Wpisy 139 984 – 140 083
3 sierpnia 2010 13:05 → 3 sierpnia 2010 18:37, 100 wpisów
będziesz na ogromnym minusie
Ja już nie czytam Twoich postów ,bo szkoda oczy na takie bzdury 

Ja już nie czytam Twoich postów ,bo szkoda oczy na takie bzdury 

Dziś wątpię ze w lotto ktoś wygra sadze ze będzie nowa kumulacja 14000000 zl . Zobaczymy czy trafiłem, specjalnie teraz to pisze. Pozdrawiam
...ale są systemy gwarancyjne
czyli takie,które na 100% dają pewność, minimalnego wygrania ujętego w gwarancji tego systemu, po spełnieniu warunku uzyskania określonej skuteczności trafień w obrębie granego zbioru
czyli takie,które na 100% dają pewność, minimalnego wygrania ujętego w gwarancji tego systemu, po spełnieniu warunku uzyskania określonej skuteczności trafień w obrębie granego zbioru
Zgadza się Mag
A Ty dziś liczb nie podajesz? Wiecie ,czy Darek będzie dziś przed 14?
A Ty dziś liczb nie podajesz? Wiecie ,czy Darek będzie dziś przed 14?Z tym krzyżem to jakis kretynizm....ci ludzie sa psychicznie chorzy !!!!!ich trzeba wysłać na przymusowe leczenie !!!!
testowałem ten system i granie dało wynik na plus wiec warto kiedyś tam spróbować za prawdziwa kase. jest za to inny problem że nie chce się chodzic codziennie do kolektury , ale jak zagram w pare osob to ktos bedzie za mnie wysylal 

miałam wysłać dwie parki ...poszłam w ten deszcz do pobliskiego sklepu spozywczego gdzie maja "machinę szczęścia " ale nie mogłam się doczekać pani , która może przyjmować zakłady ....więc nie wysłałam a miały być takie : 17,36....17,55
angierski skoro tak zachwalasz ...to gdzie mozna poczytać o tym twoim systemie ? czy to tajemnica ?
no co jest angierski ? czemu zamilkłeś?
zainteresowany tematyką lotto sam go stworzyłem i nie opublikowalem narazie w necie, mysle ze jak wygram cos i bedzie mnie stac na opracowanie strony www i sposobu platnosci chetnie go komus odsprzedam

to czegoś tu nie rozumiem.....napisałeś , że system jest na 100% a teraz piszesz " myślę że jak wygram coś ..."
takich jak ty to tutaj wielu było......nie pisz więcej , że masz system - nikt zresztą go od Ciebie nie kupi , bo wystarczy że poczyta sobie Forum i tam znajdzie mnóstwo dobrych systemów !
takich jak ty to tutaj wielu było......nie pisz więcej , że masz system - nikt zresztą go od Ciebie nie kupi , bo wystarczy że poczyta sobie Forum i tam znajdzie mnóstwo dobrych systemów !
Człowieku spójrz co piszesz ,niby masz 100 % system to po co Ci sprzedawać ten system i robić stronę ,po co? OPANUJ SIE i spójrz realnie na świat ,bo się obudzisz z ręką w nocniku...
bo chce miec staly dochod i ze sprzedazy systemu - wtedy bede mogl grac za wieksze pieniadze 

Bry wszystkim
Moja 20-stka na 14-tą:
4,46,48,36,80,1,31,51,44,55,73,43,71,56,42,23,22,14,30,26
Życzę wsiem wysokich wygranych...

Moja 20-stka na 14-tą:
4,46,48,36,80,1,31,51,44,55,73,43,71,56,42,23,22,14,30,26
Życzę wsiem wysokich wygranych...
takich cwaniakow jest wiecej...mało tego juz tu byli i zostali splawieni.
angierski>> jak twój system będzie taki znakomity jak twierdzisz to bedziesz miał dochody z totka...Naiwnych szukaj w polu...
nie jestem oszustem, ale spryciarzem ciekawe czy umiecie to jakos pojac 

oczywiście angierski...Nikt tu nie wierzy w tetwoje brednie...
zadne systemy w lotka nie istnieja kolego to jest dobre dla naiwnych}wyobraź sobie że istnieją grasz progresją w nieskończoność i kiedyś trafiasz 

Witam
angierski ... nie ma systemów 100%!!!
Jak ma Ci przynosić dochód to po co go chcesz sprzedawać!!!

angierski ... nie ma systemów 100%!!!

