Wpisy 136 094 – 136 193
27 lipca 2010 16:43 → 27 lipca 2010 21:17, 100 wpisów
tak. kliknij na czacie w swoją nazwe , i tam na dole masz Modyfikuj dane osobowe 

blisko pół miliona zawartych zakładów codziennie x2 ,a przez kilka miesięcy nikt nie trafia 10/10 nawet bez plusa....
czy to nie dziwi nikogo?
Dawnymi czasy, ta gra była miła dla ludzi a 10/10 padało przynajmniej 1 raz w tygodniu lub częściej.....
T.S podawał na wynikach w kolekturach
ilości 10/10
9/10
9/9
8/8
7/7
teraz nie podaje, pewnie się czegoś wstydzą,ale wstdzić się powinni gracze, że tak kiepsko typują

czy to nie dziwi nikogo?
Dawnymi czasy, ta gra była miła dla ludzi a 10/10 padało przynajmniej 1 raz w tygodniu lub częściej.....
T.S podawał na wynikach w kolekturach
ilości 10/10
9/10
9/9
8/8
7/7
teraz nie podaje, pewnie się czegoś wstydzą,ale wstdzić się powinni gracze, że tak kiepsko typują

goga jeśli to twoje numery i Ty to rzeczywiście Ty, to jestem pod wrażeniem i chętnie Ci pokibicuję w tych numerkach
Pozdr.

Pozdr.

Witaj Cocolino. Na100 Losowan trafiles:1--11" , 5--10" ,1--9" ,8--8" ,7--10" ,16--6" ,20--5"i 25--4" ..86 trafien w 100-u Losowaniach . jezeli chcesz wiecej informacji to zadzwon.podaje nr. kom.516-584-936.
witam zarejestrowałem się na tej stronie www.playsuperena.com i chciałbym dowiedzieć się o was czy ktoś tam gra?.
KOCIO, według mnie nie warto, ale może Ci się uda, a jak się uda.........to....i.t.d

Witam,prosiłam już 2 razy o system do mini lotto do ułożenia z 12 liczbami,czy może mi go ktoś rozpisać ,była bym bardzo wdzięczna.
Hosia- ze wschodu nad Warszawę nadciąga burza z ulewnym deszczem!
najbardziej gotowy jest Pan Prezes na przyjęcie kolejnej porcji setek, a może i milionów złotych od przegrywających dziś wieczorem

wodniczka9 >>> to jest temat dla Ciebie do poczytania a na pewno znajdziesz tam dużo systemów do Mini Lotto
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960
a ja se słucham fenomena marzenia i myślę o wygranej

no chyba najlepsza moja nuta nigdy mi sie nie nudzi

a to moja 9 na 22:15 7,9,27,31,32,44,54,60,77,

KOCIO, tego naprawdę dowiesz się gdy coś trafisz.... a szczególnie wysoką wygraną.
Wiem, ze w superenalotto wygrane bywają olbrzymie, a ostatnio ktoś wygrał prawie 140 milionów Euro.
Teraz ma dobrze, ale czy także spokój?
Tego nie wiem.
W każdym razie najlepiej grać bez pośredników

Wiem, ze w superenalotto wygrane bywają olbrzymie, a ostatnio ktoś wygrał prawie 140 milionów Euro.
Teraz ma dobrze, ale czy także spokój?
Tego nie wiem.
W każdym razie najlepiej grać bez pośredników

rico teraz jest ok 105 mln w super enalotto a bezpośrednio to chyba trubno gra się?
Hose zgłoś..
Golusienka - jak ja pan Bog stworzyl - Czerwony Kapturek lezy sobie pod drzewem.
Przechodzi Wilk i pyta:
- A nie boisz sie, ze ktos zrobi ci jakas wielka krzywde, az bedziesz wyla z bolu?
- A ja wlasnie na to czekam... - przeciagnela sie lubieznie Kapturek.
- Ok - powiedzial Wilk i zlamal jej noge.
Przechodzi Wilk i pyta:
- A nie boisz sie, ze ktos zrobi ci jakas wielka krzywde, az bedziesz wyla z bolu?
- A ja wlasnie na to czekam... - przeciagnela sie lubieznie Kapturek.
- Ok - powiedzial Wilk i zlamal jej noge.
mnie się bezpośrednio gra lepiej!
KOCIO jak chcesz zagrać o naprawdę wielkie pieniądze to możesz wysłać MM ze stawką x10 na 10 skreśleń---ew. wygrana 25 milionów złotych
Koszt niewiele większy a szansa trafienia kilka razy większa niż w superenalotto

KOCIO jak chcesz zagrać o naprawdę wielkie pieniądze to możesz wysłać MM ze stawką x10 na 10 skreśleń---ew. wygrana 25 milionów złotych
Koszt niewiele większy a szansa trafienia kilka razy większa niż w superenalotto

Tylko,że w te niepolskie też jest bardzo trudno wygrać!
ale, życzę szczęścia

ale, życzę szczęścia

MASZ RACJE RICO

rico czyzbys watpil czy to ja nie lubie podszywac sie pod kogos kim nie jestem

Dodano wpis w księdze gości użytkownika goga
Dodano wpis w księdze gości użytkownika rico
gdzie sie podziały te wszystkie kasie,mysie,pysie,marcysie i inne patysie.tu nawet rozmowa sie nie klei i nie trzyma kupy ani d...y

pampers bioliczby sa korzystne tylko nie morzemy trafic w dziesiatke
ja predzej trafie w kalendarz jak w ich dziesiątke a z żoną i bliżniakami to nawet z plusem
goga,myśl pozytywnie i graj rozsądnie na razie jest w porzo...
jeszcze sobie trafimy w punkt czyli w samą dychę

jeszcze sobie trafimy w punkt czyli w samą dychę

bartek102 nie tak ostro bo jak moja ostatnio chciała zaszalec to juz nie działał

ale jak to mówią dzis lottomat jutro bankomat
ewentualnie dziś lottomat,dziś scianomat

ewentualnie dziś lottomat,dziś scianomat

Łoj szalała,szalała...........
ale już nie bedzie, ale już nie bedzie, bo w MM wszystko przegrała>>>>>>>>eeeeechhh

ale już nie bedzie, ale już nie bedzie, bo w MM wszystko przegrała>>>>>>>>eeeeechhh

jak wyskoczy dzisiaj wielebna @ to też zaspiewamy szalała,szalała i gów....ne kulki wylosowała

DZISIAJ O GODZINIE 14:00 TRAFIŁEM 3/10 Z PLUSEM CZYLI 4 ZŁOTE. ALE MOŻE WIĘCEJ TRAFIE O GODZINIE 22:15. TAK CZY INACZEJ ZYCZE WSZYSTKIM DUŻO TRAFIEŃ.

goga strzelam...na sucho nie s... puszczone 2,5,7,9,11,13,16,20,25,30
motylek najlepszy system mają w studio,tak dopracowany,że nasze zawsze pomijają
motylek najlepszy system mają w studio,tak dopracowany,że nasze zawsze pomijają
deszcze wichury wilcy wyją a ja twardo do lottomatu i jeszczemi parasol połamało jak po czymś taki nie wygram to nie ma sprawiedliwości na świecie i totlotku

KTO DZIS DAŁ W REALU KUPONY NA CHYBIŁ TRAFIŁ. 

Gotowi na wielkie wygrane dziś wieczorem ?