Wpisy 1 352 973 – 1 353 072
25 stycznia 2013 12:16 → 25 stycznia 2013 12:50, 100 wpisów
kondziu..nic nie słuchajcie.Jak mają słyszeć jak tylko mogą czytać?poza tym ja podaje tylko na NIE
kondi
jeszcze nic nie wygrałem, bonus wciąż jest, nawet 7/10 nie trafiłem jeszcze
jeszcze nic nie wygrałem, bonus wciąż jest, nawet 7/10 nie trafiłem jeszcze
lilka, normalnie MacGiver z Ciebie-chcesz mnie do nieba drogą bezpośrednia wyslać!!??
kondi
Moja babcia robiła to zawsze w ten sposób, że do bawełnianej poszewki wsypywała kilogram lub dwa soli i wsadzała na tak około pół godziny do mocno nagrzanego piekarnika. Potem się okładasz ale nie na gołą skórę bo sól jest bardzo gorąca może oparzyc. Najlepszy jest frotowy ręcznik
Moja babcia robiła to zawsze w ten sposób, że do bawełnianej poszewki wsypywała kilogram lub dwa soli i wsadzała na tak około pół godziny do mocno nagrzanego piekarnika. Potem się okładasz ale nie na gołą skórę bo sól jest bardzo gorąca może oparzyc. Najlepszy jest frotowy ręcznik
acha medea, no cóż, jak żona sie zapyta co ja tam pitraszę to jej powiem, żeby poczekala to spróbuje nocą
medea gdzie najlepiej sprawdzic układ planet z listopada 2012...bo nie bardzo moge znalezc...
kondziu..niech zona w drodze do domu kupi końską rozgrzewającą,niech Cię konkretnie nasmaruje a jutro będziesz śmigał jak nówka nie śmigana
gdyby tylko to ją przekonało do chociażby małego przytulanka, to nasmarowałbym się sam
a tak, na 100% pomyśli,że znowu jakiś podstęp erotyczny na nią szykuje
kondziu..po tej maści jakieś 30 minut nie byłoby tanga przytulanga bo by żonkę też piekło
senna, kiedyś to maczugą szybko takie kwestie wyjaśniali, a teraz...
cholercia, napiłbym sie kawy, ale woda sie skonczyła i nie mam jak podskoczyc na straż, bo jestem sam
kondziu..aaa to może być przytulanko,tylko niech cię za nią w trakcie nie łapie
niestety w kranie i sraczu (w pracy oczywiscie) mamy wodę tylko do mycia a nie do spożycia
medea znów znikła ...
witam kogo nie widziałam bo ja z doskoku...
kondi nie bo ona wie o co kaman...
Pilka nozna - 1.Niemcy - Dortmund-Nurnberg 1
Pilka nozna - 1.Niemcy - Eint.Frankfurt-Hoffenheim 1
Pilka nozna - 1.Niemcy - Hannover-Wolfsburg 10
Pilka nozna - 1.Niemcy - M gladbach-Dusseldorf 1
Pilka nozna - 1.Niemcy - Hamburg-Werder B. 10
Pilka nozna - 1.Niemcy - Stuttgart-Bayern M. 02
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 2 009.04 Zł
uciekam do kolektury po kasę i zagrać
Pilka nozna - 1.Niemcy - Eint.Frankfurt-Hoffenheim 1
Pilka nozna - 1.Niemcy - Hannover-Wolfsburg 10
Pilka nozna - 1.Niemcy - M gladbach-Dusseldorf 1
Pilka nozna - 1.Niemcy - Hamburg-Werder B. 10
Pilka nozna - 1.Niemcy - Stuttgart-Bayern M. 02
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 2 009.04 Zł
uciekam do kolektury po kasę i zagrać
islandorka..Ty z doskoku i medea z doskoku.Jak Ty jesteś to jej nie ma i na odwrót
kondi ty sie nie smiej bo i ty moze skorzystasz...
islandorka
Ja niestety w piątki to już tak mam. Bo ludzie przychodzą na porady prawne.
Ja będę sprawdzać w ZET9 bo on przedstawia dokładny układ. Myślę ,że jako miejsce do obliczenia musisz podać Warszawę
Ja niestety w piątki to już tak mam. Bo ludzie przychodzą na porady prawne.
