Wpisy 14 071 – 14 170
13 lutego 2008 20:33 → 14 lutego 2008 17:40, 100 wpisów
od jutra wchodzę w ten cały program paryski, może być zabawa. od dzisiaj 50 dni to do kiedy będzie?
kurcze ja widze ze wy tu wszystkich krytykujecie waszym widze zdaniem nic sie nie oplaca
no na lotka niestety nie ma sposobów, najlepiej grać chybił trafił - maszyna przynajmniej jest w stanie wygenerować liczby których człowiek by w życiu nie skreślił [patrz wczorajsze losowanie DL, albo 26 stycznia albo 29 sierpnia...]
O Iwo! O dziwo opłaca się! Opłaca się opłacać rozsądnie zakłady i rozsądnie grać. Wszystko jedno w co, czy w programie paryskim czy praskim, czy warszawskim:) Pozdrawiam, powodzenia
...w porywach do 10 zeta Iwo, przede wszystkim gram na 10 skreśleń, chociaż ostatnio też na 5 i 7 skreśleń. ale wszystko jedno ostatnio na ile ostatnio bym grał -to nie jest mój czas ,żeby wygrać cokolwiek:) Kiedyś bywało lepiej. Analizuj i czekaj na cud. Cierpliwość czasem popłaca,(choć nie zawsze -tu myślę o Jadźce:) Pozdrawiam, powodzenia
kochani wyrywając was z lektury miłosnotęskonotowej chciałbym się z wami PODZIELIĆ swoją metodą na wygrywanie może nie sa to wielkie wygrane ale są
no bo za 2.50 trzeba liczyć na cud ale to dla tych jest mój sposób...
no bo za 2.50 trzeba liczyć na cud ale to dla tych jest mój sposób...
...mam nadzieję Kaczor, ze to także nie będzie metoda miłosnotęsknotowa:)Dawaj!
...metoda ta wymaga cierpliwości ale jest to także zalecana przeze mnie dla progretyków ....wybieramy sobie 5 cyferek i dopisujemy następne 5 i puszczamy ...
iwo888 Opłaca się opłaca,
żyć i umrzeć dla BOGA i Lotto. To pierwsze musi być, a to drugie może być.
żyć i umrzeć dla BOGA i Lotto. To pierwsze musi być, a to drugie może być.
... ta 5-ka jest stała jedynie rozpisujemy 5 dopisaną wedle natchnienia danego dnia i tak przez m-ąc...ADASKO
... ta 5-ka jest stała jedynie rozpisujemy 5 dopisaną wedle natchnienia danego dnia i tak przez m-ąc..
..iwo jeżeli to takie śmieszne podziel się swoją metodą na wygrywanie MOJE METODY TABLICE KALENDARZ I INNE JAKOŚ ZDAJĄ EGZAMIN ...
....a co przeszkadza w wygrywaniu tylko kasa i brak wytrwałości w graniu właśnie tą podstawową 5-ą
...właśnie po to jest ta strona dzielić się swoimi metodami grania aby każdy mógł wygrać a nie tylko ja ...
kaczor sorki ale na tablicach masz w ciagu ostatnich 30 dni 1x3/5 i 1x3/3 a ktorych tablicach mowisz???
Kaczor, do wpisu 14080 -a szczególnie jego końca -nie pisz tak, bo Jadźka przeczytać może, i znów weźmie sobie do serca...
..a to takie tablice rejestracyjne od mojego porscha na którego zbieram....
Jaka jest rożnica między:
Gramy na 49 cyfr w dużego lotka---Lotto losuje 6 cyfr. My skreślamy też 6 cyfr...
2{sposób}. Gramy na 49 cyfr lotto losuje 12 cyfr, My skreślamy też 6 cyfr. Proszę wybitnych fachowców na tej stronie o określenie--- pytanie::: Co jest łatwiej trafić == 6 cyfr przy losowaniu 6 cyfr z 49 czy 6 cyfr z 49 cyfr przy losowaniu 12 cyfr???
Gramy na 49 cyfr w dużego lotka---Lotto losuje 6 cyfr. My skreślamy też 6 cyfr...
