Wpisy 13 511 – 13 610
9 lutego 2008 21:19 → 10 lutego 2008 17:43, 100 wpisów
W sumie to mam 3 zakłady Multi Lotka. 2 na chybił i 1 szczególny. Za chwile oficjalnie podam... (jak wiadomo to są tylko liczby, które mogą nie wejść i trzeba się z tym liczyć).
...to było do Pana Samochodzika Mercedesa:), którego bardzo lubię, ale syrenkę warszawską np. kaczuszkę taką 001:) o wiele bardziej lubię od syrenki takiej nowojorskiej:)Mimo wszystko, buziaki pa, pa:)
w Warszawie pytałem SYRENKI mojej nie znają musi z innego portu być
UWAGA:
1 zestaw ML CHYBIŁ TRAFIŁ:
04,06,13,14,16,31,40,64,66,74
2 zestawML:CHYBIŁ TRAFIŁ:
06,11,24,32,38,41,43,46,48,68
3(ost.)zestawML:WYJĄTKOWY
07,14,27,36,42,57,62,65,70,72
1 zestaw ML CHYBIŁ TRAFIŁ:
04,06,13,14,16,31,40,64,66,74
2 zestawML:CHYBIŁ TRAFIŁ:
06,11,24,32,38,41,43,46,48,68
3(ost.)zestawML:WYJĄTKOWY
07,14,27,36,42,57,62,65,70,72
Nie przejmuj się Mercedesie Drogi-przypłynie -bo do każdego z nas myślę kiedyś przypłynie pewnie taka Syrenka czy Jadźka:), czy Mario czy Bolek:) -wtedy pewnie czuć się bardziej szczęśliwymi będziemy niżbyśmy w typowaniach najlepszymi byli Napoleonami:) Albo nawet w realu 6/6 w DL trafili czy 10/10 w ML z Plusem nawet, bo tak naprawdę:" Jedynie wiara i miłość czynią nas szczęśliwymi czy nieszczęśliwymi"
...pisząc Mario -chodziło mi oczywiście o tego z Olsztyna- nadzwyczaj medialnego Mega Grawera. 6/6 życzę Ci Mario:) I żebyś w tym roku pobił rekord w uwodzeniu Totalizatora Sportowego:) Pozdrawiam
ALBO WSZYSTKIMI BO,TUTAJ "KAŻDY JEST KAŻDYM".DO WOLI - OD SYRENKI DO MERCEDESA POPRZEZ KACZORA, PAWCIA,ZNIESMACZONEGO I INNYCH GADÓW NIEMAJĄCYCH NIC WSPÓLNEGO Z LOTTO.CZY NAGLE POJAWIA SIĘ NOWY TYP NA STRONIE I TEŻ NAGLE WSZYSCY GO ZNAJĄ ? OSTATNIO TA STRONA SŁUŻY CHYBA ROZRYWKOM! A NIE TOTOLOTKOWI. ALBO WSZYSCY DOSTALI SZAJBY.
ALBO PISZEMY KSIĄŻKĘ O MIŁOŚCI NP: MERCEDESA DO SYRENKI!!!!!!!!!!!!!
ALBO PISZEMY KSIĄŻKĘ O MIŁOŚCI NP: MERCEDESA DO SYRENKI!!!!!!!!!!!!!
Hahaha, tak Julciu, w "psychiatryku" jestem szczęśliwy:) Choć czasem jeden z drugim Napoleonem dają mi trochę "popalić":) A najbardziej denerwuje mnie, jak mówią codziennie, że trafią 10/10 w ML:) Pozdrawiam
Matycz bo to jest tak jak znajdziesz szczęscie w miłości ,którego Tobie życze to jest problem w grach liczbowych.Ale rachunek prawdopodobieństwa jest czasami omylny.Można mieć szczęście w tych dwóch tych rzeczach.
