Wpisy 14 301 – 14 400
15 lutego 2008 13:13 → 16 lutego 2008 16:18, 100 wpisów
a to 3 dziesiątki na chybił,lecz nie z lottomatu,zapiszcie i sprawdzajcie wieczorem,lub do kopert i czekać:
6,20,26,44,52,59,62,75,79,80
5,7,26,31,49,57,58,72,76,80
6,9,12,24,30,36,39,40,68,79
6,20,26,44,52,59,62,75,79,80
5,7,26,31,49,57,58,72,76,80
6,9,12,24,30,36,39,40,68,79
Żeby OPA był fajny zawsze dziś za 5 zeta zagram, a nie za 2 :)
2,17,19,23,29,32,40,44,53,60.
2,17,19,23,32,40,42,44,55,60.
Pozdrawiam, powodzenia:)
2,17,19,23,29,32,40,44,53,60.
2,17,19,23,32,40,42,44,55,60.
http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=IDcfa6832cddc4789645145868136df8f7 liczby nadane byly na 09.01 pytanie do staregogracza wierzysz juz studentowi?
powodzenia wszystkim i żeby wieczór i noc spędził każdy z graczy choć z jednym partnerem,może być więcej...jak kto woli
no chyba nikt z nas nie jest az tak pazerny by miec od razu wiecej partnerow ha ha
2,17,19,40,42
Jadziuniuniu,Kochanie,wiem, że jutro dopiero sobota, ale wykąp się dziś!
Jadziuniuniu,Kochanie,wiem, że jutro dopiero sobota, ale wykąp się dziś!
dlaczego nie można znaleść nigdzie wyników zakładów specjalnych z 13.02.2008
Fiolko,Ja sem pytam,hde ie Ty,a Twoi 1,2,3. alef,bet,gimel.dasledanou.
jasiek - wyniki z zakladow specjalnych: 13.02.2008:
7,21,25,31,39
7,21,25,31,39
No,masz szczęście student,gratulacje,oby się passa nie odwróciła.Pozdrawiam.
Kurde zima za oknem nieżle sypie sniegiem tym czasem na dziś może wejdą ta 10/{1,7,22,37,62,70,71,73,77,80} oraz bowiem wierze w siedemdziesiątki więc 5/{70,71,73,77,80} Opa - masz racjie z tym 2 zł popieram JUlcia11 co u ciebie ?
Wczoraj 29% osób jako pewniaka obstawiła nr 2
Dzisiaj na 200 typów już mniej osób bo 45 tj 22,5%.
Ciekawe co będzie o 21,55. Ile osób zrezygnowało z nr 2 i czy dobrze zrobili. Myślę , że tak. Ale indyk myślał o niedzieli a w sobotę łeb mu ścieli.
Dzisiaj na 200 typów już mniej osób bo 45 tj 22,5%.
Ciekawe co będzie o 21,55. Ile osób zrezygnowało z nr 2 i czy dobrze zrobili. Myślę , że tak. Ale indyk myślał o niedzieli a w sobotę łeb mu ścieli.
...ja nie zrezygnowałem.:) Z Jadźki też:) I opłacało się -powróciła. Jadźka wpadaj pod prysznic razem z 2-jką wieczorem! Pamiętaj!
nie wiem czy zauwazacie ale liczby najduzej oczekiwane padaja w niedziele. przypadek? mysle ze nie ,najmniej zakłaów ,najmniej do wypłaty .wpuszczają i maja male "szkody". Buki tez zyskuja bo niekórzy sie zgapia i niedziela odpada u buków ,moze jakis układ z bukmi tez wchodzi w gre? tak sobie myślę
... a to ciekawe Drogi Dante:)Bo jeśli chodzi np. o często losowane: liczba 72 wypadała codziennie od poniedziałku 21-go stycznia 2008 do poniedziałku 28-go stycznia 2008, oprócz soboty 26-go stycznia:) Czyżby ostatnią sobotę w miesiącu miała wolną? :) hahah Pozdrawiam, powodzenia:)
ciekawe ale prawdziwe,chociazby ostanio 50 i wiele innych wczesniej,sprawdźcie sobie, ale i tak puszcze dzis 2 :) .pozdro!!!
Czyli dwójka wypadnie w sobotę lub niedzielę. A może i w sobotę i w niedzielę.
co ciekawe od roku zadna nie stała dłuzej niz 28dni dzis mammy 26 dzien postoju 2 do niedzieli dwa losowania losowania...