2{sposób}. Gramy na 49 cyfr lotto losuje 12 cyfr, My skreślamy też 6 cyfr. Proszę wybitnych fachowców na tej stronie o określenie--- pytanie::: Co jest łatwiej trafić == 6 cyfr przy losowaniu 6 cyfr z 49 czy 6 cyfr z 49 cyfr przy losowaniu 12 cyfr???
kaczor tak tez myslalam bo tu na tablicach jest klapa wiec nie pisz ze chcesz by wszyscy wygrywali nie NIE TYLKO TY
na pewno przy drugiej wersji miałbyś większe szanse ale zajrzyj do działu typowań DL gdzie nawet wybierając 12 cyfr trudno trafić 6
za to ja sie przyznaje u mnie jest tragicznie chyba jutro wysle za wieksza kwote
Dzisiaj znowu ze dwie osoby z tej strony wygrają po 10 może 14 złotych. I co nam zostało. Nic ,jak tylko zapisać się do klubu -starego gracza- . No a tam, przyznam szczerze, jest sama śmietanka naszej strony: OPA, MATYCZ, MERCEDES, ADAMS, KACZOR001, BEZOOP, RUMCAJS I INNI...
Iwo888 nie ma co płakać ,ja jakoś sobie radzę, nawet typowania mi idą czasami ,aż jestem z samej siebie dumna.Głowa do góry jutro będzie lepiej.Kaczor001 metody na Jadiunię nie pochwalam zawsze to jednak kobieta.
KACZOR001 A pomyśl tak sobie swobodnie. Gramy na 55 cyfr- Lotto losuje 15 cyfr - my skreślamy 6, cyfr to jaka jest szansa trafienia np: 6 cyfr ???
jaod 3 dni mam swoj system staram sie skreslac liczby z trezch oststnich dni tylko nie idzie mi dobrze ich rozpisanie
...brak kasy ogranicza manewry w każdej dziedzinie nawet w hazardzie a tym bardziej w ML na swoim przykładzie gdybym grał za min.100 dziennie z mojej złotej 40 rekord trafień w lutym wyniósł 16/40
Moje typy ML na losowanko 13.02.08 - 4-y pewniaki z +em: 2 lub 46 lub 60 lub 70; 5 parek: 41,50 lub 18,27 lub 44,75 lub 53,61 lub 35,48; 3-y 3-ki: 3,16,32 lub 15,25,69 lub 21,65,78; 5-ka (z powtórek): 22,25,37,40,70; lub inna 5-ka: 9,47,54,66,79; 7-ka (chybił trafił): 1,31,45,53,54,61,69 ;)
Cisza wszyscy sprawdzają miliony, które PUŚCILI i wygrali..huraaaaaa
może ktoś podać wyniki zakładów specjalnych bo nie oglądałem losowania !
A mówiłem, że 2 to raczej niepewna liczba (dopóki nie wymienią kul). Chociaż mogli je dzisiaj wymienić, a liczba 2 miała tylko mniej szczęścia i padnie jutro?
Z drugiej strony widzę że 22 nadal wypada za często czyli raczej stare kule(chyba ,że po dzisiejszej wymianie kul , liczba 22 miała więcej szczęścia i zacznie normalnie wypadać , nie co 2 a co 4 losowania średnio)
Ludzie no i co, tylko konus trafił najwięcej -wpis 14071 2/10 !!!!! Dopłacił 0,50 zł. Ale biznes. Idziemy grać ze -starym graczem- nie mamy wyjścia. Pozdrowienia...
dzięki piterex !!! nic nie mam, ale mam nadzieję, że pójdzie parę groszy od totka dla piesków :)
Kurde, nie mam szczęścia do typowania multi na tej stronce. Swoją drogą, normalnie wysyłam inne zakłady niż tu typuję...
Ktoś tu miał rację na tej stronce. Poprostu Lotto nas Śledzi i jaki z tego wniosek. Ano trzeba......???
