Wpisy 140 428 – 140 527
4 sierpnia 2010 15:28 → 4 sierpnia 2010 21:33, 100 wpisów
Siemka wszystkim ! O nie znowu on.... wczoraj też denerwował czatowiczów 

A ja jestem tu nowy ale zbyt intensywnie podchodzę do tematu i zastanawiam się jak Wy jesteście zaangażowani.Czy też gracie co losowanie?
mysle ze jestes G....M ktory pozjadal wszystkie rozomy swiata ale im starszy tym glupszy

DFINTO
ja gram co losowanie ,ale srednio mi to idzie.Wysylam stale liczby czasem kuponik z nowymi cyferkami
ja gram co losowanie ,ale srednio mi to idzie.Wysylam stale liczby czasem kuponik z nowymi cyferkami
A na ile zazwyczaj grasz liczb?Ja zwykle obstawiam 10 mimo, że większe prawdopodobieństwo niby jest na mniej

na 10 sie najlepiej oplaca bo jest duza szansa ze sie zwroci coprawda te 50 groszy zabieraja ale ja bym nie liczyl na wiecej niz 8/10

Racja, chociaż do tej pory miałem tylko raz 6/10 z plusem,reszty nie wspominam - 3/10,4/10 i nie mogę wyjść z tego magicznego kręgu,dlatego zastanawiam się czy nie uderzyć na mniej liczb.
w loteriach nie gram bo to tylko lud szczescia, chociaz ja wybralbym 4 asy
tak pytam bo szukam takiego co by sie znal na losach by go zagiac i zadac mu pytanie?
najlepiej graj na 8 nie spodziewaj sie 4/8 dosc czesto, ale po paru latach mozesz wygrac spokojnie 7/8 tylko potrzeba cierpliowsci i troche szczescia 

Spoko, obmyślę sobie.Wieczorem zapodam jeden na 8 ale i pewnie stare 10 też z racji nadziei na duuuużą wygraną

Przy trójkach/czwórkach trzeba /wydaje mi się/ już liczyć na wpięcie długoterminowe.Nic to - pewnie zajrzę tu na wieczorne, teraz życzę miłego popołudnia wszystkim!
140009. angierski 2010-08-03 (13:54)
nie jestem oszustem, ale spryciarzem ciekawe czy umiecie to jakos pojac
------------------------------------------------------------------------
Może nie potrafisz sobie tego wyobrazić tym"małym szarym umysłem"spryciarza jak się sam nazywasz!!!
----------------------------------------------------------
My tu wszyscy jesteśmy na tyle Sprytni, Bystrzy Jak Woda w Spłuczce
))( tu niech zadziała Twoja wyobraźnia, pewnie nie zadziała)BY SPŁUKAĆ TAKIE G.... JAK TY!!!
bujaj się koleś...
nie jestem oszustem, ale spryciarzem ciekawe czy umiecie to jakos pojac
------------------------------------------------------------------------
Może nie potrafisz sobie tego wyobrazić tym"małym szarym umysłem"spryciarza jak się sam nazywasz!!!
----------------------------------------------------------
My tu wszyscy jesteśmy na tyle Sprytni, Bystrzy Jak Woda w Spłuczce
))( tu niech zadziała Twoja wyobraźnia, pewnie nie zadziała)BY SPŁUKAĆ TAKIE G.... JAK TY!!!
bujaj się koleś...najlepiej graj na 8 nie spodziewaj sie 4/8 dosc czesto, ale po paru latach mozesz wygrac spokojnie 7/8 tylko potrzeba cierpliowsci i troche szczescia
-------------------------------------------------------------
obiecanki cacanki a głupiemu fujara

to czysty przypadek naciągactwa!
sam sobie oblicz ile przegrasz przez te parę lub paręnaście lat aby wygrać lub nie kilka stówek

-------------------------------------------------------------
obiecanki cacanki a głupiemu fujara

to czysty przypadek naciągactwa!
sam sobie oblicz ile przegrasz przez te parę lub paręnaście lat aby wygrać lub nie kilka stówek

witam w ten ciężki dzień
ludzie zastanówcie się nad szansami gry w MM
W typowaniach u Pasko typuje dziś na czternastą blisko ćwierć tysiąca typowiczów a jedynie 9 z nich ma "osignięcia" w postaci 5/10, czyli wygrywają na czysto 1 zł 50 groszy....
czy to nie daje nieco do myślenia?????

