Wpisy 1 614 071 – 1 614 170
12 lipca 2013 06:47 → 12 lipca 2013 08:24, 100 wpisów
Wega10-osobiście przestaję odpisywać na Twoje głupie PROWOKACJE i "ciąganie" ludzi za język.Jeżeli to nie jest to co napisałem,to chyba może lepiej udać się do psychiatry i zastosować dłuższą terapię.Jak z Tobą ludzie na co dzień wytrzymują?
dlaczego ty kolego mnie obrazasz - naucz sie panowac nad swoimi emocjami
Jako stary Użytkownik 1,5r powiem ci że Pan Pasko czyta wszystko i jak czeba to USUWA
to jak w sobote w mini ? wpadnie 22 i 13 czy 22 i 11 czy 23 i 11 ?
i dlatego Pana Pasco nie cza tylko trzeba sluchać - świeta prawda amen
kłania się CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM-nikogo nie mam zamiaru obrażać a nad emocjami panuję.Sarkazmu ,ironii i łapania za słówka-nie zniesę.TO TYLE I AŻ TYLE W TYM TEMACIE.
fafik - juz prosze przestan krzyczec na czaciku z duzej literki jak sie czujesz obrazony to stac mnie na slowo przepraszam ale juz przestan bo nuda
leć dziecko lepiej do piaskownicy-tam będzie jeszcze śmieszniej
Uważam,że Pan Pasko stworzył poważne forum dotyczące multilotka,ale widzę,że niektóre jednostki chyba pomyliły stronkę.
fafik no prosze - raz jestem czlowiek raz jednostka zastanow sie w sumie jak tak do mnie klikasz to miod na moje serce ja pamietam czasy kiedy kuponik skladalo sie na trzy ,naklejalo sie banderole - gumą arabską - ty mlody graczu mosesz to zobaczyc w muzeum TS w Wa-wie - chce być grzeczny ale nie da się - proszę troszeczkę luzu
vice versa-a naklejanie banderoli i składanie na 3 również "niestety" pamiętam
a jaką miałeś folię? czarną czy fioletową? - ups nie miałem juz klikać
ja jeszcze wicinałem kalke - później juz były kuponiki z przebitką
pamietam jak mi sie sklejaly kupony - jak pancia nawalila tego kleju na banderole - jaja byly jak berety hehe
nie wiem dlaczego klikasz niestety - kazdy dzien dla mnie jest oki - bawie sie i dziekuje bozi ze zyje - ty grasz i kiedys wygrasz - to zabawa nie daj sie wciagnąć w hazard - pamietaj
w sumie ja podalem ale jeszcze nie ma takich losowan - z fafikiem wprowadzamy nową gre - nie wiem co na to TS pewnie sie zmartwi hehe
skreślam , oczywiście nie wysyłam i mam o jedna obok albo w lewo albo w prawo.
a tak powaznie to szanowny admin pasco stwierdzil ze dzisiaj nie bedzie losowania o godz.14 - w sumie ma racje popieram go - lepiej zrobic 3 losowania w trakcie teleexpresu - to tez zart - kurcze ale tutaj nuda
bo sobie nie pomagacie,żadnych nr. nie widzę, Kiedyś miałam mapki od pierwszego losowania . Skreślałam na brudno i miałam przez 2 dni po 20 trafionych , Oczywiście nie wysłałam. Podarłam je, Teraz mam z trzech lat i znów się bawię ale nie wysyłam . Wczoraj o 14-tej były dobre mogłam wysłać.
kiedyś, dawno dawno temu - byl tutaj gracz ktory wzorowal sie na grze lotto.de - skubaniec trafial systemowo kilkanascie 3-4
wega.....karwa całą noc te głupoty piszesz....????masz zdrowie chłopie
pasco powinien wiedziec o kim klikam - nie pamietam jego nicka ale robił sobie statystyke z lotto niemieckiego i kazdą liczbe wylosowaną u nich w naszym lotto dawal razy dwa do tylu
halapek - witam a ty wiesz z kim klikasz? - to ja wasz ulubiony lottomat - ja tak moge caly czas
Dzien dobry Mp.
Lilus..Fioli..Medeo....odpowiadam za wczoraj..sorki....ale wczoraj juz nie moglam..ehh narobilam sobie balaganu w kompie i nie wiem jak wyjsc z tego....moze zna sie Ktos jak moge wyjsc z Banking na Umsätze..chodzi o bank..za cholere nie moge wejsc i sprawdzic konto..ojej
Lilus..Fioli..Medeo....odpowiadam za wczoraj..sorki....ale wczoraj juz nie moglam..ehh narobilam sobie balaganu w kompie i nie wiem jak wyjsc z tego....moze zna sie Ktos jak moge wyjsc z Banking na Umsätze..chodzi o bank..za cholere nie moge wejsc i sprawdzic konto..ojej
mada....że ile????.....wytypowałaś 20/20?????.....sorki ale w to to nie uwierze....
ola....
o takie sprawy olu ..najlepiej dzwonić do banku....bo do tego potrzebne hasła.....a tu przecierz nie podasz
o takie sprawy olu ..najlepiej dzwonić do banku....bo do tego potrzebne hasła.....a tu przecierz nie podasz
Wega..ani wejsc ani wyjsc..po prostu..kaze mi podac karte i wyslac pieniadze..wczoraj chcialam cos zaplacic..ii chyba "pochrzanilam"na dobre..
fafik.....wega siedzi tu od wczoraj....po północy gorsze głupoty pisał
nie mozesz byc w systemie tak dlugo - sam ciebie wylogowal - jak sie obawiasz to zadzwon na info i zapytaj co sie stalo
co otworze Konto..to pokazuje Banking..aa ja chce wejsc tam gdzie sie sprawdza stan konta..ii Cholera zadnej reakcji..
ulexxa -a może przy okazji,nieświadomie wirusa sobie na komputer zamontowałaś?
moze cos sie zablokowalo..ale dobrze zakrece tam..dziekuje Wam za podpowiedzi..öjej tylko pliss nie wirus..to nie jest moj komp..oo Boziu..
dziś śniło mi się że byłem na imprezie urodzinowej u pasko....potem nie wiem czemu wyszedłem na dwór...i zaczęły mnie jakieś psy po stopach gryżć....
ulexxa-a może po prostu mieli przerwę techniczną na stronie?Nie było żadnych komunikatów?
jak bys wypil dzbanek kawy i poprawil maltem to uwierz - w twoim wieku 3 dni bez muzyki bys tanczyl hehe
raz nie zagrane i wpadło jeszcze jokera dzis 27 niech wylosuja
halapek,8,9,10,39 kresliłem chyba 6 razy co losowanie ostatnie
Tris..
Fafi..no tez wlasnie ze non stop wyswietla sie..zebym dalej przeprowadzala operacje platnosci..kurde nio..
wlasnie znow tam weszlam i wciaz to samo..
Fafi..no tez wlasnie ze non stop wyswietla sie..zebym dalej przeprowadzala operacje platnosci..kurde nio..
wlasnie znow tam weszlam i wciaz to samo..
triset.....ja swoimi gram od marca....dopóki nie wpadnie 4/6....nie zmienie liczb......nie podam bo są to liczby ze snu.....konkretnie takie liczby jak skreślam mi się przyśniły w lutym....
wczoraj nie wysłałem bo fredne mm zagrałem i tak mi los podziekował