Wpisy 13 566 – 13 665
10 lutego 2008 11:01 → 11 lutego 2008 01:22, 100 wpisów
dwie godziny przerwy
spełniam przyjemność dziadka spacerek z wnusiem
spełniam przyjemność dziadka spacerek z wnusiem
Dla Pana Mercedesa i Wszystkich pozostałych zamiast wierszka i pewnych pewniaków;Motto życiowe;
PEWNA JEST TYLKO SMIERC,Wszystko poza nią to tylko PRAGNIENIA........
PEWNA JEST TYLKO SMIERC,Wszystko poza nią to tylko PRAGNIENIA........
Paeta dlaczego zmieniłes nick ,domyslam się kim jesteś . Dlaczego to robisz???
Julciu,co Ci złego zrobił Paeta.Ten nick mam już dość długo,odkąd pojawił się Poeta,a ponieważ jest nas dwóch musimy się czymś różnić.Jak bracia K.......
Paeta nic mi nie zrobiłeś i mam nadzieje ,że nic do mnie nie masz .Zastanawiam się tylko dlaczego zmieniłeś nick.Pozdrawiam
Ja ,jak wiem lub się domyślam,kto się kryje za poszczególnym nickiem staram sie to demaskować,między innymi ktoś na forum napisał,że julcia=alicja,nie obrażę się gdy Ty napiszesz Who is Who,sam jestem ciekaw do kogo mnie przyruwnasz.Sam kiedyś napisałem że Mercedes=Pasko?.Znak zapytania stanowi tu bardzo istotną różnicę.A tak w ogóle to tylko zabawa,bo zakladam mimo wszystko,że wszyscy wystepujemy pod tymi samymi raz nadanymi nickami,bo inaczej komputer by nas wyrzucil z czatu.Pozdrawiam.
Zgadza się.
Coraz więcej odwiedzin na stronie, czasami różne pytania i niejasności, dlatego zdecydowałem, że w dziale SYSTEMY na samej górze jest potrzebna wyraźna informacja co do zawartości tego działu.
Co do dołu strony, to expekt (który jest jednym ze sponsorów strony multipasko), daje Wam możliwość ekspresowego obstawienia 3 najbardziej popularnych zdarzeń sportowych, bezpośrednio ze strony multipasko.
Wystarczy zaznaczyć oczekiwane wyniki zdarzeń i wybrać stawkę. Co do tej ostatniej to jest to tylko przykładowy, proponowany wybór, który w faktycznym obstawianiu można zaniżyć nawet poniżej złotówki :)
Pozdrawiam
Coraz więcej odwiedzin na stronie, czasami różne pytania i niejasności, dlatego zdecydowałem, że w dziale SYSTEMY na samej górze jest potrzebna wyraźna informacja co do zawartości tego działu.
Co do dołu strony, to expekt (który jest jednym ze sponsorów strony multipasko), daje Wam możliwość ekspresowego obstawienia 3 najbardziej popularnych zdarzeń sportowych, bezpośrednio ze strony multipasko.
Wystarczy zaznaczyć oczekiwane wyniki zdarzeń i wybrać stawkę. Co do tej ostatniej to jest to tylko przykładowy, proponowany wybór, który w faktycznym obstawianiu można zaniżyć nawet poniżej złotówki :)
Pozdrawiam
Nie, Julciu -dopiero być nim zamierzam, chat czytając ćwiczę:) Póki co teraz poezja liczb ML szczególnie mnie interesuje:)
2,19,23,38,42,44,49,53,60,64
Pozdrawiam, powodzenia:)
2,19,23,38,42,44,49,53,60,64
Pozdrawiam, powodzenia:)
oj będzie się działo,dam znać...u mnie wszystko w porzo,gra muzyka i zespół KOMBII
Witam wszystkich wczoraj tylko 3/5 w expresa 40 zł wpadło ale i tak nie pokryło strat na dziś mam 7/{1,37,71,72,73,77,80} i 10/{1,4,9,17,21,51,71,72,77,80} Znikam w plener na ranczo koniki gril tylko lotki i lotki! relax też się należy !!!powodzenia o 21.55?????????????????
