Wpisy 1 500 378 – 1 500 477
19 kwietnia 2013 12:20 → 19 kwietnia 2013 13:49, 100 wpisów
Robal_36 zaraz włącze program od cichego do kenoi coś wybiorea propo keno na pewno szybciej coś wgrasz niż w multiw keno trochę grosza już wpadło do kieszeni a w multi same straty
trisetum
Dla rozrywki mam zamiar śledzić ten zbiorek liczb do 4 maja. Zbiór stworzony dla miesiąca obejmującego większą część stycznia dawał w co drugim losowaniu 5/6 w lotto
Dla rozrywki mam zamiar śledzić ten zbiorek liczb do 4 maja. Zbiór stworzony dla miesiąca obejmującego większą część stycznia dawał w co drugim losowaniu 5/6 w lotto
wujas...trzymam za słowo...
ja łasuszek jestem...słodkiego nie popuszczam
ja łasuszek jestem...słodkiego nie popuszczam
Medea zbiorek, toż to prawie pełny zakład
panoramix
ulala.. ja tez ale na kobieca slodycz...ale to historia . dzisiaj tylko pozostal apetyt bo brania ni(E) ma
"przeminelo z wiatrem"niestety
"przeminelo z wiatrem"niestety
ale w pewnym wieku wędka giętka
ulala...tak, tak...ale chyba nad rzeka lub jeziorem .sa tutaj fachowcy od wetkowania !!!tylko Oni wiedza kiedy i na jaka przynete
ulala...ale z checiami problemow nie mam ...ale sprawnosc techniczna do niczego...szkoda gadac...lipa i juz...!
ulala,wujas
rafalski
Toż mówię, że to taka sympatyczna ciekawostka Niemniej łatwiej typować 6 z 26 niż 49
rafalski
Toż mówię, że to taka sympatyczna ciekawostka Niemniej łatwiej typować 6 z 26 niż 49
wujas nie przejmuj się, są teraz takie gadzety że i ze starcem młódka zwariuje, technologia idzie do przodu
wujas, jezeli Cię to pocieszy, to powiem Ci, że ja też niedługo będę tego używał już tylko do sikania
rafalski38...przyznasz uczciwie, ze marna to pociecha ale dobre i to...nadmiaru wody trzeba jakos sie pozbyc...
oj marna, ale jaka ulga, szczególnie po
śmiem twierdzić, że orgazm nie daje takiej satysfakcji
mykam do losowanka i nie troskajcie się, starość tez ma swoje uroki
wo...matko ulala dziekuje za wspolczucie... ale co mi tam...i tak malo zostalo nizli sie juz przezylo...
"...mala strata , mniejszy grzech..."
"...mala strata , mniejszy grzech..."
ma.ma i to duże..trzeba mieć szeroko oczka otwarte...i umiec patrzeć...hen..hen..dlaleko
na mnie juz pora....niestety...
zycze wszystkim grajacym ...jedynie wlasciwych skreslen na pukonach i radosci po losowaniu...
do kiedys
ulala
zycze wszystkim grajacym ...jedynie wlasciwych skreslen na pukonach i radosci po losowaniu...
do kiedys
ulala
no ładnie o czym sie tu pisze???
medusia już czekasz na losowanko???
medea jeszcze nawet nie zerknęłam na to co mam od ciebie i na moje wypociny, moze pozniej już na spokojnie, jutro sobota nigdzie nie ide...mozemnie coś olśni...
islandorka
Czekam, ale pewnie nie doczekam bo pogoda wprawdzie dziś paskudna co ludzi do spacerów zniechęca ale zapotrzebowanie na moje usługi spore więc znając życie pewnie znowu od punkt 14-stej będę miała ogonek pod drzwiami
Czekam, ale pewnie nie doczekam bo pogoda wprawdzie dziś paskudna co ludzi do spacerów zniechęca ale zapotrzebowanie na moje usługi spore więc znając życie pewnie znowu od punkt 14-stej będę miała ogonek pod drzwiami
islandorka
Nie ma sprawy poczekam Zobacz sobie wpis 1 500 370 fajnie wyszło co nie ?
Nie ma sprawy poczekam Zobacz sobie wpis 1 500 370 fajnie wyszło co nie ?
medea no superrrrr jakby sie tak dało wcześniej... to by my se puścili TS z torebkami nie...
ulcia
ulcia
medea a ja se wygrałam goldena za 10/20 i czekam co z tego wyniknie...
medusia ulcia robie dla was też
medea a u ciebie brzydka pogoda? u mnie możliwa tylko wieje troszke...
U mnie jest przepięknie...kawke piłam w promieniach słonecznych na polku
ulcia chyba 3...(nie wiem od czego to zależy? od osiągnięć???)a ty też masz zapomniałam...bede wiedziała gdzie iść po nauki...
ulcia miałaś sen?
ulcia sąsiad dobra rzecz...jak jeszcze ho ho... zaraz cyferki...
ulcia ciekawe co masz na kuponie???
57,58,1,10,35,77...
57,58,1,10,35,77...
Robal...WitajJa ma dużo tajnej broni kobiecej
GL-3 mam..ale nie ma juz kontaktów z GL-z Panem Stanisławem
GL-3 mam..ale nie ma juz kontaktów z GL-z Panem Stanisławem
torsan majtki z rozkrokiem gotowe na losowanko???
torsan
islandorka
U mnie ponuro, szaro i dużo chłodniej po wczorajszych "upałach". Zbiera się na burzę i to taką porządną
islandorka
U mnie ponuro, szaro i dużo chłodniej po wczorajszych "upałach". Zbiera się na burzę i to taką porządną
medea jak jesteś ściągnełam sobie do mini lottomania, ma aktualna baze losowań obadamy co jutro wyskoczy...
torsan a łysemu to już nic odżycia sie nie należY???w końcu nie jego wina że mu włosy wypadły...
medea no to zrobiłaś torsanowi na złość i sie puściłaś...
islandorka jakby co daj cynk bo obstawiając te 26 liczb pójdę z torbami a znając moje szczęście będzie dołek i co najwyżej trójeczka wejdzie z tych liczb
ulala
oj tam - 'nie ma' - może pw - nie ma , ale tu, a w końcu wolność jest, to tu miszczu może przecież zaglądać - poznałabyś ?
oj tam - 'nie ma' - może pw - nie ma , ale tu, a w końcu wolność jest, to tu miszczu może przecież zaglądać - poznałabyś ?
medusia nawet nie musisz nic mówić, o tobie pamietam zawsze!!!
islandorka
Raczej sobie samej, bo do wypłaty jeszcze 7 dni a tu dziesięć złotych zainwestowałam. Taka mnie pomroczność dopadła
Raczej sobie samej, bo do wypłaty jeszcze 7 dni a tu dziesięć złotych zainwestowałam. Taka mnie pomroczność dopadła
medusia dopiero mówiłaś ze masz resztki a tu 10...ho ho a skąd???
Robalku..możliwe że jest...ale ja już nie typuje tam....obraziłam się ...
menel ale tu nie daja tego co potrzebujesz...pomyliłeś adresy...
torsan ty sie nie chichraj tylko szykuj gacie...
menel ales ty piękny!!!
menel no za jedna w tesco może styknie!!!
torsan ale już będzie za pożno...jak włożysz wcześniej to będziesz miał znajomości!!!
menel a zęby umyłeś te co ci zostały, tak mnie całujesz...
menel no to faktycznie styknie ci moze i na 3 ale będziesz miał faze...
menel dziń dobroci dla sierot...
menel no to teraz zapal szluga...