Róbcie co chcecie, ale albo się wkórzymy i to lotto roz...dolimy, albo KOPERTY, lub stary gracz -polecam. Macie jakiś inny pomysł????? Jeszcze czekam na odpowiedź od KACZORA001 NA TEMAT MOJEJ ZAGADKI. POZDROWIENIA...........
ten system z kopertami jest beznadziejny naprawde!! jezeli ktos decyduje sie na taka gre moze sobie kupic skarbonke i tam wrzucac kase na kupony z toto lotka... powiedzcie mi co wam da ze bedziecie te kupony sprawdzali po 50 dniach ?
ja zrobie tak :
1.jutro wysylam dwa kupony na 4 dni 4 skreslenia liczb ktore najczesciej chodza od1-10
2.za dwa dni wysylam 2 kupony tez na 4 dni liczby od10-20
3.skreslam liczby ktore najczesciej chodze sprawdzalam na mapach potem testowalam liczby moze to jest jakis sposob???
1.jutro wysylam dwa kupony na 4 dni 4 skreslenia liczb ktore najczesciej chodza od1-10
2.za dwa dni wysylam 2 kupony tez na 4 dni liczby od10-20
3.skreslam liczby ktore najczesciej chodze sprawdzalam na mapach potem testowalam liczby moze to jest jakis sposob???
Ja mam taką propozycję - któryś z nas [możemy ciągnąć słomki] zostaje wybrany PRZEKAZUJĄCYM, 80% pozostałych będzie WYKONAWCAMI, 10% REANIMATORAMI a pozostałe 10% będzie patrzeć, czy nie idzie policja. Spotykamy się w jednym miejscu, PRZEKAZUJĄCY kładzie się na ziemi. WYKONAWCY biorą go pod buta/kije bejsbolowe/kosze na śmieci, ale tak bez kitu, z sercem, żeby wprowadzić PRZEKAZUJĄCEGO w stan śmierci klinicznej [to ważne]. Jak P. przestanie oddychać, odliczamy 3 minuty a sam PRZEKAZUJĄCY pyta w zaświatach o 10 liczb 1-80. Potem do akcji wkraczają REANIMATORZY, żeby denata całkiem nie odmóżdżyło. Jak PRZEKAZUJĄCY będzie w stanie już mówić [kilka tygodni], bierzemy od niego wszyscy te liczby i wysyłamy z plusem, stawka x40 [100 milionów na głowę starczy]. Potem można się spotkać gdzieś na pizzy. Aha, w razie jakby denata nie wróciło to trzeba by jeszcze kogoś wykształcić jako MEDIUM, żeby cały interes nie poszedł na marne.
Chyba, że macie inne pomysły na dostanie tych 10 liczb. W sumie trafić 10/10 10x stawka z plusem to niezła sumka, wydukamy numery, wysyłamy wszyscy naraz i totalizator zawiesza działalność.
Chyba, że macie inne pomysły na dostanie tych 10 liczb. W sumie trafić 10/10 10x stawka z plusem to niezła sumka, wydukamy numery, wysyłamy wszyscy naraz i totalizator zawiesza działalność.
iwo - powiem tyle, ja dwa tygodnie temu skreśliłem byle jakie numerki i byłem 6 zł do przodu [skreślam z góry na cały tydzień], a w tym tygodniu wydukane, wytypowane, wyanalizowane cyferki i stan konta -17,50...
Może tak być (nie sprawdzałem tego na większej liczbie losowań ) ,że kulki nie są doskonałe, i kilka z nich częściej wypada a kilka rzadziej . Nie wiemy kiedy jest wymiana kulek. Jeśli przyjąć , że kulka 22 za często wypada a kilka 2 za rzadko od jakichś 20 losowań , to możliwe, że ostatnio były wymienione około 20 losowań wstecz. Ale trzeba by przeanalizować inne liczby w tym samym okresie czasu. Trudno ustalić z dużą pewnością kiedy jest wymiana kul.
Wymiana może przynieść raz duże różnice a innym niezauważalne.
Jeśli jakaś kula ma przerwę, to inna w tym czasie musi wypaść częściej. Tylko która będzie nadal miała złą passę a która dobrą?
Wymiana może przynieść raz duże różnice a innym niezauważalne.
Jeśli jakaś kula ma przerwę, to inna w tym czasie musi wypaść częściej. Tylko która będzie nadal miała złą passę a która dobrą?
Więc na czym opieracie swoje typowania, bo jak zauważycie jak "typuje" a raczej skreślam te same przypadkowo wybrane liczby i jestem już w czołówce(może nie ścisłej). Ale to świadczy o tym , że nie ja jestem dobry , tylko WASZ system typowania jest kiepski.
