Wpisy 145 953 – 146 052
14 sierpnia 2010 14:59 → 14 sierpnia 2010 16:53, 100 wpisów
Teraz
i biore sie za sprzatanie chatki bo jutro przyjezdzaja moje corki i wuczka wiec i ugotowac cos specjalnego trzeba.Do wieczorka

i biore sie za sprzatanie chatki bo jutro przyjezdzaja moje corki i wuczka wiec i ugotowac cos specjalnego trzeba.Do wieczorka

Witaj forsetko, kasiulko jak Cię tam zwą jeszcze????? masz kobieto??? tupet... jesteś kłamczuchą jakiej mało BY DOSTAĆ LICZBY POSUNIESZ SIĘ DO WSZYSTKIEGO!!!!!
2009-08-20 (23:56)
kasiulka
Data rejestracji: 2009-04-14
Ilość postów: 94
No szkoda przystojniaku ze juz sie tu nie bedziesz "pokazywal", ale zycze ci naprawde wysoooookich wygranych i powodzenia w twojej metodzie. Bylo mi milo Cie poznac i gdybys chcial kiedys pogadac albo podeslac mi liczby na jakas trojeczke, to moj email: dadajaworska@interia.pl. Ja rowniez pozdrawiam Cie jak zawsze bardzo milutko, szkoda ze juz ostatni raz
( na tym forum. POWODZENIA PRZYSTOJNIAKU!!!
RAZ JESRTES PIEKNA KASIA DRUGIM RAZEM!!!!!! KIM??? WŁAŚNIE!!!!! KIM????
2009-08-20 (23:56)
kasiulka
Data rejestracji: 2009-04-14
Ilość postów: 94
No szkoda przystojniaku ze juz sie tu nie bedziesz "pokazywal", ale zycze ci naprawde wysoooookich wygranych i powodzenia w twojej metodzie. Bylo mi milo Cie poznac i gdybys chcial kiedys pogadac albo podeslac mi liczby na jakas trojeczke, to moj email: dadajaworska@interia.pl. Ja rowniez pozdrawiam Cie jak zawsze bardzo milutko, szkoda ze juz ostatni raz
( na tym forum. POWODZENIA PRZYSTOJNIAKU!!!RAZ JESRTES PIEKNA KASIA DRUGIM RAZEM!!!!!! KIM??? WŁAŚNIE!!!!! KIM????
witam nowego użytkownika strony multipasko krzyś3355.

Cześć Bartuś
"szara rzeczywistość" czy głupota??to dopiero wierzchołek góry lodowej!!!!

"szara rzeczywistość" czy głupota??to dopiero wierzchołek góry lodowej!!!!pofarbowałem sobie włosy na bląd

mag..>>>
nie chciałabyś cofnąć sie w czasie o 20latek

mag..>>>
nie chciałabyś cofnąć sie w czasie o 20latek
Witaj mag. No widzisz jak latwo kogos tak od razu oskarzyc nie znajac sytuacji. Kasiulka to moja corka (o czym zreszta moze zaswiadczyc kathy bo o tym jej napisalam w jednym gmailu
). Mamy wspolna poczte, bo ona jest gosciem w domu, bo w wiekszosci przebywa we Wloszech bo tam wspolpracuje z wloska firma. Jak zjezdza do domu to korzysta z mojej poczty. Takze forsetka i kasiulka to dwie rozne osoby, a jak nie wierzysz to zaraz przesle ci zdjecie moje i mojej corki jesli mam je na komputerze. A tak po za tym bylas ostatnia osoba od ktorej spodziewalabym sie takiego oskarzenia. Prosze podac mi tylko link do strony gdzie bede mogla takie zdjecie umiescic. Sama pisalas ze ludzie potrafia zranic a zrobilas to sama nie zapytawszy sie wczesniej o prawde. Chyba nie sadzis ze zwracalalbym sie do tak mlodego czlowieka w moim wieku.
). Mamy wspolna poczte, bo ona jest gosciem w domu, bo w wiekszosci przebywa we Wloszech bo tam wspolpracuje z wloska firma. Jak zjezdza do domu to korzysta z mojej poczty. Takze forsetka i kasiulka to dwie rozne osoby, a jak nie wierzysz to zaraz przesle ci zdjecie moje i mojej corki jesli mam je na komputerze. A tak po za tym bylas ostatnia osoba od ktorej spodziewalabym sie takiego oskarzenia. Prosze podac mi tylko link do strony gdzie bede mogla takie zdjecie umiescic. Sama pisalas ze ludzie potrafia zranic a zrobilas to sama nie zapytawszy sie wczesniej o prawde. Chyba nie sadzis ze zwracalalbym sie do tak mlodego czlowieka w moim wieku.
witam forsetka.