To może będziemy musieli poczekać do następnej niedzieli, bo znów przerwa 28 to takie prymitywne rozwiązanie , a te kulki sprawiają wrażenie bardziej inteligentnych od człowieka.
A taka przerwa (za tydzień w niedziele) 35 była już ? Może była dość dawno.
MAM PRZECIEK , NR 2 WYPADNIE W CZWARTEK.
Tylko muszę się zapytać w który, bo coś mówią o Wielkim Czwartku. :)
Tylko muszę się zapytać w który, bo coś mówią o Wielkim Czwartku. :)
Teraz mam bzykuuu razy trzy litera U. Ale to wszystko przez wirusa.Jestem Tą samą osobą tylko x 3 literka U
Witam - Wszelkie Mądrusy , jak macie pomysł na dobre pieniądze .........to gadajcie , jeżeli nie chcecie lub nie potraficie ---- zamilknij na wieki.
A mówiłem!!! Kraków. Przyjeżdżajcie pogadamy pomyślimy podumamy, 200zł od osoby za 3 dni z wyżywieniem. No i może za 4 zł wygramy jakieś parę baniek. Ale to nie wszystko, moim zdaniem ważniejsze jest spotkanie, odprężenie, luz ducha i ciała po to abyśmy się niezagubili w dalszym i kończącym się kiedyś, naszym życiu.
ZaO-zamknij na wieki, Twoje powieki. I będzie spokój na tej stronie.
A poza tym naucz się pisać!!!!!!!!!!!
A poza tym naucz się pisać!!!!!!!!!!!
no i juz wiem jakie 2 nie ma;)
duzy lotek chybił trafił
Gorzów Wielkopolski.
duzy lotek chybił trafił
Gorzów Wielkopolski.
Tylko 21% trafionych pewniaków, a to przez tą nr2 którą usilnie typujecie a ona się drażni z Wami.
Mnie boli jak, ktoś się podszywa pod kogoś. Tylko niemów ż tu jesteś pierwszy raz na tej stronie
Dzisiaj chyba wszyscy śiętują. Bo cisza w eterze. Ograliście LOTTO czy co??? Albo wszyscy już jedziecie do Krakowa i stoicie na peronach kolejowych.
Przepraszam za błędy. Ale mam mniemanie że coś jest nie tak jak powinno być. Zawsze sprawdzam tekst, który piszę, zanim dodam go do stronki, a wychodzi jakoś inaczej. W swoim komputerku mam w kwarantannie 2 wiruski, chyba żE to przez te gady tak się dzieje.
słuchajcie...zróbmy taką kumulację żeby na pierwszy raz było z 5 mln,zatniemy po 4 zł i wrzucimy do kopert i potem będą szukać szczęśliwca...w mediach...lux
KOCHANI MAMY ZIMĘ.
NARY ,SANKI I W GÓRY ,A ML NIECH SOBIE CZEKA NA WIOSNĘ BO OSTATNIO COŚ Z NAMI SOBIE LECI W KULKI.MAM TU NA MYŚLI NASZĄ WSPANIAŁĄ 2.POZDRAWIAM WSZYSKICH TYCH CO JUZ WSTALI I OCZYWIŚCIE ŚPIĄCYCH JESZCZE.
NARY ,SANKI I W GÓRY ,A ML NIECH SOBIE CZEKA NA WIOSNĘ BO OSTATNIO COŚ Z NAMI SOBIE LECI W KULKI.MAM TU NA MYŚLI NASZĄ WSPANIAŁĄ 2.POZDRAWIAM WSZYSKICH TYCH CO JUZ WSTALI I OCZYWIŚCIE ŚPIĄCYCH JESZCZE.
to bedzie dziś ???
23,39,57 ???
jak tak to na 100 stawek,może nie wyczają,może być z plusem,też się nie pogniewam
23,39,57 ???
jak tak to na 100 stawek,może nie wyczają,może być z plusem,też się nie pogniewam
OPA przestań robić czary mary i niech ta 2 wpadnie dziś bo mnie nerwy już biorą.Ja chcę śnić o księciu z bajki a nie o tej 2 ,kóra sobie leci w kulki.Pozdrawiam
OPA ja kuponików nie sprzedaje tylko Ty .I kto tu ma układy ????.Jak dziś nie wpadnie ta 2 to przestaje typować.
