Wpisy 1 500 278 – 1 500 377
19 kwietnia 2013 10:39 → 19 kwietnia 2013 12:19, 100 wpisów
właśnie, rozgryzł tsa i dał dyla
Witam Medea ! jakbyś wypiła kawę i potem z tych fusów wróżyła , to wyjdzie to samo. A skoro chcesz być prawdziwą wróżką - to kawa lepsza, bo najpierw przyjemność wypicia, a potem można wróżyć z reszty !
kondi jeżeli nie w cypryjskim to wchodzimy w to
monsiu
Każda metoda dobra byle człowiek trafiał A przy moich mam rozrywkę i trening szarych komórek w jednym
Każda metoda dobra byle człowiek trafiał A przy moich mam rozrywkę i trening szarych komórek w jednym
rafalski, cypryjski, jak każdy inny i nie daj sobie wmówic czego innego
ja po wczorajszym stwierdzam, że tylko ślepy los jest pisany.
wczoraj 13zakł mini i lipa
8 zakł multi i lipa
1 zakład lotto i trójka
wczoraj 13zakł mini i lipa
8 zakł multi i lipa
1 zakład lotto i trójka
Medea
To też prawda - więc powodzenia i trafnych wyników.
Mnie osobiście idzie do kitu - ale może kiedyś ?
To też prawda - więc powodzenia i trafnych wyników.
Mnie osobiście idzie do kitu - ale może kiedyś ?
czyli jak to ulka mawia nic na siłe bo można w jednym zakładzie wygrać, a w stu przegrać
rafalski
No i właśnie zaczęłam się bawić tym sposobem, o którym rozmawiałam z kondi. Mam takie powiedzmy to 8/8 czy 5/5 no i jak ustalę, że przez powiedzmy 3 dni powinien on być bardziej fartowny puszczam jeden zakład no i albo wchodzi albo czekam na następny taki okres. Na pewno tańsze niż puszczanie takiego zakładu aż do skutku
No i właśnie zaczęłam się bawić tym sposobem, o którym rozmawiałam z kondi. Mam takie powiedzmy to 8/8 czy 5/5 no i jak ustalę, że przez powiedzmy 3 dni powinien on być bardziej fartowny puszczam jeden zakład no i albo wchodzi albo czekam na następny taki okres. Na pewno tańsze niż puszczanie takiego zakładu aż do skutku
na wszelki wypadek puszczam też jeden-dwa zakłady wszystkich gier gdy wg położenia księżyca sprzyja Bliźniętom by dać losowi szansę. Dzięki temu wydatki na gry TS udaje mi się utrzymać w rozsądnych granicach
ale powiem Ci Medea, że ten multi to ma jakąś magię.
Jest to chyba związane z dużą ilością liczb, przez co wydaje się, że można to śledzić, analizować i trafić.
Wielkie g...,to tylko złuda jak widać po statystykach
Jest to chyba związane z dużą ilością liczb, przez co wydaje się, że można to śledzić, analizować i trafić.