Chcąc zniwelować przewagę jaką ma TS musicie w przypadku pewniaków typować ponad 100% lepiej niż przewiduje to matematyka. W przypadku 10z10 wystarczy mniej niż 100% ale WY osiągacie wyniki dokładnie przewidziane przez matematykę. Nic lepiej a nawet minimalnie gorzej.
Brawo janus4. Dzisiaj 5/5, a kilka dni temu tj.
26-31 stycznia, pokazał, że w ciągu 6 dni można mieć 5 razy 3/5! Brawo.
26-31 stycznia, pokazał, że w ciągu 6 dni można mieć 5 razy 3/5! Brawo.
Beezqp-wpis 14130
Naprawdę całkiem realne.
Ale na początek proponuję jakieś grzybki sprawdzić na sobie. Jak nie pomoże to zrealizujemy Twój plan.
Naprawdę niegłupie!!!!
Naprawdę całkiem realne.
Ale na początek proponuję jakieś grzybki sprawdzić na sobie. Jak nie pomoże to zrealizujemy Twój plan.
Naprawdę niegłupie!!!!
Beezqp---wpis 14130 Zapomniałeś dodać gdzie się spotkamy na tej pizzie, bo chyba nie w Polsce. Ewentualnie gdzieś w ciepłych krajach, gdzie Polska nie ma podpisanej umowy o extrAdycję, to tak nawszelki wypadek
Został naprawiony problem z wpisywaniem się do księgi gości niektórych typowiczów. Pozdrawiam
Metoda Beezpp naprawde jest dobra i może nawet zgłosi się ochotnik.KACZORA też świetna 5-cyfr stałych i plus 5 zmiennych,ale jakie cyferki?Z TABLIC.
Moje miejsca to:
RANKING 1 : 21
RANKING 2 : 33
RANKING 3 : 74
RANKING 5 : 43
Grając 44 razy osiągnąłbym takie wyniki w poszczególnych kategoriach :
RANKING 1 : -44+13x2= -18
RANKING 2 : -44+4x8= -12
RANKING 3 :-44+27+4x1=-13
RANKING 5 :-44+10+2x2=-30
Czyli wszystkie -x razy cena zakładu. Nie liczę już tych 50gr.
Jakie wnioski ?
Najlepszy nie osiągnie dodatniego wyniku. Jedynie jak ktoś na początku (tak jak ja obecnie typowałem 44 razy) trafi 5z5 (czyli u mnie by w 45 losowaniu mogłobyć tak: -45+350+10+2x2=319)
RANKING 1 : 21
RANKING 2 : 33
RANKING 3 : 74
RANKING 5 : 43
Grając 44 razy osiągnąłbym takie wyniki w poszczególnych kategoriach :
RANKING 1 : -44+13x2= -18
RANKING 2 : -44+4x8= -12
RANKING 3 :-44+27+4x1=-13
RANKING 5 :-44+10+2x2=-30
Czyli wszystkie -x razy cena zakładu. Nie liczę już tych 50gr.
Jakie wnioski ?
Najlepszy nie osiągnie dodatniego wyniku. Jedynie jak ktoś na początku (tak jak ja obecnie typowałem 44 razy) trafi 5z5 (czyli u mnie by w 45 losowaniu mogłobyć tak: -45+350+10+2x2=319)
Program Paryski jest dzieki uprzejmości administratora strony promowany od 48 godz.
Zdając sobie sprawę z tego że dalsze jego wdrażanie mogłoby naruszyć jego cierpliwość pozostawiam reklamowanie jego na wszystkich dostępnych forach TYM CO POPARLI JEGO IDEE.Mam nadzieję,że Wam się to opłaci.DOBRO zawsze powraca do tego kto go rozdaje...........
Po raz ostatni informuję:
PROGRAM PARYSKI-Opublikowany
Patrz.PKT.8
pod artykułem:
Totalizator wprowadza nową grę MULTI-5
POWODZENIA.
Zdając sobie sprawę z tego że dalsze jego wdrażanie mogłoby naruszyć jego cierpliwość pozostawiam reklamowanie jego na wszystkich dostępnych forach TYM CO POPARLI JEGO IDEE.Mam nadzieję,że Wam się to opłaci.DOBRO zawsze powraca do tego kto go rozdaje...........