...naraz -tego zapomniałaś dodać Julciu:) -Bo w tym cały jest ambaras, żeby obie strony chciały naraz" J.I.Sz:)Nie można mieć szczęścia w tych dwóch rzeczach naraz niestety: "Kto ma szczęście w miłości, ten nie ma w kartach albo w Multi Lotku, czy Dużym Lotku:) Bo Exspress Lotek czy Twój Szcżęśliwy Numerek dużo z miłością wspólnego nie mają, tak uważam:) Ale to jest moje zdanie, nie gram metodą Kalendarza niestety:)Pozdrawiam
deutsch-online.pl
super typy na duzego lotka i mulitlotka z niemieckiego lotto i keno
super typy na duzego lotka i mulitlotka z niemieckiego lotto i keno
o ktorej sa losowania w czeskich grach liczbowych w niedziele oraz w sobote?
Panie Matycz czasami bywa tak ,że te dwie strony chcą ,ale nie mają jak hihihihi .Życze duzych wygranych w ml .PS Kalendarzyka niestety nie polecam czasami są błędy w wyliczeniach i pojawia się "kinder niespodzianka"Pozdrawiam
Wpis 13526, bzykuu. Jeżeli czytałeś lub ogladałeś "Wesele" Wyspiańskiego, to zauważ pewne podobieństwa dziejącej się tam akcji z akcją (tokiem zdarzeń) na tym czacie.
-ślub
-schodzą się goście,
-goście zaczynają rozmawiać,
-każdy mówi o swoich problemach,
-zaczynają tańcować i poznawać bliżej swoje
charaktery,
-przychodzą do nich różni dziwni goście (Wernyhora itd)
-przewija sie wątek patriotyczny,
-zaczynają szaleńczo tańczyć i dogryzać sobie nawzajem,
(Na tym etapie obecnie jest ten czacik)
-na końcu taniec chochoła
i śpiew "miałeś chamie złoty róg"...
Wyspiański wielkim Wizjonerem był !:D
-ślub
-schodzą się goście,
-goście zaczynają rozmawiać,
-każdy mówi o swoich problemach,
-zaczynają tańcować i poznawać bliżej swoje
charaktery,
-przychodzą do nich różni dziwni goście (Wernyhora itd)
-przewija sie wątek patriotyczny,
-zaczynają szaleńczo tańczyć i dogryzać sobie nawzajem,
(Na tym etapie obecnie jest ten czacik)
-na końcu taniec chochoła
i śpiew "miałeś chamie złoty róg"...
Wyspiański wielkim Wizjonerem był !:D
Brawo Widz,ale kto tu będzie tańczył.A jak sie dobrze wczytasz to może zgadniesz czyj się tu moze szykowac ślub.
...pewnie Wyspiańskiego z Dziadami m.in. z moich typowań Julciu? Tak?
witam!nie orietujecie sie o ktorej sa losowania w czeskich grach liczbowych w niedziele oraz w sobote?
Ja jutro gram dwa kupony u bukmacherów 1-wszy za 55zł 5248-2,5)126-1)4790-1)80-1)2748-1)do wypLaty 255zł-zysk200zł.2-gi na liczby numer2 za 22zł oraz numer 23 za 23 zł
matycz raz nie masz raci milości nie mylimy z loterją pokochaj raz a prawdziwie i sam się przekonasz co lub kto ma większą szansę ja cenię miłość a ty.
POCZYTAJCIE sobie te wpisy pod tym forum i przemyślcie dalszy sens gry. Nikogo nie namawiam do jakiegoś określonego zachowania , tylko do refleksji.
A może ten od 98 :
Gra Keno na stronie Expekt - program KENO 2.0
żeby zobaczyć sentencję , ale mozna cały poczytać
Gra Keno na stronie Expekt - program KENO 2.0
żeby zobaczyć sentencję , ale mozna cały poczytać
smutna prawda, ale niektórym tylko to zostało i myślenie, że "a nuż się uda" ;)
A może zrobimy jakiś ogólnopolski strajk, żeby ludzie przestali przez miesiąc w ogóle wysyłać jakieś zakłady na TS i zażądamy większej wypłacalności? :]
13543...ja też ją cenię Mila, choć tak naprawdę podobno od życia w "psychiatryku" dużo ją nie różni:) Pozdrawiam
Co to k...wa nędza jest,mamy grać za stawki od 50 do 500 zł.Nie no tego,chyba już za dużo.... Patrzcie na samej dole strony..............
Kto mnie,wzywa,kto mnie woła?.....................