Opa 15 lat to kawał czasu i nic nie wygrałeś ?????.Mario a Ty dziś koniki zaliczasz.A jak DL na wtorek
Tak relax duży do wtorku nie zawracam sobie głowy!znikam jak cos macie to napiszcze odpisze wieczorem po powrocie z pleneru !!!
Ale grasz dalej OPA tak też mozna żyć.Ok spadam szukać Walentego bo do czwartku już tuż tuż.....Pozdrawiam
Jadźka moja nierozsądna była -hazardzistka jedna -dobrze, że niedawno zrozumiała, że nie należy zbyt wiele zakładów puszczać, bo więcej można przegrać niż wygrać zazwyczaj:) 2,17,19,40,42.
Syrenko, precz od mojej Jadwigi!!!!!
Syrenko, precz od mojej Jadwigi!!!!!
JOZIN PRZEMYŚLAŁAM I NIE WRACAM DO CIEBIE. JAK BEDZIESZ WIEDZIAŁ CZEGO CHCESZ TO DAJ ZNAĆ.42 DZIŚ NIE WEJDZIE .
Do wpisu 13590 -jednak nie zrozumiała!!! Cóż, kobieta zmienną jest jak losowane liczby ML czasami... Dobrze, że i te liczby czasem powracają -jedne na dłużej, drugie na krócej, ale powracają:) Jadźka, to dziś wróć razem z liczbą 2:) 42 wejdzie,bo chodzić zaczęło -żebym ja znów przez Ciebie pijany chodzić nie zaczął!!! Jadźka wróć!!!!
JOZIN SAM NIE WIESZ CZEGO CHCESZ .SŁUCHAJ CO MÓWIĘ .42 NIE WEJDZIE . A 2 WEJDZIE JAK JA DO CIEBIE WRÓCĘ .A TO JAK LOS NA LOTERII SAM NIE WIESZ KIEDY WPADNIE.CAŁUJĘ
Pewnie taki z Ciebie slowak jak z kozi .... trąba. Ja se już zajęta.
Trocho,mi żal,oj ja se ne obrazil ciebie,Ty zajeta to se wi.O.K 1,2,3, odna.dwie.tri.dasledanou
mercedes: bardzo dobre pytanie.
odpowiedź brzmi: jak tylko znajdę na to czas. A bardzo bym chciał.
Generalnie chciałbym, aby było to coś podobnego jak widzimy na samym dole strony tj. na kilka wybranych spotkań każdego dnia, tylko, że gralibyśmy sobie wirtualnie, typowali, byłyby rankingi najlepiej typujących itd.
Na pewno 2008 :)
odpowiedź brzmi: jak tylko znajdę na to czas. A bardzo bym chciał.
Generalnie chciałbym, aby było to coś podobnego jak widzimy na samym dole strony tj. na kilka wybranych spotkań każdego dnia, tylko, że gralibyśmy sobie wirtualnie, typowali, byłyby rankingi najlepiej typujących itd.
Na pewno 2008 :)
Drogi Pasko -mam też nadzieję, że w 2008 będę sobie mógł wpisywać swoje wypociny kombinacji dziesiątek liczb w dziale Typowania:) Ale nie musisz się śpieszyć, bo teraz najwyżej 3/10 trafiam tylko, może pod koniec roku będzie lepiej:) hahah. Pozdrawiam serdecznie.
dzięki PASKO będziemy czekać bo na pewno znajdzie się wielu którzy będą chcieli potypować podzielić się z innymi swoimi pewniakami.PZDR.
...A jeżeli EXPEKT sponsoruje twoją stronę to może byłby zainteresowany ufundowaniem jakiejś nagrody dla najlepiej typujących .
