Wpisy 1 354 822 – 1 354 921
26 stycznia 2013 13:52 → 26 stycznia 2013 14:28, 100 wpisów
tesa,,,dziwne że tak wszyscy trafiamy oboki,co by nie wypadło z bębna wszyscy maja oboki
jackwar dobra strategia co rym cym cym nagle bonus pęknie 1 osoba i pozamiatane i od nowa
wasyl-piaski
przed chwilą zauważyłem że mam jakieś problemy z logowaniem na GG jak coś to pisz na maila a teraz muszę spadać
przed chwilą zauważyłem że mam jakieś problemy z logowaniem na GG jak coś to pisz na maila a teraz muszę spadać
Lila nie jest dziwne , zobacz ile może być kombinacji , sprawdź sobie 10 liczb przypadkowych i czy będziesz miała choć 9 w historii losowań
jackwar mini grywam teraz sys 6 ostatnio, ale efekty to 2 trafienia i 3 się zdarzyła i to tyle
zasłyszane w radio czym się różni dobre paliwo od yetti niczym bo yetti nikt nie widział i paliwa też to może te 10\10 daleka droga
co tam nogi .... bonus ważniejszy
losowania są ustawiane przez ts,, jarek
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
04,14,20,26,27,28,33,34,47,51,53,58,59,61,62,65,68,69,75,78
Plusem jest liczba: 26
04,14,20,26,27,28,33,34,47,51,53,58,59,61,62,65,68,69,75,78
Plusem jest liczba: 26
Niech się sama podrapie "lisica" ...ustawka znów się udała, cha,cha.
islandorka mi weszlo 26,27 tobie 68,20,27 

wasyl
Grześ dzięki
kupiłam nowy długopis i widzę, że zakreślanie nim liczb będzie szczęśliwe
kupiłam nowy długopis i widzę, że zakreślanie nim liczb będzie szczęśliwe
wasyl a puściłes? i cos ugrałes?
islandia 5 tka jak byk
islandia nie grałem
no to ile dla mnie?
malutka to daj cyferki na 22...zakreslone tym dugopisem...
oki spadam do wieczorka
jareczku
malutka a kiedy bo chce smignac do ZB...na mini tezm moga byc...
islandorka teraz posiedzę w mapkach także za około 1h podeslę na pocztę
jareczku jak nasz biznes?
jarek bo tu zaraz rok minie a my za murzynami...
a medea macha ***ką od rana i nawet nie zajrzy...
napisałam cenzuralne słowo a Pasko wykropkował...???
a może być ściereczką...?
Witaj Aga 31 {{hej
Wczoraj wieczorem zaczęłam iść twoim tropem i dobrze bym wybrała rzędy miałam postawić na końcówki 8--9--ale na razie tak tak nie gram było by 6 liczb .
Wczoraj wieczorem zaczęłam iść twoim tropem i dobrze bym wybrała rzędy miałam postawić na końcówki 8--9--ale na razie tak tak nie gram było by 6 liczb .
jareq
islandorka30,5
greg
mala557
greg, albinku
prosze malutkiej nie przeszkadzac, mysli !
Czy ten pi.........lony TS da nam wygrać H........DP TS TY WIESZ CO MAM NAMY§LI Ministry dsjcie nam grsc przez neta swiatowo a Ts wy.........li sie ssm bez mydła tylko te o........ly nie dadza nam wolnrj reki k...........sy.
torsan jak tam po losowniu?
zrobic bojkot krajowy i nie hrac we wszystkie gty Ts przez rok i Td w pi........du z torbami leci a prezesi do .....nia.
greg ja juz ponad miesiac nie gram