Nareszcie,coś mądrego ktoś napisał w dziale SYSTEMY i to na samej czołówce.CHWAŁA MU ZA TO.Przeczytać powinien każdy przed rozpoczęciem jakiejkolwiek gry systemami.Pozdrawiam.
A o co chodzi z tym czeskim totolotkiem, właśnie w zeszłym tygodniu tam było 1,2,3
To dziś typujemy z dozą humoru to może jako poeta ogłaszam dziś konkurs na najdłuższe opowiadanie- wszystkie słowa na jedną literę:
Oto moje :
Pan Paweł posuwał Pawłową pod Poznaniem,
pod pupe podkładał poduche puchową.
Pani Pawłowa podsyca , poddaję Pan Paweł powoli posuwać przestaje.
To jest 20 słów na P.
Kto będzie lepszy???
A w Multi też 20 dziś powinna wejść !.
Oto moje :
Pan Paweł posuwał Pawłową pod Poznaniem,
pod pupe podkładał poduche puchową.
Pani Pawłowa podsyca , poddaję Pan Paweł powoli posuwać przestaje.
To jest 20 słów na P.
Kto będzie lepszy???
A w Multi też 20 dziś powinna wejść !.
Panie Poeta,
pie....yć pan potrafi
powinien pan, pana Pawła
potraktować pałą
Pani Pawłowa
pewnie pana
porządnie podnieci
ponieważ,Pan panie Poeto
powinien propagować:
Penis,potęgą Poety.
Po podaniu Pedigree Pal
Pana Pała,posunie
Panią Pawłową,
poznaniankę peryfową
Policz,Pan "P".Pozdrawiam.
pie....yć pan potrafi
powinien pan, pana Pawła
potraktować pałą
Pani Pawłowa
pewnie pana
porządnie podnieci
ponieważ,Pan panie Poeto
powinien propagować:
Penis,potęgą Poety.
Po podaniu Pedigree Pal
Pana Pała,posunie
Panią Pawłową,
poznaniankę peryfową
Policz,Pan "P".Pozdrawiam.
Poeta wiadomość dla Ciebie Twoje 20 dziś jedzie pod Poznań posuwac Pawłową więc dzis nie padnie.OPA kupę dni Ciebie nie czytałam .Co tam u Ciebie..
Waz wolowine we wsi wyjadal,
wino wypijal, wafle wykradal,
wieprze wyduszal, wróble wyciskal,
wdówke Weronke w wannie wyzyskal.
Wciekli wieniacy wyrok wydali,
wójta Wojciecha wkrótce wezwali.
Wlozyl wójt waciak, whisky wysaczyl,
wyostrzyl widly, walkmana wlaczyl.
Wytropil wroga wewnatrz wychodka.
Wbil widly wwielkie wargi wyrodka.
Waz westchnal, wessal wszystko wokolo,
we wrzosowisko wpelznal wesolo.
Wulgarnie wzdete wargi wysuwa,
waciak wydala, widly wypluwa.
We wnetrznociach wrednego wezyka
walkman wójta wygrywa walczyka.
wino wypijal, wafle wykradal,
wieprze wyduszal, wróble wyciskal,
wdówke Weronke w wannie wyzyskal.
Wciekli wieniacy wyrok wydali,
wójta Wojciecha wkrótce wezwali.
Wlozyl wójt waciak, whisky wysaczyl,
wyostrzyl widly, walkmana wlaczyl.
Wytropil wroga wewnatrz wychodka.
Wbil widly wwielkie wargi wyrodka.
Waz westchnal, wessal wszystko wokolo,
we wrzosowisko wpelznal wesolo.
Wulgarnie wzdete wargi wysuwa,
waciak wydala, widly wypluwa.
We wnetrznociach wrednego wezyka
walkman wójta wygrywa walczyka.
ceho,ne wisz fiolko,to bylo dobre,odna,dwe,tri,To je to.... Laska moja nebeska....
Dziś mamy dzień poezji .Poeta a może tak liczbami jakiś wierszyk gram w dl jakiś rymik .Pozdrwiam.
dwie godziny przerwy
spełniam przyjemność dziadka spacerek z wnusiem
spełniam przyjemność dziadka spacerek z wnusiem
Dla Pana Mercedesa i Wszystkich pozostałych zamiast wierszka i pewnych pewniaków;Motto życiowe;
PEWNA JEST TYLKO SMIERC,Wszystko poza nią to tylko PRAGNIENIA........
