Wpisy 13 443 – 13 542
9 lutego 2008 18:23 → 9 lutego 2008 23:35, 100 wpisów
Skoro,nierealne,to po co o tym pisać i tracić czas,lepiej poświęcić go analizie,w co i jak grać by nie stracić........
JAK CHCESZ WIEDZIEĆ CO I JAK PRZECZYTAJ CHAT-A OD POCZĄTKU TAM SWOJE METODY OPISAŁEM DLA JEDNYCH GUPIE DLA INNYCH NIE ALE ZDAJĄ EGZAMIN
KACZORZE,INDYK MARZYŁ O NIEDZIELI,A W SOBOTĘ,MU ŁEB UCIĘLI.......I było po marzeniach.......
...I ZAPRASZAM DO DZIAŁU TYPOWAŃ WYKARZ SIĘ PODZIEL SWOIMI SPOSTRZEŻENIAMI
MARZENIA I SNY SĄ PIĘKNE NIC NIE KOSZTUJĄ A ILE W NICH RADOŚCI-SĄ UCIECZKĄ OD SZAREJ RZECZYWISTOŚCI
Ja mam zawsze koszmarne sny,a rzeczywistość mam kolorową.Pewnie dlatego że nie chodzę na browarka mercedesem.
ależ zażarte dyskusje ostatnio na tym chacie, a ja wczoraj w ML 2 zł zgarnąłem xD Zawsze to coś ;p dziś nie gram, aczkolwiek wytypuję sobie piękną siódemeczkę, jeśli ktoś chce, niech zaryzykuje i wyśle :) Oto ona 38, 25, 54, 69, 47, 44, 71 :)
PANIE DOKŁADNY ODNOSNIE MARZEŃ
TRZEBA MARZYĆ
ŻEBY COŚ SIĘ SPEŁNIŁO.
MARZENIA SĄ DLA LUDZI .....POZDRAWIAM
TRZEBA MARZYĆ
ŻEBY COŚ SIĘ SPEŁNIŁO.
MARZENIA SĄ DLA LUDZI .....POZDRAWIAM
DO PASKO.Mam pytanie:Jaka jest nagroda za zajęcie pierwszego miejsca w poszczególnych kategoriach TYPOWANIA,Kiedy konkurs sie kończy,i kiedy można przystąpić do drugiej edycji,aby mieć równe szanse?.Czy mógłbyś Pasko odpowiedzieć w możliwie krótkim czasie na stronce.Dzięki.
Pani Juio,Zgadzam się trzeba marzyć,ale marzenia będą się spełniać jesli będziemy je realizować z mądrymi ludźmi.Z oszołomami,żadne marzenia się nie spełnia Pozdrawiam.
.nagrodą jest nowy FIAT 500 cały zielony z żłtym napisem MULTIPASKO :-)
Pisanie dużymi literami jest bardzo niegrzeczne. Jest przyjętym na wszystkich forach, że oznacza to krzyk. Dlatego proszę julcię i jej podobnych osobników o zaprzestanie "darcia mordy" na czacie i pisanie w mniej drastycznej formie. Z góry dzięki :))))
...ale oprócz zwycięstw w klasyfikacjach musisz podać taką 10 którą zagramy wszyscy i wygramy POZDRAWIAM I ZYCZĘ SUKCESU
PANIE DOKŁADNY KOGO MA PAN NA MYŚLI MÓWIĄC OSZOŁOM CZY KOGOŚ TU Z PISZĄCYCH??????
DLA PANA WIADOMOŚCI SŁOWO OSZOŁOM-TO CZŁOWIEK NIEUMIEJĄCY TRZEZWO MYŚLEĆ,NIEPOCZYTALNY,WARIAT.TU RACZEJ TAKICH LUDZI BRAK .SĄ TU LUDZIE ,KTÓRZY CHCĄ SPEŁNIĆ SWOJE MARZENIA I WYGRAĆ ,A PISAĆ TO CO MYSLĄ KAŻDY MOŻE ,TROCHĘ LEPIEJ -TROCHĘ GORZEJ
DLA PANA WIADOMOŚCI SŁOWO OSZOŁOM-TO CZŁOWIEK NIEUMIEJĄCY TRZEZWO MYŚLEĆ,NIEPOCZYTALNY,WARIAT.TU RACZEJ TAKICH LUDZI BRAK .SĄ TU LUDZIE ,KTÓRZY CHCĄ SPEŁNIĆ SWOJE MARZENIA I WYGRAĆ ,A PISAĆ TO CO MYSLĄ KAŻDY MOŻE ,TROCHĘ LEPIEJ -TROCHĘ GORZEJ
Istnieje złota zasada,niepytany-nieodpowiada.Trochę kultury.Panie Mersedesie zdezelowany.
