Wpisy 1 353 311 – 1 353 410
25 stycznia 2013 15:49 → 25 stycznia 2013 17:35, 100 wpisów
krzysio..jestes ?..dałam grzecznie , mało tego zapamiętałam 06..wejdzie?
zapomniało mi się
ale ... który pasował tego brać w razie potrzeby
ale ... który pasował tego brać w razie potrzeby
zostawiam zacnemu towarzystwu i dobrej zabawy w swoim towarzystwie
Mala chcialam z nia wypic kawe, która zostawiłas , czy moge prosic o jeszcze jedną , przeciez nie bedziemy siorbały z jednej filizanki
jocia 2013-01-25 (16:00) Polska
Robalku, monet..gdzie kathy ?
Jocia jeśli ostatnio nie było jakiegoś tsunami to pewnie w Gdańsku.
Robalku, monet..gdzie kathy ?
Jocia jeśli ostatnio nie było jakiegoś tsunami to pewnie w Gdańsku.
majwoj23
A to patrząc jakie czasy tylko , że masz zajęcie pod warunkiem, że płatne
A to patrząc jakie czasy tylko , że masz zajęcie pod warunkiem, że płatne
Witam

Aga31Wpis1352697 rozmawiałem z koleżanką z czatu,co do twojego spostrzeżenia,to jest to,z tym,że zacząć od 3/3 nie 6/6

Aga31Wpis1352697 rozmawiałem z koleżanką z czatu,co do twojego spostrzeżenia,to jest to,z tym,że zacząć od 3/3 nie 6/6
Monet..tak bardzo dobrze sam uwazałeś kathy ..tak jest gdansku mieszka .. ..ja sam w głowie i znikam...
yocia...miałaś sama tajemnica w głowie moja pewniaka ..tu tu kradną
haha^^ zatypowałem rano dla jaj od 50 do 59^^ haha^^ trafilem 5/10
jocia..widzisz kiedyś kto było namawiają @ o cyferka ..aa tu chata nic nie podają ..czyli ja tez równiez
aa robala do mnie @ tylko pokazał kuponu fotosik i nic wiecej i dobra uciekam...
aa robala do mnie @ tylko pokazał kuponu fotosik i nic wiecej i dobra uciekam...
medea wiesz coś o jokerze ? Oczekiwane 29 wpadnie dziś ? Co sądzą o tym Apis i Ozyrys ?
Joker to nie moja parafia. A propos egipskich bogów to kieruj do nich pytania w tym względzie za pośrednictwem profesjonalnej wróżki
19-letnia Polka przechadzała się po Corso Stati Uniti bez bielizny.
Niektórzy ze stojących w korku kierowcy myśleli, że doszło do poważnego wypadku i zastanawiali się dlaczego nie słyszą syreny nadjeżdżającej karetki pogotowia. Jak się później okazało, przyczyną zatrzymania ruchu na corso Stati Uniti w Padwie o godzinie 23.30 była przechadzająca się bez bielizny młoda ***tka â podał serwis Mattinopadova.gelocal.it.
Niecodziennego odkrycia dokonali wezwani po serii otrzymanych wiadomości policjanci, którzy zobaczyli zatrzymane na środku drogi pojazdy, których kierowcy podziwiali 19-letnią Polkę podnoszącą spódnicę, pod którą nie miała bielizny.
Funkcjonariusze, po wylegitymowaniu dziewczyny, odwieźli ją na kwesturę, gdzie młodej blondynce o jasnej cerze i smukłej budowie ciała przedstawiono powód zatrzymania: zakłócenie moralności publicznej.

Niektórzy ze stojących w korku kierowcy myśleli, że doszło do poważnego wypadku i zastanawiali się dlaczego nie słyszą syreny nadjeżdżającej karetki pogotowia. Jak się później okazało, przyczyną zatrzymania ruchu na corso Stati Uniti w Padwie o godzinie 23.30 była przechadzająca się bez bielizny młoda ***tka â podał serwis Mattinopadova.gelocal.it.
Niecodziennego odkrycia dokonali wezwani po serii otrzymanych wiadomości policjanci, którzy zobaczyli zatrzymane na środku drogi pojazdy, których kierowcy podziwiali 19-letnią Polkę podnoszącą spódnicę, pod którą nie miała bielizny.
Funkcjonariusze, po wylegitymowaniu dziewczyny, odwieźli ją na kwesturę, gdzie młodej blondynce o jasnej cerze i smukłej budowie ciała przedstawiono powód zatrzymania: zakłócenie moralności publicznej.

agatkaa
Tak. No i jak zwykle do 15 ruch jak na bazarze a teraz czekanie bo nikt z osób które się umówiły telefonicznie nie przyszedł
Tak. No i jak zwykle do 15 ruch jak na bazarze a teraz czekanie bo nikt z osób które się umówiły telefonicznie nie przyszedł
To w końcu jaki masz zakres medea ? Co sprawia że potrafisz widzieć więcej i patrzeć dalej
agatkaa
Nie u mnie akurat nie pada. Nawet jakby ździebko cieplej bo ścieg zaczyna tworzyć to piekielne lodowe błocko niszczące buty
Nie u mnie akurat nie pada. Nawet jakby ździebko cieplej bo ścieg zaczyna tworzyć to piekielne lodowe błocko niszczące buty
pawus
Odpowiem Ci jeden raz i tylko z grzeczności. Nie jestem wróżką i nigdy nie twierdziłam, że ją jestem. Po prostu typuję liczby zamiast z kapelusza to np. położenia planet lub zasad numerologii. Jest to zabawniejsze i ciekawsze niż CH/T z maszyny.
Odpowiem Ci jeden raz i tylko z grzeczności. Nie jestem wróżką i nigdy nie twierdziłam, że ją jestem. Po prostu typuję liczby zamiast z kapelusza to np. położenia planet lub zasad numerologii. Jest to zabawniejsze i ciekawsze niż CH/T z maszyny.
masz jakąś radę względem konstalacji skorpiona na dziś bo mam kompletną pustkę w głowie
Jociu jesteś. Kiedy będziesz na gg bo tam CI coś wysłałam i czekam na małą konsultację?
Jedna rzecz mnie zastanawia zuwazylem ze nie ktore osoby na czacie pytaja sie o numerki jak obstawiac a jak sie wchodzi na ich profil to nie ma zadnych typowan Moze ktos mnie oswiecic
pawus
Dzisiaj teoretycznie jako Skorpion powinieneś mieć więcej szcześcia w grach, ale z uwagi na brak jakiś szczególnie szczęśliwych układów planet npiwo to bardzo rozsądny pomysł
Dzisiaj teoretycznie jako Skorpion powinieneś mieć więcej szcześcia w grach, ale z uwagi na brak jakiś szczególnie szczęśliwych układów planet npiwo to bardzo rozsądny pomysł
SKALAR na ile rzeczy ja bym chciała znać odp. np. po co komuś kilka nicków lub dlaczego z jednego nicka korzysta kilka osób