Wpisy 15 886 – 15 988
25 lutego 2008 15:01 → 26 lutego 2008 08:37, 100 wpisów
bogdan, bo wszystko zależy kto jak do tego podchodzi, dla mnie to rozrywka, rzuciłem palenie, to była motywacja i posyłam sobie 1 , czasem 2 kuponiki i to też nie każdego dnia, bardziej interesuje mnie zabawa niż chęć wygrania, nie budzi to we mnie jakichś nienormalnych emocji, ale nie ukrywam, że mam nadzieję w tej zabawie znaleźć jakiś sposób na grę w ML, bo uważam, że w każdym bałaganie jest jakiś porządek i w każdej przypadkowości jest jakaś logika.
Bogdan a jak by napisali i powiedzieli wtv. że padł100 szóstek to też byś wierzył? komunizm też był podobo super przeż 40 lat a zobacz co się okazał!
witom zas pieronski warszawiok wygrol te 9 mln to je jakos niemądre zawsze jak wielkie wygrane to ci wygrywają
dlaczego 1-40 ? bo szanse dokładnie te same jak w 41-80, nie ma to znaczenia, liczby się uśredniają i to jest jeden z niewielu pewników w grach losowych, pytanie tylko: w jakim czasie, w ciągu ilu losowań następuje to uśrednianie ? ja obserwuję sobie jak chodzą liczby z zakresu 1-40 i próbuję przewidzieć ewenualny wysyp i wtedy sobie typuję i posyłam kuponiki.
W stanch przynajmniej pokazują ludzi którzy wygrali - a u nas co ciągle bedą pokazywać tych zT.S. byłoby to nudne ciągle te same mordy.
sony, Ty mieszkasz w Polsce ? a Ty byś się pokazał ? nie żartuj, bo nikt w to nie uwierzy, chciałbyś sie pochwalić, że wygrałeś ? w naszym kraju ? nie rozśmieszaj mnie :-):-)
u nas to jak wygrasz, to spadasz na drugi kraniec kraju i znikasz, bo inaczej Cię ludzie zniszczą :-) taka Polska, takie realia, więc ta główna wygrana to nie wiem czy aż takie wielkie szczęście.
Potle mieszkam w polsce i pokazałbym się ale tylko przy naprawdę wielkiej kasie, potem zniknąć gdzieś w europie bo tak naprawdę czy masz w polsce kasę czy nie to i tak jesteś w pewnym stopniu uzależniony od zasranych urzędasów.
OPA karamba to ludzie ulicy wiedzą coto ciężki kawałek chleba, tacy ludzie jak już dojdą do kasy toumieją ją szanować i inwestować.A taki np.syn Milera -ojciec nakradł o przepraszam okradł kraj a ten jest jednym z najlepszych biznesmenów wkraju to jest parodja!!!
Niema to jak nasz poczciwy ENDRJU LEPER pogonili zasrance niezlego ministra rolnictwa
Czy zauważyliście że u nas wszystko jest na pół gwizdka - połowe z funduszy z gier zabierają,połowę naszej wypłaty też tylko jakoś nie zafundują nam placenia opłat o połowę mniej.
O przepraszam z mojej wyplaty mi nic nie zabiora zasrance pracuje na wlasna renke
Maks158 ja też ,nie zdzierżyłbym jak miałbym tym nierobom oddawać kasę, a na emeryturę to obliczyłem żę sam sobie jestem w stanie naskładać i nie przez 40 lat a 15 to jest różnica- nie chcę zdychać z głodu za ich emeryturkę, moja matka to przeszła.
hanys podałem ci dwa dni temu osiem numerków z których sześć było trafnych .28,77,80,1,50 37 10,22, jak nie wierzysz to sprawdż niedzielne losowanie żałuj można było coś z tym zrobić ,może następnym razem?pozdowienia dla wszyskich lotto maniaków
jak by nie patrzeć to stworzyli sobie fajnąustawę i od razu połowę kasy z wpływów zabierają, może złozymy petycję aby 99% brali dla siebie? podobno to na stadiony?! 2012 jak sam nie przerobię stodoły na stadion do żadnych mistrzostw nie będzie.
Nie jestem za stadionami dorosli ludzie biegaja za pilka co to za moda poco to komu ,Łonek w Polsce niebrakuje do tej gry niech drogi robia a nie rozgzebia pol Polski i huj wie ktoredy jechac
jak mają budować drogi ja jeszcze budowa się nie rozpoczeła już afera znikneło 100 ml.euro- wsadzać padluchów do więzień. Ale jak przecież to oni ustalają prawo!
