Wpisy 1 467 103 – 1 467 202
26 marca 2013 15:34 → 26 marca 2013 18:23, 100 wpisów
jestem w szoku że już ponad 40 tys. biletów sprzedali na San Marino
zdrowie najwazniejsze, dziisaj puszcze totka, jak wygram zaczne trenowac bo mi ostatnio cos serce szwankuje
wygrane sa jak zdrapki trzeba trafic na opowiedni numer kombinacji
tylko sek w tym ze wygrana jest ruchoma - zmienia sie za kazdym losowaniem numer wygranej
ja kupuję zawsze 10 kaskad (20 zł), wczoraj miałem 25 zł, 8 zł, i 2 razy po 2 zł
mala1438 powinnas chociaz 2 x 7/10 trafic z moich wyliczen wynika
angierski sama nie wiem co się dzieję.....
a jak to obliczyłeś i na jakiej podstawie?
a jak to obliczyłeś i na jakiej podstawie?
slavko-cz
kupujesz po tyle losów tej loterii od samego początku ?
kupujesz po tyle losów tej loterii od samego początku ?
witam
Moge powiedziec, ile kosztowal dokladnie dawniej Duzy Lotek. Trzymam wydruk, a tam pisze tak.
Rok wyslania..... 1997
Liczba zakladow....3/ proste/.
......................................
Do zaplaty........ 0.74 zlotego.
..........................................................
Rok wyslania..... 1997
Liczba zakladow....3/ proste/.
......................................
Do zaplaty........ 0.74 zlotego.
..........................................................
niepodzielne jest, owszem, ale chyba /też/ wtedy nie było podatku płaconego 'od marzeń' i lata 1995-1997, to okres denominacji...
Monet.. .
Nic mi sie nie pomylilo. Dane spisalem z wydruku z kolektury.
Zaklad wtedy kosztowal 20 groszy i obowiazywala doplata groszowa do kuponu.
...........................
Nic mi sie nie pomylilo. Dane spisalem z wydruku z kolektury.
Zaklad wtedy kosztowal 20 groszy i obowiazywala doplata groszowa do kuponu.
...........................
slavko-cz
bilety mogły być kupowane zbiorczo - przez różne zakłady, placówki, instytuty, ministerstwa i te takie sprawy
z drugiej strony, to jaaaakaś szansa, że panowie profesjonaliści od gry /ot, choćby i w reklamówkach/ wreszcie skopią komuś doopsko
że kolegom amatorom ? oj tam nie bądźmy drobiazgowi, zresztą i tu pewności - nie ma
bilety mogły być kupowane zbiorczo - przez różne zakłady, placówki, instytuty, ministerstwa i te takie sprawy
z drugiej strony, to jaaaakaś szansa, że panowie profesjonaliści od gry /ot, choćby i w reklamówkach/ wreszcie skopią komuś doopsko
że kolegom amatorom ? oj tam nie bądźmy drobiazgowi, zresztą i tu pewności - nie ma
wn
no to popatrzmy - trzy zakłady x 0,dwadzieścia i jeszcze ta 'groszowa dopłata' - ile by dała ? coś nie pasi
zostawiam
I specjalne pozdrowienia dla piszących inkognito
no to popatrzmy - trzy zakłady x 0,dwadzieścia i jeszcze ta 'groszowa dopłata' - ile by dała ? coś nie pasi
zostawiam
I specjalne pozdrowienia dla piszących inkognito
monet masz typy na wieczór?
a podasz
Robal.. .
Po swietach zamieszcze zdjecie w profilu, to sie przekonasz. Wydruk jest bardzo czytelny, wiec moze wtedy ...uwierzysz.. .
Po swietach zamieszcze zdjecie w profilu, to sie przekonasz. Wydruk jest bardzo czytelny, wiec moze wtedy ...uwierzysz.. .
Znikam.. . Milego dnia.. .
..........................
..........................
Matek.
27,70,48,68.
Ja to rozbijam na trójki / pary i gram progressem.
27,70,48,68.
Ja to rozbijam na trójki / pary i gram progressem.
OK DZIĘKI MONET
Wędrowca netowy
chodzi o to, że , jak sam piszesz, to wydruk z napisanym słowem 'do zapłaty', czyli taki paragon, jak współczesny - to i może więcej było tam grane i coś było też odejmowane ? wstawisz - będzie można coś więcej powiedzieć
chodzi o to, że , jak sam piszesz, to wydruk z napisanym słowem 'do zapłaty', czyli taki paragon, jak współczesny - to i może więcej było tam grane i coś było też odejmowane ? wstawisz - będzie można coś więcej powiedzieć
na lottocentrum też już zawijają i reklamówka /pewnie gratis / k.u.m.u.l.a.c.j.a o.s.i.e.m
i zawija / nie wiem, jak prawidłowo nazywa się ten efekt/ i
osiem osiem osiem ...
