Wpisy 138 016 – 138 115
30 lipca 2010 18:43 → 30 lipca 2010 20:23, 100 wpisów
cześć fish poszukaj na forum mojego wpisu dzisiaj cos mówię na ten temat.
na chybił trafił, metodą wahadła, metodą 9-tek (wg kwadratów Saturna) i z domieszką numerologii 

w internecie mozna wyczytać, że nie mozna wygrać jesli Saturn stoi w 2,5,8 lub 11 domu - a faktycznie Saturn w 5 domu symbolizuje dochody z hazardu, ponadto jest on władcą 10 domu - domu kariery i ryzyka - zawsze puszczając totka ryzykujesz - albo wygrasz albo przegrasz
metoda wahadła - mniej więcej cos takiego - jesli w poprzednim losowaniu wypadła 9 to typuje 6,7 lub 8 albo 10, 11, 12 - w zależności od pozostałych liczb - albo inaczej - jesli wypadają wysokie liczby w danej 10 (lub 9) - to typuje na nizsze - i na odwrót
i to jest ta metoda z Saturnem? Wysyłasz byle jakie liczby tylko w określonym czasie?
nie metoda Saturna tylko kwadraty - kwadrat taki składa się z 9 liczb tak ułozonych, że jakbys ich nie liczył (poziomo, pionowo, po skosie) - zawsze otrzymasz wynik 15, według tej metody jeśli spojrzysz na grupy 9 - to w ciagu 5 - 15 losowań, liczby dążą do zachowania równowagi - zresztą jak zawsze, z tym że dla mnie te kwadraty są wyraźniejsze
natomiast odpowiednia godzina typowania też robi swoje - tylko cięzko wytypować taką godzinę (komp nie wyrabia) - zbieram na lepszy procesor 

zerknij na moje typowania - to zobaczysz rezultat
na początku stosowalem tylko metodę wahadła + "chybił-trafił" - bardzo dobre wyniki, później dodalem domieszkę innych cudactw i sie popsuło - teraz wracam spowrotem do pierwszej metody - zobaczymy co bedzie
na początku stosowalem tylko metodę wahadła + "chybił-trafił" - bardzo dobre wyniki, później dodalem domieszkę innych cudactw i sie popsuło - teraz wracam spowrotem do pierwszej metody - zobaczymy co bedzie
Witam ponownie po krótkiej drzemce.Czas cosik zatypować.Świeży umysł jest więc do boju

kathy 

ricardos umawiaj z pilką spotkanie bo się doczekac nie może terminu bo przyjeżdza do nas

kathy >>>List gończy poszedł w teren.Pierwsze koty za płot.
Kathy napisałem sms do niej.Mam nadzieję,że włączy telefon bo póki co to "oczekuje"

tak patrząc na ciebie ricardos to trzeba zainwestowac w samoopalacz bo cos mizernie w lustrze wyglądam 

Kathy a wracając do lustra...Ja każdego ranka patrzę w owe urządzenie i mówię "Panie Boże stworzyłeś tylu pięknych chłopców ale ze mną to już przesadziłeś"

witam wszystkich z wojewodztwa łódzkiego trojka na dzisiaj 9,19,29 i druga 60,70,80 pozdrawiam
Z TVN rozmawiałem u mnie będzie już rozmawiałem jak coś daję znak i są.

bartek102 Ino Ty sie Bartuśâť nie żal do nich za bardzo Bedom nakrecom i pójdom a my damy Paniom
a sami 
a sami 
Ty Bartuś pokatuj kobitkę nie muzykę lepszy będzie efekt .WWiesz mamy niż demograficzny
ok pozdrawiam wszystkie piękne dziewczyny z całej polski a szczegolnie z kujawsko-pomorskiego i łódzkiego narka

kumpel był na wycieczce to później w samolocie pamiątki kupował żeby nie było że nie zwiedzał 

prognoza wygranych na dziś i na jutro - środkowa Polska - typujcie, typujcie 

no jak sie rozgadali tak to nikt nic nie napisze ,a jak juz to co chwile posty lecą

tajke?