Wpisy 1 467 403 – 1 467 502
26 marca 2013 20:05 → 26 marca 2013 20:39, 100 wpisów
ponawiam pytanie
może ktoś sprawdzić u siebie w aplikacjach w memnadżer w aplikacjach? czy występuje u was csrss.exe, ???
to zwykły systemowy??? może ktoś sprawdzić?
może ktoś sprawdzić u siebie w aplikacjach w memnadżer w aplikacjach? czy występuje u was csrss.exe, ???
to zwykły systemowy??? może ktoś sprawdzić?
Mój pies często siedzi przy kompie i pewnie mam pelno sierści w środku , muszę go tez dać do czyszczenia
ulexxa...ten o którym pisałam jest w miarę dobry i niedrogi jak na te parametry
ulexxa tu masz link do strony sferisa http://www.sferis.pl/?gclid=CK7mktGJm7YCFchY3god9EoAvA
andromeda , mi jeśli pamięć nie zawodzi to występuje i chyba powinnien być
Kochani piszcie swoje podpowiedzi..i bardzo dziekuje..odczytam pozniej boo..niestety musze oddac chorowitkowi mojego lapka..zajrze tu pozniej..pa Wam
japtan , każdy telewizor który kupisz w sklepie będzie ci odbierał sygnał cyfrowy
jackwar ok, myślałam może ze to jakiś wir, ale jak nie to luzz
ulexxa oglądasz ofertę na stronie dzwonisz zamawiasz odbierasz i nawet wgrają potrzebne programy polecam sferisa
japtan różnica polega tylko w funkcjach i czasie dostępu ale to są minimalne różnice , droższe mają bajery , podłączenia do internetu . Dla tego jeśli chcesz kupować tylko do oglądania to bierz tani .
jackwar tak wiem bo sam kupiłem telewizor panasonic w grudniu z opcją internetową
andromeda dla pewności wpisz nazwę z rozszerzeniem w wyszukiwarkę to dostaniesz odpowiedz
ja kupiłem teraz od całej rodziny na imieniny cioci , telewizor Funaj 36 cali , najtańszy , super masz możliwość podłączenia pamięci usb i możesz sobie nagrywać , odtwarzać odbiór idealny
jackwar dawno to zrobiłam, ale różnie piszą, dlatego wole zapytać źródło wszelkich porad czyli MP
a jeżeli chodzi o telewizory to polecam panasonica jest w miarę tani i już za 2000 złotych posiada takie programy internetowe jak picassa 3 ,skype ,iplę i jeszcze jedna ciekawostka posiada gniazdo na kartę sd
andromeda , ja chyba to mam od początku windowsa albo jak przeglądarke zainstalowałem ale tego nie podejrzewam że jest wirusem
*picassa 3 do obróbki zdjęć
multi , ile z tych programów korzystasz ? zapisuje to po obróbce ?
jackwar ipla i nieraz skype
no można i tak , ja wolę na kompie a masz kamerkę w telewizorze ?
z bajerów to mnie interesuje wifi ale to już w tych wyzych modelach
19:50 7 251,-
czy to jest do dooooopy szacowanie, czy nieuczciwa reklama ?
czy to jest do dooooopy szacowanie, czy nieuczciwa reklama ?
jackwar przyznam że picasse jeszcze w telewizorze nie wypróbowałem ale niedługo to uczynię
japan , to wszystko zależy jak ustawisz obraz i kwestia przyzwyczajenia , są małe różnice w jakości . ważny jest czas odświerzania
robal 36
13max33
torsan
Znikam.. .
..........................
..........................
torsan kto teraz będzie losował ?
andromeda
csrss.exe jest niezbędnym elementem systemu. Nie może zostać usunięty ani zatrzymany. System nie będzie działał poprawnie bez tego procesu.
Uwaga! Nazwa pliku Csrss.exe jest wykorzystywana przez różne wirusy. Istnieje wiele nazw plików, które wyglądają podobnie i są bardzo złośliwe. Jeżeli widzisz procesy o nazwie zbliżonej do csrss.exe, Twój komputer może być zainfekowany. Najbardziej popularnymi złośliwymi procesami są: csrsc.exe, csrs.exe, csrsses.exe, csrssc.exe, csrse.exe. Nazwa Csrss.exe jest często używana przez różne keyloggery.
csrss.exe jest niezbędnym elementem systemu. Nie może zostać usunięty ani zatrzymany. System nie będzie działał poprawnie bez tego procesu.
Uwaga! Nazwa pliku Csrss.exe jest wykorzystywana przez różne wirusy. Istnieje wiele nazw plików, które wyglądają podobnie i są bardzo złośliwe. Jeżeli widzisz procesy o nazwie zbliżonej do csrss.exe, Twój komputer może być zainfekowany. Najbardziej popularnymi złośliwymi procesami są: csrsc.exe, csrs.exe, csrsses.exe, csrssc.exe, csrse.exe. Nazwa Csrss.exe jest często używana przez różne keyloggery.
multi multi plus1984
fiolunia
torsan
jackwar
fiolunia
torsan
jackwar
Fiolka.. .
......................
......................
Robalku
Wędrowco
dobry wieczór
Sylwia
Sylwia.. .
........................
........................
torsan aha dzięki
multi w końcu się tu spotykamy
s.y.l.w.i.a
na kuponie na najlepszą grę, z trafiła - wiem, że masz - masz 14-kę ?
na kuponie na najlepszą grę, z trafiła - wiem, że masz - masz 14-kę ?
Sylwia a no tak
kto ma ochotę na ptasie mleczko??
gpsa se nastawiłem nad laptopem i widze strone multipasko i moge dotykać palcem ekranu i tak pisze
Sylwia ja dziś jadłem pychota
Robalku mam 14,15
multi multi
multi multi
Sylwia jak tam u ciebie z wygranymi bo u mnie masakra nawet 2 złote
fiolunia waniliowe czy śmietankowe??
torsan to zapraszam do siebie
multi multi ja właśnie wcinam jedno po drugim
torsan to zapraszam do siebie
multi multi ja właśnie wcinam jedno po drugim
muluś ogólnie nastąpiła poprawa, wczoraj 3/3
Sylwia no to fajnie ja też lubię
multuś
ciechocinek ciechocinek romantyczny wolny rynek
fiolunia ależ proszę
Sylwia to gratuluję
muluś łał, ale żeś zasiadł do stołu
multuś dziękuję
sylwia...miałaś mówić naprzykład cześć mamucha FioLa..i znikam..
fioLa ..mie dawaj mi moja baanaa
fioLa ..mie dawaj mi moja baanaa
krzysiulek ty łobuzie bez granic ty
Sylwia ja nadal mam liczby od Lilki ale dziś wieczorem ostatnie losowanie mam na tym zestawie a jutro nowe liczby na chybił trafił szczegóły będą jutro na moim profilu
fiolunia ale usta jak się kleją niemiłosiernie
Sylwia a co trzeba dobrze zjeść
multi trzeba próbować różnymi liczbami