Julcia,nie wal gruba czcionką,skoro Cię ludzie o to proszą.Nie każdy kto głośno krzyczy ma racje ........
bo zadajesz gupie pytanie jak chcesz nagród to do TV się zgłoś tu wszystkim wystarczy satysfakcja
KRZYCZECIE A W TYPOWANIACH WAS BRAK TAM SIE UDZIELAJCIE TO POGADAMY A JAK NIE MACIE NIC CIEKAWEGO czym możecie się podzielić na tej stronie to po prostu :I
Julcia,Ty chyba naprawdę uciekłaś z jakiegoś Psychiatryka-Przyznaj się...
Do mercedes - co to znaczy "gupie pytanie"? Czy chodziło Ci o głupie pytania? Może ktoś lub coś głupiego powiedział i chciałaś/łeś zareagować odpowiednio? Jakie to przykre, że nawet po polsku nie potrafisz pisać :( Myślę, że gdybyś poszła/poszedł do szkoły - to za 5 lat będzie lepiej - hahaha - powodzenia......
Poprzedni wpis nie był mój, ale najwyraźniej komuś bardzo spodobał się mój styl pisania i chciał w mojej masce oddać to co sam myśli. Nie mam mu tego za złe o ile nie przesadzi przy swoich kolejnych pomysłach.
Zaczyna robić się wesoło a ktoś wczoraj twierdził ,że jest tu nudno.Zniesmaczona typowałaś już jak nie to zapraszam do typowania .Mercedes a syrenka gdzie????
Do Mercedesa,Typowanie nie jest obowiązkowe,Chcesz to typuj sobie chłopie czy też kobitko,a dyskutować na czacie może każdy kto chce,ma trochę kultury i nie wali po oczach grubą czcionką jak ostatnio Ty...
Wpis 13468 nie był mojego autorstwa :) Może szkoda hahaha
Do julci - typowałam na tej stronce nawet wtedy, gdy Ty nie miałaś pojęcia o jej istnieniu. Życzę Ci również powodzenia i to bez krzyczenia - hahahahah
Do wpisu 13468 -ZniesmOczona, nie wiem co jest, ale ostatnio coraz częściej czuję się Napoleonem Multi Lotka:) Totalizator Sportowy zrobił ze mnie wariata chyba:) Chciałem nawet do "psychiatryka" uciec, ale konkurentów się obawiam, bo typują tam podobno w dzień i w nocy i wygrali już podobno niejedną bitwę pod Austerlitz:) Pozdrawiam
Pasko, proszę wyjaśnij co to znaczy, że w wynikach typowań parek z ostatnich 30 losowań mój wynik w trafieniach 2/2 wynosi (- 1). Pozdrawiam.
...napisałem tak specjalnie jak to mówią dla jaj bo pisać każdy może jak chce niejednokrotnie są to błędy nie wynikające z umiejętności pisania a jedynie z pośpiechu a POLONISTÓW ZAPRASZAMY do działu polonistyka jeżeli gdzieś w sieci jest DROGA JULCIU SYREWNKA jest bo typuje a ja wciąz jej szukam
Zastanawiam się tylko dlaczego ,ktoś lubi tu tak bardzo wszystkich obrażać,chyba w życiu czuje się niedowartościowany -biedny człowiek.
Matycz, nie obawjaj się,Wal śmiało,na pewno Cię tam przyjmą Twoje osiągnięcia na tym forum upoważniają Cię do tego byś zasiadł nawet w loży honorowej Powodzenia.