Dziś skromnie ale może wejdą posłałem
6{3,8,17,71,73,77}
10{3,8,17,21,33,63,71,73,75,77}Pozdrawiam wszystkich a w szczególoności sławy naszego chatu i pasco że zgotował nam taka zabawe w wolnych chwilach Julcia pozdrawiam już nie piszesz ze mna ?
6{3,8,17,71,73,77}
10{3,8,17,21,33,63,71,73,75,77}Pozdrawiam wszystkich a w szczególoności sławy naszego chatu i pasco że zgotował nam taka zabawe w wolnych chwilach Julcia pozdrawiam już nie piszesz ze mna ?
tych zT.S. oraz rząd bo to jesdna ma fia może uzdrowić tylko Binladen nic innego, zazdroszczę tym 4 milionom polaków którzy uciekli z tego syfu .
PO górą! Z dnia na dzień jesteśmy coraz bliżej spełnienia się cudu gospodarczego! Rządy PO to najlepsza alternatywa - uczciwość, zero korupcji, troska o obywateli to ich najmocniejsze punkty. Donald - Hip Hip Hurra! Hip Hip Hurra! Jesteśmy z Tobą!
zamiast sie użalać nad sobą zacznijcie kombinować jak "ich" oszukać, skoro uważacie, że "oni" oszukują, żałośni jesteście...ale, pokazujecie typowe zachowanie dla społeczeństwa polskiego, powodzenia w użalaniu się nad sobą życzę :-)
potle tu nie chodzi o użalanie się polaków nad sobą ,to akt determinacji tego społeczeństwa-jesteśmy jak ten szczur pod murem wystarczy jeszcze krok a rzuci się na prześladowcę, gdybym mógł pomógł bym następnym10 milionom wyjechać z tego piekła może PO,PIS, PSLKomuchy zdechli by z głodu bo zabrakło by uczciwych ludzi w tym chorym systemie.
Byłem gutti w kilku krajach i wszędzie traktują nas najgorzej z obcokrajowców-poprostu uznają zasadę jak nas widzą tak traktują!(chodzi mi o rząd).
Mario jesteś może jeszcze gdzieś tutaj ,bo mam do Ciebie pytanie?
Najlepsza porada- uzbieraj trochę kasy idż do kasyna i zagraj-twoje szanse to 50 na 50 w lotku masz tylko 1 do 15000 000 to znaczy masz szanse zerowe.Kiedyś też byłem naiwny do tego stopnia, dzisiaj wygrywam nieduże pieniądze rzędu 2-2,5 tysiąca miesięcznie w lotto mogłem tylko marzyć i tracić.
Jestem jeszcze zajrzałem na chwilke na stronke
Mario a co ja mam do Ciebie pisać?Jak kogoś nie znam to nie piszę.Jak tam DL jutro,jakie masz propozycje?
Cześć OPA:) Sprawdzimy, czy padnie 6 z tych 16-stu liczb dzisiaj: 2,13,17,19,23,28,33,40,42,43,44,48,53,60,64,80.
Jak padnie, sam padnę :) Na kolana przed obliczem sprawiedliwości w wynikach zdarzeń losowych w grach losowych takich jak MULTI LOTEK :)
Roni, kasyna znam. Np.na rulecie amerykańskiej też można wygrywać, podobnie jak w ML czy DL, pod jednym warunkiem -potrzebne są do tego 3 rzeczy: rozsądek, rozsądek i rozsądek:) Po za tym analiza, obserwacja liczb, statystyk oraz odrobinę szczęścia. Pozdrawiam, powodzenia:)
Jak padnie, sam padnę :) Na kolana przed obliczem sprawiedliwości w wynikach zdarzeń losowych w grach losowych takich jak MULTI LOTEK :)
Roni, kasyna znam. Np.na rulecie amerykańskiej też można wygrywać, podobnie jak w ML czy DL, pod jednym warunkiem -potrzebne są do tego 3 rzeczy: rozsądek, rozsądek i rozsądek:) Po za tym analiza, obserwacja liczb, statystyk oraz odrobinę szczęścia. Pozdrawiam, powodzenia:)
spadam gutti ze stronki jakoś nudno się zrobiło, zabrakło entuzjastów harakiri, niech poprzytulają przez noc te swoje 2 zeta jutro je stracą jak zwykle. narka.
Myśle że pośle te same w dl.nic nie bede zmieniał na jutro! No tak znamy się tylko z mini chatu racjia ! Możemy jutro poklikac na gg zaraz wychodze wruce jutro
Mario nic z tego mam mało czasu a gg no wiesz ja swojego raczej nie dam a Twojego nie mam.pozdrawiam
Ja gram w ruletę już troch i poprostu wiem kiedy się wycofać, nie ide w dym na chamca, ale są kołomnie goście którzy zostawiają dziesiątki tysięcy zł. Szansa jest niesamowicie lepsza na wygraną w lotto wygrywałem po kilka zlotych a przegfrywałem po set.