Po raz ostatni informuję:
PROGRAM PARYSKI-Opublikowany
Patrz.PKT.8
pod artykułem:
Totalizator wprowadza nową grę MULTI-5
POWODZENIA.
W przerwie pracy podam na dziś dwa pewne zakładziki oto one !!! 5/{70,71,73,77,80} i 10 z plusem {1,7,12,37,58,62,70,71,73,77}życze powodzenia sobie i wszystkim również w dużego bowiem kumulacjia! Może w końcu żuce prace he he he !!!
Teho nikto ne vi Fiolko.Ja sem rad,Ty se ne martv,ja kochać se Valentykom.Pozdravi.dasledanou.
ŻYCZĘ RÓWNIEŻ ABY WSZYSCY MIłO SPĘDZILI DZISIEJSZE WALENTYNKI GŁÓWNIE NASZYM PANIOM CHATOWYM.
Wielce szanowni Panowie Beezqp i Bzykuu nawiązując do wpisu 14130,informuję obydwu Panów,że najprościej będzie zrealizować Wasze marzenia u nas w Psychiatryku,pod warunkiem,że zapłacicie za swój pobyt i ewentualnie w razie wygranej odpalicie połowę kwoty od wygranego miliona.Mamy już u siebie kilku Napoleonów Bonaparte,Mussolinich,a nawet jednego Hitlera,myślę że miejsce dla dwóch milionerów też się znajdzie.Zapraszm
niechaj w Walentynki spełnią się mazenia tym zakochanym i tym rozegranym niech ten dzień będzie milszy od wszystkich nie spełnionych dni.powodzenia
SYRENKO W DNIU WALENTEGO
MOC GORĄCYCH BUZIAKÓW
a wszystkim zakochanym niech marzenia się spełnią JADZKA dzisiaj wróć do JOZKA bo mu błota do domu wchodzą
samych trafnych skreśleń
zakochanym kochającym porzuconym i szukającym NARKA
MOC GORĄCYCH BUZIAKÓW
a wszystkim zakochanym niech marzenia się spełnią JADZKA dzisiaj wróć do JOZKA bo mu błota do domu wchodzą
samych trafnych skreśleń
zakochanym kochającym porzuconym i szukającym NARKA
Mamy dzisiaj walentynki,
święto chłopca i dziewczynki,
Tych co to sie kochają,
No i sobie też ufają,
Dają sobie dziś prezenty,
Mówiąc przy tym to WALENTY
Potem spacer w parku krótki,
trochę piwa, trochę wódki,
Aby lepiej sie gadało,
no i miłość wyznawało.
Potem kino, jakieś kwiaty,
A wieczorem marsz do chaty.
Kolacyjka przy stoliku,
Romantyczna oczywiście,
Tak że czułość serce ciśnie.
Potem do 12 w nocy.
Dwie poduszki,jeden kocyk
Jakieś buzi, przytulanka,
Taki dzień to jest sielanka.
Chyba że ktoś nie ma damy,
wtedy dzień jest przechlapany.
Gdy Cię widzę to się wstydzę.
Gdy słyszę Twój głos, to czerwieni mi się nos.
Więc tą kartką mówię, że Cię bardzo lubię. :)))
Gdy słyszę Twój głos, to czerwieni mi się nos.
Więc tą kartką mówię, że Cię bardzo lubię. :)))
Gorące pozdrowienia dla wszystkich zakochanych,a szczególnie dla ELI(Ktosi)
Wierszyk-przepiękny (gratki) Powodzenia w typowaniach progresji.
Wierszyk-przepiękny (gratki) Powodzenia w typowaniach progresji.
Dziękuje rico serdecznie pozdrawiam.Dziękuje równiez wszystkim którzy wysłali mi Walentynki na emaila i gg:)
Ja chciałem także pozdrowić Wszystkich Kochających (inaczej też:) a przede wszystkim moją Jadwigę, Elę oraz tą panią z komisji gier i zakładów, która kiedyś siedziała po prawej stronie w takim moherowym berecie:) No pani jest do zakochania!!! Komisjo wróć! 2,17,19,40,42
A na dzis 2,21,23,39,64,69:)
Gracze,spójrzcie na tabelę wygranych w dniu wczorajszym M.L z plusem zaledwie 5x2/2 z plusem i 2 wygr 2/2 z plusem na ponad 300.000 wysłanych poj.zakładów,poza tym zero wygr. 10/10,9/9,8/8,7/7,6/6,5/5,4/4 i 1/1.To chyba dużo mniej niż wynika z r-ku prawdopodobieństwa.Ta gra jest naprawdę wysoce nieoplacalna!!!!!!!!!!