może i dopyka, ale
pewności bym nie miał
I jeszcze, z rzeczy zabawnych -
>>Premier podkreślił, że zarówno on jak i rząd podzielają lęk o pracę. - Dla nas najważniejsze są miejsca pracy. <<
i
>>Nie ma wątpliwości, że nadmierna przesada w dostępie do informacji publicznej jest szkodliwa./.../ Jest jakaś granica absurdu. Bierzmy przykład z dojrzałych demokracji ... <<
i zawija / nie wiem, jak prawidłowo nazywa się ten efekt/ i
osiem osiem osiem ...
może i dopyka, ale
pewności bym nie miał
I jeszcze, z rzeczy zabawnych -
>>Premier podkreślił, że zarówno on jak i rząd podzielają lęk o pracę. - Dla nas najważniejsze są miejsca pracy. <<
i
>>Nie ma wątpliwości, że nadmierna przesada w dostępie do informacji publicznej jest szkodliwa./.../ Jest jakaś granica absurdu. Bierzmy przykład z dojrzałych demokracji ... <<
lotto i mini, gdzie nie ma gwarancji - tu jesteśmy niejako swoimi przeciwnikami - to gry gdzie dzielimy się kasą, ale ...
... Ktoś z Was ma na kuponie do mini z trafiła - 14-kę ?
... Ktoś z Was ma na kuponie do mini z trafiła - 14-kę ?
hello dzisiaj zarobiony jestem.zakup koniczynki za zeta dał 10zł.fotka jest
Liczby na dziś do rozpisu na trójki
1 2 4 7 10 21 25 31 32 47 50 54 68
1 2 4 7 10 21 25 31 32 47 50 54 68
ricardos
to na /badziewiarskiej w opinii wielu/ drapce, ale - jak w multi ? bez urazy
to na /badziewiarskiej w opinii wielu/ drapce, ale - jak w multi ? bez urazy
Liczby na kilka losowań które dadzą piątki
1 2 4 7 10 21 25 27 29 31 32 47 50 54 67 68 76
1 2 4 7 10 21 25 27 29 31 32 47 50 54 67 68 76
Robal, to już samemu trzeba dobrać system sprawdzając na wcześniejszych losowaniach
robal teraz łupię w kaskadę.ostatnio 10/12 wczoraj 9/12. Torsan
witajcie
a co się dzieje z gregiem, napadli go???
a co się dzieje z gregiem, napadli go???
Wędrowca , masz rację z tą dopłatą grosza do kuponu , był taki okres że płaciło się niby za kupony ale tylko za te wysłane
Witajcie znowu jestem....dopiero doczlapalam sie do domu..a tu pies a i kocia..ii chorpwitek..ehhh
no nic trzeba zebrac energie i wziasc sie za obowiazki..
wypije ..dla Panstwa rowniez prosze kawcie
no nic trzeba zebrac energie i wziasc sie za obowiazki..
wypije ..dla Panstwa rowniez prosze kawcie
ulexxa na zdrowie
jackwar
dopłatę też pamiętam - chyba, jak wszedł vat - bodaj jakieś 22 grosze było I wszyscy za miedziakami latali, potem to trochę ukryli...
dobra - to ile Ci tam za zakład wychodzi ?
dopłatę też pamiętam - chyba, jak wszedł vat - bodaj jakieś 22 grosze było I wszyscy za miedziakami latali, potem to trochę ukryli...
dobra - to ile Ci tam za zakład wychodzi ?
wysylam te liczby od 24.11.2012 na lotto i + a dzis niestety nie moge wyslac 6 7 13 35 39 49
czekam wlasnie na fachowca od kompow..jeden nawalil i strasznie jest..
Robal
W 1996 6 zakładów lotto kosztowało 1,46zł Trochę nie podzielne na 6 ale mam taki kupon w domu.
W 1996 6 zakładów lotto kosztowało 1,46zł Trochę nie podzielne na 6 ale mam taki kupon w domu.
najgorsze jest to ze musze mojego lepka..oddawac na zyczenie chorowitka..bo tam sobie oglada filmy wojenne..
jego jest jeszcze na gwarancji ale zajezdzil go non stop chodzeniem..zaczal glosno jakby warczec..hmm grzac sie i..sie wylaczyl stop..ap..nie ma nic...
jego jest jeszcze na gwarancji ale zajezdzil go non stop chodzeniem..zaczal glosno jakby warczec..hmm grzac sie i..sie wylaczyl stop..ap..nie ma nic...
Robal:
Przepiszę jeszcze raz wydruk z kolektury z lottomatu.. .
Nic nie będę dodawał, tylko dołożę kreski, aby wygląd się nie zmienił, w stosunku do wydruku.
..................................................................
--------------DUŻY LOTEK
...............................................
------08. 01. 97-----10 : 48 : 49
1. X X X X X X
2. X X X X X X
3. X X X X X X
----------------0,74 ZŁ
-------------08. 01. 97
KOL XXXXXXXX TERM. xxxx
XXXXXX 000-00XXXXXX-XXXXX
Przepiszę jeszcze raz wydruk z kolektury z lottomatu.. .