...ja ufunduję -jak trafię 10/10 :) Tylko pewnie sam ją odbiorę wtedy też:) Mówiłem, że jestem egoistą:)hahh
W kolejce są jeszcze Typowania->TOP100 dla pozostałych gier liczbowych i jak zauważył matycz - typowania 10-ek na stronie. Jest to kwestia kilkudziesięciu godzin pracy, ale ciągle się to odkłada, bo mam też inne rzeczy na głowie. Pozostaje mi powiedzieć: Proszę o cierpliwość :)
Dzięki Pasko! Tak, cierpliwość jest potrzebna wszystkim, do wszystkiego... nawet do mojej Jadźki też:)
Pozdrawiam i samych dalszych sukcesów życzę.
Pozdrawiam i samych dalszych sukcesów życzę.
JOZIN KTO TU MUSI BYĆ CIERPLIWY I DO KOGO TO NIE BĘDZIEMY DYSKUTOWAĆ.NIE WRACAM DO CIEBIE ,ZMIENIAM NUMER TELEFONU A BOLEK TEŻ NOWEGO NIE DOSTANIE.
Witam!
--> 2-6-24-29-34-45-52-56-64-78 <--
Propozycje do listy przebojów :-)
Pozdrawiam!
--> 2-6-24-29-34-45-52-56-64-78 <--
Propozycje do listy przebojów :-)
Pozdrawiam!
Mercedes ,a Ty tak nie myślisz.Ja lubię jak jest wtorek ,bo potem jest środa i do piątku już blisko hihihihihi,gdzie masz swoja syrenę?
SYRENKA której przesyłam GORĄCE BUZIAKI pewnie odpłynęła do innego morza gdzie cieplej - a co do kumulacji no cóż przydałoby się trafić tę 6 choćby było ich z 10
..zawsze potem można by było się chwalić że się trafiło tę 6 a że mało płacili no cóż zwykły pech
Jadziuniu, Kochanie, jak sobie Bolka przypomnę, to aż mnie trzepie, jak kulami w maszynie losującej:) Już mi cierpliwości do Ciebie brakuje! Nie dawaj Syrence numeru, bo się przejedziesz na Syrence 102,tak na 102, buziaki 102! Jadwiga, wracaj, bo nie mogę zapomnieć jak mnie prałaś za złe typowania, brakuje mi tego!
jozin ty masochisto jeden pozwalałeś się prać co z ciebie za chop
...wiem Jadźka, że Syrena ma coś w sobie, ja mam na zewnątrz -a Tobie to przecież zawsze bardziej odpowiadało! Jadźka wróć!
http://video.google.com/videoplay?docid=-1595413974366187418&q=ale+jaja&total=1260&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
..to ja- m.in. jak gram na Keyboardzie:) Co z Tobą Jadźka? Widzisz, jak tylko o Tobie pomyślę -już mi się dźwiga, Jadwiga:) Wracaj!
...Mercedesie Drogi -to Jadźka zrobiła mi takie "pranie mózgu", że je polubiłem nawet...
JOZIN nic z tego nie wraca,tylko mnie lubisz to sobie lub.Bolek to mnie choć troche kochał a ty draniu ....Złote góry obiecałeś a potem zwiałeś.
..ale jak dziś padnie 2 w ML -powrócisz Jadźka!!!!!
JOZIN NAPISAŁEŚ ,ŻE MNIE TYLKO POLUBIŁEŚ A JA MOGE WRÓCIĆ TYLKO WTEDY JAK MNIE BĘDZIESZ KOCHAŁ.2 MOZE WPANIE ALE 42 JEST ZE MNĄ I MNIE POCIESZ
Jeżeli graliście moimi typami,które podawałem wczoraj wpis nr.13542 to już wygraliście bo Perugia wygrała 3:1 a Real ostatni z typów prowadzi 5:0 jeszcze zostały liczby choć już jestem 200zł na plusie
...Jadźka, będę Cię kochał, jak jeszcze Romano liczby wejdą...:) Powodzenia:)
O Real już 6:0,to już napewno nie/przegra
Śmiej się pepiczek, śmiej z 1,2,3- zobaczysz, że w tym tygodniu wpadnie.
