Wpisy 1 614 155 – 1 614 254
12 lipca 2013 08:18 → 12 lipca 2013 11:37, 100 wpisów
dziś śniło mi się że byłem na imprezie urodzinowej u pasko....potem nie wiem czemu wyszedłem na dwór...i zaczęły mnie jakieś psy po stopach gryżć....
ulexxa-a może po prostu mieli przerwę techniczną na stronie?Nie było żadnych komunikatów?
jak bys wypil dzbanek kawy i poprawil maltem to uwierz - w twoim wieku 3 dni bez muzyki bys tanczyl hehe
raz nie zagrane i wpadło jeszcze jokera dzis 27 niech wylosuja
halapek,8,9,10,39 kresliłem chyba 6 razy co losowanie ostatnie
Tris..
Fafi..no tez wlasnie ze non stop wyswietla sie..zebym dalej przeprowadzala operacje platnosci..kurde nio..
wlasnie znow tam weszlam i wciaz to samo..
Fafi..no tez wlasnie ze non stop wyswietla sie..zebym dalej przeprowadzala operacje platnosci..kurde nio..
wlasnie znow tam weszlam i wciaz to samo..
triset.....ja swoimi gram od marca....dopóki nie wpadnie 4/6....nie zmienie liczb......nie podam bo są to liczby ze snu.....konkretnie takie liczby jak skreślam mi się przyśniły w lutym....
wczoraj nie wysłałem bo fredne mm zagrałem i tak mi los podziekował
..czy jest taka opcja ze..np. Ktos..mogl mi wejsc na Konto ii robic tam cos?????..
oczywiscie ze jest - sa programy ktore potrafia zapamietac kazde klikniecie twoje w klawiaturke
ulexxa-musisz zadzwonić do nich do banku na infolinię-najbezpieczniej.Dowiesz się na temat ostatnich operacji na koncie.Jeżeli będzie wszystko się zgadzać-wina komputera.
najprosciej byloby pojechac do Ahlbeck..ii tam sprawdzic..wloze karte i wydruki zaraz beda..ale hmm..dobra ok.musze cos dzialac..
chodzi mi o to tylko,czy nikt właśnie nie skopiował Twoich danych przy logowaniu i nic nie namieszał-mam nadzieję,że nie
Tris..wczoraj chcialam cos zaplacic..nie dalo sie bo wciaz musialam nowy Tan podawac..Cholera wie..caly czas jest okienko z tymi migajacymi czarnymi okienkami..kaze mi wlozyc karte przylozyc trojkacikami..i nie da sie ani tego skasowac nic..co wchodze..jest to samo..
ja pierdziu na slasku znaleziono 4 groby wampirów - ale chlopaki dobrze dali w gaznik - tam gdzie nogi mieli lepetynki - ale jaja
no juz w koncu smigam - piesio chce isc na spacerek - pozdrawiam wszytkich i zycze wysokich wygranych
dobra stleniam sie..musze cos dzialac..dzieki Panowie za podpowiedzi..zycze Wam udanego dnia i duuuuzych Wygranych....pa Wam..
Fafi..aa tak mozna zrobic?..ojej
dziekuje Fafi..mam nadzieje ze wszystko bedzie ok..
dziekuje Fafi..mam nadzieje ze wszystko bedzie ok..
ja to mam..krzyz panski..
dobra juz naprawde lece..a tak bym sobie z Wami "pogadala"..ehh
pa Wam..
dobra juz naprawde lece..a tak bym sobie z Wami "pogadala"..ehh
pa Wam..
przez router najlepiej NIE logować się na stronie banku-jeżeli masz takie połączenie.Do logowania na stronę banku najlepiej podpiąć się bezpośrednio kablem do modemu.