Jak ma Ci przynosić dochód to po co go chcesz sprzedawać!!!

Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 02,09,12,24,25,28,36,37,38,45,49,54,57,58,64,66,69,73,75,77 - Plusem jest liczba: 25
Angierski- skoro jesteś taki sprytny, to zatrudnij się w TS. Powodzenia.
niesamowite oszustwo ?
Typki na duzego :5,20,22,32,37,39
Stronę Multipasko odwiedza dziennie około 10 000 osób , jest warta 94 228 zł 

typki multi na 22 godz:
1.5.8.13.15.22.27.31
42.43.44.51.56.62.65.72
1.5.8.13.15.22.27.31
42.43.44.51.56.62.65.72
Uwaga osoby zainteresowane moim sposobem gry odsyłam na gg lub meile.Można równierz zadzwonić po odsłuchaniu wiadomosci odpowiadam osobom które lotto traktują poważnie jako hobby a nie jako żart.Pozdrawiam grających
I jak Ci Witek poszło na 14-tą...? Co miałeś?
Na 22 10/10
4,23,26,29,31,42,46,56,72,80
Próbuje coś sklecić i wysłać dużego lotka. Na razie mam "takiego pomysła"
7,15,23,27,30,42
4,23,26,29,31,42,46,56,72,80
Próbuje coś sklecić i wysłać dużego lotka. Na razie mam "takiego pomysła"
7,15,23,27,30,42
Acha i jeszcze jedno. jak na 43 latka to nieżle wyglądam z tym smoczkiem w buzi

pięknaja
Zgadzam się, bo w tym wieku nie powinienem driftować beemką, ubierać się jak małolat tylko w garniturki i słuchać od 50Cent, Rammstein, Metallica aż do LP. Dlatego jeszcze noszę smoczek
Jeśli miałaś na myśli niebieskie tabletki to 

Zgadzam się, bo w tym wieku nie powinienem driftować beemką, ubierać się jak małolat tylko w garniturki i słuchać od 50Cent, Rammstein, Metallica aż do LP. Dlatego jeszcze noszę smoczek
Jeśli miałaś na myśli niebieskie tabletki to 
Woytas jaki modelem bmw driftujesz? Zawodowo ,dla przyjemności ?
I znowu pada 

jacol900 czasami dla przyjemności i najlepiej na mokrym. Byłem na 1/4mili w Piotrkowie trybunalskim i ścigałem się na torze w Radomiu. Oszczędzam troszkę swój skarb a model to E34 525i. rewelacji nie ma ale chcesz zobaczyć to wejdź na moją stronę YT i wszystko jasne
Oto adresik:
http://www.youtube.com/user/Woytas1967?feature=mhw4

Oto adresik:
http://www.youtube.com/user/Woytas1967?feature=mhw4
woytas
jak trzeba to jak małolat w garniturku
a niebieskie tabletki też dla ludzi
jak trzeba to jak małolat w garniturku

a niebieskie tabletki też dla ludzi

Garniturek dla mnie jest fe, za dużo przedstawicieli je nosi. Wczoraj Dr.House mówił że niebieskie źle wpływają na serce więc wolę młode lachony niż tabletki

