Wpisy 1 555 068 – 1 555 167
31 maja 2013 23:01 → 31 maja 2013 23:59, 100 wpisów
ulka..ty akcie zemsty ty.Ty cała jak ten akt,nie jestem mściwa,nie jestem Tobą
wracając do słów z epopei to moze na konies wszyscy sie pogodzimy i wypijemy
halapek..no mi chodziło w sensie platonicznym..czytaj"szanujmy sie..
dobra siemka
13maxa..hoho ty nie bedziesz gapił jak bedzie znowu twarda R ..chcesz zacząć gapić lodyyxx
do jutradobranoc
krzysio ..nie da rady ..wypisuje się z klubu xxx Gaja kazała ..przykro mi
siemka
Dopisano wygrane jokera - padło 1x 5 120 317,40 zł
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA JOKERA
halapek ..13maxa pieknie i ciepło mokre R ..i tak czekać pchać Tyłka
agatka ..wiem że masz kotka pisałas już ..napisałem halapkowi że kochasz kotki bo nie wierzył
ciekawe, że w Jokerze padło tylko jedno 4/4 i akurat ta osoba miała też Jokera
chybil trafil jeden zaklad pewnie wylecial beda sie chwalic ze 2.50m wystarczylo aby wygrac
Pasko ....a mówiłem że dzisiaj lub w poniedziałek padnie joker......i wykrakałem.....tylko dlaczego nie u mnie
agatka......może będzie...bo na jeszcze jedno losowanie mam puszczone......tylko suma bardzo mała
halapek ..no nawet nie mysle o tym ...no co Ty ..jestem grzeczny Gaja prosiła tak kolezeńko zapytałem jak kotek i
agatka...ooo na gości.....specjalnych.....ooooooo,,,,a kto to???
Pasko....wydaje mi się że go zlikwidują....bo to nie przynosi im kasy
agatka ja cię prubuje rozśmieszyć,,,a ty taka poważna ,,,,zaraz będą
halapek ..i pamietaj ze czerwic juz od jutra a my się łapiemy w czerwcu
max....jutro jadę do ślęzan ...także przez tydzień będę w okolicy.....ale nie będę miał czasu....może po 15
patrzylam w mapki i nic nie widze i jak tu grac, jak nic nie widac
halapek ..spoko loko ..ja sie dostosuje napisz tylko kiedy i jazda
max....a tak wogóle to wiesz czy woda już na bógu opadła ???bo nie byłem ze dwa tygodnie
halapek ..Narew jeszcze wysoka ale opada to i na bugu wyska jeszcze ale za 2 tygodnie bedzie juz
a tymczasem idę zajarać......zara wracam....agatka......bądz tu i pilnuj żeby goście nie wpadli i zadymy nie zrobili
halapek ..
agatko ..tylko dbaj o filipka i zabezpiecz go na te kleszcze bo plaga w tym roku jest pa słodkich snów
agatko ..tylko dbaj o filipka i zabezpiecz go na te kleszcze bo plaga w tym roku jest pa słodkich snów