Wpisy 1 352 873 – 1 352 972
25 stycznia 2013 09:57 → 25 stycznia 2013 12:16, 100 wpisów
Monet
A coś TY się wczoraj, po losowaniu, tak mocno - "" zacieszył ? pewnie się domyślam ?
no taaaaaaa
dobrego dnia
wysokich, trafnych, prawie wszystkim
zostawiam
A coś TY się wczoraj, po losowaniu, tak mocno - "" zacieszył ? pewnie się domyślam ?
no taaaaaaa
dobrego dnia
wysokich, trafnych, prawie wszystkim
zostawiam
A nie wiem.
A jak Koledze podoba się nowy kandydat/ka na vice marszałkinę?
Ze ,mną chyba jest coś nie tak. Z ogarnianiem pewnych spraw mam problem.
Te Twoje pigułki może by na to pomogły?
Dasz ze dwie?
Czego się cieszył? wczoraj po losowaniu?
Bo grał na wszystkie poniżej 25.
A jak Koledze podoba się nowy kandydat/ka na vice marszałkinę?
Ze ,mną chyba jest coś nie tak. Z ogarnianiem pewnych spraw mam problem.
Te Twoje pigułki może by na to pomogły?
Dasz ze dwie?
Czego się cieszył? wczoraj po losowaniu?
Bo grał na wszystkie poniżej 25.
witam wszystkichZnacie może jakiś dobry program do analizy lotto i mm
Monet
Może, pewnie, tak ma jakieś zalety
pigułki - poleciały, jak widać
każdy warunek, z jednej strony - zwiększa, z drugiej - zmniejsza szanse
dobrego
Może, pewnie, tak ma jakieś zalety
pigułki - poleciały, jak widać
każdy warunek, z jednej strony - zwiększa, z drugiej - zmniejsza szanse
dobrego
Witam wszystkich.
Czy ktoś z obecnych typuje przy pomocy końcówek?
Czy ktoś z obecnych typuje przy pomocy końcówek?
Witaj Monet. Podobno trening czyni mistrza. Bo ja dopiero początkująca i wczoraj coś znalazłam i chciałam zapytać
http://chomikuj.pl/KACZJOLA/LOTTO/1+SYSTEM+LOTTO/Poradnik+gry+w+multilotka,632041125.doc
medea pilnie poszukiwana...
kondziu medusia pracuje? wiesz cos? kiedy zajrzy?
kondi ale mam na mysli ten filmik co dałes ze 1 minusie 28 sekund
medusia jak zajrzysz to koniecznie odbierz @/...
to też robi wrqażenie, przynajmniej na mnie
http://www.youtube.com/watch?v=xDJYHDVw83c&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=xDJYHDVw83c&feature=related
Wszystkich serdecznie witam
Dziś mam dzień przyjmowania osób umówionych ( i nie umówionych) na porady prawne więc może być tak, że sobie tu posiedzę czekając albo zniknę na dobre bez pożegnania
Dziś mam dzień przyjmowania osób umówionych ( i nie umówionych) na porady prawne więc może być tak, że sobie tu posiedzę czekając albo zniknę na dobre bez pożegnania
medea,
a jednak wczoraj w profilu kondi44 trafiłem 4/12 w mini, 6/10 w multi
a jednak wczoraj w profilu kondi44 trafiłem 4/12 w mini, 6/10 w multi
islandorka
Trop pewien jest. Wpadłam na niego jeszcze w pracy po wydrukowaniu Twojego e-maila tyle, że nie wiem jak to ugryźć bez pewnych danych
kondi
i lojalnie ostrzegam będę sobie cyferki pożyczać bo u mnie chwilowo znów zastój.
Poza wariackim całkowicie nierozsądnym i niczym nieodpartym przekonaniem, że dzisiaj wejdzie coś z tego 1,2,3,7,19,53,76
Trop pewien jest. Wpadłam na niego jeszcze w pracy po wydrukowaniu Twojego e-maila tyle, że nie wiem jak to ugryźć bez pewnych danych
kondi
i lojalnie ostrzegam będę sobie cyferki pożyczać bo u mnie chwilowo znów zastój.
