Wpisy 15 314 – 15 413
21 lutego 2008 12:44 → 21 lutego 2008 20:34, 100 wpisów
wspolczuje mezowi takiej kalkulacyjnej zony...Tobie zal a po co wdajesz sie w rozmowe z madrzejszym?
>>>>>dziendoberek>>>>>>>
niebezpicznie tu jest
ale najlepiej zignorować takie wpisy i będzie spokój
PAX narodzie PAX
niebezpicznie tu jest
ale najlepiej zignorować takie wpisy i będzie spokój
PAX narodzie PAX
Wpisy użytkownika zostały wykasowane ze względu na nieodpowiednią treść i prowokację (Pasko)
Wpisy użytkownika zostały wykasowane ze względu na nieodpowiednią treść i prowokację (Pasko)
a jaka to dyskusja -prostactwo hamstwo to takie interesujące goły
SPIEWAĆ KAŻDY MOŻE
SPIEWAĆ KAŻDY MOŻE
julcia Twojemu mezowi moglbym podsunac 2,3 dziewczynki lekkich obyczajow i pokazac Ci orgie na tasmie...jestes przekupna jak reszta pajacow...
ADAMS minęły czasy żeby mnie "satysfakcja" nakarmiła czy napoiła,rachunków też mi ona nie zapłaci,a bawić się ton ja lubię w emulatory gier i konsol,jeśli mam na to czas
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
Marys777 z Tobą zakończyłam dyskusje bo jesteś płytki jak dla mojej osoby.Ren musze się zbierać bo ma dużo dziś na głowie.Mercedes zaśpiweamy potem ,tj wieczorem teraz nie mam głowy do śpiwania .Wiosna ,wiosna ,wiosna......
komunikat od koguta do kur nioseek:cisza na grzedzie bo niedobrze bedzie....
najważniejsze żeby choć troszkę czasem coś trafić,wtedy to ludzi cieszy...
mercedes Przyjdę do Ciebie niebieskooka....;Ty się boisz myszy...;MIłego śpiewania.
>>>>>>> 1,10,21,61
12,42,52,72
13,23,43,
24,44,54,74
5,15,55
16,46,76
37 57,77
18,48,80
19,79
ot piosenka cała
12,42,52,72
13,23,43,
24,44,54,74
5,15,55
16,46,76
37 57,77
18,48,80
19,79
ot piosenka cała
MARIO np nie zarabia na totkach pieniążków i nie ma o to pretensji ,że częściej przegra,jest tylko złość i tyle,jak u każdego
Polecam kuponik za 50 ...do wyciągniecia 400 setki.... Kowno-Mac.Tel Awiw 1,Lewerkusen -Galatasaray 1x, Modo-Brynas 1,Koryttseva-Jozami 1,Acasuso-Traver 1,Soderling-Verdasco 1
Ja podaje moje propozycje,niekaze nikomu grac ,podawałem już typy na tej stronie i wchodziły,napewno lepiej jak liczby ,choc ja obstawiam 37 za 2setki
To tak jak mówiłem. popularne zakłady:
1z1 -3x
2z2 -12x
3z3 -30x 2z3 -2x
5z5 -400x 4z5 -12x 3z5 -3x
1z1 -3x
2z2 -12x
3z3 -30x 2z3 -2x
5z5 -400x 4z5 -12x 3z5 -3x
TZN Romano 6 typów z ako=4. Tj średnio jeden typ 1,27?
Cienko widzę . Lepiej podziel to na pół po trzy typy. Jak wejdą to masz ako=2 a jak jeden (a nawet trzy nie wejdą tylko szcześliwie na tym samym kuponie) to wychodzisz na zero.
Cienko widzę . Lepiej podziel to na pół po trzy typy. Jak wejdą to masz ako=2 a jak jeden (a nawet trzy nie wejdą tylko szcześliwie na tym samym kuponie) to wychodzisz na zero.
widzę że zainteresowały nasze wypowiedzi większą liczbę zainteresowanych i dobrze
OPA czy Ty dziś niemasz humoru coś pesymizm bije z Twoich wypowiedzi
wy to macie,ale chyba w życiu i to przychlapane...uważajcie w łazience na deskę klozetową ,żeby was nie przygniotła
Kraj jest piękny. tylko ludzie śą dziwni,tak jak TY,który brubuje tym tekstem wciągnąć mnie w jałową dyskusję.Wrrrrr
moja mama i tak mi się nie przyzna co wcześniej robiła-jej sumienie,jej życie
Jeśli ktoś uważa, że statystyki i analizy nie pozwalają na poprawne wytypowanie od czasu do czasu sekwencji liczb w grach losowych LOTTO jest w błędzie. Niestety OPA, także Ty w nim tkwisz, skoro analizy zajmują Ci setki, tysiące godzin:) hahah wpis 15233. Do pół godziny w zupełności wystarcza, a przy użyciu dobrego programu jeszcze mniej:) Przykładowo, poniższą dziesiątkę "wykluwałem" 18 minut i 45 sekund:):)
11,19,23,27,32,44,60,68,79,80.