CHYBA RACZEJ JUŻ NIE JOZIN . A W PAMIĘCI POZOSTANĄ TE MIŁE CHWILE ......
Matycz bo albo miłość albo fortuna sam musisz wybrać...Pozdrawiam
Panie Matycz ja tego nie wiem .Dla jednych liczy się fortuna a dla drugich miłość.To pan musi wybrać do ,której z grup się zalicza.
A jak traficie 6 w lotka to ta będziecie wyglądać http://www.youtube.com/watch?v=vLrqY0dZ988&feature=related
Tu to samo Julciu jednakowo się liczy, z tym, że z przewagą tego ostatniego ostatnimi czasy, niestety. Ja zawsze mam przed oczami tytuł ostatniej księgi "Pana Tadeusza" :) Pozdrawiam
Dzieki Panie Matycz za odpowiedz ,teraz rozumie wszystko, życze powodzenia.
na 2 jeszcze trzeba trochę poczekać powiem wam kiedy wpadnie na pewno nie dzisiaj
Panie Matycz "Kochajmy się"
" Na koniec z trzaskiem sali drzwi na wściąż otwarto..............
" Na koniec z trzaskiem sali drzwi na wściąż otwarto..............
Orek -dziś wpadnie:) Właśnie Julciu "Kochajmy się" i wygrywajmy fortuny...:)
Ano,ja sem rad,Fiolko,jako piszesz,jedno Ci rzikam,ne hraj:1,2,3,odna dwa,tri,do cvrtka,pono,me se ne widi jako se wystupi.dasledanou.
Panie Matycz kochają sie to Jadzia i Jozin ,bo my raczej nie.Tylko co jest do szczęscia potrzebne miłość czy fortuna????
...i wszystkim się zdawało, że to matycz wciąż mataczy jeszcze... A to LOTTO grało:) Powodzenia dziś, pozdrawiam. (zobaczymy Orek czy pójdzie 2 czy 42 czy może obie...?:)
A teraz cisza przed losowaniem he he odliczamy czas do kolejnej porażki jak codzień Julcia - i z nowu dupsko boi ale nie od opalania tylko ujerzania kobyły w siodle ale relax był a rano żeczywistość PRACA!!!
popatrzcie ile w typowaniu jedynek jest zerówek pewnikiem z 5 z nich wejdzie na 102 co wy na to
Cześć Mario Rokito:) Myślisz, że dziś może się powtórzyć trójka 38,42,60 ?
Ja tak kocham grać na powtórki...relaxuję się przy tym:) Pozdrawiam
Ja tak kocham grać na powtórki...relaxuję się przy tym:) Pozdrawiam
Mario mnie tez pupa boli ,ale masaż wszystko wyleczy hihihihi. A cisza jak zawsze .Pozdrawiam
Nie mam passy dobrej ostatnio Orek. Gratuluję Mario za Typowania -oby tak dalej:) Cześć, powodzenia jutro:)
w lotku dziś, jak w życiu, nic nowego, nic dobrego, a jakby człowiek się głębiej zastanowił to tylko się płakać chce... do jutra, punkt 21:55...
a ja dzisiaj 3 na dobry jutrzejszy dzionek matycz nie martw się jutro będzie nowy lepszy dzień
Dzięki Sandacz za pocieszenie -gratuluję -ładnie! Pewnie, że nie da się zawsze przegrywać, myślę, że kiedyś wspólnie uda nam się rozbić bank LOTTO:) Pozdrawiam, powodzenia jutro też:)
Coś ci nie poszło ferdku kiepski co? pozdrawiam!!!