Wpisy 140 528 – 140 629
4 sierpnia 2010 21:36 → 4 sierpnia 2010 23:56, 100 wpisów
Wydaje mi sie że każdy z nas powinien robic takjak mu nakazuje sumienie i cel . A cel uświeca środki.Jestem z Wami już długo nie udzielałem się na czacie wcześniej bo pochłoniała mnie praca ale teraz widać efekty.Nie wnikam nie pytam a proponuje coś dać z siebie.Poznałem tu gro znajomych jedni lubią mnie mniej inni więcej ,ale jestem zadowolony z tego co mam bartek102 mag jacol pięknaja kathy i Ci do mnie pisali to wspaniali ludzie i nikt nie będzie wstanie mi coś złego na ich temat powiedzieć bo zignoruje.Ja poznaje ludzi po tym nie co piszą ,ale co robią.uff Poroszę o kawę poda ktoś

Dziękuję pięknie ja bartku wezmę mag i kawę a od Ciebie piwo z soczkiem
muszę skorygować naczelny mnie zjebutał za chumorek czyli humorek

To chodz do mnie u mnie Ty bedziesz naczelnym i ekipę wybierzemy sami ja propozycje mam swoje
Oczywiście rónierz choć znam tylko po niku nie prywatnie uważam że tola także jest oky super osobą
Dlatego zawsze posyłam Naszym cudownym Panią
nieskromnie oczywiście bo są zajęte przez innych ,ale zawsze coś
nieskromnie oczywiście bo są zajęte przez innych ,ale zawsze cośoj tam takie piekne okolicznosci przyrody a my takich lapsusików sie czepiamy
bartek012 całe życie to nasze błędy większe i mniejsze.Dlatego ktoś kiedyś powiedział pisz jak myślisz a nie myśl jak piszesz
oj oj filozujesz a to dla mnie za wysokie progi ja prosty chłopak jestem

Nie filozofuje czy jak tam napisałeś nie ważne.Dobra kawunia mag? bartek102 jak piwo chłodzisz?
a mozye zaozcie agencje towarzyska__kasa nie zla i tzlko alfonsw trzeba...
po co zajmowac sie lotto....pzdr
po co zajmowac sie lotto....pzdrKorki od szampna będą nam strzelać jak szalone jak nasze numerki puszczone. Najpierw trafimy trójeczke potem piateczkę a jak korki strzelą w góre to trafimy dziesiąteczkę
xianhua jako pierwszego cie zatrudnię lub pierwszą klienta zawsze trafisz

Ricardo na Ciebie bez okularów toż to grozi porażeniem od absolutu

co komus sie moj text nie podobal??!!!!!!!!!!!blazny????jak cos nie tak to sie kasuje nie?????admin?????

mam nadzieje ze pani Ambrożko albo Rusiecka bedzie prowadziła losowanie i odsoni troche cycki
xianhua nie kumasz czaczy wiec nie adresuj do mnie tekstów debilu
rav444 wrescie ktos madrze pisze..... bo co nie ktorym to sie pomylily fora!!!!
Za 4 minuty startujemy.bartek102 kawy i kobiet oraz kasy tego zawsze jest niedosyt
ricardos no to po dużej
ja zdecydowanie czarną , bez cukru, tzw fusiarę

ja zdecydowanie czarną , bez cukru, tzw fusiarę
dawno nie było tej 11 a ja ją zawsze typuje haha moze wkoncu dzisiaj
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 02,06,11,14,19,20,24,28,29,34,35,56,57,58,61,68,70,71,72,77 - Plusem jest liczba: 68
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 19, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 17,23,36,48
xianhua gratuluję twojej trojki 21,33,47.faktycznie znawca jestes

Dodano wpis w księdze gości użytkownika chodi
ma ktoś niesortowane MM !!! Bo z tymi wynikami można zwariwać
Dodano wpis w księdze gości użytkownika pięknaja
Dodano wpis w księdze gości użytkownika hipopotan
No dobrze na mnie pora pojawię się jutro o 7.Pozdrawiam ciepło multimaniaków i fanatyków zakręconych kuleczkami.Panie
Panowie spać
Panowie spaćPasko dzięki już jest ok
W momencie dopisania wyniki są od razu dostępne w postaci nieposortowanej w dziale Wyniki. Na chacie zdecydowałem, że będą pojawiać się posortowane.
Darku brawo to by było jakby co najmniej 9/10 a tak nie wiadomo na co przeznaczyć wygraną

przed chwila doszedłem do tego ze na kazde losowanie mogę wyeliminowac od 16-20 liczb to mi zostaje od 60-64 liczb i tylko teraz musze dojsc jak wytypowac pozostałem liczby
hose186 .. wyeliminować znaczy wygrać..
może podzielisz się w jaki sposób eliminujesz te 16 liczb..?!...może razem coś zdziałamy.?
może podzielisz się w jaki sposób eliminujesz te 16 liczb..?!...może razem coś zdziałamy.?
co dwie głowy to nie jedna..

Mag na dobry chumorek
do wyboru

, zaraz wracam"

jestem, jestem
?