Wpisy 1 666 196 – 1 666 295
15 sierpnia 2013 22:45 → 15 sierpnia 2013 23:07, 100 wpisów
ulka...ty jestes bardziej lubiana to gratulacje.Ale powiedz co mnie to?Ja tu przyjaciół nie szukam tak jak Ty
a teraz wyobraz sobie ze kiedy nie wejdziesz na ta strone czytasz te same bzdety powtarzajace sie od zawsze na temat wiadomo Ci jaki i nie masz mozliwosci ignorowania tego i ogladania srania emotami
Lila o żelce też nie powiedziała wprost
Tylko smiechy chichy że zajęcza warga, że żylasta też było miłe?
Tylko smiechy chichy że zajęcza warga, że żylasta też było miłe?
o jeny dajcie juz pokoj i zmiencie temat
ulka...z żelka mamy kontakt prywatny więc nie wiem po uj ją w to wciągasz.Ty o nas też między wierszami pisałas chociażby i dzisiajTylko szkoda,że jednak my o tobie nie
cirispadme
Tak naprawdę to przy 10/20 są naprawdę minimalne szanse na jakąś wyższą wygraną niż 7/10 przy 10 zakładach tak jak gram ja, dlatego staram się grać sys. skr. 20 liczb + zakłady z pewniakami czyli rozkład nierównomierny.
Tak naprawdę to przy 10/20 są naprawdę minimalne szanse na jakąś wyższą wygraną niż 7/10 przy 10 zakładach tak jak gram ja, dlatego staram się grać sys. skr. 20 liczb + zakłady z pewniakami czyli rozkład nierównomierny.
Pasko: co tam słychać?
lottomat: ptaszki ćwierkają
torsan: Pasko spadaj na drzewo
Pasko: coś Ci nie pasuje ?
a teraz lottomat wyobraź sobie, że w powyższym dialogu nie widzisz wpisu torsana, bo go blokujesz no co tu dużo pisać, to tylko zamieszanie robi.
lottomat: ptaszki ćwierkają
torsan: Pasko spadaj na drzewo
Pasko: coś Ci nie pasuje ?
a teraz lottomat wyobraź sobie, że w powyższym dialogu nie widzisz wpisu torsana, bo go blokujesz no co tu dużo pisać, to tylko zamieszanie robi.
Fiolka
lila tak jak straciłaś grunt pod nogami to udajesz jej (żelki)przyjaciółkę, po tym co na nią wygadywałaś to szczyt fałszywości z Twojej strony
kontynuj
Dobra. Kluczem do tego pomysłu co pewnie nikogo nie zaskoczy są losowania bazowe tyle, że dobierane wg pewnej zwariowanej teorii
Na 13 sierpnia były to :
4,6,8,31,36
1,8,10,27,32
1,5,7,30,39
20,25,29,35,39
1,6,10,12,30
wynik 13 sierpnia 6,7,10,27,34
Na dziś
4,6,27,33,35
8,9,10,34,39
3,21,25,39,41
6,14,27,33,35
9,11,15,38,41
3,11,17,18,27
czyli też 3/5 była a i do lotto można było co nieco wyciągnąc
na sobotę :
16,17,21,28,31
1,15,19,29,41
4,23,26,38,41
9,12,21,24,32
1,21,33,38,39
3,4,11,36,42
niestety metoda zgodnie z tą zakręconą teorią wg której dobieram liczby w jedne dni działa lepiej a w drugich gorzej ponieważ zależy od pewnych czynników
Niemniej na sobotę obstawiam 38,21,41,12,1,15,29
Na 13 sierpnia były to :
4,6,8,31,36
1,8,10,27,32
1,5,7,30,39
20,25,29,35,39
1,6,10,12,30
wynik 13 sierpnia 6,7,10,27,34
Na dziś
4,6,27,33,35
8,9,10,34,39
3,21,25,39,41
6,14,27,33,35
9,11,15,38,41
3,11,17,18,27
czyli też 3/5 była a i do lotto można było co nieco wyciągnąc
na sobotę :
16,17,21,28,31
1,15,19,29,41
4,23,26,38,41