oj zagęszcza się atmosfera,Mag może to niefortunny zbieg okoliczności a tak wogóle to

forsetka i jak leći.

forsetka coś ostatnio trafiłaś w gry lotto?

fosretka nawet nie czytam co pisze.. nawijać makaron to możesz nie mnie!! 

Ricardo ja to czekam jak pierun w wielebe trafi i nasze kulki wylecą

U nas rano padało i burzowo
teraz tez skwar
tak zapytałam bo mykam na Łódź

teraz tez skwar
tak zapytałam bo mykam na Łódź

mag po ostatniej wiadomości od pana M, nie wydaje mi się,że między nami będzie normalna rozmowa,gdyż nie wiem o co chodziło i wiedzieć nie chcę ale konta nie mam zamiaru usuwać.
mag

0 0
PLUS 0
9 0 0
PLUS 0 0
8 25 1 0
PLUS 2 1 0
7 278 15 5 0
PLUS 17 0 0 0
6 2240 196 120 37 3
bonus czeka na szczęśliwego człeka i pewnie jeszcze długo poczeka

PLUS 0
9 0 0
PLUS 0 0
8 25 1 0
PLUS 2 1 0
7 278 15 5 0
PLUS 17 0 0 0
6 2240 196 120 37 3
bonus czeka na szczęśliwego człeka i pewnie jeszcze długo poczeka

ricardos Ty się ciesz ,że nie wiesz
pocztę to się czyta uważniej....
pocztę to się czyta uważniej....mag ale jaką pocztę dziecko?O d Ciebie żadnej poczty nie mam a na gg dostałem takie byle gówno,że ani kupy ani d..y sie to nie trzymało.Taką treść napisałaś jak pierwszoklasista i o wszystki i o niczym- i nic z tego nie wyszło konkretnego.
Mogę już pisać na chat... sytuacja opanowana na jakiś czas..zresztą, lepiej jest jak się wszystkiego nie wie, prawda
)
Wygranej.. pozdr...
)
Wygranej.. pozdr...u mnie pada deszczyk .
byłem w sklepie
i musiałem krople omijać.
nie dałem rady jestem mokry jak kaczka
byłem w sklepie
i musiałem krople omijać.nie dałem rady jestem mokry jak kaczka

Mag nie wcinam sie ale ja lubie sytuacje od a do z wyjaśnione jak sie zaczyna to i konczy
ricardos?? jesteś tam jeszcze.. jak możesz podaj hosemu na poczte nr.. tel.. ja zadzwonię...ok?
to cześć wszystkim.

Mag wejdz na forum jest tam zdjecie dla ciebie i nie pisz wiecej glupot jak nie jestes pewna oszustwa.
tak niedawno było sie młodym i pięknym
niedługo to ani kurzego guwna nie przejda
niedługo to ani kurzego guwna nie przejda

płynołem Dunajem 2 godziny, ZAMIAST ZWIEDZAĆ naturę.
to ja sie modliłem ,żeby wycieczka po rzeczce sie skończyła .bo mnie ząb napieprza pech to pech

to ja sie modliłem ,żeby wycieczka po rzeczce sie skończyła .bo mnie ząb napieprza pech to pech

a to jeszcze masz podział na góre dół...to Ty lepsza szycha jesteś
I co mag nie masz odwagi zajrzec na forum, ale oskarzac bezpodstawnie to mialas

a nojwięcej tio chyba we finlandi chleją
mają te futerka cienkie ze reniferków

mają te futerka cienkie ze reniferków

Forsetka ,Mag będzie na czacie to przyciśniemy bo nietylko Ty masz zastrzeżenia co do jej osoby
dzieki bartek ale po raz pierwszy w zyciu ktos zarzucil mi klamstwo,tym bardziej ze nigdy nie prosilam zadnych liczb od niej, jedynie chcialam konsultacji a i tak sie nie odezwala.