". Do wpisu 13468 -ZniesmOczona, nie wiem co jest, ale ostatnio coraz częściej czuję się Napoleonem Multi Lotka:)"
No to brawo matycz :) - podobno to o czym marzymy przekłada się na rzeczywistość :) Tylko, czy Ty chcesz być wodzem, czy tylko uwiedzionym?
Wydawać by się mogło, że już wiadomo czego pragniesz - czyli dla mnie *****
No to brawo matycz :) - podobno to o czym marzymy przekłada się na rzeczywistość :) Tylko, czy Ty chcesz być wodzem, czy tylko uwiedzionym?
Wydawać by się mogło, że już wiadomo czego pragniesz - czyli dla mnie *****
A jednak można niektórych nauczyć kultury,juz nawet nauczyli się pisać mała czcionką a nie krzyczeć dużymi literami.. Oby tak dalej.Pozdrawiam.
drogi przyjacielu Matycz co tu sie powyrabiało a od rzeczy przyjrzyh sie ostatnim wynikom i popatrz ( METODA KALENDARZA ) A WNIOSKI SAM wyciągniesz PZDR.
RÓŻNI TU ZAGLĄDAJĄ WIĘC MOŻE I JASNOWIDZ TU ZAJRZY WYTYPUJE NAM 10-kę I WSZYSTKICH POGODZI
O ile mi wiadomo,metodę kalendarza stosują niektóre kobiety,ale nie jest to dobra metoda.Często zawodzi...Powodzenia.
Witaj, Drogi Przyjacielu Kaczorze:)do wpisu13487- A kto to jest Kalendzarz???:) Ale skoro jego metoda jest skuteczna -nie mam nic przeciwko posługiwaniu się jego metodą -najważniejsze to wygrywać.:)
***** -o tym marzę, jeśli tu chodzi o 5/10 Zniesmaczona:) Uwiedźmy Totalizatora dziś:) Niech w końcu nam coś da:) Pozdrawiam, powodzenia:)
***** -o tym marzę, jeśli tu chodzi o 5/10 Zniesmaczona:) Uwiedźmy Totalizatora dziś:) Niech w końcu nam coś da:) Pozdrawiam, powodzenia:)
A ty puszczasz liczby wszystkich, którzy je napiszą na czacie? :) Nie wiem czy to będzie skuteczna metoda. Napisać mogę co ty na to? Zobaczymy co z tego wyjdzie hehe...
Mam nadzieję, że potraficie odróżnić wpisy "Zniesmaczonej" od "Zniesmoczonej". W każdym razie pozdrawiam ochotnika podszywającego się pod mój nick.
Co do uwodzenia przez matycza 5/10 - nigdy Ci się nie uda :) Czary mary abra kadabra *****
Co do uwodzenia przez matycza 5/10 - nigdy Ci się nie uda :) Czary mary abra kadabra *****
PAWCIO WIDAĆ ŻE JESTEŚ OD NIEDAWNA I NIE WIESZ ŻE CZASEM MAM TAKĄ CHOLERNĄ INTUICJĘ ŻE PATRZĄC NA JAKIŚ ZESTAW CYFEREK POTRAFIĘ OKREŚLIĆ CO BĘDZIE A WTEDY MNIE NĘCI ABY TAKĄ KOMBINACJĘ PUŚCIĆ MÓJ PRZYJACIEL MATYCZ I INNI MOGĄ TEN FAKT POTWIERDZIĆ
... I DLATEGO PROSZĘ NIE PODAWAJCIE SWOICH TYPÓW PO GODZ.20:00....
Jadźka! Pamiętasz te czasy, kiedy żech mi się puszczała jak ja teraz liczbę 2 puszczam na okrągło??? I na cóż Ci to było??? 0/1 0/1 0/1 http://www.multipasko.pl/typowania/jozin_z_bazin/ml/pewniaki/
Jo tyż pewniakiem nigdy nie byłem, ale Ci szczerze godom Jadwiga, że jak dziś 2 padnie z naszy miłości nie bydzie figa:)
Jo tyż pewniakiem nigdy nie byłem, ale Ci szczerze godom Jadwiga, że jak dziś 2 padnie z naszy miłości nie bydzie figa:)
Dzięki,Zniesmaczona,również Cię pozdrawiam,chociaż wcale nie podrabiam.......W jedności myślenia siła....
