Wpisy 1 354 722 – 1 354 821
26 stycznia 2013 13:27 → 26 stycznia 2013 13:52, 100 wpisów
Widze ze nie warto witac ze wszystkimi bo tylko niektorzy sie odwitaja Dobra znikam Trafnych typowan
lila..dla ciebie ..umiesz jak ona
-----
http://old.rapidimg.org/images/4IjEJ.gif
----
ja widzę nie zle i wspaniale
-----
http://old.rapidimg.org/images/4IjEJ.gif
----
ja widzę nie zle i wspaniale
15hubi
też o tym myślałem ale w okolicy jest zbyt duża konkurencja i ciężko byłoby się przebić na lokalnym rynku dlatego raczej odpada
też o tym myślałem ale w okolicy jest zbyt duża konkurencja i ciężko byłoby się przebić na lokalnym rynku dlatego raczej odpada
ja tez sie witałem
Skalar....nie przejmuj się Czyli robisz sobie przerwę?Tak kiepsko wchodzą liczby?
lila-że jak się idzie do gości to nie powinno się sciągac butów a domownik nie powinien proponować kapci
1 354 712 masz wpis skalar
torsan..nie powiniennie wiem czy chciałabym wzuć kapcie po jakimś poprzednim gościu co mu kopyta capiły
w multi szkoda gadac moe przerwa w realu da nowe jkies spojrzenie ale tu bede typowal
lilcia dziś miałam dziwny sen: śniło mi się mlekoz mleka utrzepałam pianę
do kogo.... dzis z buciorami na kawe idziemy
kto zaprasza
kto zaprasza
lila-no właśnie i porównali to jak by ktoś komuś kazał założyć używaną blelizne
wasyl-piaski
mam odpowiedni plac i zaplecze techniczne, mieszkam w małej miejscowości, w mojej okolicy jest kilka średnich miast zorganizuje tam punkty, spedycje pomiędzy nimi zarówno jeśli chodzi o zakup jaki i sprzedaż... i zobaczymy czy nie zdechnie?
mam odpowiedni plac i zaplecze techniczne, mieszkam w małej miejscowości, w mojej okolicy jest kilka średnich miast zorganizuje tam punkty, spedycje pomiędzy nimi zarówno jeśli chodzi o zakup jaki i sprzedaż... i zobaczymy czy nie zdechnie?
Skalar..no mi też coś ostatnio nie wtenczas jak patrzę na te swoje rozpiski i mapki to wchodzą te co leżą nisko ale tak jest zawsze że za chwilę zaczną siadać te co siedzą wysoko
torsan..jakbym miała po kimś założyć bieliznę wolałabym paradować bez niej
prezesik byle blisko autostrady bo tam kasa jest
lila mala wasyl to was mialem na mysli piszac nie liczni odpowiadaja Dobra musze uciekac Milego popoludnia
mala-to że najpierw starasza osoba ma podać ręke pierwsza to wiem a jest tam cos jeszcze?
SKALAR wiem o tym dlatego też ja witam się tylko z tymi, którzy wiedzą, że należy na powitanie odpowiedzieć choćby z grzeczności
no właśnie z grzeczności .......ja się przywitałem a wszyscy milczą
wasyl-piaski
autostrady nie ma ale bezpośrednio przebiega kilka dróg krajowych
autostrady nie ma ale bezpośrednio przebiega kilka dróg krajowych
torsan 10. Kto przedstawia się pierwszy
Generalnie mężczyzna przedstawia się kobiecie, zaś młodsza kobieta â starszej (ale nie bądź zbyt szybka â to starsza kobieta wyciąga dłoń pierwsza). W pracy swoje imię i nazwisko pierwsza wymienia osoba młodsza rangą.
Generalnie mężczyzna przedstawia się kobiecie, zaś młodsza kobieta â starszej (ale nie bądź zbyt szybka â to starsza kobieta wyciąga dłoń pierwsza). W pracy swoje imię i nazwisko pierwsza wymienia osoba młodsza rangą.
torsan doczytaj czy to mężczyzna wita kobietę czy jest jednak odwrotnie
prezesik własnie to miałem na mysli
krajowe drogi itd
muszisz wziąsć piwko siąść tam gdzie chcesz otworzyc punkt i liczyc tiry , pi razy oko co 100 zajrzy do ciebie
i policzysz kase czy to sie opłaci
krajowe drogi itd
muszisz wziąsć piwko siąść tam gdzie chcesz otworzyc punkt i liczyc tiry , pi razy oko co 100 zajrzy do ciebie
i policzysz kase czy to sie opłaci

torsanie ..ty nie mozesz wziąć wszystkooo
--------
http://old.rapidimg.org/images/ecW4p.jpg
----
--------
http://old.rapidimg.org/images/ecW4p.jpg
----
zara wracam ide po akumlator
prezes pisz na moje gg
prezes pisz na moje gg

lilcia to chyba błąd, że torsan zagłębia zasady - boję się, że pogubi się w tym już całkowicie
Prezes jak w okolicy jet duża budowa to warto zajrzeć i dogadać się z kierownikiem na odbiór palet.
lila...
torsan..ja nie widziałam ale wiesz że,ślepa jestem jak kret,musisz mi wybaczyć
Sylwia ja wyjątkowo nic dzisiaj na 14 a na bonusa też polowałem ale nic z tego uparty