Wpisy 145 853 – 145 952
14 sierpnia 2010 00:14 → 14 sierpnia 2010 14:55, 100 wpisów
kathy
spij dobrze! jutro mam nadzieje bedziesz skarpetkę zasilać po losowaniu o 14! paaa 
spij dobrze! jutro mam nadzieje bedziesz skarpetkę zasilać po losowaniu o 14! paaa 
filmy są super - oglądnijcie
Gdziekolwiek : u siebie,u znajomego,u rodziny....
Byleby tylko o oglądnąć.
Gdziekolwiek : u siebie,u znajomego,u rodziny....
Byleby tylko o oglądnąć.
Witam!:)
jest ktos?
mam 450zl przeznaczone na multi multi nie chcial bym tych pieniedzy stracic a pomnożyć np 2x czyli 900zl moze wiecej?
jak grac zeby cos wygrac a nie stracic..
jak grac zeby cos wygrac a nie stracic..Jak nie bierzesz pod uwagę, że mógłbyś to stracić i nic nie wygrać, to nie graj 

heh nie no biere to pod uwage ze moge te pieniadze stracic
a więc jakieś rady jak najlepiej grac? by mnozyc pieniadze a nie tracic
a więc jakieś rady jak najlepiej grac? by mnozyc pieniadze a nie tracic
nie ma nikt zadnych dobrych rad jak grac? hmm jak nie to trudno pojde sobie i kupie kuponów lotto za 450zl
i nie bede grac w multi multi

i nie bede grac w multi multiDrogi Adminie warto by było jeszcze takie małe info dla niezorientowanych, co oznacza słowo "Incepcja" - film słyszałam,że dobry ..
W tym przypadku znaczy coś jakby zaszczepienie w trakcie snu jakiejś idei. Czyli budzisz się i np. stwierdzasz, że dziś musisz puścić koniecznie 100 kuponów Lotto i nie wiesz, że ktoś manipulując Twoim snem "wtłoczył" Ci tą potrzebę 

No chyba,ze wtłaczał by sam we własnej osobie Leonardo DiCaprio eee to już inna bajka 

Idę spać -Admin Tobie tez spokojnych snów - bez wtłaczania, no chyba,że szczęśliwych numerków 

Witam Wszystkich rankiem oraz dobą, prawdziwa kawą i przepysznym ciastkiem.
jak wam wczoraj poszlo ? u mnie niewypal, spisalam od kogos pewniaki i plajata

obowiązkowowitam wszystkich , widzę, że najciekawsze rozmowy
to nocną porą

Wszystkim na dzisiaj taka maksymę polecam
"Charakter człowieka najlepiej określa się przez to, co uznaje on za śmieszne."
/Johann Wolfgang Goethe /
"Charakter człowieka najlepiej określa się przez to, co uznaje on za śmieszne."
/Johann Wolfgang Goethe /
Witam 
Też nalazłam coś ciekawego ...
H. Jackson Brown
Krytykując podwładnych - najlepiej zacząć jest od pochwały. Pamiętaj, że fryzjer najpierw namydli, zanim użyje brzytwy.

Też nalazłam coś ciekawego ...
H. Jackson Brown
Krytykując podwładnych - najlepiej zacząć jest od pochwały. Pamiętaj, że fryzjer najpierw namydli, zanim użyje brzytwy.
wczoraj miałam nie wysyłaś mm, ale to było silniejsze ode mnie i pomyślałam,że przy tym 13 i do tego jeszcze piątek to może coś trafię.... okazało się że nic nie wygrałam,czyli normalka
No to i to do tych naszych dzisiejszych sentencji 
"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta."
/George Bernard Shaw/
witam tych, których jeszcze nie przywitałam

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta."
/George Bernard Shaw/
witam tych, których jeszcze nie przywitałam
pięknaja >>> to prawda,bo:
"Pies ma tak wielu przyjaciół, ponieważ zamiast językiem, macha ogonem."
"Pies ma tak wielu przyjaciół, ponieważ zamiast językiem, macha ogonem."
No to może jeszcze to:
"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."
/Winston Churchill/
"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."
/Winston Churchill/
Zastanawiam się czy warto wysyłać na 14.15 multi na losowanie nr 5274, bo na lotto.pl podane są wygrane z tegoż losowania. najwyższa wygrana 2x 7/7
Sorry. Na 14.00. A może wczoraj o 22.15 odbyły się 2 losowania a to właściwe o numerze 5273 unieważniono.
Dzien Dobry wszystkim
Jak dobrze wstać skoro świt
wszyscy juz po kawie?
Jak dobrze wstać skoro świt

wszyscy juz po kawie?
Witam wszystkich!! ;]

pojawia się i znika jak multi-fonika

chwilka, zainstaluje
witam. Dla zainteresowanych bonusem to nie ruszony i wynosi 1.110.000 zł- informacja z kuponu.
Dzień boberek
wygrałem 50zł w kopalni
-no to teraz czas na cosik bardziej wypasionego w MM

wygrałem 50zł w kopalni
-no to teraz czas na cosik bardziej wypasionego w MM
Witam
Może ktoś pomóc mi w obliczeniu prawdopodobieństwa dla systemu na Mini Lotto? Otóż jakie jest prawdopodobieństwo trafienia 3 liczb typując 11?
Może ktoś pomóc mi w obliczeniu prawdopodobieństwa dla systemu na Mini Lotto? Otóż jakie jest prawdopodobieństwo trafienia 3 liczb typując 11?
Z czystej ciekawości wysłałem MM na 14.00 takie typy: 2,8,14,15,19,24,48,60,61,77 - do typowania zastosowałem metodę którą używam w 49's ciekawe czy coś trafię - murowanym pewniakiem jest liczba 14
Pozdrawiam
Pozdrawiam
witam i co tam w świecie słychać?

hose186 skąd taka pewność że te cyfry nie wpadną?

aha to tak.

jeszcze 5 minut i ...?
albo 
albo 
witam zena.

Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 02,13,15,16,17,21,22,26,28,33,34,36,55,60,61,63,67,70,79,80 - Plusem jest liczba: 55
A ja znów 4 zl wygralem i znow tylko 1 zł doplace do nastepneych dwóch kuponów. Dobrze mi sie typuje na 7 liczb. Po dlugiej przerwie w MM puscilem chyba juz 15 kuponow na 7 skreslen. Raz bylo 6/7 a tak to 3/7 i 4/7. Nigdy nie poszedlem bez wygranej 

Proszę o niesortowane z 14 !!!!
dzięki kathy 

Witam wszystkich bardzo serdecznie
Dzisiaj lipa wczoraj 4z5 na 22 wiec bedzie za co pograc kilka losowan bo wysylam tylko 1 zaklad na kazde losowanie. Na 22 moj pewniaczek to >6< . Zycze trafnych typowan i szczegolne pozdrowienia dla kathy (na razie wszystko sie wyciszylo i oby tak zostalo
).Mam nadzieje ze bedziecie tak
zacierac lapki, czego wam zycze z calego serca
Dzisiaj lipa wczoraj 4z5 na 22 wiec bedzie za co pograc kilka losowan bo wysylam tylko 1 zaklad na kazde losowanie. Na 22 moj pewniaczek to >6< . Zycze trafnych typowan i szczegolne pozdrowienia dla kathy (na razie wszystko sie wyciszylo i oby tak zostalo
).Mam nadzieje ze bedziecie tak
zacierac lapki, czego wam zycze z calego serca