Wpisy 137 929 – 138 028
30 lipca 2010 16:31 → 30 lipca 2010 19:25, 100 wpisów
"Jeszcze pamiętam chwile kiedy ja i ty
w śnieżnej pościeli przytulamy mocno się"
w śnieżnej pościeli przytulamy mocno się"
Dotknij, pocałuj nie przestawajjesteś jak mój nałóg z którym nigdy nie chce się rozstawać

pozdrowienia dla hipcia dużo, dużo zdrówka i szybkiego powrotu na forum

tola ja mam takie motto miłość to głupie uczucie zaczyna się na ustach kończy nadup..
Pieknaja jakos tak mi sie chce zmienic ,a podobaja mi sie rude dziewczyny i chce byc ruda i to bardzo
Mam tez wlosy bardzo zniszczone od rozjasniania wiec teraz wlosy niech odpoczna
Bede ruda choc chwilke
Piekna ja ,a Ty daj swoje foto
Mam tez wlosy bardzo zniszczone od rozjasniania wiec teraz wlosy niech odpoczna
Bede ruda choc chwilke
Piekna ja ,a Ty daj swoje foto

witam.czy cos wiadomo co z tym spotkaniem?ja juz jutro jade do Wejherowa kathy,takze organizujcie cos.
witam ricardosa w koncu.
witam ricardosa w koncu.

no to trzeba intensywniej pomyslec nad konkretnym terminem bo jak tak sie mamy zbierac to sie nigdy nie zejdziemy.
kathy ja do 8 sierpnia bede na pomorzu,wiec ja sie dostosuje
kathy ja do 8 sierpnia bede na pomorzu,wiec ja sie dostosuje
Pora wyruszyć do kolektury 
oczywiście na nogach -oszczędności!!!

oczywiście na nogach -oszczędności!!!

kathy...tak! możesz mi przełożyć trochę ze swojej skarpety do mojej nowej!!!

też lubię długo

52,53,54,55,56 hmmm kto by skreślił miałby najłatwiejszą wygraną w dziejach swoich typowań 

to znaczy że mało osób puszczało pięćdziesiątki więc ustawili kule właśnie tak...
cześć fish poszukaj na forum mojego wpisu dzisiaj cos mówię na ten temat.
na chybił trafił, metodą wahadła, metodą 9-tek (wg kwadratów Saturna) i z domieszką numerologii 

w internecie mozna wyczytać, że nie mozna wygrać jesli Saturn stoi w 2,5,8 lub 11 domu - a faktycznie Saturn w 5 domu symbolizuje dochody z hazardu, ponadto jest on władcą 10 domu - domu kariery i ryzyka - zawsze puszczając totka ryzykujesz - albo wygrasz albo przegrasz
metoda wahadła - mniej więcej cos takiego - jesli w poprzednim losowaniu wypadła 9 to typuje 6,7 lub 8 albo 10, 11, 12 - w zależności od pozostałych liczb - albo inaczej - jesli wypadają wysokie liczby w danej 10 (lub 9) - to typuje na nizsze - i na odwrót
i to jest ta metoda z Saturnem? Wysyłasz byle jakie liczby tylko w określonym czasie?
nie metoda Saturna tylko kwadraty - kwadrat taki składa się z 9 liczb tak ułozonych, że jakbys ich nie liczył (poziomo, pionowo, po skosie) - zawsze otrzymasz wynik 15, według tej metody jeśli spojrzysz na grupy 9 - to w ciagu 5 - 15 losowań, liczby dążą do zachowania równowagi - zresztą jak zawsze, z tym że dla mnie te kwadraty są wyraźniejsze
natomiast odpowiednia godzina typowania też robi swoje - tylko cięzko wytypować taką godzinę (komp nie wyrabia) - zbieram na lepszy procesor 

pozostało