W typowaniach u Pasko typuje dziś na czternastą blisko ćwierć tysiąca typowiczów a jedynie 9 z nich ma "osignięcia" w postaci 5/10, czyli wygrywają na czysto 1 zł 50 groszy....
czy to nie daje nieco do myślenia?????

no siemka, padam na pysk;/
z tych ćwierć tysiąc osób możne nie mięć pojęcia o gry w MM i o typowaniach, więc rico ty też się zastanów. Ja zam kilka osób co dobrze typują i jakoś wygrywają.
Ja dzisiaj o 22.15 wygrywam 200zł bo nie puszczam a za tyle właśnie chciałem zagrać.....

danielu wejdź na
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3104
i tam będziesz miał moje typy na 22
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3104
i tam będziesz miał moje typy na 22
Może mi ktoś rozpisać 5 liczb na 4 liczbowe zestawy ?
Czy ta rozpiska jest dobra ?
1234
1235
1245
1345
2345
Czy ta rozpiska jest dobra ?
1234
1235
1245
1345
2345
Rico nie każdy gra 10 ,to raz ,dwa to nie każdy typuje liczby w typowanaich ,po trzecie nie każdy mówi ile wygrywa 

w gry ts lotto i mm grają tylko nowicjusze i uzależnieni reszta
grających przestała grać co widać w kolekturach które świecą pustkami.
grających przestała grać co widać w kolekturach które świecą pustkami.
nikt nie wygrywa!!!!
dziś o 14-tej i wczoraj o 22-iej
O traf 10
0 traf 9
0 traf 8
czy jeszcze czegoś ci więcej potrzeba?
dziś o 14-tej i wczoraj o 22-iej
O traf 10
0 traf 9
0 traf 8
czy jeszcze czegoś ci więcej potrzeba?

hej jak myślićie który zestaw liczb puścić na 22:
1)10,21,22,31,40,65,70
2)13,15,16,18,34,47,53?????
1)10,21,22,31,40,65,70
2)13,15,16,18,34,47,53?????
nareszcie 1 rozsądny głos, kaz41 myślę, że masz rację.....
kolektury się zapełnią jak bedzie kumulacja w LOTTO powyżej 50 milionów, ale już dzień po będą świecić pustakimi jak dotychczas!
Nie dadzą wygrać, nie będą mieli graczy!

kolektury się zapełnią jak bedzie kumulacja w LOTTO powyżej 50 milionów, ale już dzień po będą świecić pustakimi jak dotychczas!
Nie dadzą wygrać, nie będą mieli graczy!

stawiam na 2 zestaw. liczby od 10-20 ruszyły się, więc myślę, że zaczną wpadać..

Jakim sposobem najlepiej skreslac trojki i piatki w MM...Cos ostatnio niedaje rady 

Najlepszy sposób to nie grać!
Wygrane wtedy się same kumulują i "już" po 30 latach niegrania wygrywamy okrągły milion złotych!!!
I o to chodzi!
Kto nie wierzy niech sam obliczy
wystarczy nie puścić 1 kupon danej gry, a milion po tym czasie sam "wpada" Ot takie perpetum....

Wygrane wtedy się same kumulują i "już" po 30 latach niegrania wygrywamy okrągły milion złotych!!!
I o to chodzi!
Kto nie wierzy niech sam obliczy
wystarczy nie puścić 1 kupon danej gry, a milion po tym czasie sam "wpada" Ot takie perpetum....

Witam ponownie.. .
Nikogo tu nie ma. Do widzenia.
pozytywnie

dziś
od multi multi 8/10
od multi multi 8/10na 22:15

Witam
Na 22 puściłem takie numerki 10/10
4,23,26,28,31,42,46,56,64,72
Na 22 puściłem takie numerki 10/10
4,23,26,28,31,42,46,56,64,72
do bluszcz33
Pożegnamy się bluszcz33, miło było do...czasu..życzę Tobie trafnych i wygranych( chore skrzydełko ma się coraz lepiej, jesteś gotów by sam polecieć i wzbić się do góry
) leć bluszcz33, jednakże uważaj na inne ptaki) pozdr pa
Pożegnamy się bluszcz33, miło było do...czasu..życzę Tobie trafnych i wygranych( chore skrzydełko ma się coraz lepiej, jesteś gotów by sam polecieć i wzbić się do góry
) leć bluszcz33, jednakże uważaj na inne ptaki) pozdr pano bluszcz chyba za bardzo się rozrósł ale to tylko moje prywatne dywagacje i nie ponoszę za nie odpowiedzialnosci

mag?? ogołociłem profil ? Nie rozumiem i to jest powód do tego by pisać takie wyzwania??? O co chodzi ? Bo dalej nie wiem