PEWNA JEST TYLKO SMIERC,Wszystko poza nią to tylko PRAGNIENIA........
Paeta dlaczego zmieniłes nick ,domyslam się kim jesteś . Dlaczego to robisz???
Julciu,co Ci złego zrobił Paeta.Ten nick mam już dość długo,odkąd pojawił się Poeta,a ponieważ jest nas dwóch musimy się czymś różnić.Jak bracia K.......
Paeta nic mi nie zrobiłeś i mam nadzieje ,że nic do mnie nie masz .Zastanawiam się tylko dlaczego zmieniłeś nick.Pozdrawiam
Ja ,jak wiem lub się domyślam,kto się kryje za poszczególnym nickiem staram sie to demaskować,między innymi ktoś na forum napisał,że julcia=alicja,nie obrażę się gdy Ty napiszesz Who is Who,sam jestem ciekaw do kogo mnie przyruwnasz.Sam kiedyś napisałem że Mercedes=Pasko?.Znak zapytania stanowi tu bardzo istotną różnicę.A tak w ogóle to tylko zabawa,bo zakladam mimo wszystko,że wszyscy wystepujemy pod tymi samymi raz nadanymi nickami,bo inaczej komputer by nas wyrzucil z czatu.Pozdrawiam.
Zgadza się.
Coraz więcej odwiedzin na stronie, czasami różne pytania i niejasności, dlatego zdecydowałem, że w dziale SYSTEMY na samej górze jest potrzebna wyraźna informacja co do zawartości tego działu.
Co do dołu strony, to expekt (który jest jednym ze sponsorów strony multipasko), daje Wam możliwość ekspresowego obstawienia 3 najbardziej popularnych zdarzeń sportowych, bezpośrednio ze strony multipasko.
Wystarczy zaznaczyć oczekiwane wyniki zdarzeń i wybrać stawkę. Co do tej ostatniej to jest to tylko przykładowy, proponowany wybór, który w faktycznym obstawianiu można zaniżyć nawet poniżej złotówki :)
Pozdrawiam
Coraz więcej odwiedzin na stronie, czasami różne pytania i niejasności, dlatego zdecydowałem, że w dziale SYSTEMY na samej górze jest potrzebna wyraźna informacja co do zawartości tego działu.
Co do dołu strony, to expekt (który jest jednym ze sponsorów strony multipasko), daje Wam możliwość ekspresowego obstawienia 3 najbardziej popularnych zdarzeń sportowych, bezpośrednio ze strony multipasko.
Wystarczy zaznaczyć oczekiwane wyniki zdarzeń i wybrać stawkę. Co do tej ostatniej to jest to tylko przykładowy, proponowany wybór, który w faktycznym obstawianiu można zaniżyć nawet poniżej złotówki :)
Pozdrawiam
Nie, Julciu -dopiero być nim zamierzam, chat czytając ćwiczę:) Póki co teraz poezja liczb ML szczególnie mnie interesuje:)
2,19,23,38,42,44,49,53,60,64
Pozdrawiam, powodzenia:)
2,19,23,38,42,44,49,53,60,64
Pozdrawiam, powodzenia:)
oj będzie się działo,dam znać...u mnie wszystko w porzo,gra muzyka i zespół KOMBII
Witam wszystkich wczoraj tylko 3/5 w expresa 40 zł wpadło ale i tak nie pokryło strat na dziś mam 7/{1,37,71,72,73,77,80} i 10/{1,4,9,17,21,51,71,72,77,80} Znikam w plener na ranczo koniki gril tylko lotki i lotki! relax też się należy !!!powodzenia o 21.55?????????????????
Opa 15 lat to kawał czasu i nic nie wygrałeś ?????.Mario a Ty dziś koniki zaliczasz.A jak DL na wtorek
Tak relax duży do wtorku nie zawracam sobie głowy!znikam jak cos macie to napiszcze odpisze wieczorem po powrocie z pleneru !!!
Ale grasz dalej OPA tak też mozna żyć.Ok spadam szukać Walentego bo do czwartku już tuż tuż.....Pozdrawiam
Jadźka moja nierozsądna była -hazardzistka jedna -dobrze, że niedawno zrozumiała, że nie należy zbyt wiele zakładów puszczać, bo więcej można przegrać niż wygrać zazwyczaj:) 2,17,19,40,42.