Wielkie g...,to tylko złuda jak widać po statystykach
rafalski
Masz rację. Nie da się "złamać" jedynie można pomóc swojemu szczęściu a i to nie zawsze
Masz rację. Nie da się "złamać" jedynie można pomóc swojemu szczęściu a i to nie zawsze
tyle że szczęście uśmiecha się do 0.0000001% ludzi, więc ciężko się tam wcisnąć
trisetum
Mi by to też bardzo pomogło
rafalski
Astrolodzy twierdzą, że to zależy od tego w jakim miejscu horoskopu urodzeniowego masz punkt Fortuny. Jak w kiepskim to zostaje tylko ciężka praca i oszczędność
Mi by to też bardzo pomogło
rafalski
Astrolodzy twierdzą, że to zależy od tego w jakim miejscu horoskopu urodzeniowego masz punkt Fortuny. Jak w kiepskim to zostaje tylko ciężka praca i oszczędność
Użytkownik Monsiu dodał nowy komentarz w temacie:
Losowania codziennie na antenie TVP INFO o godz. 21:40
Losowania codziennie na antenie TVP INFO o godz. 21:40
ale jest to dziwna gra bo na trafienie 10 z 20 losowanych jest chyba ze 185000 kombinacji a nikt nie może trafić
granie z tak dużego zbioru liczb jak 80 to czysta magia
granie z tak dużego zbioru liczb jak 80 to czysta magia
robal
Te punkty to raczej astrologia dawna. Kiedyś jak się komuś bogatemu lub wpływowemu rodziło dziecko to była to pierwsza rzecz jaką astrolog miał obowiązek wybadać. Obecnie z tego co czytałam współcześni astrologowie korzystają z tego sposobu badania życiowego farta rzadko
Te punkty to raczej astrologia dawna. Kiedyś jak się komuś bogatemu lub wpływowemu rodziło dziecko to była to pierwsza rzecz jaką astrolog miał obowiązek wybadać. Obecnie z tego co czytałam współcześni astrologowie korzystają z tego sposobu badania życiowego farta rzadko
dziś maluchowi od bogacza wpierw się sprawdzą czy ma dobre rączki do przyjmowania kopert
tris dobre
tris podał przykład współczesnej astrologii
medea ...
Ania70 A co tam ciekawego u tombaka ?
triset
rafalski - no mniej więcej ...
tyle, że z wylosowanego tak ułożysz - na tyle możliwości ...
'prawdziwe prawdopodobieństwo' jest ciut /chyba/ przesunięte, ciut, a może nawet ciut z hakiem ...
Ania70 A co tam ciekawego u tombaka ?
triset
rafalski - no mniej więcej ...
tyle, że z wylosowanego tak ułożysz - na tyle możliwości ...
'prawdziwe prawdopodobieństwo' jest ciut /chyba/ przesunięte, ciut, a może nawet ciut z hakiem ...
robal no właśnie o tym myślałem, że mimo 185 tysięcy zwycięskich kombinacji jest szansa trafienia 1 do 9mln.
więc jaka mega ilość kombinacji jest z tych 80 liczb.
dlatego nikt nie może trafić, nawet 9/10 często nie ma
więc jaka mega ilość kombinacji jest z tych 80 liczb.
dlatego nikt nie może trafić, nawet 9/10 często nie ma
już mi kiedyś ojciec mówił, że ta gra to jest kij w-bambus.
on w to na początku trochę grał, bo jak wtedy była ta stara maszyna do losowania, to bardzo często wychodził pewien zbiór liczb, teraz niby też się powtarzają, ale czy to nie jest czasem tylko nasze wyobrażenie.............
on w to na początku trochę grał, bo jak wtedy była ta stara maszyna do losowania, to bardzo często wychodził pewien zbiór liczb, teraz niby też się powtarzają, ale czy to nie jest czasem tylko nasze wyobrażenie.............
skoro Melker to bo bavarsku
rafalski - bo jest w ...
od pewnego momentu, od mniej więcej 2006/2007 /a ja wbiłem tu ciut później - w poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie - co się dzieje ????, a / c o ś się zmieniło - więc - miał rację ...
"można śledzić i analizować', i 'statystyki', i 'ciężko trafić' -
tak - prawie wszystkie programy z tej strony - śledzą i analizują - zdarzenia minione, które w odpowiednio długim czasie wyrównują się, a gdzie, dodajmy, zmieniane są dane ...
Ale i z *tamtej* strony monitorowane jest też /na sto procent/ co jest grane...
I "wszyscy" jednak lecą też na podobne nastawienia, obserwacje - ont, ciepłe, zimne - i mamy co mamy...
To doskonale widać - zobacz na ilości zawartych zakładów w mini - sporo ponad szansa i nie wchodzi te takie 'łatwe' prawdopodobieństwowo dla 5/5 - prawda ??? ...
od pewnego momentu, od mniej więcej 2006/2007 /a ja wbiłem tu ciut później - w poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie - co się dzieje ????, a / c o ś się zmieniło - więc - miał rację ...