9,12,21,24,32
1,21,33,38,39
3,4,11,36,42
niestety metoda zgodnie z tą zakręconą teorią wg której dobieram liczby w jedne dni działa lepiej a w drugich gorzej ponieważ zależy od pewnych czynników
Niemniej na sobotę obstawiam 38,21,41,12,1,15,29
Pasko moze nie do konca Ci to opisalem, pojawia sie wpis od danego osoby ale zwiniety ze nie widze tekstu ale jak klikne to rozwine i przeczytam
nie wiem ja robie rozne fikumiku
miarka się przebrała
Niech sąd rozsądzi. Czy to jest dozwolone czy nie. Zmykam
Niech sąd rozsądzi. Czy to jest dozwolone czy nie. Zmykam
poza tym powiedz mi Pasko co taka Lila moze madrego pisac czy pytac o cos madrego
z liczbami zazwyczaj miksuje najpierw probowalam wylapacc powtarzajace sie ale misiek dal czadu i nas okazja ominela
poziom czatu jest taki jacy są jego uczestnicy.A jest delikatnie mówiąc na bardzo niskim poziomie i jeżeli ktoś w tym regularnie uczestniczy tzn. że on mu to odpowiada.
meduśka...Ty pamiętaj żeby mi dać cynka jak będzie u mnie powyżej 90%/......bo muszę swoje liczby puścić.....i rozbić wkońcu ten bonus
alex wejdź w mój profil i daj modyfikuj. Poczytaj usunięte wpisy.
zajmie się, bo się dowiadywałam w tej sprawie
zajmie się, bo się dowiadywałam w tej sprawie
Medea
ok ale skąd masz losowania bazowe?
ok ale skąd masz losowania bazowe?
To się juz zaczęło Panie Pasko jak kilka lat temu. Pani za Szczecina, pan z Torunia, (nie ojciec)Przykro ze co kilka lat znajdują się osoby które nie zajmują się lotto tylko się zagryzają.
ulala nie ma takiej możliwości dla sądu Lila czy ktoś inny to nie są osoby tylko NIKI na prywatnej stronie i tyle
player a to zdradzę na @ bo opiera się na pomyśle osoby która prosiła o nie ujawnianie pomysłu na chacie
Pusc @ a podeśle wyjasnienia oraz coś co pomaga te losowania dobierac
Pusc @ a podeśle wyjasnienia oraz coś co pomaga te losowania dobierac
cirispadme
Ja wychodzę z założenia że jedną metodą typowania typować jakiś realny wynik czyli grając na 23 liczby, z mojej perspektywy to za dużo
Ja wychodzę z założenia że jedną metodą typowania typować jakiś realny wynik czyli grając na 23 liczby, z mojej perspektywy to za dużo
ulala: płacę wysokie podatki i faktycznie niech sąd też coś robi, bo mi brakuje czasu na wszystko
Cześc wszystkim ( prawie wszystkim )
Nawiązuje do tego co napisał o mnie Miisiek .1665606 ,1665632,1665634
Sporo osób bylo w tym czasie na czacie i nikt nie zareagował. Więc doszłam do wniosku,że takie samo zdanie o mnie maja" Paskowicze '. Skoro uważacie,ze jestem chamska i nie dzielę się publicznie moimi typami oraz podaję wyimaginowane wygrane zaprzestaję podawania moich typów na czacie i na forum .
Chciałam dobrze i dzieliłam się typami , skany również zamieszczałam w profilu.
Wiem,ze Miiśka nie stac .. na nic innego..ale pozostał mi niesmak po braku reakcji z Waszej strony.
Popełniłam kardynalny bład ..zaczynając jakąkolwiek dyskusję z Miiskiem i Frankiem .