Czyli rozumiem, że mam nie podawać mojej, mam nadzieję szczęśliwej dziesiąteczki?
Byłam zbyt ostra dla matycza :O. Nie przejmuj się - od czasu do czasu 4/10 będziesz miał :) kul
Niestety uwiedziony nie zostaniesz :(
Niestety uwiedziony nie zostaniesz :(
Zniesmoczona - jestem teraz zadowolona :) Jedność myśli, jedność słowa - dobrze, że to nie żałoba :) Pozdrowionka
Zniesmaczona Jozin już uwiedziony a Ty szukaj sobie innego chłopa.Jozin 2 jeszcze nie dziś.Wracam o 22,30 czekaj z kawą.Buziaki
Ale mnie korci żeby to podać... Jutro nie wiem czy dam rade. Zależy to po pierwsze od tego czy coś dzisiaj uda mi się wygrać bo puściłem mega dużo zakładów DL a po drugie może mnie nie być. Zobacze jeszcze.
czy to ty SYRENKO moja zmieniłas swój nick WIELKIE gorące BUZIAKI
W sumie to mam 3 zakłady Multi Lotka. 2 na chybił i 1 szczególny. Za chwile oficjalnie podam... (jak wiadomo to są tylko liczby, które mogą nie wejść i trzeba się z tym liczyć).
...to było do Pana Samochodzika Mercedesa:), którego bardzo lubię, ale syrenkę warszawską np. kaczuszkę taką 001:) o wiele bardziej lubię od syrenki takiej nowojorskiej:)Mimo wszystko, buziaki pa, pa:)
w Warszawie pytałem SYRENKI mojej nie znają musi z innego portu być
UWAGA:
1 zestaw ML CHYBIŁ TRAFIŁ:
04,06,13,14,16,31,40,64,66,74
2 zestawML:CHYBIŁ TRAFIŁ:
06,11,24,32,38,41,43,46,48,68
3(ost.)zestawML:WYJĄTKOWY
07,14,27,36,42,57,62,65,70,72
1 zestaw ML CHYBIŁ TRAFIŁ:
04,06,13,14,16,31,40,64,66,74
2 zestawML:CHYBIŁ TRAFIŁ:
06,11,24,32,38,41,43,46,48,68
3(ost.)zestawML:WYJĄTKOWY
07,14,27,36,42,57,62,65,70,72
Nie przejmuj się Mercedesie Drogi-przypłynie -bo do każdego z nas myślę kiedyś przypłynie pewnie taka Syrenka czy Jadźka:), czy Mario czy Bolek:) -wtedy pewnie czuć się bardziej szczęśliwymi będziemy niżbyśmy w typowaniach najlepszymi byli Napoleonami:) Albo nawet w realu 6/6 w DL trafili czy 10/10 w ML z Plusem nawet, bo tak naprawdę:" Jedynie wiara i miłość czynią nas szczęśliwymi czy nieszczęśliwymi"
...pisząc Mario -chodziło mi oczywiście o tego z Olsztyna- nadzwyczaj medialnego Mega Grawera. 6/6 życzę Ci Mario:) I żebyś w tym roku pobił rekord w uwodzeniu Totalizatora Sportowego:) Pozdrawiam
ALBO WSZYSTKIMI BO,TUTAJ "KAŻDY JEST KAŻDYM".DO WOLI - OD SYRENKI DO MERCEDESA POPRZEZ KACZORA, PAWCIA,ZNIESMACZONEGO I INNYCH GADÓW NIEMAJĄCYCH NIC WSPÓLNEGO Z LOTTO.CZY NAGLE POJAWIA SIĘ NOWY TYP NA STRONIE I TEŻ NAGLE WSZYSCY GO ZNAJĄ ? OSTATNIO TA STRONA SŁUŻY CHYBA ROZRYWKOM! A NIE TOTOLOTKOWI. ALBO WSZYSCY DOSTALI SZAJBY.
