Wpisy 138 024 – 138 123
30 lipca 2010 19:10 → 30 lipca 2010 20:25, 100 wpisów
i to jest ta metoda z Saturnem? Wysyłasz byle jakie liczby tylko w określonym czasie?
nie metoda Saturna tylko kwadraty - kwadrat taki składa się z 9 liczb tak ułozonych, że jakbys ich nie liczył (poziomo, pionowo, po skosie) - zawsze otrzymasz wynik 15, według tej metody jeśli spojrzysz na grupy 9 - to w ciagu 5 - 15 losowań, liczby dążą do zachowania równowagi - zresztą jak zawsze, z tym że dla mnie te kwadraty są wyraźniejsze
natomiast odpowiednia godzina typowania też robi swoje - tylko cięzko wytypować taką godzinę (komp nie wyrabia) - zbieram na lepszy procesor 

zerknij na moje typowania - to zobaczysz rezultat
na początku stosowalem tylko metodę wahadła + "chybił-trafił" - bardzo dobre wyniki, później dodalem domieszkę innych cudactw i sie popsuło - teraz wracam spowrotem do pierwszej metody - zobaczymy co bedzie
na początku stosowalem tylko metodę wahadła + "chybił-trafił" - bardzo dobre wyniki, później dodalem domieszkę innych cudactw i sie popsuło - teraz wracam spowrotem do pierwszej metody - zobaczymy co bedzie
Witam ponownie po krótkiej drzemce.Czas cosik zatypować.Świeży umysł jest więc do boju

kathy 

ricardos umawiaj z pilką spotkanie bo się doczekac nie może terminu bo przyjeżdza do nas

kathy >>>List gończy poszedł w teren.Pierwsze koty za płot.
Kathy napisałem sms do niej.Mam nadzieję,że włączy telefon bo póki co to "oczekuje"

tak patrząc na ciebie ricardos to trzeba zainwestowac w samoopalacz bo cos mizernie w lustrze wyglądam 

Kathy a wracając do lustra...Ja każdego ranka patrzę w owe urządzenie i mówię "Panie Boże stworzyłeś tylu pięknych chłopców ale ze mną to już przesadziłeś"

witam wszystkich z wojewodztwa łódzkiego trojka na dzisiaj 9,19,29 i druga 60,70,80 pozdrawiam
Z TVN rozmawiałem u mnie będzie już rozmawiałem jak coś daję znak i są.

bartek102 Ino Ty sie Bartuśâť nie żal do nich za bardzo Bedom nakrecom i pójdom a my damy Paniom
a sami 
a sami 
Ty Bartuś pokatuj kobitkę nie muzykę lepszy będzie efekt .WWiesz mamy niż demograficzny
ok pozdrawiam wszystkie piękne dziewczyny z całej polski a szczegolnie z kujawsko-pomorskiego i łódzkiego narka

kumpel był na wycieczce to później w samolocie pamiątki kupował żeby nie było że nie zwiedzał 

prognoza wygranych na dziś i na jutro - środkowa Polska - typujcie, typujcie 

no jak sie rozgadali tak to nikt nic nie napisze ,a jak juz to co chwile posty lecą
Kathy napisz Darkowi że my to takie zberezniki jestesmy bo pomyśli że Cie specjalnie obrażam
ale nad chojnami saturn jest w ...iony czyli niech sprawdzi jeszcze raz żebym po próznicy nie latal bo sie 

Dodano wpis w księdze gości użytkownika waldek55

tajke?