Wpisy 1 500 178 – 1 500 277
19 kwietnia 2013 04:49 → 19 kwietnia 2013 10:38, 100 wpisów
witam z rana
właśnie sprawdzam kupony
mm - 5/10+ , 3/5
lotto 2/6
mini 1/5
mini mnie zaskoczyło 2 liczby się powtórzyły a ja dałem tylko 38 do powtórki
trzeba coś dzisiaj zmontować
właśnie sprawdzam kupony
mm - 5/10+ , 3/5
lotto 2/6
mini 1/5
mini mnie zaskoczyło 2 liczby się powtórzyły a ja dałem tylko 38 do powtórki
trzeba coś dzisiaj zmontować
Cześć Bolekgratulacje za mm.U mnie dno i wodorosty,dobrze,że chociaż pogoda wiosenna a nawet letnia
Udanego dnia wszystkim
Użytkownik dotam dodał nowy komentarz w temacie:
Losowania codziennie na antenie TVP INFO o godz. 21:40
Losowania codziennie na antenie TVP INFO o godz. 21:40
witamkondi i jaka była przyczyna?
a mi znowu sie pojawia ten komunikat na fb gdy gram dziś to nawet i u mnie na profilu
Dane z tej zabezpieczonej strony zostaną wysłane do strony, która nie jest zabezpieczona: g9-live.wooga.com.
Wysyłanie poufnych informacji jest zdecydowanie odradzane
karwa znowu mi wskoczyła, niedobra
mala, może odpuść tą gierkę jak taka podejrzana
ja to nawet tego facebooka odpuściłem bo porąbany jak kilo gwoździ
ula, [23,49,75]? co myslisz? To moje pewniaczki, ale czy dadzą 3/3?
hejka trisz rana jak śmietana
multi 8 zakładów wczoraj w piach, ts mnie nie wysłuchał
kurde za 0/10 też powinna byc nagroda pocieszenia
na 14 00 mam 1 z chbił zakład ciekawe czy wpadnie te 3/10 bo 4/10 to by było w piatek za duzo
wiesiek za mocno drapiesz i kwoty ci idą razem z warstwą ochronna
------
Dzień dobry.. .
-----------------------------------------------------------------
Dzień dobry.. .
-----------------------------------------------------------------
ula,
moje na dzisiaj to :
23,49,75,79[04,25],18,31,35,55,69
+ ewentualnie [56,58]
moje na dzisiaj to :
23,49,75,79[04,25],18,31,35,55,69
+ ewentualnie [56,58]
rafał ..ja 3/12 lotto i plus ... .ty znowu nic nie mozesz pokonać i no jak i znikam..
wędrek
Trisetum.. .
....................................
....................................
krzysio też miałem 3/6 w lotto+ w realu, to była nagroda pocieszenia wczoraj
Rafalski.. .
............................
............................
Kondi.. .
.....................................
.....................................
Szpiegów sztuk....77.
Znikam.. .
...............................
...............................
mam robote na dworze a leje deszcz,pozostało mi siedzieć w altance i a gdzie tam 19 00
Sen--na samochodzie dużym wieźli drzewo dłużyce,musieli na nim boki tego drzewa okorować żeby były białe,ale tylko boki.
trisetum...masz dobre 3/3 twój profil niz kombinacja wiele system...czemu nie grałeś obstawiać wiecej stawka ..1 zakład jak moze udało
i dobra znikam ..i dziada..
krzysio, ale ty śmieszna pisze..
Grunt to rodzinka...
Krewni komendanta głównego policji pobili... policjantów z Prudnika
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130418/POWIAT11/130419380
Krewni komendanta głównego policji pobili... policjantów z Prudnika
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130418/POWIAT11/130419380
rafal...
kondi {{uscisk}
Dziekuję za przeczytanie. Na razie testy trwają i póki co pomysł pomaga mi typować lepiej niż poprzednio. Minimalnie ale lepiej
Jakby ktoś potrzebował 5/5 to proponuję kandydaturę 2,18,34,51,66
Dziekuję za przeczytanie. Na razie testy trwają i póki co pomysł pomaga mi typować lepiej niż poprzednio. Minimalnie ale lepiej
Jakby ktoś potrzebował 5/5 to proponuję kandydaturę 2,18,34,51,66
medea,
Troszkę poszedłbym w inną stronę, ale jeszcze mi się to w głowie nie wyklarowało..., niemniej czkam na wenę
Troszkę poszedłbym w inną stronę, ale jeszcze mi się to w głowie nie wyklarowało..., niemniej czkam na wenę
hmm, moim zdaniem zestawu nie trzeba szukać, gdyz może być nim każddy jeden zestaww cyferek
a arkusza biorę piątki, ale to najnowszy pomysł i jeszcze delikatnie mówiąc nie przeanalizowany do końca niemniej ta akurat piątka dwa razy dała 5/5 a poza tym bardzo często daje 3/5 i 4/5.
Masz rację, ale ja zdecydowałam się na badanie zestawów gotowych czyli takich na które ktoś trafił większą kwotę
Masz rację, ale ja zdecydowałam się na badanie zestawów gotowych czyli takich na które ktoś trafił większą kwotę
Na ten przykład podana wczoraj przez bezrobotnego 15/15 z której swego czasu trafił jak twierdzi 9/10 jest bardzo obiecująca bo dała już kiedyś 12/15 a bardzo często 8/15
Jak na razie z uwagi na to, że wyszukiwanie okienek robię ręcznie ograniczyłam sie do max 10 dat bazowych i tylko tych liczb ciągu, które podał w swojej książce Carolan. Ogranicza to trochę pole badawcze bo w przypadku wyników sprzed 2010 roku jest mało danych dotyczących 2013
A zapomniałabym. Jeśli bierzemy 8/8 to taką która co najmniej 2 -3 razy dała co najmniej 7/8. A potem dopisuję niższe trafienia chronologicznie od najbliższego w czasie do najdalszego w czasie aż do wyczerpania miejsc w tabeli
tu mi zaczyna pachnieć czarną magią
rafalski
Ja tu jestem etatową czarownicą więc coś w tym jest.
kondi tylko się potem podziel jeśli to a propos mego e-maila. Prarafrazując reklamę nie bądź żyła
Ja tu jestem etatową czarownicą więc coś w tym jest.
kondi tylko się potem podziel jeśli to a propos mego e-maila. Prarafrazując reklamę nie bądź żyła