Ok Julcia mój? wejdz w typy moje i masz pozdrawiam !
Ooo! Jadwiga! Czegóż masz dość? Bolka? Ja też:) Ale czasem jeszcze bym mu dopłacił..żeby Cię zabrał sobie:) Bolek, nawet kłamać jest sztuką czasami:) A już dobrze oszukiwać prawdopodobieństwo trafienia -wielką sztuką:) 2,17,19,40,42. Jadźka, nie wracaj!!!
Jozin zraniłeś mnie myśl co chcesz sobie ja wiem swoje ,a Bolek to palant sam wiesz
zieew
pewniaki to za 45 minut poznamy, teraz to co najwyżej typy...
pewniaki to za 45 minut poznamy, teraz to co najwyżej typy...
ja dzis puscilam 5,77,40,60,8,70,35,15,25,12 oraz 30,53,66,2,8,9,36,68,13,46 i lepiej zeby byly
6/{3,8,17,71,73,77}
10/{3,8,17,21,33,63,71,73,75,77}
5/{70,71,73,75,77} gratulki prosze po 21.55 do jutra powodzenia !!!
10/{3,8,17,21,33,63,71,73,75,77}
5/{70,71,73,75,77} gratulki prosze po 21.55 do jutra powodzenia !!!
PEWNIAKI - żałosne!!! a może któryś z was uważa się za Nostradamusa?!
u mnie w psychlou jest jeden taki ale cholera nic niechce mówić tylko płacze
jak tam? dziesiątki weszły? ;) ja przyznaję, że gra w sposób "europejski" wychodzi mi na zdrowe, więcej nadziei, mniej rozczarowań a stosik kuponów coraz ładniej się prezentuje. Jeszcze 2 tygodnie i pójdę odebrać swoje 30%...
Pisalem ze zadna liczba z mojej dzesiatki nie padnie i prosze ani jednej TAK SIE UMIE TYPOWAC WPIS15947
O znowu buc się chyba odezwał -m.in.wpis 15959. Zazdrość, zawiść -to bardzo zła cecha charakteru jest bucu. Jeśli jej się wyzbędziemy z siebie, będziemy o wiele szczęśliwsi. Chociaż czasem trudno jej się pozbyć, podobnie jak trafić 6/6 w DL czy 10/10 w ML. Ale trenujemy, ćwiczymy, wtedy może wygramy i będziemy szczęśliwsi na pewno:) Bo wszystko nas czasem oszukuje, a życie nasze jest rodzajem gry hazardowej i na pewno nie jest szczęśliwszy ten, kto trafił szóstkę w DL, od tego, który zmierza do celu,ze swoją wiarą i naiwnością- bo jest na pewno prawym, uczciwym człowiekiem, jak większość z nas z tej stronki...ty chyba nie. Wolnoć Tomku w swoim domku FUCK OFF bucu
Spokojnie panowie.
A tak w ogóle to ciekawa sprawa, że z 3180 parek najdłużej oczekiwaną jest obecnie ta pierwsza, tj. 01,02 :)
A tak w ogóle to ciekawa sprawa, że z 3180 parek najdłużej oczekiwaną jest obecnie ta pierwsza, tj. 01,02 :)
..tak Iwo, sam się zdziwiłem, Pasko przyśpieszył..:)hahah Pozdrawiam Pasko.
ok chyba ide spac dobranoc wszystkim i niech wam sie przysnia jutrzejsze numerki:):)
a ja dalej podgladam chyba bede typowac liczby jakie obstawiaja w pewniakach
Dzisiaj wygram, będzie 10:
3,15,22,30,37,43,52,61,69,80
3,15,22,30,37,43,52,61,69,80
A moze ktoś mi powie jak grać aby wygrać?
Będe bardzo wdzięczny za podpowiedz
Ja gram i gram i nic
Czy totolotek sobie numery sam wybiera jakie mają wpaść czy co
Będe bardzo wdzięczny za podpowiedz
Ja gram i gram i nic
Czy totolotek sobie numery sam wybiera jakie mają wpaść czy co
Żeby wygrać zagraj numerami jakie podałem wyżej,
najlepiej z plusem: bo plusem będzie 3 i najlepiej stawką 10 - wygrasz 25 000 000. Jak nic!
najlepiej z plusem: bo plusem będzie 3 i najlepiej stawką 10 - wygrasz 25 000 000. Jak nic!