Wpisy 1 354 922 – 1 355 021
26 stycznia 2013 14:28 → 26 stycznia 2013 17:16, 100 wpisów
przeciez to juz sie styczen konczy to juz praiwe 2 misiace nie gralem
no yroche mi lrpiej ale jsk pomydle o tych vo losowanis prowadxs i prezesach Ts to karwa .................
..
..
islandorka przygotuj się na wizytę w Oddziale TS działam nowym długopisem
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 2 320 000 zł
mala557 ostnio cos wpadlo ci powyzej 1k?
dzień dobry
prawie
ogarniam
albin - na odwyku ? zbierasz na "złoty strzał" ? a TU tylko kibicujesz, nawet bez typowania ? nawet na sucho na Paskonagrody ?
ocalałłłłłłłłłłłłłłłłłł
prawie
ogarniam
albin - na odwyku ? zbierasz na "złoty strzał" ? a TU tylko kibicujesz, nawet bez typowania ? nawet na sucho na Paskonagrody ?
ocalałłłłłłłłłłłłłłłłłł
Gratki wygranym. mala557 . U mnie 4/5 a tak blisko było 20.27.47.61.79 i wylosowali 78 zamiast 79
albinku niestety powyżej 1k nic ale wieczorem kto wie
mirnam również
Robalku
mirnam również
Robalku
Robal_36 przyjdzie czas to zagram faktycznie duza przerwa
mirnam61 najwzniejsze to aby byc na plusie nawet minimnalnym
mała557
widziałem, t a a m gdzieś '39', a plącze się w okolicy '42' ?
widziałem, t a a m gdzieś '39', a plącze się w okolicy '42' ?
Robal_36 ostnio jak na sucho skreslilem w tedy co padlo 6 w przedziale od 10 do19 w tym 11 bylo plusem to by ladnie wpadlo ale niechialo mi sie wyslac a tak po zatym nic nie typowalem przez te prawie 2 misice
albin
dobrze, że na sucho nie walnąłeś 10/10, bez urazy, bo sądzę
ten taki nie schodziłby NIGDY z Twej twarzy
dobrze, że na sucho nie walnąłeś 10/10, bez urazy, bo sądzę
ten taki nie schodziłby NIGDY z Twej twarzy
Aga 31 iść dalej twoim tropem to teraz końcówki 01,02, 07,00,bez liczb 51,62,
Robal_36 w tedy w kazdym zakladzie byl plus 11 wytypowany jak by padlo 10z10 + to mysle zeby byl zawal czy cos takego
mała557
i /chyba/ coś ładnego z niskich by się przydało, prawda ?
pooowwwwooooo
i /chyba/ coś ładnego z niskich by się przydało, prawda ?
pooowwwwooooo
Robalku moim skromnym zdaniem i powtóreczki wskazane są również
albin
ale - na szczęście - nie wysłane, to p Pikuś ...
BO - jakby wysłane i zawał - oooooo, to prawdziwy pechunio
ale - na szczęście - nie wysłane, to p Pikuś ...
BO - jakby wysłane i zawał - oooooo, to prawdziwy pechunio
Hura. .
Test MM.. .
1. Część A na NIE..... 1/10.
2. Część B........3/10
................................
Razem.......4/20.
Test MM.. .
1. Część A na NIE..... 1/10.
2. Część B........3/10
................................
Razem.......4/20.
-12.
-------------------------------
-------------------------------
ja na razie nic nie mogę jutro wracam,to kilka puszczę w ostateczności w bukmacherskimw UK troszkę wygrałam
mała557
p r a w i e zawsze wstawiam, jakąś, z jedną, z tych "ładniejszych" na powtóreczkę... niestety czasem, jak to mawiają - robakowi w żłoby dano
i tak właśnie jest tym razem, ale ... damy radę
czy słyszę 'rozpisujesz' ? z ilu na ile ?
p r a w i e zawsze wstawiam, jakąś, z jedną, z tych "ładniejszych" na powtóreczkę... niestety czasem, jak to mawiają - robakowi w żłoby dano
i tak właśnie jest tym razem, ale ... damy radę
czy słyszę 'rozpisujesz' ? z ilu na ile ?
Robalku zgadza się, czasami i wiatr w oczy z powtóreczkami, ale próbować czeba
W MM rozpisuję 15 liczb na zakładziki począwszy od 2 - skreśleń do max. 10 natomiast w mini wybrałam 8 cyferek, zaryzykuję systemem na 6 i 7 skreśleń, no i kilka prostych zakładzików też poślę Pożyjemy, zobaczymy
W MM rozpisuję 15 liczb na zakładziki począwszy od 2 - skreśleń do max. 10 natomiast w mini wybrałam 8 cyferek, zaryzykuję systemem na 6 i 7 skreśleń, no i kilka prostych zakładzików też poślę Pożyjemy, zobaczymy
Witam Wedrowco
Mam karty o Aniołach i wyciągałam wczoraj sobie ANIOŁ ROZEZNANIA--i pisze tak w ostatniej linijce--OKO JEST SYMBOLEM NIEBA I RAJU---to oko ze snu mojego.
Mam karty o Aniołach i wyciągałam wczoraj sobie ANIOŁ ROZEZNANIA--i pisze tak w ostatniej linijce--OKO JEST SYMBOLEM NIEBA I RAJU---to oko ze snu mojego.
Eryka.. .
------------------------
Na kartach się nie znam.. .
------------------------
Na kartach się nie znam.. .