według statystyk Pasco można i czekac na liczbę 52 losowania, jak ja gram to najdłużej czekałam 24 losowania na liczbę, tak że to jest juz nowy rekord ta 2 teraz
właśnie pytałem kiedyś PASKO gdzie to jest...jak najdłużej nie było 1 liczby
ja wole grac na te co chodza bez sensu kase dawac na liczby ktore stoja w miejscu
wisnia- bukmacherka jest dla madrych ludzia ty walisz na slepo wiadome jest ze 2 nie padnie jeszcze przez dluzszy czas!!!
liczby 2i 80 lubily w niedziele padac ale czasy niestey sie zmienily hehe:D
Masz rację Maniek. 2 padło ostatni raz 19 stycznia w sobotę, to może i dziś powróci jak moja Jadwiga, bo bagno straszne mam w typowaniach pewniaków, p********m kilka wypłat, a dziś dopiero jest 16 lutego:) Jadźka! Jak tak dalej pójdzie pożyczymy sobie ciągnik od sąsiada i jakoś może dociągniemy do pierwszego! Kocham Cię!
Dzis Imprezka ale podam przed wyjściem pewną 8{2,37,62,70,71,73,77,80} i 5/{70,71,73,77,80} i pewniak to {2} razy stawka 10 życze wszystkim wygranych o 21.55
Ja np jak by podsumował miesiąc posyłam średnio za 30 zł dziennie
to i tak duzo ja przecietnie za 10zl a i tak mi szkoda tego:(:(ale coz kto nie ryzykuje ten nie ma
By jakoś racjonalnie wytłumaczyć tak dużą przerwę(jak nr 2 ma teraz) trzeba przyjąć , że jest inna od reszty. Podobnie kulki 22 czy 37 wypadają 2 razy częściej. Na razie nic się nie zmieniło więc jeśli "przypadkiem" nie wypadnie nr 2 to pow wymianie kul na nowe (może da się to zauważyć bo np 22 i 37 nie będą już tak często wypadać a 2 zacznie w miarę normalnie). Naj sensowniej poczekać na nr 2 aż wypadnie pierwszy raz po tak dużej przerwie i wtedy stawiać na nią przez długi okres np 30 losowań. Jest duże prawdopobobieństwo , że za okres np 60 losowań wypadnie więcej niż 10 razy (powinna 15) więc zakładając że pierwszy raz wypadnie po 30-stej przerwie w następnych 30 wypadnie np 9 razy lub więcej.
Ale teraz stawianie na nią to samobójstwo.
Ale teraz stawianie na nią to samobójstwo.
Logicznie rzecz biorąc to poprzednie losowania nie maja związku z dzisiejszym (czyli przyszłym), ale z drugiej strony niedoskonałość maszyny losującej może pozwolić zauważyć pewne dziwne zachowanie się niektórych liczb.
Tali przypadek był na początku tej gry w 1996 roku gdzie liczby od 50 do 60 (czy coś takiego) były w innym kolorze których (chyba szarym) farba czy lakier musiał być cięższy i były dwa razy (a moze nawet trzy razy) rzadziej losowane, co dawało przewagę typującemu.
Tali przypadek był na początku tej gry w 1996 roku gdzie liczby od 50 do 60 (czy coś takiego) były w innym kolorze których (chyba szarym) farba czy lakier musiał być cięższy i były dwa razy (a moze nawet trzy razy) rzadziej losowane, co dawało przewagę typującemu.
JOZIN JA TEŻ ZA TOBĄ BARDZO TĘSKNIĘ ,ALE 2 NIE WPADA TO JAK MAM WRACAĆ.TEŻ CIEBIE BARDZO KOCHAM
Wróżenie , że jedne chodzą częściej drugie rzadziej z innych przyczyn jak fizyczna niedoskonałość kul czy maszyny losującej nie ma sensu, bo faktyczne jest czas że liczby sie powtarzają , ale za chwilę powtarzają sie inne a te co poprzednio przestają lub wypadają zupełnie bez sensu. Łatwo po losowaniu powiedzieć : "wiedziałem , że ta wypadnie".
Niektórzy typujący mają przez pewien czas dobre wyniki bo typują w określony sposób , który w danym czasie jest skuteczny, lecz po np 100 losowaniach sposób ten jest tragiczny w skutkach.
Dlatego jeśli 100 typujacych obierze 100 sposobów i konsekwentnie je realizuje to 50 wytypuje 1/4 skreślonych liczb, 12,5 wypadnie lepiej i 12,5 gorzej oraz 6 bardzo dobrze i 6 bardzo źle .
Dalej idąc to 3 trafi wyśmienicie i 3 tragicznie . Reszta tj 4 trafi 0 lub 100%
Niektórzy typujący mają przez pewien czas dobre wyniki bo typują w określony sposób , który w danym czasie jest skuteczny, lecz po np 100 losowaniach sposób ten jest tragiczny w skutkach.
