Wpisy 135 177 – 135 276
25 lipca 2010 19:07 → 25 lipca 2010 20:20, 100 wpisów
jacek1550 ;> Tak , tylko skąd bedziesz wiedział że akurat w danym losowaniu nie wejdą Twoje liczby ?
Będziesz grał przez 2 tygodnie - nic Ci nie wejdzie uznasz że w najbliższym losowaniu też nic nie będzie , odpuścisz Sobie i wtedy akurat wpada Twoje 2/2 . Jesli chodzi o Mnie to strata czasu , chciałem wyrazić tylko Swoja opinie na ten temat. Ale to nie Ja inwestuję wto pieniądze więc nie będę też za Was decydować . To jest tylko Moja opinia. Nie wchodzę na czat sie kłócić bo nie jest to Miejsce do takich rzeczy . Zostaje Mi tylko życzyć Wam powodzenia ;] Może szczęście się do Was uśmiechnie 
Będziesz grał przez 2 tygodnie - nic Ci nie wejdzie uznasz że w najbliższym losowaniu też nic nie będzie , odpuścisz Sobie i wtedy akurat wpada Twoje 2/2 . Jesli chodzi o Mnie to strata czasu , chciałem wyrazić tylko Swoja opinie na ten temat. Ale to nie Ja inwestuję wto pieniądze więc nie będę też za Was decydować . To jest tylko Moja opinia. Nie wchodzę na czat sie kłócić bo nie jest to Miejsce do takich rzeczy . Zostaje Mi tylko życzyć Wam powodzenia ;] Może szczęście się do Was uśmiechnie 
i jak tam po losowaniach ja to nic nie grałem bo wesele miałem i nie mailem kiedy puścić
Majak powtórzę po raz setny
Biorę liczby z analiz (co losowanie są inne ) po godzinnej analizie albo coś wytypuję albo nie,jeśli wytypuję to wysyłam i odbieram 16 zł ,jeśli nie to czekam na kolejne losowanie . Akcja powtarza się co losowanie ,albo coś wyliczę ,albo liczby mi nic nie dadzą ,rozumiesz teraz?
Hej Kathy
Biorę liczby z analiz (co losowanie są inne ) po godzinnej analizie albo coś wytypuję albo nie,jeśli wytypuję to wysyłam i odbieram 16 zł ,jeśli nie to czekam na kolejne losowanie . Akcja powtarza się co losowanie ,albo coś wyliczę ,albo liczby mi nic nie dadzą ,rozumiesz teraz? Hej Kathy

Rozumiem .. Ale Mnie chodzi o to że nawet jak uda Ci sie coś z tych liczb wytypować to założe się że nie zawsze Ci wpadają prawda ? ;>
Mag.. Jesteś?
Oglądasz teraz TVP 2 ???
Oglądasz teraz TVP 2 ???
Zgadza się Majak ,zdarzyło się tylko tak raz ,w 3 losowaniach w przeddzień tego zdarzenia miałem 2/2 3 razy ,co jest dość dziwne ,następnie też wytypowałem 2/2 ,ale nie wpadło ,był to jedyny raz ,wiesz czemu ? Sprawdziłem i kilka losowań później nie mogłem wyliczyć żadnej liczby ,stało się tak ,bo dokonano zmian kuleczek do losowania ,co ma znaczenie , statystyki się pomieszały i dlatego były błędne...jeśli nie zmienią kulek można grać ,po zmianie należy odczekać około 10-12 dni...
jacek1550 jak na Nie to dobrze szkoda że na tak nie jest tak dobrzee

jacol900 . Ja na Twoim Miejscu zmieniłbym dyscypliny ;> w totku stawiasz liczbę 1 na 80 . co daje Procentowo 1,2 % szans na trafienie. Jak trafisz to jesteś 13,50 zł do przodu. Na Twoim Miejscu poszedłbym do toto-mix'u Obstawił jeden mecz za 2-3 zł , o kursie 1,80 - 2,30 i na to samo Mniej więcej wychodzi jesli chodzi o wygraną ... z tym że tam Masz 33,3 % szans na wygraną ... Więc po co tu sie męczyć dla kilku złotych jak i tak nie stawiasz choćby tych 6/6 by wygrać cos porządniejszego ...
dodbrze że możecie wygrane dawać do skarpety bo ja to z moimi wygranymi mogę w stringi chować
Majak widzę ,że się nie dogadamy
Nie rozumiesz i nie zrozumiesz i wciąg stoisz przy swoim ,że mam marne szanse ,skoro mam to ok
Twoje zdanie ,masz prawo je mieć 
Nie rozumiesz i nie zrozumiesz i wciąg stoisz przy swoim ,że mam marne szanse ,skoro mam to ok
Twoje zdanie ,masz prawo je mieć 
pampers to może nie noś stringów tylko pantalony i to ci szczęście przyniesie

próbowałem.nawet wziałem od ciotki co troche wazy i jak na zlosc 2zł
próbowałem z pampersem ale zawartośc była inna i nawet 2 zł nie upchałem,moze też zaryzykuje ze skarpetą.musze sprawdzic dzisiaj
Mój doradca najpierw dostał
a później
Podobno ma się poprawić!!!

a później
Podobno ma się poprawić!!!

moj doradca zawsze stawia na wielkie g....i nawet najlepsza skarpeta nie pomoże
Raw saf miroslav śię nie wita miroslav podaje liste zyczen do ts
Goga generalnie to stringi mają sznureczek chyba że nosisz pseudo stringi a ja w rowie nie lubię obcych ciał

bartek koło mojego domu ostatnio babka w rowie leżała a nawalona ze hohoho i tez wyglądała mi na obca
bartek raczej nie znałem poza tym wygladaa jak po kapieli błotnej
bartek ja niw wiem co to za sanatorium ale wyglad bardziej wskazywał na prosektorium
Witam
Wczoraj podałam taki zestaw : 20,24,31,42,52,60,67,80
wczoraj o 22:00 weszła liczba 20, a dzisiaj az 3 liczby 24,31,42
pozostały jeszcze : 52,60,67,80
Wczoraj podałam taki zestaw : 20,24,31,42,52,60,67,80
wczoraj o 22:00 weszła liczba 20, a dzisiaj az 3 liczby 24,31,42
pozostały jeszcze : 52,60,67,80

ale wróce

Skarpeta musi być pełna!