Wpisy 1 467 303 – 1 467 402
26 marca 2013 19:37 → 26 marca 2013 20:05, 100 wpisów
typy dla buków
c-2
p-2
h-1
b-1
d-1
r-2
u-1
k-1
m-10
e-1
u-1
p-1
n-1
p-10
f-1,0
stawka - 300 /4 x 75/
ewk - 4007
c-2
p-2
h-1
b-1
d-1
r-2
u-1
k-1
m-10
e-1
u-1
p-1
n-1
p-10
f-1,0
stawka - 300 /4 x 75/
ewk - 4007
ulexxa
jackwar
estek
japtan
jackwar
estek
japtan
tak, rozebrałam i wyczyscilam wiatraczki i wszystko co sie dało
WN
emeryt
jandzia
emeryt
jandzia
Jacki..ten to dam im nie ma problemu..ale On potrzebuje juz nowy..tu jest problem..albo moj bedzie zabieral..o to chodzi
ulexxa co się stało?
jandzia , może coś dotyka śmigiełka , jakiś przewód , sprawdz szybko bo przetrze przewód lub ułamałaś śmigiełko
ulexxa ale spokojnie co się stało?
bo znajac mnie..wcisna mi moze jakiegos"harbozia"..i uwierze co mowia..dajcie rady..no cena ok.3000zl.tak mysle..
Multi.. .
................................
................................
-3. Mniejszy mróz niż wczoraj .. .
..........................................
..........................................
ulexxa ale co się przegrzał czy co a ile lat ma ten komputer który uległ awarii ?
Fiolka.. .
...................................
...................................
Armenia Czechy 0 - 3
87 Azerbejdżan Portugalia 0 - 2
85 Estonia Andora 2 - 0
87 Azerbejdżan Portugalia 0 - 2
85 Estonia Andora 2 - 0
fiolka
ulexxa coś czytałem że go kupiłaś w de w saturnie czy to się zgadza
andromeda
ulexxa...jeżeli chodzi o lapka którego chciałabyś kupić to może być HPPavilion 17 cali matryca,procesor i 7, karta graficzna 2GB
dobra uciekam..bo musze podzielic sie z chorym lepkiem..ehhhhh
jakis film wojenny chce zobaczyc..kurna nio..
jakis film wojenny chce zobaczyc..kurna nio..
ulexxa jak zobaczyłam te emote z kurczakiem to musiałam ją wstawić
ulexxa jeżeli się przegrzał to on ma zabezpieczenie przeciw przegrzaniu się i wystarczy godzinę odczekać i go spróbować uruchomić bo widzę procesor i7 jest to nowy typ
co oznacza plik w menadżerze csrss.exe, macie takie pliki jak otwierdzie menażer użytkownika? w aplikacjach?
..................................
może ktoś sprawdzić u siebie w aplikacjach w memnadżer w aplikacjach? czy występuje u was csrss.exe, ???
ulexxa choć to może być także rzeczywiście awaria i wtedy bym go oddał do sklepu w najbliższym saturnie nie zależnie gdzie go kupiłaś powinni przyjąć oczywiście jeżeli go kupiłaś w sieci sklepów saturn
Multi..nie ma nic..stop czarno nic totalnie nic..jakby hmm umarty albo nie wiem..ale trudno pojedzie do wymiany..
tak juz postanowilam..
tak juz postanowilam..
Witam wszystkichi kolacja
ulexxa szkoda tak daleko jechać moim zdaniem można spróbować to załatwić w kraju
ee to ja tez ide do Was..posilic sie kurczokiem..czy co to tam jest..
czarownica
fajna ta emotka
Multi bo mnie udusisz
Czarownica.. .
......................................
Nie jedz tego....kurzeja, bo jest przygotowany dla...Smoka Wawelskiego.. .
............................................
......................................
Nie jedz tego....kurzeja, bo jest przygotowany dla...Smoka Wawelskiego.. .
............................................
Wn witaj, ale sie za wami stęskinilam
Może chociaż z San Marino Wygramy 

Multi..kupiony byl w Bremen w saturie i ma jeszcze dodatkowe ubezpieczenie na 5 lat..wiec wymieni sie moze nawet na lepszy model....tym bardziej ze w piatek mam gosci na Swieta z de.wiec zalatwie to jakos..tylko teraz mysle co kupic chorowitkowi..jaki typ i td..
nie wiadomo, czy powiedzą Bronkowi w jakich strojach zagrają nasi ?
czarownica nie to całus przyjacielski
Czarownica.. .
........................................
........................................
Ktos jest dobry z niemieckiego lotto prosze o jakies pewniaki
Jackwar witaj
Fiolka gdzie ta wiosna?
ulexxa jak mu nie będzie przeszkadzał język polski a raczej nie powinien to kup mu tak do 3 tyś . jak możesz to podaj typ jaki miał , sprawdzę parametry i ci napiszę jaki , gdzie i za ile
Ulexxa moj komp tez tak buczy wylaczam go na chwile i znowu dziala
Fiolka od fijołkow?
ulexxa od 3000 do 4000 złotych to już można coś kupić ale zależy co się chce mieć są nawet 18" laptopy ja mam firmy HP już 5 lat i bez ani jednej awarii
Jacki..moge kupic powiedzial do 4000 tys..jak juz to chyba cos mozliwego..doradzcie..bo rano lece do Szczecina...
ulexxa polecam sieć sklepów sferis specjaliści w pełni
To pięknie Fiola
ulexxa , w sprzęcie to rok różnicy jest epoką , dla tego nie opłaca się kupować najdroższych , kupuje się za średnią cene .
mój też buczał i sie przegrzewał i wyłączał zaniosłam do czyszczenia 15 zeta i chodzi idealnie
jackwar
jak kupie z z dvb-t wystrcz mi antena naziamna zwykła siatkowa nalogowa i podłłaczyć ja do tv i mam knały
jak kupie z z dvb-t wystrcz mi antena naziamna zwykła siatkowa nalogowa i podłłaczyć ja do tv i mam knały
ulexxa sprawdzę adresy gdzie jest sferis w Szczecinie