Wpisy 1 666 396 – 1 666 495
15 sierpnia 2013 23:33 → 15 sierpnia 2013 23:59, 100 wpisów
mnie jej wojny nie obchodzy i jej teksty tez nie, z reszta sama wiec ze swoja swita zawsze jest mile widziana w moich stronach
Pasko skoro kilku użytkowników leci po rządzie i nie zamykają to spokojna twoja mać
bo każdy wpis może mieć znaczenie w toku postępowania i szukania zależności
Z kaczora i tuska ....kabarety nabijają się na całego.......i nikt do sądu nie idzie ...bo i tak nie wygra
Późno już i widzę, że wam wszystkim się trochę poluzowało z tym sądem.....albo jaja sobie ze mnie robicie
w końcu po 3 latach dochodzenia zostanie wydany nakaz o przyjmowanie tabletek na uspokojenie, aby się sytuacja nie powtórzyła
Pasko
No i jeszcze ustalać będą które nicki są wspólne do osoby przy 15,500 użytkownikach, myślę że sprawa Łódzkiej ośmiornicy to pestka
No i jeszcze ustalać będą które nicki są wspólne do osoby przy 15,500 użytkownikach, myślę że sprawa Łódzkiej ośmiornicy to pestka
Pasko to wprowadz chociaz wprowadz zwijanie czata na glownej stronie
player wiem, że czarna magia i zwariowane ale to 12/20 na forum to właśnie ta metodą bo był dobry dzień
rozpiska w arkuszu jest za to naprawde póki co przydatna w mini trzeba tylko dobrze wybrac z losowań
rozpiska w arkuszu jest za to naprawde póki co przydatna w mini trzeba tylko dobrze wybrac z losowań
Dzisiaj niedziela i kazdy miał obowiazek byc w kosciele na mszy a nie grac w lotto:
Jocia i jak tam zmienilas zdanie?
mimo wszystko jak z tych wpisów udowodnią, że wpis Lili o węgorzu podpada pod jakiś paragraf, to będę pod wrażeniem
Przynajmniej Medea sprawia pozory że tu dalej tsa trzeba ogrywać
Hipopotan dzisiaj jest czwartek
Sprawa bardziej prosta niż się wydaje.
Marny to gospodarz który pozwala w swym domu gości obrażać.
Marny to gospodarz który pozwala w swym domu gości obrażać.
ja myślę, że dzisiejsze 9/10 na multipasko, to nie ostatnie w tym roku
hazard jest niebezpieczny zaczyna się od gry za 2,5zeta a konczy na 100zeta i pozyczkach:
alex jak widze nie chodzisz do koscioła to bardzo zle masz grzech ciężki:
joker: zacytuj jakiś wpis obrażający albo daj numer wpisu. Problem w tym, że obrażanie się dwustronne wynikające z wzajemnej antypatii to nic nadzwyczajnego... wystarczy włączyć pierwszą lepszą debatę polityczną.
Medea
ja do MM mam pewien sposób, napisze jutro w @ myślę że może być skuteczny przy doborze większej grupy liczb
ja do MM mam pewien sposób, napisze jutro w @ myślę że może być skuteczny przy doborze większej grupy liczb
hipopotan ja do rozważań duchowych nie potrzebuje żadnego pedofila czy batmana
http://www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths
a propos chęci niektórych z nas dopieczenia bliźnim. Kuda nam do mistrza Tuwima
a propos chęci niektórych z nas dopieczenia bliźnim. Kuda nam do mistrza Tuwima
Pasko....masz rację nie ostatni......a postaram się i tak zrobić żebyś miał pierwszą 10/10...na stronce....a jak
Jocia Oj szkoda.ale wiem ze kiedys zaliczysz te 10/10 a jak nie to to 8/8 nabank. Tego szczerze ci zycze.
hipcio a od kiedy osoba mocno wierzaca musi chodzic do kosciola ?
Halapek
,,yes yes,, gra pewnie na tych 10 nickach systemem i co chwile ma 7/10 lub 5/5
,,yes yes,, gra pewnie na tych 10 nickach systemem i co chwile ma 7/10 lub 5/5
jak ktoś nie chodzi do kosciola to musi miec na sumieniu i coś go gryzie by nie spojrzec prawdzie w oczy:
player z góry dziękuję
Jak będzie dzień w mojej metodzie dobry na grę dam znac. Jak mawiał imc Zagłoba za wiele to pewnie nie pomoże ale typowac będzie przyjemniej
Jak będzie dzień w mojej metodzie dobry na grę dam znac. Jak mawiał imc Zagłoba za wiele to pewnie nie pomoże ale typowac będzie przyjemniej
hipopotan
Nie którzy nie chodzą bo im się nie chce
Nie którzy nie chodzą bo im się nie chce
player....jak ja bym typował na 30 nickach tak jak on...to co rusz by coś było.......mogę udowodnić.....ale nie mam nicków
lottomat
nie chodzi mi o częściej wpadnie tylko ma skuteczność powyżej prawdopodobieństwa i o to właśnie chodziło mi w mojej wypowiedzi.
nie chodzi mi o częściej wpadnie tylko ma skuteczność powyżej prawdopodobieństwa i o to właśnie chodziło mi w mojej wypowiedzi.
jociu na poprawę humoru Temat ponury ale jak przyjemnie wyśpiewany http://www.youtube.com/watch?v=NfDWqr_2PNY
kepalah nic prostszego wpisuj w swojej kg nawet 100 typowań tam jest data oddania coś ci na pewno padnie ale po co
Medea
oki, dziękuje
oki, dziękuje
jocia....to gdzie ta małpa poszła.....????mam że do Ciebie.........no nic ,....napisz mi co Ci weszło
W ogóle zostawię lepiej tu na czacie tematy kulinarne w spokoju, bo później będę na widelcu
alex......on typuje na tylu nickach.....bo nie musi sprawdzać kuponów ....zajży na stronkę ..i wie czy weszło coś grubszego ...czy nie....i po to pewnie ma tyle nicków....i pewnie tak jak player napisał ....gra systemem
ja nic nie potrafię wygrac,uroki jedzy rzuconej na mnie dają pecha:
to jakiś lujek bo dla mnie sprawdzanie kuponów to najwieksza frajda
jociu
http://www.youtube.com/watch?v=pKyP-WWGNCM - wszyscy tutaj powinni to sobie odsłuchac zanim zaczną dogryzac innym
http://www.youtube.com/watch?v=pKyP-WWGNCM - wszyscy tutaj powinni to sobie odsłuchac zanim zaczną dogryzac innym
Pasko
dobranoc
dobranoc
Jutro wszystko wróci do normy
Dobranoc Wszystkim
Szczególnie Jocię żegnam
Dobranoc Wszystkim
Szczególnie Jocię żegnam
jocia podrasowałam chyba ten mój zwariowany pomysł zestawy na jutro do obserwacji podrzucic ???
lottomat....nic nie widzisz ...bo tam w nich nic szczególnego nie ma
ja myślę, że te trzy szóstki 666 przyciągnęły zło a niedługo wpis 1 666 666