Woytas wiadomo jeśli auto to tylko tylny napęd
Ja teraz czekam na odbiór mojego W124 2,3 litra w coupe , ze względu na dość łyse opony ładnie chodził bokiem nawet po suchym ,niestety automat (lubię ,ale przy lataniu bokiem gorzej z automatem ) ,ale jak się wyczuło i w odpowiednim momencie wcisnąłeś cały pedał do końca(on ma taką funkcję sport ,że niby wciskasz do końca ,ale jak dociśniesz na maksa do końca ,wtedy dopiero redukcja
)i wszystko zgrałeś ze sobą to ładnie wchodził w poślizg kontrolowany i dość łatwo wychodził ,tylko raz o mało nie wywaliłem w słup
Ale opanowałem
Raz mi spadła opona jak zahaczyłem na pętli autobusowej (pustej! ) o asfalt (kółeczko i w środku był piasek i asfaltowa grudka ) ,a tak to wszystko si
z jakiego miasta jesteś?
Ja teraz czekam na odbiór mojego W124 2,3 litra w coupe , ze względu na dość łyse opony ładnie chodził bokiem nawet po suchym ,niestety automat (lubię ,ale przy lataniu bokiem gorzej z automatem ) ,ale jak się wyczuło i w odpowiednim momencie wcisnąłeś cały pedał do końca(on ma taką funkcję sport ,że niby wciskasz do końca ,ale jak dociśniesz na maksa do końca ,wtedy dopiero redukcja
)i wszystko zgrałeś ze sobą to ładnie wchodził w poślizg kontrolowany i dość łatwo wychodził ,tylko raz o mało nie wywaliłem w słup
Ale opanowałem
Raz mi spadła opona jak zahaczyłem na pętli autobusowej (pustej! ) o asfalt (kółeczko i w środku był piasek i asfaltowa grudka ) ,a tak to wszystko si
z jakiego miasta jesteś?Dodano wpis w księdze gości użytkownika hipopotan
Znam się troszkę na autkach i model W124 jest piękny. Aby troszkę polatać bokiem wywaliłem u siebie most i zamontowałem "szperę", dodasz gazu za duzo i juz lecisz bokiem. jestem z Zamościa ale nie z tego obok Bydgoszczy

Ja zostawiam w124 do jazdy normalnej
Ze szperą jest bomba
We wrześniu muszę pomyśleć nad jakąś e34 z manualem właśnie do driftu ,bmw z lat 90 są najlepsze do tego sportu 
Ze szperą jest bomba
We wrześniu muszę pomyśleć nad jakąś e34 z manualem właśnie do driftu ,bmw z lat 90 są najlepsze do tego sportu 
Do driftu jeśli chodzi o BMW to tylko "trójeczki" a najlepsze to E30. E34 nadaje się do driftu ale z bardzo mocnym silnikiem a najlepszym autkiem jest Toyota AE86 ale to już rarytasik dla maniaków driftu.
moze ktoś sprawi ,że wkońcu chociaż 4 trafie
moje typy na 22..............to 8,17,72,80
moje typy na 22..............to 8,17,72,80
na 22 ///28.29.30.46.50.55.59.69.70.76 stawka x2moze wielebny bedzie dzisiaj laskawyyyyyyyyyy/
Ok ,wróciłem ze spacerku
Widziałem Jaguara XKR v8 510 KM
Kierowca ładnie mu przycisnął
Aż się uśmiechnąłem kiedy usłyszałem to v8 
Biorę się za liczenie na 22 ...
Widziałem Jaguara XKR v8 510 KM
Kierowca ładnie mu przycisnął
Aż się uśmiechnąłem kiedy usłyszałem to v8 
Biorę się za liczenie na 22 ...
w Poznaniu się robi co raz jaśniej ,ale troche kropi i za ciepło nie jest 

Wiadomo Nissany też bardzo dobre auta
znam człowieka który ma nissana patrola od nowości już 12 lat i jest jak nowy 
znam człowieka który ma nissana patrola od nowości już 12 lat i jest jak nowy 
Jeśli mogę polecić to polecam Piwo Czarnkowskie ,nie wiem czy ktoś pił ? Bardzo dobre 

Witam serdecznie, czarnkowskie? niepasteryzowane? takie w brązowej małej butelce?
Kasiu, mam interesik do Ciebie

a ja wolę ciemne, ale najbardziej wolę Bernard . czeskie

Darku twój sposób grania jest kosztowny niestety kwestia jak rozkłada sie to w miesiacu

jedno piwko na pół roku i pijanica? to ja niewiem co ty jestes