Wpisy użytkownika majak1991
Łącznie 23 wpisów w archiwum, pokazane od nr 134 517. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
a tak w ogóle to Witam wszystkich
Jestem tu nowy choć w totka gram już troszkę czasu
Mam nadzieję że przyjemnie będzie nam się miło rozmawiało . Życzę wszystkim Powodzenia 
Jestem tu nowy choć w totka gram już troszkę czasu
Mam nadzieję że przyjemnie będzie nam się miło rozmawiało . Życzę wszystkim Powodzenia 
Siemankoo ;] Moja " dyszka " na 14.00 - 24,26,27,37,38,46,49,60,63,67 ...
Może dziś Mnie przeczucie nie zawiedzie ;p
Może dziś Mnie przeczucie nie zawiedzie ;pKolektura wzywa ... Trzeba wieczorem troszkę kasy przytulić więc jak ktos Ma jakieś pewniaczki to bardzo bym prosił 

Witam Wszystkich
Jak typy na wieczorek ? ;> Optymizm sie wkrada ? 
Jak typy na wieczorek ? ;> Optymizm sie wkrada ? 
jacek1550
Gratuluję wiary w Siebie
ale chyba Wam trzeba troszkę skrzydła podciąć bo nie Jesteście pierwszymi którzy wpadli na taki pomysł i pewnie nie ostatnimi
A takie cos i tak się nie uda ...
Gratuluję wiary w Siebie
ale chyba Wam trzeba troszkę skrzydła podciąć bo nie Jesteście pierwszymi którzy wpadli na taki pomysł i pewnie nie ostatnimi
A takie cos i tak się nie uda ...Jeśli raz na jakiś czas zadowoli Cię 50 czy 60 zł. To możesz próbować ... Dla Mnie szkoda czasu na takie zabawy o marną wygraną ... Gram w to trochę czasu i nigdy nie stawiam Mniej niż 7 liczb bo 6/6 i tam Mnie nie zadowoli . Siedzę w statystykach dość sporo czasu i wiem że nie da się znaleźć sposobu na te gre . Z resztą nie tylko Moim zdaniem ... Tutaj decyduje łud szczęścia. Albo je Masz albo nie . Oczywiście możesz znaleźć sposób na wytypowanie prawidłowo 2-3 liczb ale gwarantuję Ci że na więcej nie ma co liczyć bo w tej grze nie Ma żadnych konfiguracji.
Dobra , tylko Sobie przelicz ile najpierw zainwestujesz w te zakłady zanim trafisz to 2/2 ;> Bo Możesz trafić za pierwszym razem , a możesz i czekać bez efektów przez 20-30 losowań... Nie Ma na to żadnej reguły. Już nie jeden myslał że rozmontował system , ale po jakimś czasie budził się z " ręką w nocniku "
jacek1550 ;> Tak , tylko skąd bedziesz wiedział że akurat w danym losowaniu nie wejdą Twoje liczby ?
Będziesz grał przez 2 tygodnie - nic Ci nie wejdzie uznasz że w najbliższym losowaniu też nic nie będzie , odpuścisz Sobie i wtedy akurat wpada Twoje 2/2 . Jesli chodzi o Mnie to strata czasu , chciałem wyrazić tylko Swoja opinie na ten temat. Ale to nie Ja inwestuję wto pieniądze więc nie będę też za Was decydować . To jest tylko Moja opinia. Nie wchodzę na czat sie kłócić bo nie jest to Miejsce do takich rzeczy . Zostaje Mi tylko życzyć Wam powodzenia ;] Może szczęście się do Was uśmiechnie 
Będziesz grał przez 2 tygodnie - nic Ci nie wejdzie uznasz że w najbliższym losowaniu też nic nie będzie , odpuścisz Sobie i wtedy akurat wpada Twoje 2/2 . Jesli chodzi o Mnie to strata czasu , chciałem wyrazić tylko Swoja opinie na ten temat. Ale to nie Ja inwestuję wto pieniądze więc nie będę też za Was decydować . To jest tylko Moja opinia. Nie wchodzę na czat sie kłócić bo nie jest to Miejsce do takich rzeczy . Zostaje Mi tylko życzyć Wam powodzenia ;] Może szczęście się do Was uśmiechnie 
Rozumiem .. Ale Mnie chodzi o to że nawet jak uda Ci sie coś z tych liczb wytypować to założe się że nie zawsze Ci wpadają prawda ? ;>
jacol900 . Ja na Twoim Miejscu zmieniłbym dyscypliny ;> w totku stawiasz liczbę 1 na 80 . co daje Procentowo 1,2 % szans na trafienie. Jak trafisz to jesteś 13,50 zł do przodu. Na Twoim Miejscu poszedłbym do toto-mix'u Obstawił jeden mecz za 2-3 zł , o kursie 1,80 - 2,30 i na to samo Mniej więcej wychodzi jesli chodzi o wygraną ... z tym że tam Masz 33,3 % szans na wygraną ... Więc po co tu sie męczyć dla kilku złotych jak i tak nie stawiasz choćby tych 6/6 by wygrać cos porządniejszego ...
Niee ... Coś czuje że to jest Mój dzień ;p I może coś sie ustrzeli ;]
Heh ... 4 x 3/10 , 2/10 , 3/8 i w dużego lotka na 4 zakłady jedna liczba ... Zwątpiłem w Moje szczęście ...
« PoprzednieKolejne »