Nawiązuje do tego co napisał o mnie Miisiek .1665606 ,1665632,1665634
Sporo osób bylo w tym czasie na czacie i nikt nie zareagował. Więc doszłam do wniosku,że takie samo zdanie o mnie maja" Paskowicze '. Skoro uważacie,ze jestem chamska i nie dzielę się publicznie moimi typami oraz podaję wyimaginowane wygrane zaprzestaję podawania moich typów na czacie i na forum .
Chciałam dobrze i dzieliłam się typami , skany również zamieszczałam w profilu.
Wiem,ze Miiśka nie stac .. na nic innego..ale pozostał mi niesmak po braku reakcji z Waszej strony.
Popełniłam kardynalny bład ..zaczynając jakąkolwiek dyskusję z Miiskiem i Frankiem .
no tu patrze sobie
porrownuje z pewniakami mapami i typowaniem ogolnym
porrownuje z pewniakami mapami i typowaniem ogolnym
anzu,alex,halapek, asiat i kogo jeszcze dziś nie witałam
halapek pamiętam jak będzie to dam znac
halapek pamiętam jak będzie to dam znac
alex przejdź się do pierwszego lepszego adwokata, albo radcy prawnego.
Jeden Pan za to dostał z 2 lata jeśli coś nie pomyliłam
Jeden Pan za to dostał z 2 lata jeśli coś nie pomyliłam
a nie mi rozstrzygać kto ma tutaj rację... rozstrzygać to ja mogę kto ma rację, że padło 6 czy 9 w Lotto
Medea
mój @ jest w profilu, bo @ od Ciebie nie znam.
mój @ jest w profilu, bo @ od Ciebie nie znam.
Jocia
jocia oraz
player tak mi się też zdawało, że z Tobą jeszcze nie korespondowałam zaraz podeślę
player tak mi się też zdawało, że z Tobą jeszcze nie korespondowałam zaraz podeślę
hm nie powiedzialabym kiedys gralam systemami ale to jest dopiero nieoplacalne
Pasko, ale Ty nie prowadzisz stronki o grze lotto tylko stronkę ubliżaj.pl?
Ulala mam ojca adwokata i podpowiada mi że nie ma tu szans za małe i liche dowody i za słabe pomówienia na Onecie są wieksze
jocia: ja jestem po Twojej stronie... to był raczej objaw prostej zazdrości.
jeny ktos tu ciagle pisz alex i o sie gubie pozdrawiam jakas inna alex
ale widzę tu sporo nowych osób, więc jest szansa na rewolucję i obalenie władzy dominatorów chata
Pasko dając przyzwolenie na to tak właśnie jest i przykro mi, że chcesz żeby sprawa znalazła się w sądzie. Skoro zezwalasz na ubliżanie!
jocia wiadomo że każdy czeka na twoje typy, zwłaszcza nocnei proszę typować dalej
ulala też
ulala też
Pasko..dziekuję wiem..nie chodzi mi doprawdy o miiska , bo wiem..ale o tych wszystkich, którzy czekaja na moje ( czasem dobre, czasem nietrafne typy ) na brak reakcji.. tak jakby zgadali sie z nim.Przykre..zawsze jestem ( byłam ) otwarta.. jak mogłam pomagalam .
ulala: ja tylko chcę, żeby ktoś rozstrzygnął jeśli ktoś tu faktycznie jest poszkodowany... bo ja nie wiem komu mam wierzyć.
Jocia, niektóre osoby zareagowały..byłam przekonana, ze ten portal..czat jest dla ludzi dorosłych, którzy próbują swojego szczęścia i liczą na wygraną w lotto. Przy okazji mogą dzielić się swoimi typami, metodami typowania. A dzisiejszy czat od godz 21:00 przypomina targowisko próżności, rykowisko. Maskara
cirispadme
piszesz o systemie skr. czy pełnym?
piszesz o systemie skr. czy pełnym?
no ja jestem stara ale rzadka haha ze mna to juz nawet przez gg cos tlumaczyles zawziecie Pasko
Dobranoc Wszystkim..
Alibaba2002: od iskierki aż po ogień... święto, wiadomo, że ja tu nie siedzę 24h/dobę i z emocjami jest różnie... temperatura na czacie się zmienia.