Wpisy 1 467 203 – 1 467 302
26 marca 2013 18:23 → 26 marca 2013 19:37, 100 wpisów
kiedyś zakład kosztował 0,10zł + 20% na stadiony i + 0,02zł opłaty za kupon - które dośc szybko zniesiono
właśnie tego się obawiałem - 'coś' mi mówiło, że tyle też było
Jacki..moj lepek jezeli uzywam w sypialni jest na szafce nocnej..lub podkladce..moze masz racje ze sie kurzy..hmm ale moj chodzi super..tu chodzi o lepka aspira..chorowitka..
dobra uciekam..sasiad zaraz bedzie..wlasnie dzwonil..moze cos zaradzi..
jackwar
fota "profilowa" z ...186 - i te dwie kreski i zakres dat
znikam powodzenia
fota "profilowa" z ...186 - i te dwie kreski i zakres dat
znikam powodzenia
ulexxa , domyślałem się że chodzi o laptop , moja znajoma używała go w łóżku aż zaczął się przegrzewać to w środku miała koc na radiatorze . Osobiście mam stacjonarny a co 6 miechów w środku go czyszczę z kurzu , chodzi o radiator i zasilacz
laptop zawsze się grzeje jak nie jest na twardym,jednym miejscem wciąga powietrze potem wywiewa a jak w łóżku na kołderce czy na kocu jest to sie nie schłodzi nigdy,wiec wentylator na 100% obrotach
Dobre wiadomości pogodowe.. .
Ciśnienie barometryczne spada, wiatr zmieni kierunek z północnego na zachodni, zacznie napływać cieplejsze powietrze.. .
........................................
Ciśnienie barometryczne spada, wiatr zmieni kierunek z północnego na zachodni, zacznie napływać cieplejsze powietrze.. .
........................................
trisetum ale wciąga kurz który gromadzi się w środku i z tego się robi kocyk który jescze bardziej dogrzewa a nie chłodzi aż wkońcu klocek wyłącza komputer , czy restartuje
jackwar/no raz na 3 miechy by trza było wiatraczek przeczyścić chociaż ja sam pierwszy raz to zrobiłem po 3 latach
ja tak w stacjonarnym to raz na 6 miechów ale z rozkręcaniem zasilacza
moze być 40 powodów dlaczego laptop sie grzeje nadmiernie od kurzu fizycznego po syf juz na systemie i spadam
Precz z totolotkiem.. .
Za kilka godzin rozpocznię się....kompromitacja polskich kopaczy.. .
.............................................
Za kilka godzin rozpocznię się....kompromitacja polskich kopaczy.. .
.............................................
Jerzy Nowak, znakomity aktor teatralny i filmowy, zmarł 26 marca w szpitalu w Warszawie - czytamy na stronie Narodowego Teatru Starego w Krakowie. Miał 89 lat. Grał w ziemi obiecanej
jackwar
jak Polska zbankrutuje bedziemy mieli przynajmniej basen za darmo
Jak san marino by nas rozgromiło to miało by pierwszy w historii wygrany mecz do mistrzostw świata
oglądajcie oglądajcie
Kosecki znowu pokaże wam tyłek a może i trąbe słonia
Kosecki znowu pokaże wam tyłek a może i trąbe słonia
Risetum , nie był bym taki pewien bo teraz mogą mieć problem z otwarciem dachu i tak już zostanie
hey
Wiecie moze o jakiś promocjach laptopów. Chodzi mi o zwykły bo musze kupić na komunie
Wiecie moze o jakiś promocjach laptopów. Chodzi mi o zwykły bo musze kupić na komunie
estek
sprawdź komputronik.pl lub markety . śpiesz się bo na komunie podnoszą ceny , wiedzą że ludzie kupują prezenty
sprawdź komputronik.pl lub markety . śpiesz się bo na komunie podnoszą ceny , wiedzą że ludzie kupują prezenty
Reprezentacja Polski U-18 zawstydziła starszych kolegów z drużyny Waldemara Fornalika i pokazała, jak się gra z Ukrainą. Młodzi biało-czerwoni rozbili rówieśników w wyjazdowym meczu towarzyskim 6:0. Dobry wynik osiągnęła także kadra U-21, która - również w sparingu - pokonała 4:1 Łotwę. Mecz był bardzo ostry, arbiter pokazał w nim w sumie trzy czerwone kartki.