Ja będę sprawdzać w ZET9 bo on przedstawia dokładny układ. Myślę ,że jako miejsce do obliczenia musisz podać Warszawę
medea a bez tego zeta nie mozna sprawdzic jaki był układ w danym dniu...bo bym porównała losowania w miedzy czasie...
kondi na pewno sie dowiesz...
kondziu nawet cyferki ci wysle...
wysyłaj islandorka, wysyłaj. Medea może podesłać ci GG, albo ja klikne do ciebie
islandorka
na astromixie nie da sie dla konkretnej daty ? Bo on jest on-line
na astromixie nie da sie dla konkretnej daty ? Bo on jest on-line
spocio medea, mnie się nie spieszy...żółw kontra zając to moja ulubiona bajka
nie bardzo moge...
no coz medea poczekam na cie...daj mi znac jak sprawdzisz jaki był układ w wiadomym dniu...
trisetum witaj...
szukam bajek Ezopa, ale nigdzie w necie nie moge ich znaleźć. Kiedys fajne takie puszczali, a teraz taka nędza, że moja mała to potrafi 3 odcinki Plastusia oglądać przez miesiąc i sie jej nie nudzi, a jak popatrzy w TV, to ucieka do kąta
kondziu ja mam tyle filmów dla dzieci...może chcesz? bajek nie...
ostatnio oglądałem "Nie lubie poniedziałku", to siedziala wpatrzona jak w obrazek
kondziu to na Teneryfe...
No i TV PULS puszczają niemieckie bardzo fajne ekranizacje baśni Grimm
nie wiem, czy widzieliście taką bajkę?:
http://www.youtube.com/watch?v=KYniUCGPGLs&list=PLD91E666238718A72
http://www.youtube.com/watch?v=KYniUCGPGLs&list=PLD91E666238718A72
nie mogę znaleźć odcinka z Dziadkiem Mrozem, ale jak znajdziecie, to oglądnijcie
kondi
No to na chomikuj trzeba poszukać czeskich ekranizacji baśni, bo tam je kochają więc zrobili ich naprawdę dużo
No to na chomikuj trzeba poszukać czeskich ekranizacji baśni, bo tam je kochają więc zrobili ich naprawdę dużo
mój syn na okrągło oglądal tabaluge...i wiliasa Foga...
kondziu...co Polskich bajek już nie ma że,małej Rosyjskie zapodajesz
kondi...trzeba szukaj yuotube.pl i sciągaj i załaduj pendrivaaa i połącz tV LCD lepszej bajka disney komedowy dla bobasu ....
i znikam...
kondii ...oo no tak ..jak chcesz ..bobo nie nudzi
Lila
Niestety tylko te klasyczne. Ostatnio są coraz bardziej komercyjne nastawione na wyciągniecie kasy z gadżetów i praw do wizerunków a treść słabiutka
Niestety tylko te klasyczne. Ostatnio są coraz bardziej komercyjne nastawione na wyciągniecie kasy z gadżetów i praw do wizerunków a treść słabiutka
lika...soryyy lila... i juz tam
Słońce jest w znaku Skorpiona.
Księżyc jest w znaku Ryb.
Merkury jest w znaku Skorpiona.
Wenus jest w znaku Wagi.
Mars jest w znaku Koziorożca.
Jowisz jest w znaku Bliźniąt.
Saturn jest w znaku Skorpiona.
Uran jest w znaku Barana.
Neptun jest w znaku Ryb.
Pluton jest w znaku Koziorożca.
to na godz. 14 w wiadomym dniu zobaczymy medea czy to samo ci wyjdzie...
Księżyc jest w znaku Ryb.
Merkury jest w znaku Skorpiona.
Wenus jest w znaku Wagi.
Mars jest w znaku Koziorożca.
Jowisz jest w znaku Bliźniąt.
Saturn jest w znaku Skorpiona.
Uran jest w znaku Barana.
Neptun jest w znaku Ryb.
Pluton jest w znaku Koziorożca.
to na godz. 14 w wiadomym dniu zobaczymy medea czy to samo ci wyjdzie...
kondziu...bajka o dzielnym isztwanku,szczęśliwa lokomotywa,kozucha kłamczucha i inne http://www.youtube.com/results?search_query=polskie+bajki+dla+dzieci&oq=polskie+bajki&gs_l=youtube.1.1.0l10.304.2410.0.3816.13.12.0.1.1.0.254.1660.4j6j2.12.0...0.0...1ac.1.KeiUsOX5MYw