ALBO PISZEMY KSIĄŻKĘ O MIŁOŚCI NP: MERCEDESA DO SYRENKI!!!!!!!!!!!!!
ALBO PISZEMY KSIĄŻKĘ O MIŁOŚCI NP: MERCEDESA DO SYRENKI!!!!!!!!!!!!!
Hahaha, tak Julciu, w "psychiatryku" jestem szczęśliwy:) Choć czasem jeden z drugim Napoleonem dają mi trochę "popalić":) A najbardziej denerwuje mnie, jak mówią codziennie, że trafią 10/10 w ML:) Pozdrawiam
Matycz bo to jest tak jak znajdziesz szczęscie w miłości ,którego Tobie życze to jest problem w grach liczbowych.Ale rachunek prawdopodobieństwa jest czasami omylny.Można mieć szczęście w tych dwóch tych rzeczach.
...naraz -tego zapomniałaś dodać Julciu:) -Bo w tym cały jest ambaras, żeby obie strony chciały naraz" J.I.Sz:)Nie można mieć szczęścia w tych dwóch rzeczach naraz niestety: "Kto ma szczęście w miłości, ten nie ma w kartach albo w Multi Lotku, czy Dużym Lotku:) Bo Exspress Lotek czy Twój Szcżęśliwy Numerek dużo z miłością wspólnego nie mają, tak uważam:) Ale to jest moje zdanie, nie gram metodą Kalendarza niestety:)Pozdrawiam
deutsch-online.pl
super typy na duzego lotka i mulitlotka z niemieckiego lotto i keno
super typy na duzego lotka i mulitlotka z niemieckiego lotto i keno
o ktorej sa losowania w czeskich grach liczbowych w niedziele oraz w sobote?
Panie Matycz czasami bywa tak ,że te dwie strony chcą ,ale nie mają jak hihihihi .Życze duzych wygranych w ml .PS Kalendarzyka niestety nie polecam czasami są błędy w wyliczeniach i pojawia się "kinder niespodzianka"Pozdrawiam
Wpis 13526, bzykuu. Jeżeli czytałeś lub ogladałeś "Wesele" Wyspiańskiego, to zauważ pewne podobieństwa dziejącej się tam akcji z akcją (tokiem zdarzeń) na tym czacie.
-ślub
-schodzą się goście,
-goście zaczynają rozmawiać,
-każdy mówi o swoich problemach,
-zaczynają tańcować i poznawać bliżej swoje
charaktery,
-przychodzą do nich różni dziwni goście (Wernyhora itd)
-przewija sie wątek patriotyczny,
-zaczynają szaleńczo tańczyć i dogryzać sobie nawzajem,
(Na tym etapie obecnie jest ten czacik)
-na końcu taniec chochoła
i śpiew "miałeś chamie złoty róg"...
Wyspiański wielkim Wizjonerem był !:D
-ślub
-schodzą się goście,
-goście zaczynają rozmawiać,
-każdy mówi o swoich problemach,
-zaczynają tańcować i poznawać bliżej swoje
charaktery,
-przychodzą do nich różni dziwni goście (Wernyhora itd)
-przewija sie wątek patriotyczny,
-zaczynają szaleńczo tańczyć i dogryzać sobie nawzajem,
(Na tym etapie obecnie jest ten czacik)
-na końcu taniec chochoła
i śpiew "miałeś chamie złoty róg"...
Wyspiański wielkim Wizjonerem był !:D
Brawo Widz,ale kto tu będzie tańczył.A jak sie dobrze wczytasz to może zgadniesz czyj się tu moze szykowac ślub.
...pewnie Wyspiańskiego z Dziadami m.in. z moich typowań Julciu? Tak?
witam!nie orietujecie sie o ktorej sa losowania w czeskich grach liczbowych w niedziele oraz w sobote?
Ja jutro gram dwa kupony u bukmacherów 1-wszy za 55zł 5248-2,5)126-1)4790-1)80-1)2748-1)do wypLaty 255zł-zysk200zł.2-gi na liczby numer2 za 22zł oraz numer 23 za 23 zł