Dlatego jeśli 100 typujacych obierze 100 sposobów i konsekwentnie je realizuje to 50 wytypuje 1/4 skreślonych liczb, 12,5 wypadnie lepiej i 12,5 gorzej oraz 6 bardzo dobrze i 6 bardzo źle .
Dalej idąc to 3 trafi wyśmienicie i 3 tragicznie . Reszta tj 4 trafi 0 lub 100%
To jest takie uproszczone a raczej zaokrąglone przedstawienie szans.Powinno być blisko zera i blisko 100%.
Przyjmując , że nawet w krótkim okresie czasu koś (mający szczęście typować systemem akurat w tym czasie dobrym) będzie skreślał 3z3 czy 5z5 to ma znacznie większą szanse trafić w krótkim okresie wysoko ale są to i tak marne wygrane, które albo nie zrekompensują wcześniej wydanych pieniędzy , a jezeli tak to najlepiej przestać grać puki się jest na plusie.
Przyjmując , że nawet w krótkim okresie czasu koś (mający szczęście typować systemem akurat w tym czasie dobrym) będzie skreślał 3z3 czy 5z5 to ma znacznie większą szanse trafić w krótkim okresie wysoko ale są to i tak marne wygrane, które albo nie zrekompensują wcześniej wydanych pieniędzy , a jezeli tak to najlepiej przestać grać puki się jest na plusie.
...no właśnie Adams, tragicznie 3/10 trafiam dość często ostatnio:) Przed zejściem do kanałów podam pewną (w sensie jakąś:) dziesiątkę z której dotychczas było 10 x 7/10, z czego 6 razy 5 lat temu w 2003, z czego 3 razy we wtorek:) W soboty tragicznie:)
2,17,19,40,42,44,54,60,63,67.
2,17,19,40,42,44,54,60,63,67.
3 z 10 to nie tragicznie. Szansa wynosi 2,5 z 10 tzn , że trafiłeś ponad przeciętną.(2,5 nie da się trafić więc najbliżej jest 2 lub 3)
..ale przy takich moich trafieniach szansa, że odzyskam włożone do kolektury 2,5 zeta wynosi 0.:) Żeby oddać m.in. na budowę stadionów 0,5 zeta musiałbym przynajmniej 4/10 trafiać, a ja typuję nieprzeciętnie tragicznie w porównaniu z jakimś dobrym okresem z przeszłości:) Pozdrawiam, powodzenia Adams
Adams,wszystko to tylko teoria.Był czas,że podniecano się liczbą 27.Po jej 22-dniowej przerwie(sprawdż na mapie)wcale nie zaczęła często wypadać-przez następne około 40 dni tylko 6 razy.Fakt,że teoria mówiąca iż ilość wystąpień dąży do równowagi, należy pewnie rozpatrować w dłuższym okresie czasu.Drugi fakt to taki,że liczba 27 przed przed okresem jej niewypadania,padała często,co jest zgodne z powyższą teorią.
Ta moja teoria jeśli bedzie potwierdzona w 50% przypadków oznacza, że maszyna jest na tyle doskonała, że nie ma szans ją przechytrzyć. A ta TEORIA jest ONA wyciągnięta na podstawie praw rachunku prawdopodobieństwa.
Jeśli sprawdzi się w np 30% lub coś koło tego to oznacza , że maszyna jest przewidywalna.
"red007" przytoczyłeś dwie liczby które potwierdzają to że maszyna jest doskonała. Ale trzeba zbadać to na dużej grupie liczb, o stwierdzić czy 50% z nich potwierdza a 50% przeczy tej teorii .
ale jest duzo takich liczb co sie powtarzaja na 22/37 patrzcie jak czesto one chodza gdyby tylko puszczac liczby z ostatnich losowan to jest szansa na wygrane
Tak jest teraz i nie wiadoma czy w najbliższych losowaniach ta tendencja sie utrzyma. Jeśli jest to wynikiem nie tylko rozkładu ale też "maszyna losująca i kule" maja w tym udział , to jest szansa, że do wymiany kul tak będzie.
Podobnie z nr 2
Podobnie z nr 2
...bo w różnych okresach, różne liczby (kule) mają różne (większe lub mniejsze) tendencje do występowania razem. To wynika z "materializmu" tych kul i praw fizyki. Reszta jest przypadkiem.(milczeniem:) Powodzenia:)