Wpisy 1 555 168 – 1 555 267
1 czerwca 2013 00:03 → 1 czerwca 2013 08:21, 100 wpisów
No cóz widac ze juz nikogo niema Jakby ktos to czytał to i był z grupy B to typuje na 14sta liczbe 9 Też ide spać
Dzisiaj zagrałem za 10 zeta:2 9ki i 1 9ka z plusem,i trafiłem 2z9z plusem 69,strata 6zeta:na szczescie trafiłem w słoniku za 1zeta:10zeta,tak więc jestem na plusie 3zeta:
w kolekturze widziałem jak kobitka brała 5zdrapek:3sztuki po 5zeta i dwa sloniki po 1zeta:wydała więc 17zeta dla ts:
ta gra multi multi jest koszmarna,ciągle przegrywam,nawet jak kreślę na sucho 6 dziesiątek to wypada mi jedynie:4z10:
na 20 starych pukonów nie trafiłem nawet:4z10 przy sprawdzaniu:
robal:oni mają taką teraz technikę że potrafią namierzyć kazdego gracza przez satelity lub teleskopy:
a ts musi zbierac coraz więcej dla budzetu panstwa,bo niedługo polska moze zbamkrutować:
hipo
wypitalaj stare i po cichu Ci powiem - tak sobie powymieniałem się różnymi uwagami z kilkoma osobami i chyba jednak zmienianie liczb z losowania na losowanie - ma sens...
wypitalaj stare i po cichu Ci powiem - tak sobie powymieniałem się różnymi uwagami z kilkoma osobami i chyba jednak zmienianie liczb z losowania na losowanie - ma sens...
a unia europejska myśli tylko jak zabrac pieniązki i wydac na urzedników,których przybyło 1 milion:
hipo
spoko
słyszałem, że wszyscy
urzędnicy będą robić Nam dobrze
spoko
słyszałem, że wszyscy
urzędnicy będą robić Nam dobrze
:mozna zbierac smieci w kolekturach,moze ktoś wyrzucił przez pomyłkę wygraną zdrapkę lub pukon:
Cześć chłopakiHipcio jak zdrówko?Lepiej?
a owszem owszem - znajomy, który prowadzi punkt mówi, że się to zdarza się ... Wieczorkiem trochę bobruje w koszu i
;albo podebrac od kogoś liczby,tylko na razie nie mam pomysła od kogo,raz brałem od lukasza i pudło:
tczewianka:zdrowie nie chce wrócić biorę tabletki na parkinsona a i tak boli przy poruszaniu i jedna strona ciała sztywna:
tczewianka
hipo
o tak - wiedzieć, od kogo podebrać, to też niezła sztuka
dobranoc
hipo
o tak - wiedzieć, od kogo podebrać, to też niezła sztuka
dobranoc
siemka
a na operację mozgu się nie kwalifikuję jak powiedział lekarz:jeszce by ze mnie zrobili cyborga wszczepiając czip:
no to niefajnie
franek,leci jutro 19?
franek,śpisz?
oglądałem kiepskiego:nie chciał wypić wody z kibelka za 500 euro od pazdziocha:
tczewianka nie hehe a ty ?
hipcio będe
najlepiej mają ludzie tacy jak arnold boczek,grubi najedzeni i pełni chumoru:takich choroby się nie trzymają,a chudzi padają jak muchy:
dajcie jakieś pomysły na cyferki
tczewinka nie mam pomysła odkąd zmienili godziny nadawania:21.40:
hipcio ale tylko w filmach,w życiu to lepiej być szczupłym
ja zawsze po losowaniu wypisuję na kartce swoje typy i tak analizuję ,porównuje z typowaniami na mp i czasami tak się zakręcę,że już sama nie wiem co wysłać
franek sprzedawco...h.u.j c.i w d.u.p.e
Dobranoc
Dobranoc
hipciu ja w młodości zawsze miałam niedowagę ,teraz jestem podobno w sam raz a wolałabym być szczuplejsza
grałem na 9ki,bo dwa razy udało mi się trafić:5z9,ale to słaby wynik,a dzisiaj:2z9,2z9 i 2z9 z plusem:
bezrobotny tobie dwa !
hipcioo...oo jest tu dobrze tu przyszedłeś baw się dalej jaka chcesz cycy
tak prawda teraz nowa godzina losowanie na zywo 21:40 zawsze
tak prawda teraz nowa godzina losowanie na zywo 21:40 zawsze
czytałem dzisiaj wpisy uli z lilą,doszło do starcia,ale nie wiem dlaczego: sądzę,że za tym stoi ten:aby skłócać ludzi
Krzysio dawaj pewniaczki
hipcioo..eetaam ..dwie cycy tak troche kłócą..oto jedna sprawa bobo ma albo nie ma...
tczewianka..nie mam mózguu 1/1 pewniaki ..jestem leniem
tczewianka..nie mam mózguu 1/1 pewniaki ..jestem leniem
dawno joci tu nie było,lubiła wpadać nocą
Krzysio to nie bądź leniem i pomyśl
tczewianka..Yota ..jest tu ...ok..
klaun szyderca
.
.
Yocia fajna babka
.
.
Yocia fajna babka
ja myślę że coś między
58,59,67,68,69,78,79,80 dwa los
58,59,67,68,69,78,79,80 dwa los
yocia mieć instyknt mordercy
mam 58,68
franek
gonzaga a ciebie gdzie wcieło
franniuś ..a widziałeś pani Yota młoda laska IInstynkt
tczewianka powinny ( ? ) być lekkie ciągi
a co myślisz o
2,4,6,12,16,18,20 ?
a co myślisz o
2,4,6,12,16,18,20 ?
krzysio widzieć ja
mam ciąg w innych 58,60,62,64,66,68
11,22,66
tczewianka nie szalej
a może pójdą 60-tki
ale niby gdzie pujdą ?
franekidę spać bo już nic mądrego nie wymyślę
śpijcie dobrze,dobrej nocki wszystkim
pójdą*
tczewianka kolorowych
ma dole na faCeboku ...ładnie uśmiechać pani Elżbieta Skrzypkowska i sliczna
Yota ..ja nie ..franiuś pierwszy tak wymyślił ty instyknt
--
http://teleshow.pl/gid,12819199,img,12819271,kat,1024837,pid,246,title,Lzy-i-dramaty-w-Top-model-Nagi-instyknt-Kasi-nie-skusil-jurorow,galeria.html
---
http://teleshow.pl/gid,12819199,img,12819271,kat,1024837,pid,246,title,Lzy-i-dramaty-w-Top-model-Nagi-instyknt-Kasi-nie-skusil-jurorow,galeria.html
---
Yota ..juz nicc ...nie mam 1/1 //jestem teraz cały czas przegra jak upadłość
jak jutro z dwu losowań padnie 1,2,3 to niewiem...
Ale 1,2 myślę że powinno być
Ale 1,2 myślę że powinno być
Yota ..ja nic nie wiem twoja 1/1 ...ja nie mam nic ..nic nie moge podawać na sucho ..nie gram jutro...teraz ide spać albo ide do kuchni ..i dobranoC ALL
franius ..drugie miejsce 1,2,3 ..3/3
.
.
Dobranoc krzysio
dobranoc jocia
.
.
Narka
.
Dobranoc krzysio
dobranoc jocia
.