Młodzi piłkarze nie poszli w ślady naszej dorosłej kadry i rozbili rywali 6:0.
Wynik nie jest jednak aż tak wielkim zaskoczeniem, jeśli weźmiemy pod uwagę, że duża część tych zawodników to zeszłoroczni brązowi medaliści mistrzostw Europy U-17. Jeden z nich, Karol Żwir ze Stomilu Olsztyn, rozpoczął strzelanie już w siedemnastej minucie. Kolejne bramki dorzucili Damian Kowalczyk (dwie), Michał Żebrowski, Dariusz Formella i Fabian Piasecki.
Wynik nie jest jednak aż tak wielkim zaskoczeniem, jeśli weźmiemy pod uwagę, że duża część tych zawodników to zeszłoroczni brązowi medaliści mistrzostw Europy U-17. Jeden z nich, Karol Żwir ze Stomilu Olsztyn, rozpoczął strzelanie już w siedemnastej minucie. Kolejne bramki dorzucili Damian Kowalczyk (dwie), Michał Żebrowski, Dariusz Formella i Fabian Piasecki.
w neonet za 1200 jest duzy wybór dzis byłem ale szukam taniej
tu masz nawet strone i zobacz http://www.neonet.pl/laptopy,od500do1200.fhtml
tu masz nawet strone i zobacz http://www.neonet.pl/laptopy,od500do1200.fhtml
http://www.komputronik.pl/hp_wyprz?utm_source=KT_BG_21_03_2013_wyprzedaz_HP&utm_medium=banner&utm_campaign=wyprzedaz_HP
..nie idzie zastartowac acerem..jakby sie spalil czy co..ojej faciu ma pojecie i mowi ze najlepiej odeslac i jak jest takie ubezpieczenie to wymienic nawet za doplata na lepszy model..co robic co robic??..to bedzie chcial mojego lepka..aa figa nie dam..no moze 2 godz dziennie...
ulexxa , dzwonić czy możesz wysłać pocztą ? lub do znajomej wysłać a ona zaniesie .
estek , te twoje są bez systemu operacyjnego , tylko jeden ma linuxa
szalona decyzja..pana chorego
jutro mam jechac do Szczecina po nowego lepka..albo dam mu swojego..
jutro mam jechac do Szczecina po nowego lepka..albo dam mu swojego..
ulexxa ja mam acera i w razie czego dzwonie i sami przyjezdzaja po kompa
jackwar aha nie wiedziałem
ja potrzebuje zwykłego lapka bo to dla dziecka
ja potrzebuje zwykłego lapka bo to dla dziecka
ulexxa w serwisie może niech go przeczyszczą może sie tylko zakurzył, albo spalił się wiatraczek...
wyciąg mu baterie i włóż z powrotem może tak sie zresetuje
wyciąg mu baterie i włóż z powrotem może tak sie zresetuje
Jacki..tak bez problemu..ale ale musialabym pojechac 600 km..
ale
ale
ulexxa , po co ma przyjechać ? masz tam kogoś ? dojeżdzają polski autobusy ? gadasz z kierowcą dajesz pare zł i ci przewozi , tam ktoś odbiera , na wszelki wypadek prosisz o nr. komurki .
ulexxa nie baw sie w polski serwis . tam ci wymienią na nówke . lapki teraz nie wytrzymują długo .
hmm..zrobie tak..jutro pojade do Szczecina..zobacze chorowitkowi jakis lepek..a tamten dam na wymiane na lepszy model jak sie da..
jackwar jeszcze zobacze, jak bym kupował na 18-tke to co innego ale na 9 lat to sam wiesz
ulexxa , lepiej niech używa twój , kupisz u nas to będzie miał wszystko po polsku chyba że umie polski
estek , mam ten sam jeszcze tańszy
http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/hp-mini-200-4200sw-pc.bhtml
http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/hp-mini-200-4200sw-pc.bhtml
sorry..laptop sie mowi..ja bedac tak dlugo w de. bo az 9 lat..przyzwyczailam sie mowic po "ichnemu"..leptop..
a zawsze najbardziej smieli sie ze mnie..gdy mowilam na auto
BMW-u a oni mowia BMW-e
BMW-u a oni mowia BMW-e
ulexxa , będzie miał wszystko po polsku , nie będzie go to wkurzało ?
jackwar ale wole laptopa niz
netbook. a za 1200 laptopa juz kupie
netbook. a za 1200 laptopa juz kupie
jackwar w euro agd tez za 1200 sa laptopy chyba tyle bedzie mnie ta komunia kosztowac
Ulexxa.. .
