Wpisy 1 555 122 – 1 555 221
31 maja 2013 23:20 → 1 czerwca 2013 01:00, 100 wpisów
agatka......może będzie...bo na jeszcze jedno losowanie mam puszczone......tylko suma bardzo mała
halapek ..no nawet nie mysle o tym ...no co Ty ..jestem grzeczny Gaja prosiła tak kolezeńko zapytałem jak kotek i
agatka...ooo na gości.....specjalnych.....ooooooo,,,,a kto to???
Pasko....wydaje mi się że go zlikwidują....bo to nie przynosi im kasy
agatka ja cię prubuje rozśmieszyć,,,a ty taka poważna ,,,,zaraz będą
halapek ..i pamietaj ze czerwic juz od jutra a my się łapiemy w czerwcu
max....jutro jadę do ślęzan ...także przez tydzień będę w okolicy.....ale nie będę miał czasu....może po 15
patrzylam w mapki i nic nie widze i jak tu grac, jak nic nie widac
halapek ..spoko loko ..ja sie dostosuje napisz tylko kiedy i jazda
max....a tak wogóle to wiesz czy woda już na bógu opadła ???bo nie byłem ze dwa tygodnie
halapek ..Narew jeszcze wysoka ale opada to i na bugu wyska jeszcze ale za 2 tygodnie bedzie juz
a tymczasem idę zajarać......zara wracam....agatka......bądz tu i pilnuj żeby goście nie wpadli i zadymy nie zrobili
halapek ..
agatko ..tylko dbaj o filipka i zabezpiecz go na te kleszcze bo plaga w tym roku jest pa słodkich snów
agatko ..tylko dbaj o filipka i zabezpiecz go na te kleszcze bo plaga w tym roku jest pa słodkich snów
No cóz widac ze juz nikogo niema Jakby ktos to czytał to i był z grupy B to typuje na 14sta liczbe 9 Też ide spać
Dzisiaj zagrałem za 10 zeta:2 9ki i 1 9ka z plusem,i trafiłem 2z9z plusem 69,strata 6zeta:na szczescie trafiłem w słoniku za 1zeta:10zeta,tak więc jestem na plusie 3zeta:
w kolekturze widziałem jak kobitka brała 5zdrapek:3sztuki po 5zeta i dwa sloniki po 1zeta:wydała więc 17zeta dla ts:
ta gra multi multi jest koszmarna,ciągle przegrywam,nawet jak kreślę na sucho 6 dziesiątek to wypada mi jedynie:4z10:
na 20 starych pukonów nie trafiłem nawet:4z10 przy sprawdzaniu:
robal:oni mają taką teraz technikę że potrafią namierzyć kazdego gracza przez satelity lub teleskopy:
a ts musi zbierac coraz więcej dla budzetu panstwa,bo niedługo polska moze zbamkrutować:
hipo
wypitalaj stare i po cichu Ci powiem - tak sobie powymieniałem się różnymi uwagami z kilkoma osobami i chyba jednak zmienianie liczb z losowania na losowanie - ma sens...
wypitalaj stare i po cichu Ci powiem - tak sobie powymieniałem się różnymi uwagami z kilkoma osobami i chyba jednak zmienianie liczb z losowania na losowanie - ma sens...
a unia europejska myśli tylko jak zabrac pieniązki i wydac na urzedników,których przybyło 1 milion:
hipo
spoko
słyszałem, że wszyscy
urzędnicy będą robić Nam dobrze
spoko
słyszałem, że wszyscy
urzędnicy będą robić Nam dobrze
:mozna zbierac smieci w kolekturach,moze ktoś wyrzucił przez pomyłkę wygraną zdrapkę lub pukon:
Cześć chłopakiHipcio jak zdrówko?Lepiej?
a owszem owszem - znajomy, który prowadzi punkt mówi, że się to zdarza się ... Wieczorkiem trochę bobruje w koszu i
;albo podebrac od kogoś liczby,tylko na razie nie mam pomysła od kogo,raz brałem od lukasza i pudło:
tczewianka:zdrowie nie chce wrócić biorę tabletki na parkinsona a i tak boli przy poruszaniu i jedna strona ciała sztywna:
tczewianka
hipo
o tak - wiedzieć, od kogo podebrać, to też niezła sztuka
dobranoc
hipo
o tak - wiedzieć, od kogo podebrać, to też niezła sztuka
dobranoc
siemka
a na operację mozgu się nie kwalifikuję jak powiedział lekarz:jeszce by ze mnie zrobili cyborga wszczepiając czip:
no to niefajnie
franek,leci jutro 19?
franek,śpisz?
oglądałem kiepskiego:nie chciał wypić wody z kibelka za 500 euro od pazdziocha:
tczewianka nie hehe a ty ?
hipcio będe
najlepiej mają ludzie tacy jak arnold boczek,grubi najedzeni i pełni chumoru:takich choroby się nie trzymają,a chudzi padają jak muchy:
dajcie jakieś pomysły na cyferki
tczewinka nie mam pomysła odkąd zmienili godziny nadawania:21.40:
hipcio ale tylko w filmach,w życiu to lepiej być szczupłym
ja zawsze po losowaniu wypisuję na kartce swoje typy i tak analizuję ,porównuje z typowaniami na mp i czasami tak się zakręcę,że już sama nie wiem co wysłać
franek sprzedawco...h.u.j c.i w d.u.p.e
Dobranoc
Dobranoc
hipciu ja w młodości zawsze miałam niedowagę ,teraz jestem podobno w sam raz a wolałabym być szczuplejsza
grałem na 9ki,bo dwa razy udało mi się trafić:5z9,ale to słaby wynik,a dzisiaj:2z9,2z9 i 2z9 z plusem:
bezrobotny tobie dwa !
hipcioo...oo jest tu dobrze tu przyszedłeś baw się dalej jaka chcesz cycy
tak prawda teraz nowa godzina losowanie na zywo 21:40 zawsze
tak prawda teraz nowa godzina losowanie na zywo 21:40 zawsze
czytałem dzisiaj wpisy uli z lilą,doszło do starcia,ale nie wiem dlaczego: sądzę,że za tym stoi ten:aby skłócać ludzi
Krzysio dawaj pewniaczki
hipcioo..eetaam ..dwie cycy tak troche kłócą..oto jedna sprawa bobo ma albo nie ma...
tczewianka..nie mam mózguu 1/1 pewniaki ..jestem leniem
tczewianka..nie mam mózguu 1/1 pewniaki ..jestem leniem
dawno joci tu nie było,lubiła wpadać nocą
Krzysio to nie bądź leniem i pomyśl
tczewianka..Yota ..jest tu ...ok..