Wpisy 1 406 309 – 1 406 408
21 lutego 2013 12:36 → 21 lutego 2013 12:55, 100 wpisów
Od października 2012 roku do świadczeń z pomocy społecznej prawo ma rodzina w której dochód per capita nie przekracza 456 złotych a osoba samotna jeśli jej dochód nie przekracza 546 złotych. Tymczasem minimalna emerytura to 799,18 złotych a renta 613,38
marzeniem jest, aby nieefektywne przepisy zmieniali tak szybko jak kodeks drogowy - to jedyny przypadek pokazujacy, że jednak się DA!!!!!!!!!
kondi, ale jak oni tam ciezko pracują, normalnie, cieżej niż górnik w kopani
***aa
medea....chyba najlepiej zostać alkoholikiem,słyszałam,że im przysługuje renta alkoholicka bo są poważnie chorzy
lila
***aaa
kondi, tak, ale czy na lepsze ten kodeks zmienili, czy pod wypływem budżetu?
amour...na budowie można zarobić.m2 tynku kosztował 20 euro,teraz to nie wiem
lila
no system na dwanaście skreśleń w lotto
w zasadzie, to może być nawet górką - na kilka losowań
no system na dwanaście skreśleń w lotto
w zasadzie, to może być nawet górką - na kilka losowań
nie napisałem amour, że na lepsze - chodziło i szybkość działania
a jakie mieli wczesniej kryteria?
nie nie nie lila
amourr....ty tak mówisz mało 1.250 euroo ..a gdzie lepie pracować tuu w polsce oogromne beduchuu
Lila
całe szczęście jeszcze nie, ale mają o 99,99 % większe szanse na nędzny ale stały zasiłek z pomocy społecznej i są głównymi beneficjantami prawie całego budzetu każdego ośrodka pomocy społecznej.
całe szczęście jeszcze nie, ale mają o 99,99 % większe szanse na nędzny ale stały zasiłek z pomocy społecznej i są głównymi beneficjantami prawie całego budzetu każdego ośrodka pomocy społecznej.
nitk nie wygra
medea...ja tam nie wiem ale teściowa mi opowiadała ,że jej sąsiadki syn grzeje ostro i ma własnie taką rentę
ulexxa, to najlepiej jak tam pojedziesz i to załatwisz, przez telefon to nawet z dziewczyną się w niektórych sprawach nie rozmawia a co dopiero z urzędnikiem
kondziu...chociaż cośzobaczymy co z tych wleci 4,13,17,22,23,38 tfu job ich mac
dorocina
Czy pytałaś o wcześniejszą wysokość kryterium dochodowego ? To które podałam obowiązuje do świadczeń pomocy społecznej przysługujących na podstawie tej ustawy. W przypadku świadczeń rodzinnych jest ono inne.
Czy pytałaś o wcześniejszą wysokość kryterium dochodowego ? To które podałam obowiązuje do świadczeń pomocy społecznej przysługujących na podstawie tej ustawy. W przypadku świadczeń rodzinnych jest ono inne.
lila a ty lubisz mnie dalej ?
niedługo będzie startowała Justyna w eliminacjach miała 2 czas !!!!!
WIEC JAKIE JEST NA SWIADCZENIE RODZINNE?
Kryterium dochodowe w pomocy społecznej przed październikiem 2012 r. to 477 złotych dla osoby samotnej oraz 351 złotych/osobę w rodzinie.
lila
no coś Ty
nie wiesz ile kosztuje system na dwanaście skreśleń ? i zaraz, zaraz podaję numer konta
no coś Ty
nie wiesz ile kosztuje system na dwanaście skreśleń ? i zaraz, zaraz podaję numer konta
lila33 dałaś na nie i zatypowałaś ją w trójkach
może jednak wleci?
może jednak wleci?
toja...zatypowałam w grupie,mam nadzieję ,że się 33 wyłąmie chociaż szczerze w to wątpię
robala..ty miałeś wyrzuc kalkulator w kompie ..ty w głowie nie umiesz obliczyć
kondi, no nie napisałeś, ze na lepsze, ale ta zmiana kodeksu drogowego jest przykładem jak zaostrzyć przepisy bo kasy brak
lila okej
NIKT NIE CHCE VIVUSA?
