Wpisy 1 406 409 – 1 406 508
21 lutego 2013 12:55 → 21 lutego 2013 13:28, 100 wpisów
ban
Lilus..aa wiesz ze gdy juz calkiem zapomnialam o OP. to nagle tel.pani.X prosze przyjsc na kontrol..kiedy i w jakim czasie..przed..czy popoludniowym pani odpowiada..bylam w szoku
i tak bylo czesto
i tak bylo czesto
i ?
krzysio744
przecież szukałem sponsorki nie czytałeś ?
przy starej cenie, kilka lat temu, w grupie, owszem zdarzało się - wysłaliśmy coś mocniejszego, ale teraz ?? teraz t a m ktoś wykazuje się niezłym 'poczuciem humoru' - wiesz, co mam na myśli
przecież szukałem sponsorki nie czytałeś ?
przy starej cenie, kilka lat temu, w grupie, owszem zdarzało się - wysłaliśmy coś mocniejszego, ale teraz ?? teraz t a m ktoś wykazuje się niezłym 'poczuciem humoru' - wiesz, co mam na myśli
mnie ban
Lili , ja zrobie po 22 obydwa spokojnie juz nie raz robiłem 2 podsumowania na raz...
@ przeczytalas?
@ przeczytalas?
lila
Robalku..oglądałeś NUMER STULECIA?jak wybierali kulki (john travolta) i obciązał inne kuźwa szoktak pewnie u nas też to funkcjonuje
ale u mnie zaswiecilo cudnie sloneczko..az sie usmiechnac chce..
tomuś....ale dwa na raz to można się pogubić.Ja zrobie po 14 a Ty wieczoremzaraz luknę @
amour muwisz za wszystkich czy twoje zdanie ?
Franio..co sie Tobie dzieje.."lepetynka" w gorencje..co ja mam powiedziec..aa i tak probuje usmiechac sie gdy sie da..
ulexxa to moźe od tych liczb
amour dzięki
ulexxa a co Ci ta beamtin powiedziała dokładnie? że nie przysługuje? czy, że musi mieszkać w DE?
Robal wróćmy do wątku z dziś z godziny 10:11 o wypłaceniu wygranej przez kogoś z TS-a. Nie sądzisz chyba,że będą o tym się ropisywać.
Lili.ehhh juz wykasowałem niepotrzebne wpisy ,także nieważne
3majcie sie
3majcie sie
5 zodiak 5 amorek zdrapka lipa dzis
Lili no bo myslalem ze widzialas,,,, przepraszam ze w ogole zapytałem
rzecznik Gawron rozmawiał na antenie radia ZET z Januszem Weissem. Odtwórz sobie z neta te nagrania to jak nie słyszałeś włos się na głowie jeży jaki dyletant i jakie wymijące odpowiedzi.
ja mam źero
lika..widzisz too www.
---
http://lublin.olx.pl/yorki-po-corce-ksiezniczki-lublina-matka-z-metryczka-iid-282822177
--
kto kradnie i sprzedaje na allegroo ..jak kiedyś czytałem w gazecie superexXpreSs
---
http://lublin.olx.pl/yorki-po-corce-ksiezniczki-lublina-matka-z-metryczka-iid-282822177
--
kto kradnie i sprzedaje na allegroo ..jak kiedyś czytałem w gazecie superexXpreSs
Hejka wszystkim prosze o godzinie 14:15 co najmniej pięć komunikatów,że ktoś z multipaskowiczów wreszcie wygrał co najmniej 10tyś
Franiu..narazie nie gram..nie mam glowy na wymyslanie liczb..ii tak mam pecha..nic nie trafiam..
On..
On..
lila kiedy chłopy wyjdą na ten świat ?
tomuś....mogłeś napisać o co chodziło bo jak skasowałeś to jak miałam przeczytać?
kojarzy mi się to z filmem OBCY
Amorku..szybko mnie zbyla..hmm dlatego zaczelam sie nad tym zastanawiac
ulexxa witam jak nie mozesz wymysleć liczb to wymyśl cyfry traf 8/8 i już jesteś w domu
hehe kwas zamiast krwi
lika..nie wazne fałszywe papiery drukowane i pieczątka czerwona właśściciel psa ..czemu tak klenta aalegro kupił
ulexxa, to najlepiej jak tam pojedziesz i to załatwisz, bo podejrzewam, że Ci się należy, ale tam pewnie jak w PL, nie chce się nic tłumczyć i załatwiać, więc załatwiaj to dalej
Franio..przeca sa tu "chlopy" tez..aa my babeczki Tobie nie wystarczaja?
fsf pytałem rano w kim sie zakochałes nie odpisałes
i czemu mam sie na ciebie gniewac itd
witaju pozostałych
i czemu mam sie na ciebie gniewac itd
witaju pozostałych
lila czy to moźliwe ? Twoi synowie kontra ten świat ?
On.iu nio ale jak i kiedy?.."lepetyncia"jakos sie wymiguje skubana..
i no dobra muszę uciekać..
wwaaasYYllL ..L..
wwaaasYYllL ..L..
lili...amour...
ja myślałem o bliźniaczkach
ksysio
izka pstryk buahaaaaa
Ella....nigdy nie gralam u buka..ale powoli gdy czas..odda mnie sie w koncu ciutenke..obadam co to jest ciekawego..
wal ***a
fsf odpowiesz na pytanie
teraz i z rana
co pisalismy
teraz i z rana
co pisalismy
wasyl ? Jakie pytanie ?
nie pamietasz
z rana to co ty człowieku cpasz
poczytaj z rana wpisy a potem pogadamy
z rana to co ty człowieku cpasz
poczytaj z rana wpisy a potem pogadamy
lila a hahaha
wasyl ?
Ale co ? Ja źarty a ty walisz problem
Ale co ? Ja źarty a ty walisz problem
fsf poczytaj od 1406013
to moze skumasz
to moze skumasz
wasyl to jak ? Nielubisz mnie ?
Lilus..nio jak "chop szuka chopa"..too ja juz tez nic nie wiem..
pisałes ze sie zakochałes pytałem w kim
do tej pory nie znam odpowiedzi
pytałes czemu sie gniewam
nie wiem o co do tej pory
zadajesz pytania a nie czekasz na odpowiedzi
do tej pory nie znam odpowiedzi
pytałes czemu sie gniewam
nie wiem o co do tej pory
zadajesz pytania a nie czekasz na odpowiedzi
wasyl dobra ide nara