie to było do Ciebie, to tylko Lila miała z tego pewnie ubaw ... bo pozostali uczestnicy czata raczej nie przywiązali do tego najmniejszej uwagi.
oj ja tez mam taka nadzieje alibaba ze jutro po burzy bedzie fajny spokojny czat
i jeszcze ta babeczka ktora smie twierdzic utrzymuje sie z multi multi nie moge jej dorwac chyba normalnie kryje sie przede mns albo nawet sie przeprowadzila
już widzę ten młotek jak Lila jest skazywana za przezywanie koleżanki od węgorzy i wystawianie języka
Pasko, ale do tego służy Twój czat? Do wyśmiewania się ludzi?
A chcą się pośmiać to na gg a nie publicznie. Jesteś Admin i na to zezwalasz?
A chcą się pośmiać to na gg a nie publicznie. Jesteś Admin i na to zezwalasz?
Ulala
Proszę o wpis
Proszę o wpis
ulala: ale jakie wyśmiewanie ludzi. Ty to tak odbierasz, ja tego tak nie odbieram. Może warto popracować nad poczuciem własnej wartości.
Pasko, ale to się nie zamyka na dzisiejszym dniu, jak sprawa będzie w sądzie to ruszy się wszystko
Ulala
jaki masz nick?
jaki masz nick?
Węgorz czy ulala?
ulala: polecam książkę "Przebudzenie" http://lubimyczytac.pl/ksiazka/116271/przebudzenie
Ulala
powodzenia, niech wygra sprawiedliwość
powodzenia, niech wygra sprawiedliwość
Pasko ja Ci się pytam prowadzisz multipasko czy ubliżaj pl.
Ale wiesz z czym to będzie powiązane? Prokurator wejdzie Ci na stronkę poprosi o zabezpieczenie dowodów
Ale wiesz z czym to będzie powiązane? Prokurator wejdzie Ci na stronkę poprosi o zabezpieczenie dowodów
A wczoraj w nocy było tak przyjemnie, fajni ludzie, muzyka aż miło się typowało
a ja radze obu paniom przeczytac ksiazke toksyczni rodzice
Medea
ok, dziękuje idę poczytać
ok, dziękuje idę poczytać
a może tak bana jednej i drugiej na jakis czas byłby spokoj cisza wkoncu jakies typowania
bo conajmniej jedna z moich obserwacji nie radzi sobie z zyciem i z swoimi pokladami negatywnej energii
Pasko, ale nie zdziw się jak przyjdzie pismo do wyjaśnienia. Ja mówię poważnie! Nie będzie nikt za pośrednictwem Twojej stronki ubliżał mi niezgodnie z prawem
jocia mi też. Więcej liczb nie podam i nie będę dzielić spostrzeżeniami na temat liczb, sposobów i odkryć. Bo to nie jest stronka do typowania tylko ubliżania. Zmykam
wiecie a na mnie moga mówic co chca np,brzydka stara garbata itp. mnie to nie interesuje mam poczucie własnej wartści
generalnie innej drogi wyjścia tu nie ma w tym momencie, bo jak mówię nigdy bym nie doszedł o co Wam chodzi i kto ma rację.
ula....moim zdaniem...masz za dużą wyobraźnię.....i pana admina sądem nie strasz.....bo pewnie i on się teraz z Ciebie śmieje
dobra ale co Pasko ma teoretycznie zrobic faktem jest ze nikt nikogo nie powinien obrazac ani wysmiewac co czesto sie tu niestety obserwuje ale co on ma zrobic? skoro od dlugiego czasu wszystkim to odpowiada?
ulala to jest prywatna stronka i nawet jak by Pasko wysikał sie nam na twarz to guzik będzie bo sami tu przyszliśmy i akceptujemy jego zasady . A nick LILA czy Ulala to może być nawet św.piotr
myślę, że wpis lottomata trochę oddaje to o czym ja myślę... dziwię się, że uzależniasz się w jakikolwiek sposób od wpisów osoby, która w zasadzie nic dla Ciebie nie znaczy.
Przepraszam ze sie wtrace ale wchodze tu od czasu do czasu na czat bo na stronke kilka a nawet kilkanascie razy dziennie i niestety widac kto jaka ma kulture osobista.a tak ogolnie moim skromnym zdaniem to ta awantura jest nie potrzebna.z tego co czesto tu widac to pani pod nickiem lila ma takie dziwne teksty i czuje sie pewnie bo zna sie z adminem ( przyczym nie mam nic do admina ,bo wydaje mi sie fajny no i przystojny:-) facet).tylko lepiej sie czyta jak ludzie zartuja miedzy soba nie ublizajac nikomu.
A co do twojej wypowiedzi jocia to mnie zalamalas totalnie , chcialam polaczyc twoje i swoje sily no i w koncu oskubac troche ts'a. Prosze nie rób tego.
A co do twojej wypowiedzi jocia to mnie zalamalas totalnie , chcialam polaczyc twoje i swoje sily no i w koncu oskubac troche ts'a. Prosze nie rób tego.
Medea
Przeczytałem i dla mnie czarna magia ale rozumie koncepcje bo w MM stosuje też rozpis np. co 14 losowań
Przeczytałem i dla mnie czarna magia ale rozumie koncepcje bo w MM stosuje też rozpis np. co 14 losowań
Wszystkim proponuje po kubeczku leśnego dzbana
tak żeby nerwy puścili
tak żeby nerwy puścili
angelka: nie znam Lili. A czemu czuje się pewnie... pewnie dlatego, że zęby zjadła na tym czacie
Pasko
Ja bym zrobił ankietę komu ten czat się podoba komu nie podoba i nie będziesz miał wyrzutów sumienia usuwając go ze strony
Ja bym zrobił ankietę komu ten czat się podoba komu nie podoba i nie będziesz miał wyrzutów sumienia usuwając go ze strony
mogla oddac i milion wpisow ale nic by ta stronka nie stracila jakby jej tu nie bylo
Menel
Lottomat i poco dolewasz oliwy do ognia
enel....dawaj dzbana ....bo z tego wszystkiego to i ja się chyba nawalę
lottomat: oczywiście nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, co by było gdyby. Nie mogę napisać, że nie masz racji, bo tego nie wiem
Alex
ja wyrazam swoje osobiste zdanie na temat danej osoby, niestety musze czytac to co pisze wiec mam prawo pisac ze cos mi nie pasuje
ale dobrze jest, nie trza psuć. Zobaczymy jak się dalej sytuacja rozwinie... a jak przyjdzie nakaz sądu, to się czata zawinie i trudno
Wydawalo mi sie ze ktos kiedys pisal ze znacie sie prywatnie.no ale coz moze cos pokrecilam.wiec przepraszam.
Trafił swój na swego i jest ambaras
Trafił swój na swego i jest ambaras