"można śledzić i analizować', i 'statystyki', i 'ciężko trafić' -
tak - prawie wszystkie programy z tej strony - śledzą i analizują - zdarzenia minione, które w odpowiednio długim czasie wyrównują się, a gdzie, dodajmy, zmieniane są dane ...
Ale i z *tamtej* strony monitorowane jest też /na sto procent/ co jest grane...
I "wszyscy" jednak lecą też na podobne nastawienia, obserwacje - ont, ciepłe, zimne - i mamy co mamy...
To doskonale widać - zobacz na ilości zawartych zakładów w mini - sporo ponad szansa i nie wchodzi te takie 'łatwe' prawdopodobieństwowo dla 5/5 - prawda ??? ...
a wydaje się tak łatwo trafić 5/5 w mini co nie
czasem to się nawet dziwię, że w lotto padają np 3 szóstki przy 2-3 mln zakładów, skoro tam jest 14mln kombinacji
czasem to się nawet dziwię, że w lotto padają np 3 szóstki przy 2-3 mln zakładów, skoro tam jest 14mln kombinacji
trisetum
no chyba - nie - to gry losowe - z takim samym prawdopodobieństwem za każdym zdarzeniem, razem, wg mojej szkoły paCZenia - więc - imo - wszystko może się zdarzać
no chyba - nie - to gry losowe - z takim samym prawdopodobieństwem za każdym zdarzeniem, razem, wg mojej szkoły paCZenia - więc - imo - wszystko może się zdarzać
no karważ, może i zamknięty skoro przez 100 czy dwieście losowań nie pada 10/10 w multi, toż to 50-100mln zakładów
rafal ..no ładnie wiesz łatwiejsze trafić tylko mini ..jak grasz real .. 10 lat pózniej ty bedziesz mówił ciezko
robala ..dzien dobry..ty ty cucunia ..piszesz jak kotkuu.. i znikam..
robala ..dzien dobry..ty ty cucunia ..piszesz jak kotkuu.. i znikam..
krzysio ja się tak śmiecham, że łatwo
łatwo to jest dostać wpier.....
łatwo to jest dostać wpier.....
i krzysio ty tak stale nie znikaj, bo będziesz zniknięty
i kurna intryguje mnie ten Twój sposób pisania, poważnie zajebiaszczy. Opatentuj to chopie
Rob'AL >>> i 48
O 69,19,27,64 nawet nie wspomnę.
A może suprajs wskoczy 22,73
O 69,19,27,64 nawet nie wspomnę.
A może suprajs wskoczy 22,73
hej zuz
krzysio
cucunia ? mła ? chcesz fotę ?
jeśli tym razem dobrze rozumiem...
rafalski
krzysio ma prawdopodobnie problemy ze słuchem - stąd też taki sposób wyrażania się- czasem trochę się pieści i przesadza - jest normalnym facetm, który gdyby naprawdę chciał - dałby radę, ze wszystkim - jest, moim zdaniem, 'ogarnięty'...
a do totka -wracając - pomijając, że muszą wciągać bonus na haczyk, że kumulu nie przyrastają w zakładanych wysokościach, że wysokie niegwarantoqwane nie spełniają oczekia=wań, że w populacji trafiających w skali czasowej jest coraz mniej, to same - te częstotliwości wysokich trafień, to następny gwóźdź do ...
cucunia ? mła ? chcesz fotę ?
jeśli tym razem dobrze rozumiem...
rafalski
krzysio ma prawdopodobnie problemy ze słuchem - stąd też taki sposób wyrażania się- czasem trochę się pieści i przesadza - jest normalnym facetm, który gdyby naprawdę chciał - dałby radę, ze wszystkim - jest, moim zdaniem, 'ogarnięty'...