Przelewów nie chcę, bo mi się nie przelewa:)
Pozdrawiam, powodzenia:)
11,19,23,27,32,44,60,68,79,80.
Przelewów nie chcę, bo mi się nie przelewa:)
Pozdrawiam, powodzenia:)
OPA-czasem jestem wygrany czasem przegrany ale jestem optymistą i wierze że któregoś dnia odbije wszystkie przegrane a pieniadze na gre jebac ta kase mam jej dużo pare zł w tą czy w tą co to zarużnica nie pale nie pije to gram !! pozdrawiam
panie MATYCZU,to sobie policz ile dziennie siedzisz przy liczbach x 365 dni(chyba że urlop)
CHOJNY na razie to przekaż te pieniążki potrzebującym,poszukaj w allegro lub w telegazecie,ja jeszcze na nie nie zasłużyłem...całuski od mojej koleżanki Joli
...tak, panie OPA, ale to moja pasja, mój konik, moje hobby,przyjemność,a nie praca. (pracuję w kanałach,m.in. w MTV:) -MATYCZ TV inaczej haha:) I w większości przypadków jest to syzyfowa praca niestety, sam znasz rachunek prawdopodobieństwa. Od czasu do czasu przynosi jedynie efekty. Dlatego nie wolno żądać pieniędzy za tą pracę, bo skoro przynosi Ci ona (ta praca) regularne zyski -nie potrzeba żadnych innych dochodów czy przelewów, tak myślę. Pozdrawiam, powodzenia dziś:)
adams moje 6 typów to ako prawie 9 a nie jak pisałes 4,wiem doskonale ,że 6 proponowanych typów to sporo,nailepiej puścić max3,wtedy jest dużo większa szansa trafienia,jak ktos będzie chciał zagrać to sobie sam wybierze 3 odpowiadające mu typy i sobie puści,ja dzis gram całe 6 za50 i liczbe 37 za200
... Drogi OPA -żebyś mnie źle zaś nie zrozumiał, haha -głównie chodziło mi o to, żebyś możliwie regularnie podawał swoje typy w Typowaniach lub na Forum, życie i inni, którzy tam typują będą je weryfikować, po czym będą przelewać lub nie:) Pozdrawiam
witam panstwa ludzie grajcie na 2ki ale przez milenium podaje pewniaka 17,31 paka
Na bukmacherce jestem do przodu ,niekiedy potrafiłem wygrywać 3,4 kupony w jednym dniu z całkiem odmiennymi typami,gdybym je połączył to nawet za 2złote wygrałbym około 50000zł znowu innym razem zagrałem za 2zł i na 47000 miałem 1 bład z kursem 1,95 więc trochę niefart,ale to jest przykład,że czasami warto puszczać sobie takie tasiemce choćby za 2zł bo skoro ,można grać 10/10 i płacić za kupon 2,5 wiedząc,że szansa trafienia jest jak 1-1,8mln to dlaczego niezagrać tasiemca gdzie szansa jest dużo,duzo większa...
pewna na dzis 8/ { 1,8,13,17,18,26,68,73}
Ale,ja się czuje Polakiem, mimo mojej ciemnej skóry. I wcale nie wracam do ojczyzny.Tu jest bardzo dobrze.Tyle pięknych i napalonych kobiet. Tak Polska to cudny kraj.
OPA -MOJA ODPOWIEDZ WIESZ O CO CHODZI KUMASZ ? ...10,16,27
Gratulki...no pewnie Romano nie trzeba przecież grać o wielkie fortuny tylko, pozostają jeszcze mniejsze nagrody pocieszenia -a tam już nawet sam rachunek jest łaskawszy. To normalne, że im dłuższe tasiemce, tym trudniej i rzadziej trafić je można, ale można. Pieniądze to rzecz względna, potrzebne są do życia i na pogrzeb ładny nawet:) hahah -ale do końca na pewno szczęśliwymi nas nie czynią, a dobra zabawa -owszem:) Dlatego niech się tu niektórzy nie oburzają na wpisy nietematyczne wydawałoby się, bo tak naprawdę nasze życie jest grą hazardową po części, a każdy wpis jego cząstką:) Pozdrawiam, powodzenia:)
Przynajmniej bedzie 50/50 bez żalu i aluzji fifto fifti
to macie krutszy tasiemiec 5/{71,72,73,76,77} pewniak to 68 razy stawka 10 z plusem satysfakcjinuje ?
