Wpisy 1 554 968 – 1 555 067
31 maja 2013 22:38 → 31 maja 2013 23:01, 100 wpisów
Lila
Ulala..."Tylko Ci nikt prawdy nie powie"..........kogo tak naprawdę może to qrwa obchodzić w tej wirtualnej rzeczywistości czy Lila urodziła czy nie. Jeżeli nawet nie urodziła to napisała bo tak chciała nikomu tym krzywdy nie zrobiła chyba, że Tobie.
Lila
Ulala..."Tylko Ci nikt prawdy nie powie"..........kogo tak naprawdę może to qrwa obchodzić w tej wirtualnej rzeczywistości czy Lila urodziła czy nie. Jeżeli nawet nie urodziła to napisała bo tak chciała nikomu tym krzywdy nie zrobiła chyba, że Tobie.
Lila
miłosc romantyczna to pierwotnie miłosc niespełniona tak a propos..
ulka...ja też mam jeden i wyrobione zdanie o tobie.Tak trudno ci zadzwonić tylko szczekasz jak sucz i szczekasz,gówno masz do powiedzenia,bronisz się jak możesz i nic z tego nie wynika.Oczerniasz ludzi na czacie a jak przychodzi do wyjaśnienia sprawy to s***alasz i dalej szczekasz.Nie jesteś warta funta kłaków i o dupę rozbić te twoie teorie.Myslałam,że jesteś trochę mądrzejsza,ale widoccznie się pomyliłam
anzu....ona ma na***ne w deklu.Ja urodziłam a ona chyba nie,może zazdrosna jest bo też by chciała jeszcze dzieci
ulka..tak jak ty zakłamana jesteś to pała małąi zamknij się lepiej bo do za c***a nie należysz
anzu...ty sam wierzysz ok tak jasne ..a fotosik widziałeś własnom oczom
anzuu ..pomyśl troche tu w ziemie są fałsz i prawdy
KTO WIERZY LILA?nawet odmienić imienia nie potrafi.Nie kto wierzy Lila tylko lili
krzysio744 nie napisałem, że wierzę ale to nie moja sprawa żebym żądał dowodów
reniuszka...dobranoc
ulka...ja się z toba patyczkowac nie będę.Nie jestes moja ani koleżanką ani rodziną,względów jakiś specjalnych nie masz
anzu...wiem tak to wyszło..ale tym kłamstwem było uwikłane całe MP
chciałam to wyjaśnić tylko
chciałam to wyjaśnić tylko
ulka serio to gadasz ?
Ja wierzę w Rusiecką tylko i wyłącznie a czy ktoś urodził to mi koło bombek lata i zmiencie temat albo zamknijcie te japy bo rzygać sie chce a juz nie ma czym...stare a głupie.
co tu się kużwa dzieje gdzie Admin tej strony
ulala a ty ile masz dzieci jak się szlajasz po Włoszech i gówno cię obchodzi czy lila ma dzieci czy nie mnie to nie interesuję to jej sprawa
ulala a ty ile masz dzieci jak się szlajasz po Włoszech i gówno cię obchodzi czy lila ma dzieci czy nie mnie to nie interesuję to jej sprawa
ulka...***a wyjaśnić? co ty możesz wyjaśnić jak ty tempa jesteś jak mało kto? Ty numery telefonu nie umiesz wykręcić.To już nawet wracając do m77 ona byrdziej była honorowa jeśli chodzi o zadzwonienie niż ty
zlotarybka...a daj spokój.Nie ma co się denerwować.Jej sprawa gdzie jeździ ale widać moje dzieci bardziej ja interesują jak jej własne
To nie jest strona na tematy czy ktoś ma dzieci czy nie
max...karwa ty zakochany???....cie karwa pogięło???już po chłopie
halapek ..tak Gaja na mnie dział jak lek uspakajający ..ta dziewczyna ma w sobie to coś ..teraz mam czekac tylko ..tak napisał
Mnie nie obchodzi co się u kogoś w rodzinie dzieje
anzu masz racje całkowita...ale tu był zmiorowy omam
i dlatego tak wyszło
i dlatego tak wyszło
róbta co chceta idę sobie
nie interesuję mnie to
nie interesuję mnie to
max....to karwa ty czy nie ty....bo cię nie poznaje.....wcale jakby ci torbe wycieli
profesorze...ale ulkę bardzo,tak bardzo,że nawet po szpitalach wydzwania i pyta o mnie nie znając mojego nazwiskatylko pomyliła miasta
ulka....zbiorowy omam to ty siejesz.A co? Córka już we Wrocku nie mieszka?Za nim się do mnie do***olisz zajrzyj w swoje własne gniazdo
Ks.Tiscner zwykł mawiac:jest cała prawda ,półprawda i g..prawda...
już tu kiedyś ulala córka wywijała teraz ona ja CBA
to chyba o cyferkach na jutro nie popiszemy bo czat stał sie targowiskiem a przekupki gdaczą jak stare kwoki.PATOLOGIA!
Ja kogoś nie pytam ile dzieci ma i ile zarabie na miesiąc
o matko..o matko....co tu sie karwa dzieje ...nie poznaje ludzi....łolaboga
Maxiu..zgłębiam tajniki epistolografii zeby napisać piękny list do Ciebie
ulka....dyktować co ma robic to możesz swoim dzieciom a nie mnie.Tyle w temacie co do ciebie zakłamana kobieto
ulka...no każdy wie,że zrobiłaś z siebie idiotke i nie tylko z siebieale widocznie taklubisz
halapek ..Gaja kocha piłke uwielbia żużel takiej kobiety szukałem kocham piłke i pokocham żużel dzisiaj pije do rana z radości
Lila...
agatka......ale co kochaniutka.....ja tu karwa aż płakać się chce,,,,max stracony,kobity skłucone,,,chyba karwa nie będę mógł spać
Gaju ..koniecznie ..sama widziałas jak napisałem że goloba wygwizdali ..więc się zaczałem interesowac
gaja ..ty sama widzisz 13maxa grzeczny ..a teraz masz zapraszasz go na kawka.... i w nocyxx