a do totka -wracając - pomijając, że muszą wciągać bonus na haczyk, że kumulu nie przyrastają w zakładanych wysokościach, że wysokie niegwarantoqwane nie spełniają oczekia=wań, że w populacji trafiających w skali czasowej jest coraz mniej, to same - te częstotliwości wysokich trafień, to następny gwóźdź do ...
pewnie, że jest ogarnięty, ma swój styl i to całkiem fajny
tak.... z plusem, hm....wczoraj nie wysłane a trafione w stałych 5/10, 5/9 i 3/6 na ile inteligencja pozwala nie wiem czy płakac czy sie cieszyć....
zuza
zrezygnuj, na spokojnie, w jakimś przedziale czasowym, ze stałego grania stałych - zrób sobie 'basen atraktora', krąg, zakres, zbiór - mówię Ci... Jasne - też boli, jak c o ś wejdzie, i się nie ułoży, ale, chyba jednak, w perspektywie nie wsZCzelenia się - w maksymalną oczekiwaną wartość - jest to mniej dokuczliwe finansowo...
zrezygnuj, na spokojnie, w jakimś przedziale czasowym, ze stałego grania stałych - zrób sobie 'basen atraktora', krąg, zakres, zbiór - mówię Ci... Jasne - też boli, jak c o ś wejdzie, i się nie ułoży, ale, chyba jednak, w perspektywie nie wsZCzelenia się - w maksymalną oczekiwaną wartość - jest to mniej dokuczliwe finansowo...
I poza wszystkim - jak podczas 'spotkania' ktoś z pracowników teesa też 'powiedział' - 'prowadzą obserwacje' ...
a po co im niby te obserwacje
mimo, że paczą mam 'powiedzieć' ?
no masz... - 34, 22 i 36, i może coś z maszyny puszczę
no masz... - 34, 22 i 36, i może coś z maszyny puszczę
pewnie jak jakaś kulka za często wpada to do wymiany idze
kombinują przy zawartych zakładach i to im wystarczy
bezrobotny {brzydal}}
i
i mykam
zostawiam /tylko się nie rozpychać /
i
i mykam
zostawiam /tylko się nie rozpychać /
tak samo w kenozałożysz zakład w 19 sekundzie zawsze coś trafisz choćby nawet zwrot,a jak szybciej to nie ma nic
Robalku nie mieszaj mi w głowie z tym chaosem deterministycznym,
bo itak jestem juz wcieta na siebie za wszystkie błędy i trajektorie
bo itak jestem juz wcieta na siebie za wszystkie błędy i trajektorie
18% wytarczy
dzien dobry bardzo...witam sympatykow lotto...
bezrobotny...podzielam ...ich(ny) komp analizuje wyslane numerki, a nie typu podane tutaj !!!!
bezrobotny...podzielam ...ich(ny) komp analizuje wyslane numerki, a nie typu podane tutaj !!!!
wujas na 100% tak jest
tak dobrze, w necie mogli by sobie spreparować losowanko, ale w tv to już raczej za wielu świadków by było więc nie sądzę....
Witam lottomaniaków
ale dali liczby w MM 5 pod rząd rzadko się zdarza
ale dali liczby w MM 5 pod rząd rzadko się zdarza
Robal_36
bezrobotny...ja tez tak uwazam !!!jestem wiecej niz pewien !!! mysle podobnie jak Ty
bezrobotny
jasne
wbij na kilka sekund PRZED losowaniem, z zestawem do keno - TU,
wbij nawet 15-ście liczb i podaj TU wyniki P{O - niekoniecznie bedzie, bo to są kosmiczne wielkości ...