Kochani na Walentynki
Zakochanie jest jak gorączka:masz w sobie wewnętrzny ogień,
oczy ci błyszczą,a cera promienieje.Fajnie na to zachorować.
Żyj chwilą!Pamietaj,że życie jest tylko jedno i nawet jeżeli,zrobiłeś coś zle,to zawsze niesie to dla Ciebie nowe doświadczeni.
Zawsze postaraj się naprawić swój błąd:będziesz miał dzięki temu czyste sumienie.A jeżeli chcesz komuś powiedzieć ,że go kochasz.
ZRÓB TO DZIŚ NO BO DLACZEGO NIE????:-)
Chociaż wielka miłość i wielki sukces wymagają
podjęcia wielkiego ryzyka,bierność w niczym nie pomaga:)
A przecież może TA OSOBA czeka na TWÓJ KROK!
NA przykład jakiś przystojny facet,albo sliczna dziewczyna.
Pamietaj ,bądz zawsze otwarty na zmiany,ale nigdy nie porzucaj swoich wartości!:)
I nigdy nie pozwól,by mała niezgoda zniszczyła wielką przyjazń .Nie bój się ryzykować,nigdy nie żałuj tego ,co zrobiłeś ,za to zawsze żaluj tegoz czego zrobienia zrezygnowałeś:)
Odkryj swoją muzykę,która też potrafi być przyjacielem w trudnych chwilach ,a która jest obecna w sumie w całym naszym życiu:)
Tańcz w rytm muzyki swojej duszy,nigdy inaczej:-)
Pamiętaj ,że pieniądze..
nie są najważniejsze!!!! Bez nich też można Kochać!!
Pozdrawiam Wszystkich Zakochanych.
Zakochanie jest jak gorączka:masz w sobie wewnętrzny ogień,
oczy ci błyszczą,a cera promienieje.Fajnie na to zachorować.
Żyj chwilą!Pamietaj,że życie jest tylko jedno i nawet jeżeli,zrobiłeś coś zle,to zawsze niesie to dla Ciebie nowe doświadczeni.
Zawsze postaraj się naprawić swój błąd:będziesz miał dzięki temu czyste sumienie.A jeżeli chcesz komuś powiedzieć ,że go kochasz.
ZRÓB TO DZIŚ NO BO DLACZEGO NIE????:-)
Chociaż wielka miłość i wielki sukces wymagają
podjęcia wielkiego ryzyka,bierność w niczym nie pomaga:)
A przecież może TA OSOBA czeka na TWÓJ KROK!
NA przykład jakiś przystojny facet,albo sliczna dziewczyna.
Pamietaj ,bądz zawsze otwarty na zmiany,ale nigdy nie porzucaj swoich wartości!:)
I nigdy nie pozwól,by mała niezgoda zniszczyła wielką przyjazń .Nie bój się ryzykować,nigdy nie żałuj tego ,co zrobiłeś ,za to zawsze żaluj tegoz czego zrobienia zrezygnowałeś:)
Odkryj swoją muzykę,która też potrafi być przyjacielem w trudnych chwilach ,a która jest obecna w sumie w całym naszym życiu:)
Tańcz w rytm muzyki swojej duszy,nigdy inaczej:-)
Pamiętaj ,że pieniądze..
nie są najważniejsze!!!! Bez nich też można Kochać!!
Pozdrawiam Wszystkich Zakochanych.
wszystkim zakochanym spełnienia marzeń i wysokich wygranych aby móc realizować te marzenia.
Jozin to dla Ciebie!!!!
CHCĘ Z TOBĄ ŻYĆ
Z TWOJEJ SZKLANKI PIĆ
ROBIĆ CI ŚNIADANIE
MÓWIĆ CI KOCHANIE
SPAC OBOK NA ŁÓZKU
DRAPAĆ CIĘ PO BRZUSZKU
BO BARDZO CIĘ KOCHAM MÓJ.........