Poza wariackim całkowicie nierozsądnym i niczym nieodpartym przekonaniem, że dzisiaj wejdzie coś z tego 1,2,3,7,19,53,76
ja medea miałem wczoraj przeczucie, że nasza grupa B ma dobre pewniaczki i gdybym je puscił, byloby 7/10, a tak się pomyliłem na pewniaku lili i dałem24 zamiast 25 i było tylko 3/5
przy okazji zauważyłem, że w okresie 3 dni przedi 3 dni po pełni zdarzają się właśnie takie typowania naszej grupie
tak więc zdarzyło się już trzeciego dnia przed to i może przez te kolejne tez cos sie wybierze
kondi no to jest pomysł w zamian za to podzielimy się z kolegami jak nadejdzie nów
jakie to fajne same wygrane
http://www.lotto.pl/kaskada/zagraj-na-probe
http://www.lotto.pl/kaskada/zagraj-na-probe
medea, aby zacząć dobrze typować, musze wprowadzić się w trans, a póki co, nie mam na to czasu
typuję metodą przesłaną do ciebie, póki nie minie pełnia-dzisiaj 19
kondi
Znam ten ból. Właśnie wyszłam z transu i nie wiem kiedy wrócę
Znam ten ból. Właśnie wyszłam z transu i nie wiem kiedy wrócę
ja muszę tak usiąść (najlepiej pojedzony) i bez alkoholu i przez 3-5 godzin śledzić wszelkie tropy. Wtedy coś się wykluwa
czyli moja obsesja na tle 19 i braci jej 44,53,57,4,34,49 może mieć jakieś podstawy
dzisiaj medea Uran,a pamietam jak fortunata takie cos na jego temat dawała:
35,44=Uran
35,44=Uran
rzeczywiście ja też jak sobie usiądę w domu i pogłówkuję to po kilku godzinach jestem genialna
wiesiek
Ja z przyczyn finansowo-organizacyjnych ostatnio puszczam jeden-dwa zakłady mm dziennie i to nie codziennie. Zazwyczaj 4/10 jest. Wczoraj aż 4/10 i 5/10
wiesiek
Ja z przyczyn finansowo-organizacyjnych ostatnio puszczam jeden-dwa zakłady mm dziennie i to nie codziennie. Zazwyczaj 4/10 jest. Wczoraj aż 4/10 i 5/10
medea odebrałas poczte?
no widze ze tak? medusia wysle ci @ z innym spostrzezeniem...
kondi
Uran rzeczywiście mocno się na niebie rządzi więc jeśli miała rację to powinno coś wpaść.
islandorka
Odebrałam. Na wskazany przez Ciebie trop też wpadłam, ale nie mam danych by zbadać ten trop. Oczywiste jest, że w znaki się nie spotykają nigdy czyli to musi być jakiś układ planet przez nie przechodzących
Uran rzeczywiście mocno się na niebie rządzi więc jeśli miała rację to powinno coś wpaść.
islandorka
Odebrałam. Na wskazany przez Ciebie trop też wpadłam, ale nie mam danych by zbadać ten trop. Oczywiste jest, że w znaki się nie spotykają nigdy czyli to musi być jakiś układ planet przez nie przechodzących
wiesiek77
A najbardziej frustrujące jest to, że wczoraj moim system wytypowałam 4 w mini tyle, że przy selekcji liczb do typowania wybrałam tylko 1 prawidłowo
A najbardziej frustrujące jest to, że wczoraj moim system wytypowałam 4 w mini tyle, że przy selekcji liczb do typowania wybrałam tylko 1 prawidłowo
Islandorka
Bez dostępu do programu astrologicznego nie jestem w stanie sprawdzić wskazanego przez Ciebie dnia
Bez dostępu do programu astrologicznego nie jestem w stanie sprawdzić wskazanego przez Ciebie dnia
medea posłałam @ to juz nie odpowiadaj...
ok ja cos popatrze a ty daj znac jak cos odkryjesz...
medea
to i tak wytypowałaś super
ja miałem puszczone i wygrane w mini 0/7
to i tak wytypowałaś super
ja miałem puszczone i wygrane w mini 0/7
kondziu...i tak Cie przeskoczę ,nie ma lekkona dzisiaj z imion wyszło 21,31 ciekawe która wskoczy?
33 dzisiaj chodzi mi po kościach-przy okazji poradźcie, coś, bo wczoraj spoconego przewialo mnie i od szyi do połowy pleców, oj boooli
kondi
Badania utknęły w martwym punkcie, ale islandorka podsunęła pewien pomysł więc kto wie może wkrótce wklei tego kupona z 10/10 w profilu
Badania utknęły w martwym punkcie, ale islandorka podsunęła pewien pomysł więc kto wie może wkrótce wklei tego kupona z 10/10 w profilu
lilka, czekam na okłady z piersi dzisiaj, ale...moge sie nie doczekac
wiesiek
Wczorajsza wpadka przy wyborze liczb moim zdaniem nie dowodzi, że metoda nie działa więc na razie jeszcze przez kilka losowań będę ją stosowac i udoskonalać. Zamieszczam u siebie na forum więc jakbyś chciał skorzystać to proszę bardzo. Niestety cyferki na jutro będę albo dziś późnym wieczorem albo jutro rano
senna
Wczorajsza wpadka przy wyborze liczb moim zdaniem nie dowodzi, że metoda nie działa więc na razie jeszcze przez kilka losowań będę ją stosowac i udoskonalać. Zamieszczam u siebie na forum więc jakbyś chciał skorzystać to proszę bardzo. Niestety cyferki na jutro będę albo dziś późnym wieczorem albo jutro rano
senna
medea
atak na mini wczoraj skończył się niepowodzeniem, na 3x 5/5
tylko 1 liczba trafiona
atak na mini wczoraj skończył się niepowodzeniem, na 3x 5/5
tylko 1 liczba trafiona
senna
a ja sierota jedna w tych liczbach na forum miałam 4/5 do mini a też wybrałam do typowania tylko jedną prawidłowo
a ja sierota jedna w tych liczbach na forum miałam 4/5 do mini a też wybrałam do typowania tylko jedną prawidłowo
słuchajcie lilii, ona przy pełni zmienia się w wilkolaczka i dobrze typuje...przynajmniej od czasu do czasu