- chociaż dodam - akurat ja w keno - osobiście nie gram ...
ale, przy jakiejś okazji - sama9 - spytajcie - miał wskazówki pewne, jak... ...
zuza
no może...
może każdy musi inną drogą - ale...
ile czasu trzymasz te stałę zestawy ? wbiło coś konkretnego ? A skoro nie, to - musi ? naprawdę ?
a warunki - się nie zmieniają ?
i mykalski
jasne
wbij na kilka sekund PRZED losowaniem, z zestawem do keno - TU,
wbij nawet 15-ście liczb i podaj TU wyniki P{O - niekoniecznie bedzie, bo to są kosmiczne wielkości ...
- chociaż dodam - akurat ja w keno - osobiście nie gram ...
ale, przy jakiejś okazji - sama9 - spytajcie - miał wskazówki pewne, jak... ...
zuza
no może...
może każdy musi inną drogą - ale...
ile czasu trzymasz te stałę zestawy ? wbiło coś konkretnego ? A skoro nie, to - musi ? naprawdę ?
a warunki - się nie zmieniają ?
i mykalski
hej ula
Z serii ciekawostki z kombinatoryki stosowanej vel typowania metodami nieracjonalnymi.
W kalendarzu Majów obecny miesiąc ma nazwę KANKIN i trwa od 14 kwietnia do 4 maja po przeliczeniu go wg zasad numerologii otrzymujemy 2-1-5-2-9-5 czyli 24 a w systemie dwudziestkowym stosowanym przez Majów 14. Z przedziału 1-49 bierzemy liczby których cyfry po zsumowaniu dają 1,2,5,9 oraz 6 (24=2+4=6) czyli :
1,10,19,28,37,46
2,11,20,38,47
5,14,23,32,41
6,15,24,33,42
9,18,27,36,45
no i sprawdzamy sobie wyniki :
16 kwietnia : mini 1/5; lotto 3/6 ; lotto + 4/6
18 kwietnia : mini 5/5; lotto 3/6; lotto + 4/6
I wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że powyższy zbiór jest za duży by dało się z niego stworzyć system do gry w realu
W kalendarzu Majów obecny miesiąc ma nazwę KANKIN i trwa od 14 kwietnia do 4 maja po przeliczeniu go wg zasad numerologii otrzymujemy 2-1-5-2-9-5 czyli 24 a w systemie dwudziestkowym stosowanym przez Majów 14. Z przedziału 1-49 bierzemy liczby których cyfry po zsumowaniu dają 1,2,5,9 oraz 6 (24=2+4=6) czyli :
1,10,19,28,37,46
2,11,20,38,47
5,14,23,32,41
6,15,24,33,42
9,18,27,36,45
no i sprawdzamy sobie wyniki :
16 kwietnia : mini 1/5; lotto 3/6 ; lotto + 4/6
18 kwietnia : mini 5/5; lotto 3/6; lotto + 4/6
I wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że powyższy zbiór jest za duży by dało się z niego stworzyć system do gry w realu
Toż To Los Też - rozważania na temat niewygranej w lotto
Dwa dni temu obudziłem się najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Dowiedziałem się o tym, kiedy tylko włączyłem radio, a w nim pan spiker powiedział, że w lotto padła szóstka. Wymienił też zwycięskie numery. Pierwszy
Dwa dni temu obudziłem się najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Dowiedziałem się o tym, kiedy tylko włączyłem radio, a w nim pan spiker powiedział, że w lotto padła szóstka. Wymienił też zwycięskie numery. Pierwszy
wujas brama
..................................................................
flaszka się należy
..................................................................
flaszka się należy
Toż To Los Też - rozważania na temat niewygranej w lotto
Dwa dni temu obudziłem się najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Dowiedziałem się o tym, kiedy tylko włączyłem radio, a w nim pan spiker powiedział, że w lotto padła szóstka. Wymienił też zwycięskie numery. Toż To Los Też - rozważania na temat niewygranej w lotto
Dwa dni temu obudziłem się najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Dowiedziałem się o tym, kiedy tylko włączyłem radio, a w nim pan spiker powiedział, że w lotto padła szóstka. Wymienił też zwycięskie numery. Toż To Los Też - rozważania na temat niewygranej w lotto