Wpisy 1 613 955 – 1 614 054
12 lipca 2013 05:25 → 12 lipca 2013 06:34, 100 wpisów
zycze kazdemu z Was wygranej - duzo tutaj takich zapalencow bylo - nikt nie wygral - zapytajcie pasco
jocia - uwierz tego tobie zycze ale ...w multi tracisz czas i kaske
wygrywali po 9/10..to było a ile 10/10 nikt sie nie przyznał
piotrekkalisz chyba 9/10 zapewne pamiasz ?
Ja tobie takze zycze wszystkim zyczę
piotrekkalisz chyba 9/10 zapewne pamiasz ?
Ja tobie takze zycze wszystkim zyczę
jocia - pierniczys jak stara potluczona - wejdz sobie dzecko w lotto sprawdz statystyke ilu tych bylo a pozniej klikaj - jak bylo duzo to tutaj kazdy mial swoja teorie - hehe
podaj mi - kto z pasco obstawiajacych od poczatku trafil i zrobil skan wygranej? - prosze nie gadaj takich glupotek
Jocia ?
A masz kontakt z dariuszem w ?
Tak pracował nad tymi układami liczb
i nagle zniknoł ? ?
A masz kontakt z dariuszem w ?
Tak pracował nad tymi układami liczb
i nagle zniknoł ? ?
Podejrzewam
że coś wygrał , i się zmył
a przyznawać miał by się po co ?
że coś wygrał , i się zmył
a przyznawać miał by się po co ?
tak tak - smieszne - jak kiedys bylo ze po 80 wychodzilo 13 lub z 49 grala 55 - mam sie smiac?
no gratki ale powiedz tak od serca ile zainwestowales od poczatku a ile wygrales - bo 10.000 mnie nie bawi / bez obrazy /
Wega10-osobiście należę do ludzi,którzy nic nie muszą NIKOMU udowadniać.Sam wielokrotnie wygrywałem w multi 5/5 ,3/3.Nie czuję powinności udowadniania po przez skany i inne formy "pokazania" jaki to jestem fajny,bo trafiłem.
JociÓ
powiedz jak byś wygrała kilka milionów przyznała byś się ? I wstawiła jeszcze skan ? (i adres do ciebie haha )
powiedz jak byś wygrała kilka milionów przyznała byś się ? I wstawiła jeszcze skan ? (i adres do ciebie haha )
nie spinaj sie -mysle a nawet jestem pewien ze wiecej wtopiles niz wygrales w multi - taka jest prawda chociaz trudno przyznac sie do tego
Dodam,że konta na portalach społecznościowych też nie mam,bo mi to koło tyłka lata
wega nie mam strat ale nadzieje na wygraną ten skan to jeden z wielu moich wygranych 2x 5/6 w Dl itp. . tylko fart nic wiecej.
nie spinam się,tylko mówię,że "DA SIĘ WYGRAĆ" i sam jestem tego przykładem
no tego to juz nie kumam - co ma jakies tam konto do gry - przeciez grasz - i wierzysz ze wygrasz - dlatego zycze powodzenia w grze w multi
fafik - prosze / bez obrazy / ile ty wygrales w multi 5/5 no sam sie zastanow
wega tak czytam twoje wpisy czego jestes taki przekorny jocia miala sile cala noc klikac z toba a ty jej zawsze nie wygrasz i nie wygrasz po co ?. Jaki masz w tym cel ?
Wiadomo wygrywaja nie wszyscy .
Wiadomo wygrywaja nie wszyscy .
no prosze ciebie - ja zycze wszytkim zeby wygrali ale nie mow ze trafiles 5/5 w multi bo to nie starczy na fajne balety / zabraknie nam na szatnie / hihi
chociaz jej zycze z calego serca - ale ktosik te stadiony musi budowac - czyż nie?
Cześć
greg
.
Greg to samo miałem pisać że od paru godzin w koło macieju i tyle
greg
.
Greg to samo miałem pisać że od paru godzin w koło macieju i tyle
fsf jocia ma cierpliwosc mysle jak by wega tak polemizowal z toba cala noc dostal by w koncu wiazanke
w tt nigdy nie wygralem i nie bede gral - szkoda kasy i wygrane sa do d..y
Wega10-Nie muszę nikomu nic udowadniać.Ty masz swoją prawdę,ja swoją
ale jak napadalem - z prawej czy z lewej czy jak ? juz sam nie wiem co mam w tym momencie klikac
Jocia,Franek,Greg-nikt przy zdrowych zmysłach nie powiedziałby o wygranej innym osobom niż zaufane,chyba ,że jest na tyle niedowartościowany aby chwalić się na lewo i prawo-bez urazy Wega10.
wega albo masz slaby iloraz albo sam nie wiem slownie jeszcze raz slownie
jak mozna kogos na czaciku napadac - jestem totalnym prymitywem bo nie ogarniam tego
nie wiem czy mozna miec op.citatum "słaby iloraz" moze tak,pewnie ja mam
zostawiam WAS
Franku
gonzaga
greg
wega < niech ci będzie
Powodzenia
Muszę wstać za trzy godziny
Franku
gonzaga
greg
wega < niech ci będzie
Powodzenia
Muszę wstać za trzy godziny
wega narka bo zaraz dostane bana .
Pozostali do zobaczenia pozdrawiam
Pozostali do zobaczenia pozdrawiam
mam nadzieje ze drogi nam wszystkim pasco - odpowie na moje pytania - czego wam i sobie zycze
Wega10-jest takie powiedzenie :Cisze budziesz-dalsze zajedziesz-mam na myśli chwalenie się wyższymi wygranymi
Wega10-mam brak w laptopie ruskich liter.Z miłą chęcią napisałbym Tobie to literami rosyjskimi,bo akurat znam ten język.
Masło shea cenione jest ze względu na swoje właściwości odżywcze, regeneracyjne i ochronne. Uzyskuje się je z nasion masłosza Parka - drzewa występującego w Afryce.
Wega10-dodatkowo w lipcu "startuje" piłka nożna,także będzie możliwość zrobienia dodatkowej kasy.Nie mówię tu o 100-200zł.,tylko dużo większej.
ale zycze tobie jak najlepiej - akurat w tej dyscuplinie to graja same dziadki i o dziwo zawsze u buka wygrywalem - zibi troche sie stara - ale same dziady sa w zwiazkach okregowych - nic nie zrobi
szczegolnie jak dziadek szpakowski komentuje - kazdy mecz od 10 lat albo remis albo przegrany - ale coz ma kontrakcik z tvp1 i jedzie dzalej - chociaz kibice no sami wiecie
Spodnie o długości 7/8Mieszanka bawełny i stretchu
119,00 zł
Dostępne warianty:
119,00 zł
Dostępne warianty:
Jak oceniasz wygląd strony multipasko.pl ?
Nie podoba mi się, wymaga zmian
Ogólnie jest ok, chociaż mogło być lepiej
Jest w sam raz, nic bym nie zmieniał
Jest świetny, miły dla oka
Nie podoba mi się, wymaga zmian
Ogólnie jest ok, chociaż mogło być lepiej
Jest w sam raz, nic bym nie zmieniał
Jest świetny, miły dla oka
wybieram - Jest swietny, miły dla oka / jednego / - czy cos wygrałem?