Wpisy użytkownika dangerous1906
Łącznie 18 wpisów w archiwum, pokazane od nr 101 621. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Witam wszystkich. Moje pytanie jest takie.. czy jest tu ktoś kto ma opracowany system grania w multi multi tak by wygrywać:) chciał bym w końcu coś wygrać ponieważ ciągle przegrywam i jestem cały czas na - na dobry początek 100,200zł ;D
Jeśli jest tu ktoś taki kto ma ten system opracowany pewnych licz dzięki któremu mógł bym parę zł wygrać to bardzo proszę o odpisanie:) ile typowanych liczb np 6x i jakie to będą liczby z góry bardzo dziękuję :)
DanteV chciał bym zarobić parę groszy z twoją pomocą czy jest to możliwe? (lotto, zakłady bukmacherskie) ponieważ nie mam szczęścia i ciągle przegrywam... jeśli tak to czekam na odpowiedź:)
W lotto przestane grać ponieważ za dużo pieniędzy już straciłem.. myślę o czymś nowym np: o zakładach bukmacherskich:) jeśli DanteV dobrze idzie w obstawianiu meczów i wygrywa to dla czego miał by mi nie pomóc:) może w końcu wygrał bym parę groszy i się cieszył;D
jest ktoś?
mam pytanie
jak grac by wygrać paręset zlotych na dobry początek w multi multi??
jak grac by wygrać paręset zlotych na dobry początek w multi multi??grać z opcją + a może podwójną stawka?? ile liczb 10,9,8,7 a może 6?? czekam na odpowiedz 

2x 10liczb 2x 9liczb 2x 8liczb 2x 7liczb i 2x 6liczb w sumie 25zł mam zamiar wydać
zobaczymy czy coś wygram wszystko na chybił trafił
) co o tym sądzicie ??
zobaczymy czy coś wygram wszystko na chybił trafił
) co o tym sądzicie ??gdybym trafił te 3 liczby to wygrał bym zaledwie 54zł 
a to jest mało dużo więcej straciłem na tej grze 

a to jest mało dużo więcej straciłem na tej grze 
noo a jaką mam pewność że trafię te 3 liczby
i nie stracę tych kolejnych 25zł 
i nie stracę tych kolejnych 25zł 
1:72 

hmm.. chyba zrobię tak 2x 3 cyfry x stawka 4 co dało by mi za trafienie 1x = 216 a za 2x 432zł chyba że macie jakieś inne lepsze pomysły myślę że na dobry początek wygranie 200parę złotych było by super

mógł bym już nawet te 50zł hehe zainwestować w multi multi z tym że musiał bym mieć pewność że mi się zwrócą te pieniądze i coś zarobię
czekam na jakieś pomysły

czekam na jakieś pomysły

Witam!:)
jest ktos?
mam 450zl przeznaczone na multi multi nie chcial bym tych pieniedzy stracic a pomnożyć np 2x czyli 900zl moze wiecej?
jak grac zeby cos wygrac a nie stracic..
jak grac zeby cos wygrac a nie stracic..heh nie no biere to pod uwage ze moge te pieniadze stracic
a więc jakieś rady jak najlepiej grac? by mnozyc pieniadze a nie tracic
a więc jakieś rady jak najlepiej grac? by mnozyc pieniadze a nie tracic
nie ma nikt zadnych dobrych rad jak grac? hmm jak nie to trudno pojde sobie i kupie kuponów lotto za 450zl
i nie bede grac w multi multi

i nie bede grac w multi multi« PoprzednieKolejne »