jedno co musze szczerze powiedziec..mialam kiedys w de.operacje..horror byl(bo balam sie-Lilus wiesz o co chodzi)..ale opieka i dbalosc..wygladala tak mnw.
mialam pokoj z prysznicem tv.co chwila pielegniarka zagladala..
menu skladalo sie z 3-ch dan zup i deserow..(w menu byly do wyboru dania)
pozniej gdy moglam juz chodzic ..jest tam bufet..
np.sniadanie kolacja(non stop mozna chodzic i sobie cos tam wziasc..kawa herbatki napoje ah szkoda mowic..jogurty,owoce,serki..normalnie co chcesz..
aa o owocach nie wspomne..ile i jakie chcesz..wszyscy mili i zyczliwi..
mialam pokoj z prysznicem tv.co chwila pielegniarka zagladala..
menu skladalo sie z 3-ch dan zup i deserow..(w menu byly do wyboru dania)
pozniej gdy moglam juz chodzic ..jest tam bufet..
np.sniadanie kolacja(non stop mozna chodzic i sobie cos tam wziasc..kawa herbatki napoje ah szkoda mowic..jogurty,owoce,serki..normalnie co chcesz..
aa o owocach nie wspomne..ile i jakie chcesz..wszyscy mili i zyczliwi..
co to jest vivus ?
dorocina
Od października 2012 r.w przypadku zasiłku rodzinnego 539 zł/na osobę lub 623 zł jeśli w rodzinie wychowuje się dziecko niepełnosprawne.
Od października 2012 r.w przypadku zasiłku rodzinnego 539 zł/na osobę lub 623 zł jeśli w rodzinie wychowuje się dziecko niepełnosprawne.
ulexxa..też leżałam w szpitalu w DE i bez porównania z naszą badziewiarską służbą zdrowia
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20
na tak wszystkie wchodzą
na tak wszystkie wchodzą
POZYCZKA DO TYSIĄCA ZŁ PIERWSZA I ODDAJESZ TYLE ILE WEZNIESZ ZA PIERWSZYM RAZEM ZA DRUGIM JUZ SIE NIE OPLACA..
wiesiek gdzie wchodzą ?
Lilus..aa jeszcze jest to ze lekarz sam dzwoni i pyta sie kiedy pasuje mi termin nastepnego..spotkania..tak mialam
DZIEKI MEDEA
cześć medea
toja
krzysiu
umiem, umiem - 12-ście pełny - 2772, lub 3696, ale, co najlepsze - jest /w zasadzie/
dobrego i powoooo - bez wyjątku, ale jednak zwłaszcza wysłanym
krzysiu
umiem, umiem - 12-ście pełny - 2772, lub 3696, ale, co najlepsze - jest /w zasadzie/
dobrego i powoooo - bez wyjątku, ale jednak zwłaszcza wysłanym
ulexxa mój tata też tak miał, że lekarz dzwonił i się pytał kiedy może przyjechać na badania, ale prywatnie i koszt badania wynosił 700 zł hehe
ulexxa..mnie się onic nie pytali bo ja z wypadku byłam przewieziona,w sumie nic mi nie było ale wiesz jak tam jest,zostałam na obserwacji,wszystkie badania miałam zaraz robione a lekarz się sam codziennie fatygował do mnie.To w ogóle inna bajka
robala ..taakk bardzo dobrze 6/12 lotto nie zalezy zmiana cena kupon ..a grasz pintol czy nie
jak my się możemy równać z niemcami, skoro przecieztny niemiec ma 2500 euro i odprowadza z tego podatek a u nas przeciętny polak mna 1400 zł brutto i odprowadza z tego podatek?
JAK JA WAS NIENAWIDZE !
nie was tylko pare osób
Lili, no sory ale taki układ pracy... dlatego mowilem ze nie wiem czy bede dawal rade, dzis to samo.. zaraz ide
lika..robal nie moze gra 6/12 lotto 2,7 tysiaki ..jak on straci wszystko zero.. chce przedaje dzieci po kasa.. tak jest zycie