Weż te ustrojstwo i idż na dwór i spróbuj uruchomić ten laptop.. .
Jeśli padło chłodzenie, to na dworze powinnin się włączyć.
................................................................
Poczekaj na dworze ze 2 minuty i wtedy spróbuj go włączyć.. .
Weż te ustrojstwo i idż na dwór i spróbuj uruchomić ten laptop.. .
Jeśli padło chłodzenie, to na dworze powinnin się włączyć.
................................................................
Poczekaj na dworze ze 2 minuty i wtedy spróbuj go włączyć.. .
Wędrowca , był magik a sprzęt jest na gwarancji i jeszcze z opcją wymiany .
jackwar w neonet mam kolege znajomego jutro znów pojade i sie wypytam i jak cos to wezme bo jak mówisz w maju bedzie drozej a dobre 50 zł taniej na m/m bedzie)
dziś dałem do wysłania wersje oszczędnościową
jeden lotto z +
jeden MM
dwa mini
jeden lotto z +
jeden MM
dwa mini
Jacki..wiesz co mam dosc tych "pieszczot"
uslugiwanie..podawanie..sprzatanie..i wlasnie zaczelo sie..pieluchowanie..co jeszcze co????......
nigdy nic nie smakuje..nigdy nic nie pasuje..wiesz co sorry ale zaczynam odbierac to coraz zimniej.......
dzis zrobilam pyszne zrazy wolowe w sosie..salateczka extra jabluszka z marcheweczka..drobno utarte..aby nie mial problemu z gryzieniem..ii coo powiedzial..no ujdzie...
uslugiwanie..podawanie..sprzatanie..i wlasnie zaczelo sie..pieluchowanie..co jeszcze co????......
nigdy nic nie smakuje..nigdy nic nie pasuje..wiesz co sorry ale zaczynam odbierac to coraz zimniej.......
dzis zrobilam pyszne zrazy wolowe w sosie..salateczka extra jabluszka z marcheweczka..drobno utarte..aby nie mial problemu z gryzieniem..ii coo powiedzial..no ujdzie...
chce kupić telewizor 40" jaki polecicie nie przekrawający 1800 zł z tunerem cyfryzacji telewizji naziemnej. Ma swoje typy ale chciałbym usłyszeć wasze opinie. Jeżeli się ktoś nie zna proszę niech nie pisze
estek , oczywiście że będzie od kwietnia drożej . sprzęty komputerowe drożeją dwa razy w roku , przed Bożym Narodzeniem i przed komuniami , to ci powie każdy .
WN..spalony chyba..nie idzie nawet wlaczyc..a sasiad nie chce rozkrecac..bo mowi ze jak jest takie dodatkowe ubezpieczenie na 5 lat..to lepiej nic nie grzebac..
Ulexxa , nie dziw się , ze zdrowiem ma coraz gorzej a tacy ludzie robią się zgryźliwi , tak to niestety jest . Mojej siostry teściu jak był chory to kazał teściowej zrobić herbatę , jak zrobiła to albo za gorąca , albo za zimna albo za słodka albo za gorzka . Niestety chore osoby nie zdają sobie sprawy że ktoś chce dobrze a im nie pasuje .
jackwar mozesz mi powiedziec dlaczego moj komp zaczął chodzic jak trktor
Japan , wszystkie telewizory w sklepach polskich są z tunerem ostatnio kupowałem cioci na prezent 36 calowy .
no nic..rano jade do Szczecina..doradzcie co mu kupic..bo dostane za..ba..
Witam wszystkich
ulexxa , jak by nie było problemów i ci znajomi co przyjadą to niech kupią tam , masz typ jaki miał i niech kupią taki sam lub podobny .