Wpisy użytkownika marys777
Łącznie 33 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 998. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
na jutro 22 69;23 69;24 69 za wieksze stawki....tyle Wam powiem:-)
Co mysli Ryszard Rembiszewski siedzac na sedesie?
Komora losowania jest pusta,nastepuje zwolnienie blokady...
Komora losowania jest pusta,nastepuje zwolnienie blokady...
mam pytanie...czy strona bedzie dzisiaj odswiezona czy u mnie cos jest nie tak?
Typerzy...wasze typowania chuja sa warte...to zabawa dla tych ktorzy maja pieniadze i nie wiedza co z nimi zrobic albo albo dla naiwnych szczesliwcow....jesli glebiej sie nad tym zastanowic to nie ma osoby ktora jest na plus.....sa Ci ktorzy tak uwazja i maja racje-ale nie potrafja wyliczyc jak duzo pieniedzy strtacili...zabawa i typowanie jest mile tak jak kazdy hazard..a efekty...takie same...typu...bawimy sie dalej....
typowania mila sprawa...a ilu jest szczesliwcow z tego czata?..niewielu,proponuje wplacac zlotowke na moje konto ktore podam wkrotce...zabawa przednia a efekty mizerne..ktos sie sprzeciwi?ktos jest na plus i zarabia na tym?...raczej nie-z myslenia i gracza 5-letniego...
...a pileczka z numerem 72 ma prawdopodobnie za malo wilgoci w sobie i jest sucha jak wiór...
2,5,15,25,29,69
2,13,17,20,34,65
2,23,25,37,50,57
2,26,31,54,55,69
2,32,37,56,61,71
2,39,61,69,71,77
2,13,17,20,34,65
2,23,25,37,50,57
2,26,31,54,55,69
2,32,37,56,61,71
2,39,61,69,71,77
Przewidywanie wynikow,dodawanie znaczku z usmiechem ze to te liczby,wszelkie kombinacje,kalkulacje,wyliczenia...itp..to styl zycia,przepuszazanie pieniedzy albo zmutowane uzaleznieniem hobby...to gra w lotto-jeden z wielu przegranych....
do sandacza...po tp tempy chuju zebys zrozumial za jakis czas jesli jeszcze tego nie zrozumiales.....ze stracisz kupe forsy taka jak ja...chyba ze Twoj budzet jest super wielki-i nie wiesz co z pieniedzmi robic.Poki co jestes tutaj niw wygrales i jestes szarakiem jakich wielu...
Sandacz Ty bystry chuju..jesli jestes taki bystry podaj mi liczby nawet na pol roku i pokaz ze warto w nie grac i oplaci sie.....Ty temoy chuju...zacznij myslec a nie pierdolic!
to co myslisz Twoja sprawa-spojrz na realia i jesli jestes biernym graczem to bujaj sie na inna strone i nie wypowiadaj sie na tematy ktorych nie rozumiesz a starasz sie pojac;-)
slicznie logiczna....nie mow mi co mam robic-moge jebnac baranka Tobie i zerznac Twoja matke-nie badz za bystra bo bez klawiatury bylabys cienka szmata...jesli mam slaby humor to nie wpierdalaj sie tam gdzie tego nie rozumiesz szmato!!!
Olaf Ty zastanow sie co to jest komputer;-)a Ty slicznie logicznie nie staraj sie bys piekna bo kobiety wybieram sobie sam...idz spac dziecino i pomysl o ksieciu....
slicznie logiczna..nie chodzi mi o to czy mam cos stuknac,,sa inne idee...nie wkrecaj ludzi mysleniem swojego pokroju...
Olaf,Ty inteligentna istoto..co prezenyujesz swoja osoba na tym czacie?...jestes obecny tutaj albo w rankingach,czym jestes tempa niedoinformowana szmato?...zaoytaj swojej matki...
jesli chcesz byc znieslawiona poprawnie.nie widze przeszkod-tylko co to zmieni Ty czepiajaca sie ortografii tempa Suko...pointa ta sama-nie zadzieraj ze mna...
drodzy panstwo???nie podpieraj sie starymi znajomymi bo na tym czacie nie sa tylko zwollennicy Twojego charakteru..a co do ortografii ......i nie mysl wiecej bo Cie glowa rozboli-moze Ciebie facet nie potrafi dobrze zrrznac.....wycalowac;-)
Opa..Ty stary frajerze...co Ci zostalo z tego zycia?musisz gledzic i pieprzyc swoje farmazony..tak...zeby ludzi do tego przekonac...nic wiecej..dam Ci pozywke....pewnie tatus myl Ci dupe palcem i dlatego czepiasz sie niby umiarkowanie innych-nie mam cudzyslowia bo mogloby wygladac ladnie
a z drugiej strony panie Opa,jesli przekonam jedna osobe do tego zeby nie trwonila pieniedzy na lotto to bede wygranym...z oklepanego myslenia kogos glupiego.....
tu grab..tu grab..julcia pierdol kase bo to nic nie warte-przyjazni nie kupisz za nia a miec nadmiar-to wiekszy bol glowy...nie wylewaj swoich mysli cipcia bo mozesz kiedys sie pograzyc...z glowy diabelka z aureola...
kultura....ja byc mozen jestem kretynem..i po to jestem..Ty za to jestes fajna osobka...i w wyobrazni juz skradam sie paluszkami pod Twoje majteczki....cokolwiek myslisz...
jestem frajerem....prosze o komentarz kiepskie glowy...jesli nie bedzie komentarza to zycze bladzacych mysli...
julcia,widac ze brak Ci prawdziwegoo faceta mimo ze myslisz ze takowego masz..moze zapros sasiada...
niedorznieta zaprosze...julcia gdzie jestes?a moze kultura-na sucho w tylek bez dodatkow..
komentatorzy...cioty..przygladajcie sie z boku i wpierdalajcie swoje 3 grosze-tyle Wam zostalo...buahaha
wspolczuje mezowi takiej kalkulacyjnej zony...Tobie zal a po co wdajesz sie w rozmowe z madrzejszym?
julcia Twojemu mezowi moglbym podsunac 2,3 dziewczynki lekkich obyczajow i pokazac Ci orgie na tasmie...jestes przekupna jak reszta pajacow...
« PoprzednieKolejne »