Nic nie będę dodawał, tylko dołożę kreski, aby wygląd się nie zmienił, w stosunku do wydruku.
--------------DUŻY LOTEK
...............................................
------08. 01. 97-----10 : 48 : 49
1. X X X X X X
2. X X X X X X
3. X X X X X X
----------------0,74 ZŁ
-------------08. 01. 97
KOL XXXXXXXX TERM. xxxx
XXXXXX 000-00XXXXXX-XXXXX
***player***
no patrz - to może tam jest dopłata - 0,20 i 'kuponowe' ?
I spokojnie, spokojnie - nie wykłócamy się, tylko piszemy 'historię' i przy okazji uzgadniania, jaka była cena, odeszliśmy trochę od podstawowej kwestii - kiedyś, z grami w teesie - było lepiej
zostawiam
no patrz - to może tam jest dopłata - 0,20 i 'kuponowe' ?
I spokojnie, spokojnie - nie wykłócamy się, tylko piszemy 'historię' i przy okazji uzgadniania, jaka była cena, odeszliśmy trochę od podstawowej kwestii - kiedyś, z grami w teesie - było lepiej
zostawiam
teraz do mojego sie dorwal....ale co mam zrobic..choremu sie nic nie odmawia..ale jak tak dalej pojdzie to i mojego..szlag trafi..hmm
Player..wiecej cie nie zaprazam na kawe..bo ciezko nawet
odmachac.........
odmachac.........
Wędrowca netowy
Spoko - i naprawdę - nie jest tak, że nikomu w nic nie wierzę
Spoko - i naprawdę - nie jest tak, że nikomu w nic nie wierzę
dobra uciekam..bo chorowitek chce jakis hitlerowski film ogladac..
Ulexxa.. .
.....................................
.....................................
zaraz przyjdzie fachciu..zerknac co jest z jego kompem..najgorsze jest to ze ma gwarancji..ale trzebaby bylo oddac do Bremen tam gdzie byl kupiony w saturnie..cholera
ulexxa
Robal
zdjęcie kuponu w profilu
zdjęcie kuponu w profilu
To chyba właśnie ta groszowa opłata, ale nie pamiętam czy wtedy nie płaciło się za cały kupon (6 okienek)
hmm..co robic doradzcie..bo zrobil jeszcze specjalne dodatkowe ubezpieczenie za 170 eu..to byla akurat promocja na acery na 5 lat..i obojetnie co by sie stalo daja nowy model lub mozna inny wybrac..ale gdzie ja teraz 600 km. mam jechac do Bremen..cholera
płaciło się grosza obojętne za ile okienek bo to było za kupon . Firma twierdziła że koszt druku kuponów jest duży więc chciała przeżucić na grających , wiadomo że koszt kuponu druku był dużo mniejszy ale za to można było brać ile się chce a za wysłany płaciło . później zrezygnowali z tego bo były problemy z rozliczaniem księgowaniem i tp
ulexxa . może on zobaczyć bez rozkręcania , ja bym najwyżej zadzwonił i dowiedział się czy można wysłać pocztą ?
ulexxa , a jaki objaw ma ten komp ?
podejrzewam że jest do wymiany
podejrzewam że jest do wymiany
dobra..ryzyk fizyk..zobacze co sasiad powie..zna sie na kompach..moze cos zaradzi..uciekam oa Wam..ehhhh
Jacki....sama nie wiem co robic..wszystko na mojej glowie..
Jacki....sama nie wiem co robic..wszystko na mojej glowie..
ulexxa , niech zerknie bez rozkręcania , może tylko system padł .
Jacki..to jest acer aspire 7i..nawet niezly..ale jak chodzil non stop bez pauzy..to wybacz..co wylaczylam to chorowitek wlaczal..zaczal wciaz glosno chodzic grzac sie..az padl..i nic nie ma..
głośno chodzi - wentylator ?
***player***
zobacz - a to szczęście jeszcze było na dwa losowania ...
***player***
zobacz - a to szczęście jeszcze było na dwa losowania ...
to moj ma 5i sony vayo..ale jak bedzie mi dalej "ujezdzal" to lipa..on nie dba o sprzet chociaz cale zycie kupowal nowosci..przeplacal a za 2 miesiace ceny szla duzo wdol...
ulexxa , prawdopodobnie nawciągał kurzu i procesor się przegrzał raczej serwis , choć może czyszczenie pomoże .
Jacki..ja dbam o czystosc..czyszcze sprzet..ale to chyba moze byc tez feler fabryczny..no nie wiem..chodzil chodzil.a teraz wlasnie probuje..nie ma nic czarny ekran...
ulexxa , jeśli to laptop i używasz go w łóżku to tam ma już tyle kurzu że szok . jeśli stojący to żaden problem z czyszczeniem .
Robal to wychodzi zakład 0,1 zł
jackwar