CHCĘ Z TOBĄ ŻYĆ
Z TWOJEJ SZKLANKI PIĆ
ROBIĆ CI ŚNIADANIE
MÓWIĆ CI KOCHANIE
SPAC OBOK NA ŁÓZKU
DRAPAĆ CIĘ PO BRZUSZKU
BO BARDZO CIĘ KOCHAM MÓJ.........
...kochać to znaczy cierpieć
kochać to znaczy marzyć
to znaczy śnić
niestety bez tej miłości nie można żyć wszystkim zakochanym i nietylko samych wygranych
kochać to znaczy marzyć
to znaczy śnić
niestety bez tej miłości nie można żyć wszystkim zakochanym i nietylko samych wygranych
"Miłość to M jak Multi Lotek".
No Jadźka, dobrze, że w końcu zrozumiałaś -lepiej późno niż wcale, wygrać też:) Kocham Cię Jadwiga!
No Jadźka, dobrze, że w końcu zrozumiałaś -lepiej późno niż wcale, wygrać też:) Kocham Cię Jadwiga!
Kto niema ,szczęścia w grze ma szczęście w miłości.Naprawdę szczęśliwi są Ci co maja jedno i drugie.Tego życzę wszystkim w dniu zakochanych Swiętego Walentego.
Moje typy ML na losowanko 14.02.08 - 5 pewniaków z +em: 2 lub 27 lub 46 lub 60 lub 70; 4-y parki: 41,50 lub 18,44 lub 25,69 lub 21,78; 4-y 3-ki: 16,32,75 lub 12,56,59 lub 15,35,48 lub 26,33,73; 2-e 4-ki: 36,52,53,61 lub 1,28,37,65 lub 4-ka z powtórek: 22,26,31,36; 2-e 5-ki: 3,6,10,40,74 lub 11,17,20,58,80; 7-ka chybił trafił: 2,26,32,50,52,71,72
Typy DL na losowanko 14.02.08 - 2 pewniaki: 8 (z powtórek) lub 45; 4-y parki: 1,9 lub 2,41 lub 18,30 lub 35,42; 2-e 5-ki: 6,13,23,26,43 lub 5,11,14,19,25; 3-y 6-ki: 4,8,16,28,31,46 lub 3,10,12,34,37,47 lub 6-ka (chybił trafił): 6,12,15,27,35,37 ;)
Typy DL na losowanko 14.02.08 - 2 pewniaki: 8 (z powtórek) lub 45; 4-y parki: 1,9 lub 2,41 lub 18,30 lub 35,42; 2-e 5-ki: 6,13,23,26,43 lub 5,11,14,19,25; 3-y 6-ki: 4,8,16,28,31,46 lub 3,10,12,34,37,47 lub 6-ka (chybił trafił): 6,12,15,27,35,37 ;)
14149 ]]]]Psychiatra Ty zrealizuj swoje marzenia U Siebie bo Już do tego doszedłeś pisząc swój artykół.
CZY KTOŚ ZNA :NICK: PSYCHIATRA Z NASZEJ STRONKI 200 zł nagrody za Łeb tego Mózgojeba... Łapówkarz !!! {8 lat bez zawieszenia}... Ty jesteś Tym bonaparte, mussolinim i Bóg wie czym. Wymyśl sobie leprzy Nick- np:Cyfrowo przeżarty mózg stukający pustym portwelem o stół.Lub coś innego.powodzenia zażarty darmozjadzie!!!
Nikt Cię nie zna byłeś tu pierwszy i ostatni raz.
CZY KTOŚ ZNA :NICK: PSYCHIATRA Z NASZEJ STRONKI 200 zł nagrody za Łeb tego Mózgojeba... Łapówkarz !!! {8 lat bez zawieszenia}... Ty jesteś Tym bonaparte, mussolinim i Bóg wie czym. Wymyśl sobie leprzy Nick- np:Cyfrowo przeżarty mózg stukający pustym portwelem o stół.Lub coś innego.powodzenia zażarty darmozjadzie!!!
Nikt Cię nie zna byłeś tu pierwszy i ostatni raz.
arek76- Oszczęć Mi trochę. Jak ja to przepiszę i wyślę, to mnie to trochę skubnie. Mniej a dokładniej! Powodzenia!!!