Naiwidoczniej jak ja obstawiałem ty jeszcze niegrałes,owszem teraz jest limit wygranej mnieiszy,podobnie jak krecz w tenisie uznawany jest za przegraną a kiedyś wypłacali go po kursie 1,00,miałem taką sytuacje ,gdzi był krecz i pewnie poszedłem po 3,5 stówki a kobieta w zakładach mi mówi ,że mam 1 błąd bo wprowadzili to 2 dni wcześniej..
Ja gram od 4 lat.Największa moja wygrana to 120zł.Ale mam cały czas nadzieję na większą wygraną.Nie szaleję,(1,2zakł.)Dzisiaj np.puściłam:28,31,33,54,56,72,74.Jak się nie poszczęści to jutro będzie lepiej.
Hej, nie wiecie skąd pobrać taki plik: http://www.mbnet.com.pl/dl.txt tylko dla express lotka?
Do wpisu 15393 -Jadźka się jedynie na mnie kiedyś napaliła, niestety od tego czasu psychika słodka taka kiedyś, bardzo się jej powichrowała. To przez te wichry namiętności chyba!
2,17,19,40,42. Jadźka! Albo w T, albo we w T. Bo niedługo będę miał Cię w D. jak się nie zdecydujesz!
2,17,19,40,42. Jadźka! Albo w T, albo we w T. Bo niedługo będę miał Cię w D. jak się nie zdecydujesz!
Witam . Mam też propozycję dla grających w DL
Nietypowa ale z drugiej strony może ciekawa. Nowość polega na tym że nagradzane są niskie (słabe) wyniki, bo w sumie 6z6 w DL to organizator "nieźle" płaci , ale o tych pechowcach co maja 1z6 2z6 zapomniał. No więc:
1z6- 1x
2z6- 2x
3z6- 4x
4z6- 10x
Piątki i szóstki nagradza totalizator. Więc można jeden tu i jeden tu???
Muszę zameldować się gdzieś gdzie można prowadzić taką działalność gospodarczą, bo mam dużo pomysłów.
Nietypowa ale z drugiej strony może ciekawa. Nowość polega na tym że nagradzane są niskie (słabe) wyniki, bo w sumie 6z6 w DL to organizator "nieźle" płaci , ale o tych pechowcach co maja 1z6 2z6 zapomniał. No więc:
1z6- 1x
2z6- 2x
3z6- 4x
4z6- 10x
Piątki i szóstki nagradza totalizator. Więc można jeden tu i jeden tu???
Muszę zameldować się gdzieś gdzie można prowadzić taką działalność gospodarczą, bo mam dużo pomysłów.
Kochany wnerwiony! Z Jadźką nigdy nudny nie byłem! Toć przeca z paramultimilionerem i OPĄ tworzymy czworokąt, kwadracik, a nie parę:) Zresztą nigdy nie spółkowałem z OPĄ, bo mógłby przelewu żądać potem:) Pozdrawiam
3/6 płaci totalizator 10x stawka, 4/6 jest już ok. 100x stawka [czasem nawet 400x].
a o pechowcach co mają 1/6 i 2/6 totalizator wcale nie zapomniał - przecież oni są głównym źródłem jego dochodów
No to gdy trafisz 3 to masz na jednym kuponie te 10x a na drugim tylko 4x ale za to jak trafisz 2 liczby to wychodzisz na czysto(jeden wygrany za 2x, drugi 0). Przy jednej trafionej połowa się wraca. COŚ ZA COŚ.
..proszę oglądać -za chwilę wystąpię w kanale TV Polsat- w "Wydarzeniach".
Jadźka wróć! Bo denerwuje niektórych nasze nieszczęście!
Jadźka wróć! Bo denerwuje niektórych nasze nieszczęście!
Witam.
Opa,Mario, co Wy tak szyfrujecie tymi trzema liczbami.
Potrzebuję jeszcze trzy do wysłania na dziewięc skr.syst. pełnym.
Opa,Mario, co Wy tak szyfrujecie tymi trzema liczbami.
Potrzebuję jeszcze trzy do wysłania na dziewięc skr.syst. pełnym.
Kiedyś chciałem przerżnąć deskę, nie mogłem znaleźć piły. Zapytałem Jadźkę: gdzie piła? Ona na to: u sąsiada. Zapytałem ją po co dała? A ona mi na to: jak piła ,to i dała ! Jadźka! Bolek ma przechlapane!
...że Ci wybaczyłem Jadwiga???? Pierwszy i ostatni raz! Bolkowi nie daruję jednak, że wziął!
KABARET POD WYRWIGROSZEM...na codzień-jako przerywnik stymulujący lepsze typowanie-dobry pomysł !!!