Wpisy 1 614 055 – 1 614 154
12 lipca 2013 06:34 → 12 lipca 2013 08:18, 100 wpisów
Wega10-bez przesadyzmu.A to,że człowiek(czyli ja) ma wrażenie,że NIC CI DZISIAJ NIE PODOBA SIĘ I NIE PASUJE,WSZYSTKO BE-lewą nogą wstało się Tobie?
kurcze wszystko mi sie podoba - dobrze ze zaznaczyles ze czlowiek jestes hehe
wrazenie to pewien stan swiadomosci - w odpowiednim wieku - ja juz go nie mam
idę , bo wega filozofie swoją tu pisze a jej potrzebny psychol by ją wygrzmocił z rana .
jackwar-niema jak wyładować się na kimś lub czymś z samego rana
Wega10-osobiście przestaję odpisywać na Twoje głupie PROWOKACJE i "ciąganie" ludzi za język.Jeżeli to nie jest to co napisałem,to chyba może lepiej udać się do psychiatry i zastosować dłuższą terapię.Jak z Tobą ludzie na co dzień wytrzymują?
dlaczego ty kolego mnie obrazasz - naucz sie panowac nad swoimi emocjami
Jako stary Użytkownik 1,5r powiem ci że Pan Pasko czyta wszystko i jak czeba to USUWA
to jak w sobote w mini ? wpadnie 22 i 13 czy 22 i 11 czy 23 i 11 ?
i dlatego Pana Pasco nie cza tylko trzeba sluchać - świeta prawda amen
kłania się CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM-nikogo nie mam zamiaru obrażać a nad emocjami panuję.Sarkazmu ,ironii i łapania za słówka-nie zniesę.TO TYLE I AŻ TYLE W TYM TEMACIE.
fafik - juz prosze przestan krzyczec na czaciku z duzej literki jak sie czujesz obrazony to stac mnie na slowo przepraszam ale juz przestan bo nuda
leć dziecko lepiej do piaskownicy-tam będzie jeszcze śmieszniej
Uważam,że Pan Pasko stworzył poważne forum dotyczące multilotka,ale widzę,że niektóre jednostki chyba pomyliły stronkę.
fafik no prosze - raz jestem czlowiek raz jednostka zastanow sie w sumie jak tak do mnie klikasz to miod na moje serce ja pamietam czasy kiedy kuponik skladalo sie na trzy ,naklejalo sie banderole - gumą arabską - ty mlody graczu mosesz to zobaczyc w muzeum TS w Wa-wie - chce być grzeczny ale nie da się - proszę troszeczkę luzu
vice versa-a naklejanie banderoli i składanie na 3 również "niestety" pamiętam
a jaką miałeś folię? czarną czy fioletową? - ups nie miałem juz klikać
ja jeszcze wicinałem kalke - później juz były kuponiki z przebitką
pamietam jak mi sie sklejaly kupony - jak pancia nawalila tego kleju na banderole - jaja byly jak berety hehe
nie wiem dlaczego klikasz niestety - kazdy dzien dla mnie jest oki - bawie sie i dziekuje bozi ze zyje - ty grasz i kiedys wygrasz - to zabawa nie daj sie wciagnąć w hazard - pamietaj
w sumie ja podalem ale jeszcze nie ma takich losowan - z fafikiem wprowadzamy nową gre - nie wiem co na to TS pewnie sie zmartwi hehe
skreślam , oczywiście nie wysyłam i mam o jedna obok albo w lewo albo w prawo.
a tak powaznie to szanowny admin pasco stwierdzil ze dzisiaj nie bedzie losowania o godz.14 - w sumie ma racje popieram go - lepiej zrobic 3 losowania w trakcie teleexpresu - to tez zart - kurcze ale tutaj nuda
bo sobie nie pomagacie,żadnych nr. nie widzę, Kiedyś miałam mapki od pierwszego losowania . Skreślałam na brudno i miałam przez 2 dni po 20 trafionych , Oczywiście nie wysłałam. Podarłam je, Teraz mam z trzech lat i znów się bawię ale nie wysyłam . Wczoraj o 14-tej były dobre mogłam wysłać.
kiedyś, dawno dawno temu - byl tutaj gracz ktory wzorowal sie na grze lotto.de - skubaniec trafial systemowo kilkanascie 3-4
wega.....karwa całą noc te głupoty piszesz....????masz zdrowie chłopie
pasco powinien wiedziec o kim klikam - nie pamietam jego nicka ale robił sobie statystyke z lotto niemieckiego i kazdą liczbe wylosowaną u nich w naszym lotto dawal razy dwa do tylu
halapek - witam a ty wiesz z kim klikasz? - to ja wasz ulubiony lottomat - ja tak moge caly czas
Dzien dobry Mp.
Lilus..Fioli..Medeo....odpowiadam za wczoraj..sorki....ale wczoraj juz nie moglam..ehh narobilam sobie balaganu w kompie i nie wiem jak wyjsc z tego....moze zna sie Ktos jak moge wyjsc z Banking na Umsätze..chodzi o bank..za cholere nie moge wejsc i sprawdzic konto..ojej
Lilus..Fioli..Medeo....odpowiadam za wczoraj..sorki....ale wczoraj juz nie moglam..ehh narobilam sobie balaganu w kompie i nie wiem jak wyjsc z tego....moze zna sie Ktos jak moge wyjsc z Banking na Umsätze..chodzi o bank..za cholere nie moge wejsc i sprawdzic konto..ojej
mada....że ile????.....wytypowałaś 20/20?????.....sorki ale w to to nie uwierze....
ola....
o takie sprawy olu ..najlepiej dzwonić do banku....bo do tego potrzebne hasła.....a tu przecierz nie podasz
o takie sprawy olu ..najlepiej dzwonić do banku....bo do tego potrzebne hasła.....a tu przecierz nie podasz
Wega..ani wejsc ani wyjsc..po prostu..kaze mi podac karte i wyslac pieniadze..wczoraj chcialam cos zaplacic..ii chyba "pochrzanilam"na dobre..
fafik.....wega siedzi tu od wczoraj....po północy gorsze głupoty pisał
nie mozesz byc w systemie tak dlugo - sam ciebie wylogowal - jak sie obawiasz to zadzwon na info i zapytaj co sie stalo
co otworze Konto..to pokazuje Banking..aa ja chce wejsc tam gdzie sie sprawdza stan konta..ii Cholera zadnej reakcji..
ulexxa -a może przy okazji,nieświadomie wirusa sobie na komputer zamontowałaś?
moze cos sie zablokowalo..ale dobrze zakrece tam..dziekuje Wam za podpowiedzi..öjej tylko pliss nie wirus..to nie jest moj komp..oo Boziu..