Fafi..ale ze jak ja moge to zmienic..jak mam juz taki pakiet z orange..
mam internet tv i tel.domowy co moge na cala Polske Europe Usa Canada..na stacjonarne tel.za darmo dzwonienie ile chce..to jaki kabel mam dac?
połączenie do kompa masz przez router czy kablem z modemu do kompa???
zadnego kabla nie mam..moge byc w kazdym miejscu w domu i mam neta..moze byc kilka komputerow i wszystkie bez kabli chodza..
Mala..
dobra uciekam..pojade do Ahlbeck..i zapytam co i jak..milego dnia Wszystkim..pa Wam..
Fafi..pa
dobra uciekam..pojade do Ahlbeck..i zapytam co i jak..milego dnia Wszystkim..pa Wam..
Fafi..pa
a to oznacza,że ktoś(dobry haker),nawet siedząc na zewnątrz Twojego budynku mógł wejsc w Twoje dane-oby nie!
------
....................................
Dzień dobry.. .
....................................
Dzień dobry.. .
mala1438 - w takim razie zachęciłaś mnie do dołączenia Twoich typów w moich kuponach :-)
+14 za oknem. Pada, nie ma....
...............................................
...............................................
br0mba chcesz bierz tylko nie obiecuję że będą wpadać co losowanie
Znikam.. .
Miłego dnia.. .
.....................................
Miłego dnia.. .
.....................................
br0mba w takim razie zyczę powodzenia dzis i w następnych dniach
Fafi....zadzwonilam to Oldenburga..dzialu technicznego ii ten przemily Pan..pomogl mi..krok po kroku co i jak mam robic..to badziewiane migoczace okienko zniklo..mam juz wszystko jak bylo..ii wszystko jest ok.
nie musze jechac do Ahlbeck-u..
lece teraz z sunia-lalunia na spacerek..
fajniusiego dnia Wszystkim..
nie musze jechac do Ahlbeck-u..
lece teraz z sunia-lalunia na spacerek..
fajniusiego dnia Wszystkim..
Ale słabo wczoraj 0/1, 0/2, 0/3, 0/5, 2/10, Lotto 2/12, Lotto Plus 2/12 i Mini Lotto 0/12 a u was jak ?
U nas pochmurnie i pada deszcz mam nadzieję że zrobi się ładna pogoda bo chce iść na orlika pograć w tenisa dzisiaj. A u was jaka pogoda ?
Gracz z miejscowości Lublin wygrał 268 445,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Miłego
dnia
dnia
Pasko gdzie jest informacja ska wygrały dwie osoby w małej czarnej ?
W innych dają informacje XD.
ale nie taka drobnica,co jest wypłacana w żb to by musiał przedstawiciel brać taka zdrapke i ja wysyłać do oddziału
dzien bry-
ten jewany cpun i alkocholik siedzi tu jeszcze
mowa o wega10 co za czub
mowa o wega10 co za czub
tris
maro--
kuzwa mac pół nocy nam gledził
71 pewniak kochani
1,3,7,16,17,30
62,71,76
1,3,7,16,17,30
62,71,76
i nie czytal wpisów
ja juz wiem kto to jest
pisał to co on chciał a nie czytał naszych
ja juz wiem kto to jest
pisał to co on chciał a nie czytał naszych
fsf czemu go nie pojechałes po majtach
Wasyl
ja też wiem kto to pisał że to były ten LOTTOMAT jackwar mu po stringach pojechał
ja też wiem kto to pisał że to były ten LOTTOMAT jackwar mu po stringach pojechał
Witajcie , dawno mnie tu nie było.
Franciszku od firanek, mogę skorzystać z Twoich cyferek
Franciszku od firanek, mogę skorzystać z Twoich cyferek
Jano
witaj, pewnie
wybier, przebieraj , polecam m.in 16,17,62,71,76
witaj, pewnie
wybier, przebieraj , polecam m.in 16,17,62,71,76
fsf to jest ktos inny
znajde jego wpisy to ci powiem wam tyz
znajde jego wpisy to ci powiem wam tyz