Syrenko, precz od mojej Jadwigi!!!!!
Syrenko, precz od mojej Jadwigi!!!!!
JOZIN PRZEMYŚLAŁAM I NIE WRACAM DO CIEBIE. JAK BEDZIESZ WIEDZIAŁ CZEGO CHCESZ TO DAJ ZNAĆ.42 DZIŚ NIE WEJDZIE .
Do wpisu 13590 -jednak nie zrozumiała!!! Cóż, kobieta zmienną jest jak losowane liczby ML czasami... Dobrze, że i te liczby czasem powracają -jedne na dłużej, drugie na krócej, ale powracają:) Jadźka, to dziś wróć razem z liczbą 2:) 42 wejdzie,bo chodzić zaczęło -żebym ja znów przez Ciebie pijany chodzić nie zaczął!!! Jadźka wróć!!!!
JOZIN SAM NIE WIESZ CZEGO CHCESZ .SŁUCHAJ CO MÓWIĘ .42 NIE WEJDZIE . A 2 WEJDZIE JAK JA DO CIEBIE WRÓCĘ .A TO JAK LOS NA LOTERII SAM NIE WIESZ KIEDY WPADNIE.CAŁUJĘ
Pewnie taki z Ciebie slowak jak z kozi .... trąba. Ja se już zajęta.
Trocho,mi żal,oj ja se ne obrazil ciebie,Ty zajeta to se wi.O.K 1,2,3, odna.dwie.tri.dasledanou
mercedes: bardzo dobre pytanie.
odpowiedź brzmi: jak tylko znajdę na to czas. A bardzo bym chciał.
Generalnie chciałbym, aby było to coś podobnego jak widzimy na samym dole strony tj. na kilka wybranych spotkań każdego dnia, tylko, że gralibyśmy sobie wirtualnie, typowali, byłyby rankingi najlepiej typujących itd.
Na pewno 2008 :)
odpowiedź brzmi: jak tylko znajdę na to czas. A bardzo bym chciał.
Generalnie chciałbym, aby było to coś podobnego jak widzimy na samym dole strony tj. na kilka wybranych spotkań każdego dnia, tylko, że gralibyśmy sobie wirtualnie, typowali, byłyby rankingi najlepiej typujących itd.
Na pewno 2008 :)
Drogi Pasko -mam też nadzieję, że w 2008 będę sobie mógł wpisywać swoje wypociny kombinacji dziesiątek liczb w dziale Typowania:) Ale nie musisz się śpieszyć, bo teraz najwyżej 3/10 trafiam tylko, może pod koniec roku będzie lepiej:) hahah. Pozdrawiam serdecznie.
dzięki PASKO będziemy czekać bo na pewno znajdzie się wielu którzy będą chcieli potypować podzielić się z innymi swoimi pewniakami.PZDR.
...A jeżeli EXPEKT sponsoruje twoją stronę to może byłby zainteresowany ufundowaniem jakiejś nagrody dla najlepiej typujących .
...ja ufunduję -jak trafię 10/10 :) Tylko pewnie sam ją odbiorę wtedy też:) Mówiłem, że jestem egoistą:)hahh
W kolejce są jeszcze Typowania->TOP100 dla pozostałych gier liczbowych i jak zauważył matycz - typowania 10-ek na stronie. Jest to kwestia kilkudziesięciu godzin pracy, ale ciągle się to odkłada, bo mam też inne rzeczy na głowie. Pozostaje mi powiedzieć: Proszę o cierpliwość :)
Dzięki Pasko! Tak, cierpliwość jest potrzebna wszystkim, do wszystkiego... nawet do mojej Jadźki też:)
Pozdrawiam i samych dalszych sukcesów życzę.
Pozdrawiam i samych dalszych sukcesów życzę.
JOZIN KTO TU MUSI BYĆ CIERPLIWY I DO KOGO TO NIE BĘDZIEMY DYSKUTOWAĆ.NIE WRACAM DO CIEBIE ,ZMIENIAM NUMER TELEFONU A BOLEK TEŻ NOWEGO NIE DOSTANIE.