Witaj halapka
Rydwan to już karty tarota ja się na tym nie znam ale to dobra karta.
Rydwan to już karty tarota ja się na tym nie znam ale to dobra karta.
eryka1,nie systemem ,bo nie ma takowego.Pisałem na czacie o dobrym sposobie gry w MM,Aga31
halapka,jak masz kogoś znajomego co ma karty Tarota i zna się trochę w tej dziedzinie,to ci powie
sam9 ale to nie jest system , ja wczoraj po analizie Agi wiedziałam ze dziś o 14g końcówki 08,09,teraz daje na końcówki, 01-02-07-00- ale to dopiera druga przymiarka do tego.
a na pewno będzie z 01-02- bez 51,62,
a na pewno będzie z 01-02- bez 51,62,
eryka1,są programy do gier liczbowych,tylko,że liczby do tych programów musisz sama wymyślić,a system(no cóż:możesz codziennie grać i powiększać stawkę lub zmniejszać,ale zawsze będziesz do tyłu)sposób na grę,to jest to.
znalazłam u siebie system na 13 liczb na 6 i jest na 9 zakładów,ja na razie nie będę tak grac ,może kiedyś.Teraz lecą często moje stałe liczby i kominiarza, mam tez liczby do lotta od kominiarza spróbuje jeszcze je wysłać.
.
eryka nie przekręcaj cyferek,napiszę Ci :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0 To są końcówki liczb.Wystawiamy:12 liczb,rozpisujemy je na trzy kupony,po jednym zakładzie,Aga pisała o 6/6 ja je skróciłem :3/3 3/3 4/4
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0 To są końcówki liczb.Wystawiamy:12 liczb,rozpisujemy je na trzy kupony,po jednym zakładzie,Aga pisała o 6/6 ja je skróciłem :3/3 3/3 4/4
to chce szczęśliwe liczby ?
http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia?utm_source=nl-hr-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-47704&sgmt1=1&sgmt2=1005
http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia?utm_source=nl-hr-pl&utm_medium=email&utm_campaign=pl-hr-47704&sgmt1=1&sgmt2=1005
emerytHoroskopowe liczby,to zwykły generator liczb,takie jest moje zdanie
Farciarze,nie potrzebują horoskopów,oni dotkną los i mają wygrane wszystko,nie szukają:porad,ratunku itd.w horoskopy,wróżby itd.wchodzą ci,którzy mają słabą wiarę
Sam kiedyś nazywałeś wszystko pechem, przegoniłeś pecha bo uwierzyłeś w siebie to jest to.
bonusik uratowany już niedługo - myślę sobie -> wysłałam 10/10 / zebrałam się w końcu w sobie / i mam nadzieję , ze padnie -> dzisiaj o 22 z minutami
Bonus rośnie do 2,5 bańki.
Wtedy zaczynam grać na 10.
Wybawię Was z tego bonusowego kłopotu.
A co?
Wtedy zaczynam grać na 10.
Wybawię Was z tego bonusowego kłopotu.
A co?
4 osoby wygrałty 6/6 nic dziwnego jak 4 z 6liczb miało powtórke
"4 z 6liczb miało powtórke"
Wg.mnie powtórki są pewnego rodzaju utrudnieniem.
A już nakładające się - tym bardziej.
Wg.mnie powtórki są pewnego rodzaju utrudnieniem.
A już nakładające się - tym bardziej.
Monet >> naprawdę chcesz uwolnić zacne towarzystwo od bonusika ?
Napiszę tak:
Zrobię co w mojej mocy i zawinę go.
Bo rajcująco-podrażniający jest dla niektórych.
I rozprasza.
Zrobię co w mojej mocy i zawinę go.
Bo rajcująco-podrażniający jest dla niektórych.
I rozprasza.
Monet,powtórzyli 7/20 o 14-ej,to na 22,15,będzie 13/20 powtórzonych
Idzie wędkarz przez las z dwoma wiadrami pełnymi ryb, gdy nagle spotyka strażnika.
- Udany połów. Mam nadzieję, że ma pan kartę wędkarza?
- Nie mam, ale to są moje rybki z akwarium.
- Rybki z akwarium?
- Wpuszczam rybki do wiaderka, idę nad jezioro, wypuszczam je, żeby sobie popływały i kiedy klasnę dwa razy, wracają do wiaderek.
Strażnik nie uwierzył, więc obaj idą nad jezioro. Wędkarz wypuszcza wszystkie ryby do wody i czeka. Mija piętnaście minut i nic. Zniecierpliwiony strażnik pyta:
- No i co? Niech pan je woła!
- Kogo?
- Rybki!
- Jakie rybki?
- Udany połów. Mam nadzieję, że ma pan kartę wędkarza?
- Nie mam, ale to są moje rybki z akwarium.
- Rybki z akwarium?
- Wpuszczam rybki do wiaderka, idę nad jezioro, wypuszczam je, żeby sobie popływały i kiedy klasnę dwa razy, wracają do wiaderek.
Strażnik nie uwierzył, więc obaj idą nad jezioro. Wędkarz wypuszcza wszystkie ryby do wody i czeka. Mija piętnaście minut i nic. Zniecierpliwiony strażnik pyta:
- No i co? Niech pan je woła!
- Kogo?
- Rybki!
- Jakie rybki?
Sam9 dziś sen na górze brudno bo oni nie sprzątają ostatniego piętra aż zarosło pajęczyna.Wynosili z mieszkania meble które maja 2 lata.
halapka tak ,chyba tak - ale to pod warunkiem że się rusza taki na wędce